inzercia, predaj, predám, bazár

~ NA PREDAJ ~ priestranná dvojgarsónka na Mánesovom Námestí

Kategória: Byty

Typ: Dvojgarsónka
Ulica: Mánesovo námestie
Obec: Bratislava-Petržalka

Leaders & Partners reality pobočka Bratislava ponúka na predaj priestrannú dvojgarsónku na Mánesovom Námestí v Petržalke.

Byt má rozlohou 53m2: 49m2 tvorí obytná plocha a 4m2 má priestranná loggia. Nachádza na 8. poschodí v 12-poschodovom zrekonštruovanom bytovom dome s pekným výhľadom.

K bytu prislúcha aj pivnica.

Dispozícia: vstupná chodba, samostatná menšia izba, priestranná obývačka so vstupom na loggiu, samostatná kuchyňa, kúpeľňa, wc.

Vzhľadom na výmeru a možnosti vyplývajúce z pôdorysu, môže po rekonštrukcii slúžiť ako štandardný 2-izbový byt.

Aktuálne je v byte vymenené len okno a balkónové dvere na loggiu, inak je všetko v pôvodnom stave, čo je zohľadnené v cene bytu.

Lokalita s vynikajúcou dostupnosťou do centra, v blízkosti zastávky autobusov a električky. Kompletná občianska vybavenosť, dostatok zelene, športových možností a kompletná infraštruktúra.

Byt je dobrou investíciou, ktorá sa zhodnotí vhodnou rekonštrukciou.

Momentálne je obývaný, bude voľný koncom novembra.

Cena bytu je 165 000€.

Poskytujeme kompletný právny a administratívny servis - vypracovanie zmlúv advokátskou kanceláriou, notárske poplatky a poplatky za vklad na kataster. V prípade záujmu zabezpečíme hypotekárne poradenstvo.

