inzercia, predaj, predám, bazár

————-Krémové vlnené unisex fusaky Vlnka 41.60 E/ks——

Kategória: Kojenecké potreby

- používaný unisex krémový fusak
- sťahovateľná vrchná časť - vo veternom počasí nefúka na dieťa
- predná časť odopínateľná po celej dĺžke
- vlna merino
- termoregulačné vlastnosti
- antibakteriálny
- nepremokavý
- možno využiť celoročne
- možno využiť aj do športového kočíka - otvory na zadnej strane
- cca 100 x 50 cm
- v ponuke aj zladený rukávnik za 13.70 E
104.95 E

V ponuke 2 ks.

—-41.60 E/ks—-

Možný osobný odber v LM. NEPOSIELAM NA DOBIERKU. NEMÁM ZÁUJEM O VÝMENU. Účtujem si BALNÉ 0.10 E.
————-Krémové vlnené unisex fusaky Vlnka 41.60 E/ks——
Podobné inzeráty
Zelené fusaky do kočíkov - 2 druhy-hlboký + športový kočík
Zelené fusaky do kočíkov - 2 druhy-hlboký + športový kočík - 1 Zelené fusaky do kočíkov - 2 druhy-hlboký + športový kočík - 2 Zelené fusaky do kočíkov - 2 druhy-hlboký + športový kočík - 3 Zelené fusaky do kočíkov - 2 druhy-hlboký + športový kočík - 4 Zelené fusaky do kočíkov - 2 druhy-hlboký + športový kočík - 5 Zelené fusaky do kočíkov - 2 druhy-hlboký + športový kočík - 6 Ponúkam na predaj tieto používané fusaky: 1/ používaný fusak po jednom dieťatku. Vhodný od narodenia do hlbokého kočíka. Vnútro veľmi teplé. Farba je bledo limetková, vnútro je krémovej farby. Vhodný ako pre dievčatko, tak pre chlapčeka.Cena je 12,0€. 2/ čierno-zelený používaný fusak, vhodný ako do hlbokého, tak aj do športového kočíka pre väčšie dieťatko. Spodná časť sa dá skrátiť, buď pre hlboký kočík , alebo pre väčšie dieťatko, ktoré už behá. nohy tak ostanú voľne bez uzavretia do fusaku. Má otvory na pripevnenie do kočíka. Cena je 18,0€. Tovar posielam po prevode na účet, v cene nie je zahrnuté poštovné a balné, ktoré je podľa taríf Slovenskej pošty.
Deky letné, zimné, podložky, fusaky
Predám zimné fusaky 2v1 po napnutí až do 3 rokov dieťatka 15€/ks pôvodne 30€/ks,fusakodeky 2v1 po odzipsovaní aj ako deka 15€/ks pôvodne 25€/ks,krásne, farebné španielske deky 20€/ks, pôvodne 40€/ks, letné deky 9€/ks pôvodne 15€/ks, prechodné čierne so zelenou kvetinkou a sivou sovičkou fusaky 2v1 15€/ks pôvodne 30€/ks, predĺžené podložky aj do väčšieho športového kočíka s bublinkami 10€/ks, pôvodne 20€/ks. Rukavnik 8€pôvodne 15€.Minimálne používané, keďže sme mali ďalšie vybavenie v starších kočíkoch na doma. Používane len po kontrolách u lekároch. Len vážny záujem. Na adresu nedoručujem!! Viac info v správe. Sivé zimné fusaky s mackom PREDANÉ.
Predám Decker. Fusaky
Preďám Decker fusaky fusak Lienka je skôr keď je dieťa olúpané a chceme aby bolo v teple tak sa zabali do fusaky ktorí je na zips fusacik je na menšie dieťatko cena lienky 20 € tak od 3 rôčkov a druhý ružovo je do kočíka športoveho cena za ružovú fusak 25
Fusáky
Predám fusáky úplne nové nevyužité. Sivý fusák s macíkom sa dá dať aj do športovej časti kočíka. Cena jedného fusaka je 25 eur. Pozrite moje ďalšie inzeráty.
Predám úplne nové nepoužité fusaky s nastaviteľnou dĺžkou
Predám úplne nové nepoužité fusaky s nastaviteľnou dĺžkou. Aj na dobierku. Fusak má tri páry otvorov na prevlečenie bezpečnostných pásov športového kočíka alebo autosedačky
Fusaky 2 už aj s poštou
Predám 2 fusaky s obyčajnou poštou.