inzercia, predaj, predám, bazár

✅ Nabíjateľný Elektronicky oplotok, ohradník pre psa (2)

Kategória: Chovateľské potreby

✅ Vylepšený model - Nabíjateľný elektrický ohradník / oplotok pre psa ( integrovaná batéria) ..
Možnosť dokúpiť prijímač pre ďalšieho psíka za 15€

Elektrický obojok nabíjate pomocou kábla rovnako ako mobil. Všetko potrebné je súčasťou balenia.
Predám úplne nový, nabíjateľný, ešte nerozbalený elektrický oplotok pre psa. Tzv. Neviditeľný plot.
Účinne bráni tomu, aby Vám pes utekal von z dvora alebo aby sa pes pohyboval mimo vami určenej oblasti pomocou rádiového signálu.
Pomáha naučiť psa vhodne sa správať vo dvore či záhrade a určiť výbeh ktorý má mať k dispozícii.
Súčasťou balenia je 300 metrová cievka tenkého drôtu (kábla), ktorým pomocou rádiového signálu psovi určíte miesto, kadiaľ sa môže pohybovať. Tuto cievku môžete buď zakopať do zeme alebo jednoducho natiahnuť po vašom plote, prípadne využiť držiaky, ktoré sú v balení a vymedziť dvor pomocou nich.
Touto cievkou vytvoríte uzatvorenú slučku a pripojíte ju do vysielača ktorý je v balení.


Vysielač, ktorý je pripojený do elektrickej siete určuje psovi šírku pásma (od drôtu), t.j. v akej vzdialenosti od plotu (drôtu) začne reagovať obojok na psovi. Na vysielači jednoduchým spôsobom nastavíte túto šírku pásma.
Kábel môže ležať priamo na zemi, alebo môže byť úplne zahrabaný v zemi poprípade namontovaný na plot, strom alebo stien budov. Keď sa pes priblíži na určitú vzdialenosť od kábla, elektrický obojok vydá varovný zvukový signál. V prípade, že sa bude aj naďalej pohybovať v smere kábla dostane elektrický impulz, ktorý bude nútiť psa opustiť chránenú oblasť.
Povrch kábla je odizolovaný a elektrické napätie v tomto kábli nie je nebezpečné pre ľudí a zvieratá.
Montáž a uvedenie do prevádzky je veľmi jednoduchá, nevyžaduje prakticky žiadny nástroj a nemala by trvať dlhšie ako 20 minút.

Špecifikácia :
Vysielač:
Prvá zóna (varovanie) od 0,4 do 5 metrov
Druhá zóna (korekcia) v rozpätí od 0,3 do 1,5 metra
Kábel: Štandardné izolovaný 1 až 2,5 mm2
Ochrana pred bleskom
Signalizácia poškodenia kábla
Nastavenie šírky varovania
Nastaviteľný obvod krku: 25 až 53 centimetrov

Balenie obsahuje:
1x Vysielač + elektrický adaptér pre napájanie.
1x elektronický nabíjateľný vodotesný obojok pre psa + nadstavce na krátku/ dlhu srsť
1x pár dlhých elektród (pre dlhosrsté psy)
1x pár krátkych elektród (pre krátkosrsté psy)
1x cievka drôtu 300 m s izoláciou


STAV : Úplne nové , nerozbalené
Osobné stretnutie v CA alebo poštou na dobierku, prípadne zásielkovňou.

