inzercia, predaj, predám, bazár

Подберем объекты по всей Словакии

Kategória: Byty

Подберем объекты недвижимости по всей Словакии: покупка либо аренда - дома , квартиры, участки , строительство ... оплата услуг по факту вселения или покупки . Дёшево.
Подберем объекты по всей Словакии
Podobné inzeráty
VYUŽITE PRÍLEŽITOSŤ NA INVESTÍCIU APARTMÁNY LIPTOV
Typ: Garsónka Ulica: Iľanovská cesta Obec: Závažná Poruba VYUŽITE PRÍLEŽITOSŤ NA INVESTÍCIU! Predávame 2 Apartmány, sú vo výmere 24,69m2 + loggia 5,40 m2, komplet zariadené na kľuč k momentu odovzdania s parkovacím státim. Zmluva sa uzatvára priamo s developerom projektu. Termín dokončenia - leto 2023 Apaprtmány A57 a A58 sú umiestnené v centrálnej časti budovy s výhľadom na hory, na 3p. Pôdorys v prílohe. K dispozícií je aj online kamera pre sledovanie výstavby! Cena je 99000€ Bližšie informácie: +42     Apartmány na predaj v projekte investičných luxusných apartmánov Mēridien na Liptove – Iľanovská Dolina s vlastným lyžiarskym strediskom. Tento projekt ponúka 84 apartmánov s rozlohou od 24 - 62 m2 v nedotknutej Iľanovskej doline. Pre klientov ponúka maximálny komfort apartmánov, ktoré sú vybavené nadštandardnými materiálmi. LOKALITA Mēridien Apartmány sa nachádza priamo v prírode, s priamym výhľadom na vrch Poludnica. Hostia sa do rezortu dostanú cez obec Iľanovo. Iľanovská dolina je málo navštevovaná, ale turisticky zaujímavá dolina. V dolnej časti je to široká dolina a smerom na sever sa zužuje. Je dlhá 9 km a nachádza sa v Nízkych Tatrách. Zo západu ju ohraničujú vrchy Demänovská hora, Kurence, Magura a Pusté. Z východu zasa Bodová, Končistý vrch, Poludnica, Kúpeľ a Kliny. Zo severu ju uzatvára Krakova hoľa. Mēridien Apartmány budú ako jediné investičné apartmány na Slovensku ponúkať svoje služby formou All inclusive: SPA  - interiérový i exteriérový wellness - sauna, vírivka, ochladzovacia kaďa, perličkový kúpeľ, tepidárium, masáže, wellness bar, luxusný vonkajší bazén ŠPORT - bowlingové dráhy, posilňovňa, tenisový kurt KADERNÍCKE SLUŽBY - exkluzívne kaderníctvo COCOCHOCO Profesionál, barebier pre pánov REŠTAURÁCIA - reštaurácia, lobby bar, grilované špeciality na streche rezortu, posedenie pri živej hudbe FUN PARK MĒRIDIEN - ADRENALÍN AJ ZÁBAVA - lyžiarsky svah, lyžiarsku školu a požičovňu lyží - požičovňa e-bikov a tenisová škola - adrenalínové atrakcie - Zipline DETSKÉ IHRISKO - veľké interiérové ihrisko pre deti - exteriérové 3D bludisko - najväčší nafukovací hrad Financovanie prostredníctvom hypotéky je možné len pri založení vlastnej nehnuteľnosti  Bližšie informácie: +42 ИСПОЛЬЗУЙТЕ ШАНС  ИВЕСТИЦИИ В НЕДВИЖИМОСТЬ СЛОВАКИИ  ПО ВЫГОДНОЙ ЦЕНЕ! ГОРНОЛЫЖНЫЙ КУРОРТ! Продаем 2 студии в инвестиционном проекте элитных апартаментов Mēridien в Липтове с собственным горнолыжным курортом. Этот проект предлагает 84 квартиры площадью от 24 до 62 м2 в нетронутой Ильяновской долине. Для клиентов предлагается максимально комфортные квартиры, которые оборудованы материалами высшего качества.   Продаем 2 студии A57 и A58,  24,69 м2 + лоджия 5,40 м2, полностью меблированы. Цена ниже чем продает девелопер  при оплате залога 50%.  