Status: aktívne
Vlastníctvo: osobné
Stav: pôvodný
Celková plocha: 53 m2
Úžitková plocha: 53 m2
Poschodie: 8
Loggia plocha: 4 m2
Loggia: áno
Počet podlaží: 12
Počet izieb: 2
Plocha balkóna: 4 m2
Balkón: áno
Kúpeľňa: áno
Výťah: áno
Klimatizácia: nie
Káblová televízia: áno
El. napätie: 230V
Parkovanie: verejné
Voda: verejný vodovod
Krb: nie
Garáž: nie
Inžinierske siete: áno
Internet: Optika
Materiál: panel
Zateplený objekt: áno
Vykurovanie: spoločné
Pivnica: áno
Pivnica plocha: 1 m2
~ NA PREDAJ ~  priestranná dvojgarsónka na Mánesovom Námestí
Podobné inzeráty
Na prenájom dvojgarsónka De luxe na Mánesovom námestí v Petr
Ponúkame Vám na prenájom zariadenú dvojgarsónku na Mánesovom námestí, na začiatku Petržalky za Sadom Janka Kráľa. Garsónka má výmeru 48,13m2 Prenajíma sa kompletne zariadená, všetky elektrospotrebiče a nábytok. Byt má taktiež balkón na južnej strane. Cena prenájmu je 520€. Voľný ihneď.
PARÁDNA DVOJGARSÓNKA -> PREDAJ -> dvojgarsónka s veľkou...
TUreality ponúka na predaj priestrannú dvojgarsónku s veľkou zasklenou loggiou v Bratislave - Petržalke. VÝHODY NEHNUTEĽNOSTI: + výhodná lokalita + priestranná loggia + čiastočná rekonštrukcia + rekonštruovaný bytový dom BYT: = dvojgarsónka = poschodie: 12/12 = úžitková plocha: 47,52 m2 = pivničná kobka: 1,8 m2 = loggia: 4,7 m2 = rekonštruované elektrické a vodovodné rozvody v byte = mesačné náklady 150 €/m = západná orientácia DISPOZÍCIA: - predsieň - kuchynský priestor prepojený s obývacou izbou - samostatná spálňa - kúpeľňa s WC VYBAVENIE BYTU: - kuchynská linka, elektrický sporák s elektrickou rúrou, digestor - plastové okná s vnútornými žalúziami - podlahy laminátové - keramická dlažba v kúpeľni s WC - kúpeľňa s vaňou a WC, miesto pre práčku BYTOVÝ DOM: - Bohrova ulica - panelový bytový dom, 1984 - rekonštrukcia 2020 rekonštrukcia spoločných priestorov - zateplený obvodový plášť a strecha - vymenené stúpacie rozvody - vymenené výťahy - rekonštrukcia spoločných priestorov - optický internet a TV - energetický certifikát B OKOLIE: Bytový dom sa nachádza v blízkosti Einsteinovej ulice, poskytuje viacero možností obchodov s potravinovými tovarom, ale aj neďaleké obchodné centrum s obchodmi so spotrebným tovarom. V absolútnom susedstve sa nachádza materská škôlka, v blízkosti základné a stredné školy, športové kluby, finančné domy, lekárne a bohatá ponuka reštauračných a kaviarenských zariadení. Vynikajúci prístup na diaľnice D1 a D2. NÁŠ NÁZOR: Dispozične vhodne prerobená dvojgarsónka, v zrekonštruovanom bytovom dome, umiestnená v lokalite s bohatou občianskou vybavenosťou a jednoduchou dostupnosťou do centra mesta, či už mestskou dopravou, alebo aj autom. Výhodné napojenie aj na diaľnice D1 a D2. Odporúčame vidieť. K dispozícií bankami uznávaný súdny znalec v obore oceňovania nehnuteľnosti, bezplatné poradenstvo v oblasti financovania cez HÚ, zabezpečíme kompletný právny a administratívny servis spojený s prevodom nehnuteľností. Cena: 168.900,- € V prípade záujmu využite kontakty: e-mail: uhlar@ callcentrum: +421 41 3217800
Predaj dvojgarsónka de-luxe, Bohrova ulica v Petržalke
FinStaReal ponúka EXKLUZÍVNE na predaj dvojgarsónku de luxe, situovanú v obľúbenej lokalite na Bohrovej ulici v mestskej časti Petržalka (Bratislava-V), ktorá disponuje rozmanitým výberom pre kľudný odpočinok, ale zároveň vás neodlúči od atmosféry hlavného mesta. Dvojgarsónka je čiastočne prerobená a nachádza sa na úplnom vrchole v zateplenom panelovom bytovom dome. Je orientovaná na západ, čo vám dopraje jedinečný pohľad na panorámu neďalekého Rakúska. Dvojgarsónka de-luxe: nájom- 125 € +25 € energie Typ deluxe- oddelený kuchynsky priestor 47,5 m2 rozloha bez lodžie Prerobená elektrina (r. 2020) Prerobené vodovodné potrubie (r. 2017) Panelový dom: zateplený, generálna oprava strechy vykonaná v roku 2020 Digi TV - internet + TV Pivnica Dispozícia: Dvojgarsónka sa nachádza na najvyššom 12. poschodí priamo v centre spoločného chodbového priestoru. Predsieňovú časť, tvorí z ľavej strany roldoorová skriňa vstavaná do steny. Oproti vstupným dverám sa nachádza útulná izba so separátnym vchodom a kúpeľňa spojená s toaletou. V smere z predsiene pokračuje obývacia izba s prístupom na lodžiu a do kuchynského priestoru, ktorý je od hlavnej časti komfortne oddelený. Občianska vybavenosť priamo v okolí: Variácia potravinových obchodov, čerpacie stanice, materské školy, gymnáziá, základné a stredné školy, autobusové zástavky (Einsteinova- v priamej dostupnosti), fitness centrá, lekárne, banky, široká škála podnikov typu kaviarne alebo reštaurácie. V pešej dostupnosti sa nachádza známe obchodné centrum Aupark alebo Incheba expo-aréna. Jednoduchý prístup do centra mesta a Rakúska. Cena nehnuteľnosti je 169500,- EUR vrátane provízie a kompletného odborného a právneho servisu Nehnuteľnosť je možné financovať prostredníctvom hypotekárneho úveru. Poskytujeme sprostredkovanie najvýhodnejšieho úveru našim úverovým špecialistom. V prípade záujmu kontaktujte makléra: Stanislav Čisárik stanley.cisarik@ Poschodie: 12 Počet poschodí: 12 Počet izieb: 2 Dodatok k cene: , vrátane provízie, možnosť HÚ Obytná plocha: 47.52m² Celková rozloha: 54m² Úžitková plocha: 47.52m² Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Odvoz odpadu: áno - separovaný Voda: neuvedené Plyn: nie Internet: TV káblový rozvod Kúpeľňa: áno Vykurovanie: spoločné Balkón: nie Lódžia: áno - 1 Terasa: nie Pivnica: áno Garáž: nie Výťah: áno Parkovanie: nie Postavené z: panel Zariadenie: nezariadený Zateplený objekt: áno Káblová televízia: áno Predzáhradka: nie Bezbariérový prístup : áno Okná: plastové Orientácia: západná
Predaj dvojgarsónka de-luxe, Bohrova ulica v Petržalke
FinStaReal ponúka EXKLUZÍVNE na predaj dvojgarsónku de luxe, situovanú v obľúbenej lokalite na Bohrovej ulici v mestskej časti Petržalka (Bratislava-V), ktorá disponuje rozmanitým výberom pre kľudný odpočinok, ale zároveň vás neodlúči od atmosféry hlavného mesta. Dvojgarsónka je čiastočne prerobená a nachádza sa na úplnom vrchole v zateplenom panelovom bytovom dome. Je orientovaná na západ, čo vám dopraje jedinečný pohľad na panorámu neďalekého Rakúska. Dvojgarsónka de-luxe: nájom- 125 € +25 € energie Typ deluxe- oddelený kuchynsky priestor 47,5 m2 rozloha bez lodžie Prerobená elektrina (r. 2020) Prerobené vodovodné potrubie (r. 2017) Panelový dom: zateplený, generálna oprava strechy vykonaná v roku 2020 Digi TV - internet + TV Pivnica Dispozícia: Dvojgarsónka sa nachádza na najvyššom 12. poschodí priamo v centre spoločného chodbového priestoru. Predsieňovú časť, tvorí z ľavej strany roldoorová skriňa vstavaná do steny. Oproti vstupným dverám sa nachádza útulná izba so separátnym vchodom a kúpeľňa spojená s toaletou. V smere z predsiene pokračuje obývacia izba s prístupom na lodžiu a do kuchynského priestoru, ktorý je od hlavnej časti komfortne oddelený. Občianska vybavenosť priamo v okolí: Variácia potravinových obchodov, čerpacie stanice, materské školy, gymnáziá, základné a stredné školy, autobusové zástavky (Einsteinova- v priamej dostupnosti), fitness centrá, lekárne, banky, široká škála podnikov typu kaviarne alebo reštaurácie. V pešej dostupnosti sa nachádza známe obchodné centrum Aupark alebo Incheba expo-aréna. Jednoduchý prístup do centra mesta a Rakúska. Cena nehnuteľnosti je 154.990,- EUR vrátane provízie a kompletného odborného a právneho servisu Nehnuteľnosť je možné financovať prostredníctvom hypotekárneho úveru. Poskytujeme sprostredkovanie najvýhodnejšieho úveru našim úverovým špecialistom. V prípade záujmu kontaktujte makléra: Stanislav Čisárik stanley.cisarik@ Poschodie: 12 Počet poschodí: 12 Počet izieb: 2 Dodatok k cene: , vrátane provízie, možnosť HÚ Obytná plocha: 47.52m² Celková rozloha: 54m² Úžitková plocha: 47.52m² Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Odvoz odpadu: áno - separovaný Voda: neuvedené Plyn: nie Internet: TV káblový rozvod Kúpeľňa: áno Vykurovanie: spoločné Balkón: nie Lódžia: áno - 1 Terasa: nie Pivnica: áno Garáž: nie Výťah: áno Parkovanie: nie Postavené z: panel Zariadenie: nezariadený Zateplený objekt: áno Káblová televízia: áno Predzáhradka: nie Bezbariérový prístup : áno Okná: plastové Orientácia: západná
ÚTULNÁ DVOJGARSÓNKA -> PREDAJ -> dvojgarsónka s veľkou...
TUreality ponúka na predaj príjemnú dvojgarsónku v Bratislave, mestskej časti Rača. VÝHODY NEHNUTEĽNOSTI + výhodná lokalita + blízkosť prírody Malých Karpát + dostatok parkovaných miest + veľká loggia BYT - Bratislava, mestská časť Rača - dvojgarsónka s loggiou - úžitková plocha: 32,17 m2 - nadzemné podlažie: 2/11 - loggia: 6 m2 - pivničná kobka: 3 m2 - výťah VYBAVENIE BYTU - kuchynská linka so elektrickým sporákom a rúrou, digestor - plastové okná s vnútornými žalúziami - plávajúca podlaha v celom byte, v kúpeľni s WC keramická dlažba - drevené interiérové dvere s obložkovými zárubňami - vstavaná skriňa v spálni - internetové pripojenie DISPOZÍCIA BYTU - kuchynský priestor prepojený s obývacou izbou a jedálenskou časťou - z obývacej izby výstup na loggiu - samostatná spálňa - kúpeľňa spolu s WC BYTOVÝ DOM - vlastná kotolňa - energetický certifikát nebol predložený OKOLIE Bytový dom sa nachádza v tesnej blízkosti vinohradov končiacich pri lesoch Malých Karpát. Veľmi dobrá dostupnosť do centra mesta MHD, ale aj autom, blízkosť železničnej stanice Vinohrady. NÁŠ NÁZOR Príjemná dvojgarsónka s veľkou loggiou s možnosťou bezproblémového parkovania. Umiestnenie bytového domu poskytuje pohodlnú dostupnosť do centra mesta. Byt je pripravený na okamžité bývanie. Odporúčame vidieť!!! K dispozícií bankami uznávaný súdny znalec v obore oceňovania nehnuteľnosti, bezplatné poradenstvo v oblasti financovania cez HÚ, zabezpečíme kompletný právny a administratívny servis spojený s prevodom nehnuteľností. CENA 149.900,- EUR V prípade záujmu využite kontakty: e-mail: uhlar@ callcentrum: +421 41 3217800
2-izbový byt na Mánesovom námestí
Typ: 2-izbový byt Ulica: Mánesovo námestie Obec: Bratislava-Petržalka Leaders&Partners reality pobočka Bratislava/ Seberíniho ponúka na predaj 2-izbový čiastočne zrekonštruovaný byt vo výbornej lokalite na Mánesovom námestí v Petržalke. Celková podlahová plocha južne orientovaného bytu je 54,25m2 (byt+loggia+pivnica). Nehnuteľnosť bola čiastočne zrekonštruovaná v máji 2021. Byt je výborne dispozične riešený. Má samostatnú kuchyňu, obývačku a spálňu. Pivničná kobka sa nachádza v chodbe na poschodí. Okná sú plastové s izolačným dvojsklom, loggia je zasklenená s vnútornými žalúziami. Byt sa nachádza na 11p./12.p. zatepleného domu. Dom prešiel postupnou obnovou. Vynikajúca dostupnosť do centra mesta, aj na petržalskú električku, ako aj na diaľničný obchvat. Byt je predajom voľný. Mesačné náklady pre 3 osoby 140 Eur + elektrina (plyn tu nie je). K uvedenej cene bude pripočítaná provízia realitnej kancelárií na základe vzájomnej dohody, v rámci ktorej pre Vás zabezpečíme vypracovanie zmlúv pri predaji advokátskou kanceláriou, zaplatíme notárske poplatky a rovnako aj poplatky za vklad na kataster, ktorý takisto zabezpečíme za Vás. V prípade záujmu poskytujeme taktiež bezplatné hypotekárne poradenstvo. Ďalšiu ponuku realitnej kancelárie si môžete pozrieť:  Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Celková plocha: 54 m2 Úžitková plocha: 54 m2