Meno: Juraj
Telefon:
E-mail: juraj.ohradka@
Cena: 45

AKTUÁLNE DO ZMAZANIA......
✅ Nabíjateľný Elektronicky oplotok, ohradník pre psa (2)
Podobné inzeráty
✅ Nabíjateľný Elektronicky oplotok, ohradník pre psa (2)
✅ Vylepšený model - Nabíjateľný elektrický ohradník / oplotok pre psa ( integrovaná batéria) .. Možnosť dokúpiť prijímač pre ďalšieho psíka za 15€ Elektrický obojok nabíjate pomocou kábla rovnako ako mobil. Všetko potrebné je súčasťou balenia. Predám úplne nový, nabíjateľný, ešte nerozbalený elektrický oplotok pre psa. Tzv. Neviditeľný plot. Účinne bráni tomu, aby Vám pes utekal von z dvora alebo aby sa pes pohyboval mimo vami určenej oblasti pomocou rádiového signálu. Pomáha naučiť psa vhodne sa správať vo dvore či záhrade a určiť výbeh ktorý má mať k dispozícii. Súčasťou balenia je 300 metrová cievka tenkého drôtu (kábla), ktorým pomocou rádiového signálu psovi určíte miesto, kadiaľ sa môže pohybovať. Tuto cievku môžete buď zakopať do zeme alebo jednoducho natiahnuť po vašom plote, prípadne využiť držiaky, ktoré sú v balení a vymedziť dvor pomocou nich. Touto cievkou vytvoríte uzatvorenú slučku a pripojíte ju do vysielača ktorý je v balení. Vysielač, ktorý je pripojený do elektrickej siete určuje psovi šírku pásma (od drôtu), t.j. v akej vzdialenosti od plotu (drôtu) začne reagovať obojok na psovi. Na vysielači jednoduchým spôsobom nastavíte túto šírku pásma. Kábel môže ležať priamo na zemi, alebo môže byť úplne zahrabaný v zemi poprípade namontovaný na plot, strom alebo stien budov. Keď sa pes priblíži na určitú vzdialenosť od kábla, elektrický obojok vydá varovný zvukový signál. V prípade, že sa bude aj naďalej pohybovať v smere kábla dostane elektrický impulz, ktorý bude nútiť psa opustiť chránenú oblasť. Povrch kábla je odizolovaný a elektrické napätie v tomto kábli nie je nebezpečné pre ľudí a zvieratá. Montáž a uvedenie do prevádzky je veľmi jednoduchá, nevyžaduje prakticky žiadny nástroj a nemala by trvať dlhšie ako 20 minút. Špecifikácia : Vysielač: Prvá zóna (varovanie) od 0,4 do 5 metrov Druhá zóna (korekcia) v rozpätí od 0,3 do 1,5 metra Kábel: Štandardné izolovaný 1 až 2,5 mm2 Ochrana pred bleskom Signalizácia poškodenia kábla Nastavenie šírky varovania Nastaviteľný obvod krku: 25 až 53 centimetrov Balenie obsahuje: 1x Vysielač + elektrický adaptér pre napájanie. 1x elektronický nabíjateľný vodotesný obojok pre psa + nadstavce na krátku/ dlhu srsť 1x pár dlhých elektród (pre dlhosrsté psy) 1x pár krátkych elektród (pre krátkosrsté psy) 1x cievka drôtu 300 m s izoláciou STAV : Úplne nové , nerozbalené Osobné stretnutie v CA alebo poštou na dobierku, prípadne zásielkovňou. Meno: Juraj Telefon: E-mail: juraj.ohradka@ Cena: 45 AKTUÁLNE DO ZMAZANIA......
✅ Nabíjateľný Elektronicky oplotok, ohradník pre psa /psov
✅ Vylepšený model - Nabíjateľný elektrický ohradník / oplotok pre psa ( integrovaná batéria). Prijímač má integrovanú batériu, netreba dokupovať a vymieňať batérie, stačí nabiť raz za dva týždne. Možnosť dokúpiť prijímač pre ďalšieho psíka za 15€ Elektrický obojok nabíjate pomocou kábla rovnako ako mobil. Všetko potrebné je súčasťou balenia. Predám úplne nový, nabíjateľný, ešte nerozbalený elektrický oplotok pre psa. Tzv. Neviditeľný plot. Účinne bráni tomu, aby Vám pes utekal von z dvora alebo aby sa pes pohyboval mimo vami určenej oblasti pomocou rádiového signálu. Pomáha naučiť psa vhodne sa správať vo dvore či záhrade a určiť výbeh ktorý má mať k dispozícii. Súčasťou balenia je 300 metrová cievka tenkého drôtu (kábla), ktorým pomocou rádiového signálu psovi určíte miesto, kadiaľ sa môže pohybovať. Tuto cievku môžete buď zakopať do zeme alebo jednoducho natiahnuť po vašom plote, prípadne využiť držiaky, ktoré sú v balení a vymedziť dvor pomocou nich. Touto cievkou vytvoríte uzatvorenú slučku a pripojíte ju do vysielača ktorý je v balení. Vysielač, ktorý je pripojený do elektrickej siete určuje psovi šírku pásma (od drôtu), t.j. v akej