VYUŽITE PRÍLEŽITOSŤ NA INVESTÍCIU APARTMÁNY LIPTOV
Typ: Garsónka Ulica: Iľanovská cesta Obec: Závažná Poruba VYUŽITE PRÍLEŽITOSŤ NA INVESTÍCIU! Na splátky bez navýšenia až na 3 roky! Predávame 2 Apartmány, sú vo výmere 24,69m2 + loggia 5,40 m2, komplet zariadené na kľuč k momentu odovzdania s parkovacím státim. Zmluva sa uzatvára priamo s developerom projektu. Termín dokončenia - leto 2023 Apaprtmány A57 a A58 sú umiestnené v centrálnej časti budovy s výhľadom na hory, na 3p. Pôdorys v prílohe. K dispozícií je aj online kamera pre sledovanie výstavby! Cena je 99000€ Bližšie informácie: +42     Apartmány na predaj v projekte investičných luxusných apartmánov Mēridien na Liptove – Iľanovská Dolina s vlastným lyžiarskym strediskom. Tento projekt ponúka 84 apartmánov s rozlohou od 24 - 62 m2 v nedotknutej Iľanovskej doline. Pre klientov ponúka maximálny komfort apartmánov, ktoré sú vybavené nadštandardnými materiálmi. LOKALITA Mēridien Apartmány sa nachádza priamo v prírode, s priamym výhľadom na vrch Poludnica. Hostia sa do rezortu dostanú cez obec Iľanovo. Iľanovská dolina je málo navštevovaná, ale turisticky zaujímavá dolina. V dolnej časti je to široká dolina a smerom na sever sa zužuje. Je dlhá 9 km a nachádza sa v Nízkych Tatrách. Zo západu ju ohraničujú vrchy Demänovská hora, Kurence, Magura a Pusté. Z východu zasa Bodová, Končistý vrch, Poludnica, Kúpeľ a Kliny. Zo severu ju uzatvára Krakova hoľa. Mēridien Apartmány budú ako jediné investičné apartmány na Slovensku ponúkať svoje služby formou All inclusive: SPA  - interiérový i exteriérový wellness - sauna, vírivka, ochladzovacia kaďa, perličkový kúpeľ, tepidárium, masáže, wellness bar, luxusný vonkajší bazén ŠPORT - bowlingové dráhy, posilňovňa, tenisový kurt KADERNÍCKE SLUŽBY - exkluzívne kaderníctvo COCOCHOCO Profesionál, barebier pre pánov REŠTAURÁCIA - reštaurácia, lobby bar, grilované špeciality na streche rezortu, posedenie pri živej hudbe FUN PARK MĒRIDIEN - ADRENALÍN AJ ZÁBAVA - lyžiarsky svah, lyžiarsku školu a požičovňu lyží - požičovňa e-bikov a tenisová škola - adrenalínové atrakcie - Zipline DETSKÉ IHRISKO - veľké interiérové ihrisko pre deti - exteriérové 3D bludisko - najväčší nafukovací hrad Financovanie prostredníctvom hypotéky je možné len pri založení vlastnej nehnuteľnosti  Bližšie informácie: +42 ИСПОЛЬЗУЙТЕ ШАНС  ИВЕСТИЦИИ В НЕДВИЖИМОСТЬ СЛОВАКИИ  ПО ВЫГОДНОЙ ЦЕНЕ! ГОРНОЛЫЖНЫЙ КУРОРТ! Продаем 2 студии в инвестиционном проекте элитных апартаментов Mēridien в Липтове с собственным горнолыжным курортом. Этот проект предлагает 84 квартиры площадью от 24 до 62 м2 в нетронутой Ильяновской долине. Для клиентов предлагается максимально комфортные квартиры, которые оборудованы материалами высшего качества.   Продаем 2 студии A57 и A58,  24,69 м2 + лоджия 5,40 м2, полностью меблированы. Цена ниже чем продает девелопер&nb