vzdialenosti od plotu (drôtu) začne reagovať obojok na psovi. Na vysielači jednoduchým spôsobom nastavíte túto šírku pásma. Kábel môže ležať priamo na zemi, alebo môže byť úplne zahrabaný v zemi poprípade namontovaný na plot, strom alebo stien budov. Keď sa pes priblíži na určitú vzdialenosť od kábla, elektrický obojok vydá varovný zvukový signál. V prípade, že sa bude aj naďalej pohybovať v smere kábla dostane elektrický impulz, ktorý bude nútiť psa opustiť chránenú oblasť. Povrch kábla je odizolovaný a elektrické napätie v tomto kábli nie je nebezpečné pre ľudí a zvieratá. Montáž a uvedenie do prevádzky je veľmi jednoduchá, nevyžaduje prakticky žiadny nástroj a nemala by trvať dlhšie ako 20 minút. Špecifikácia : Vysielač: Prvá zóna (varovanie) od 0,4 do 5 metrov Druhá zóna (korekcia) v rozpätí od 0,3 do 1,5 metra Kábel: Štandardné izolovaný 1 až 2,5 mm2 Ochrana pred bleskom Signalizácia poškodenia kábla Nastavenie šírky varovania Nastaviteľný obvod krku: 25 až 53 centimetrov Balenie obsahuje: 1x Vysielač + elektrický adaptér pre napájanie. 1x elektronický nabíjateľný vodotesný obojok pre psa + nadstavce na krátku/ dlhu srsť 1x pár dlhých elektród (pre dlhosrsté psy) 1x pár krátkych elektród (pre krátkosrsté psy) 1x cievka drôtu 300 m s izoláciou STAV : Úplne nové , nerozbalené Osobné stretnutie v CA alebo poštou na dobierku, prípadne zásielkovňou. Meno: Juraj Telefon: E-mail: juraj.ohradka@ Cena: 45 AKTUÁLNE DO ZMAZANIA.....
Elektronicky oplotok,ohradník pre psa, nabíjateľný
Ohradník vytýči hranice pre voľný pohyb psa. Prostredníctvom trojstupňových korekčných zón v poradí zvuk, zvuk s ľahkým elektrostatickým impulzom a zvuk s intenzívnejšou impulzom, bezpečne zastaví psa pred prekročením hranice. Neviditeľný plot tvorí vysielacej stanice napájané zo siete, anténny cievka pre vymedzenie priestoru, ktorá je prepojená s vysielacou jednotkou, a prijímač na obojku psa. Prijímač je nabíjateľná a vodotesný. Korekčné zónu je možné vymedziť od 30 cm do 4 metrov. K ohradníku možno dokúpiť prijímače pre ďalšie psy. Slovenska značka T Pet SK. Korekčné zóny: Má celkom 3 zóny: zvukovú, zvukovú spolu s ľahkým impulzom a zvukovú spolu s intenzívnejším impulzom. Korekčné zónu je možné nastaviť od 30 cm do 4 metrov. Funkcia prijímača: Slabý impulz, intenzívnejší impulz, zvuk. Napájanie: Základná jednotka je napájaná za siete a prijímač má vstavaný dobíjací akumulátor s výdržou okolo 3-7 dní v prevádzke. Vodotesnosť: Prijímač je plne vodotesný a ponoriteľný do vody. Ďalšie vlastnosti: Automatického vypnutie pri nečinnosti pre úsporu batérie. Počet psov: Ohradník možno použiť pre neobmedzený počet psov. OBSAH BALENIA Prijímač Ovládacie stanice Nastaviteľný obojok 12V nabíjačka Anténny kábel 300 m Vlajočky na označenie Montážne skrutky Sada elektród pre krátku a dlhú srsť Testovacie dióda Návod na použitie PRE KOHO JE OHRADNÍK URČENÝ Ohradník je určený pre všetky druhy psov. Nastaviteľnosť obojku je do 70 cm. MOŽNOSŤ DOKUPIŤ SAMOSTATNE OBOJOK ZA 20EUR PRE DVA PSY SÚČASNE!!! Osobné stretnutie v ZA alebo posielam aj na dobierku za 3,5E kuriérom.
Elektronicky oplotok,ohradník pre psa, nabíjateľný
Ohradník vytýči hranice pre voľný pohyb psa. Prostredníctvom trojstupňových korekčných zón v poradí zvuk, zvuk s ľahkým elektrostatickým impulzom a zvuk s intenzívnejšou impulzom, bezpečne zastaví psa pred prekročením hranice. Neviditeľný plot tvorí vysielacej stanice napájané zo siete, anténny cievka pre vymedzenie priestoru, ktorá je prepojená s vysielacou jednotkou, a prijímač na obojku psa. Prijímač je nabíjateľná a vodotesný. Korekčné zónu je možné vymedziť od 30 cm do 4 metrov. K ohradníku možno dokúpiť prijímače pre ďalšie psy. Slovenska značka T Pet SK. Korekčné zóny: Má celkom 3 zóny: zvukovú, zvukovú spolu s ľahkým impulzom a zvukovú spolu s intenzívnejším impulzom. Korekčné zónu je možné nastaviť od 30 cm do 4 metrov. Funkcia prijímača: Slabý impulz, intenzívnejší impulz, zvuk. Napájanie: Základná jednotka je napájaná za siete a prijímač má vstavaný dobíjací akumulátor s výdržou okolo 3-7 dní v prevádzke. Vodotesnosť: Prijímač je plne vodotesný a ponoriteľný do vody. Ďalšie vlastnosti: Automatického vypnutie pri nečinnosti pre úsporu batérie. Počet psov: Ohradník možno použiť pre neobmedzený počet psov. OBSAH BALENIA Prijímač Ovládacie stanice Nastaviteľný obojok 12V nabíjačka Anténny kábel 300 m Vlajočky na označenie Montážne skrutky Sada elektród pre krátku a dlhú srsť Testovacie dióda Návod na použitie PRE KOHO JE OHRADNÍK URČENÝ Ohradník je určený pre všetky druhy psov. Nastaviteľnosť obojku je do 70 cm. MOŽNOSŤ DOKUPIŤ SAMOSTATNE OBOJOK ZA 20EUR PRE DVA PSY SÚČASNE!!! Osobné stretnutie v ZA alebo posielam aj na dobierku za 3,5E kuriérom.
Bezdrôtový elektrický ohradník pre psov, GPS oplotok, obojok
Elektrický obojok Patpet F800. Nabíjací elektronický bezdrôtový ohradník pre psov Patpet F800. Ohradník funguje na základe GPS polohy. Nie je potrebné naťahovať drôt. Vstavaná nabíjatelná batéria. Dlhá výdrž batérie. Prístroj je vodotesný. Keď sa pes dostane do blízkosti určenej hranice, elektrický obojok začne stimulovať psa zvukovým signálom a elektrickým výbojom. Krátke elektródy pre krátkosrstých, aj dlhé elektródy pre dlhosrstých psov. Súčasťou balenia je 10 ks vlajok na označenie hranice územia. Obsah balenia: - GPSprístroj s obojkom - vlajky 10 ks - nabíjací kábel - krátke kovové elektródy - dlhé kovové elektródy - silikónové krytky na krátke elektródy - silikónové krytky na dlhé elektródy - skúšačka - slovenský návod + ZADARMO 2 ebooky: 1. "Ako najjednoduchšie vycvičiť psa - návod ako sa naučiť psiu reč a rozumieť si s vašim štvornohým miláčikom", ktorý obsahuje množstvo praktických typov a rád ako najjednoduchšie vycvičíte vášho psa. 2. "Návod ako používať elektronický obojok pri výcviku psa", kde sa dozviete ako presne postupovať a cvičiť psa s elektronickým obojkom. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty.
Elektrický ohradník pre psov, elektronický oplotok
NOVÝ nepoužitý elektrický ohradník pre psa. Je možné používať aj na 3 psov. - Dĺžka drôtu 300 m. Hrubý typ drôtu. - 100 stupňov intenzity - Použiť je možné na 3 psov - Bezpečné, odizolované, ochrana proti bleskom - Signalizácia poškodenia kábla - LCD displej so zobrazovaním nastavenej vzdialenosti - Zvukový signál + elektrický výboj - Dosah 5000 m2 - Obojok s prijímačom vodotesný, nabíjací - Vhodný na každú velkosť psa - Reflexný obojok pre bezpečie v noci - Balenie obsahuje 1 obojok Je možné dokúpiť ďalšie obojky za 20€ ks Je možné dokúpiť ďalších 300 m drôtu na predĺženie za 20€ Použitie: generátor sa zapojí do elektriky, do generátora sa zapojí drôt, ktorý sa natiahne okolo pozemku. Drôt môže byť nad zemou, alebo zakopaný pod zemou. Psíkovi sa nasadí obojok s prijímačom. Keď sa pes priblíži k drôtu, obojok vydá zvukové upozornenie a elektrický výboj. Čím bližšie sa pes priblíži k drôtu, tým je intenzita výboja silnejšia. Aktívna vzdialenosť od kábla, kedy začne obojok reagovať, je nastaviteľná od 0,5 m do 6 m. Obsah balenia: - stanica (generátor) - kábel s adaptérom do elektriky - reflexný obojok (dĺžka nastavitelná) 1-3 ks - vodotesný prijímač na obojok - drôt dlhý 300 m - nabíjačka na obojok - pár krátkych elektród - pár dlhých elektród pre dlhú a hustú srsť - skúšačka - skrutky a hmoždenky pre upevnenie stanice - vlajky pre označenie územia 20 ks - slovenský návod - krabica Sada na 1 psa za cenu 55 €. Ďalšie obojky za 20 € za kus. + ZADARMO 2 ebooky: 1. "Ako najjednoduchšie vycvičiť psa - návod ako sa naučiť psiu reč a rozumieť si s vašim štvornohým miláčikom", ktorý obsahuje množstvo praktických typov a rád ako najjednoduchšie vycvičíte vášho psa. 2. "Návod ako používať elektronický obojok pri výcviku psa", kde sa dozviete ako presne postupovať a cvičiť psa s elektronickým obojkom. Pošlem aj na dobierku Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty