inzercia, predaj, predám, bazár

| Práca v hotelierstve a gastronómii | Bibione, Taliansko |

Kategória: Brigády

Miesto výkonu práce: Taliansko (Bibione a Lignano)

Trvanie: 15.5.2023 – 31.10.2023 (práca je možná aj na kratšie obdobie v rámci uvedených dátumov, ale budeme uprednostňovať uchádzačov, ktorí majú záujem pracovať 3 a viac mesiacov)

Úväzok: Plný úväzok na taliansku pracovnú zmluvu na dobu určitú alebo stážistická zmluva

Mesačný plat: 1100 € – 1600 € netto podľa pozície + príplatky (po sezóne je vyplatená aj alikvótna časť 13. platu)

Pozície: Čašník, Pomocný kuchár, Recepčná, Barman, Animátor

Pracovná doba: 6 dní v týždni, 7 hodín denne (40 hodín týždenne) + možnosť nadčasov.

Náplň práce:
Čašník: Obsluha pri bufetových stoloch, objednávanie nápojov
Pomocný kuchár: Pomoc pri príprave jedál
Recepčná: Komunikácia s klientami, check-in, check-out
Barman: Príprava nápojov a obsluha zákazníkov pri bare
Animátor: Organizácia voľného času pre deti

Ďaľšie informácie / Benefity:
– Odmeny za nadčasy + príplatky za prácu cez víkend
– Zabezpečené ubytovanie a strava 3x denne aj v nepracovné dni
– Možnosť využívať hotelový bazén a pláž mimo pracovnej doby bezplatne
– Zabezpečená zdravotná starostlivosť u miestnych lekárov
– BOZP zabezpečené vopred online
– Zabezpečená cesta (potrebné uhradiť)
– Zabezpečené poistenie (potrebné uhradiť)
– Zabezpečené vybavenie potrebných dokumentov v spolupráci s talianskou ambasádou (Codice Fiscale – daňové číslo potrebné pre prácu v Taliansku)
– Vystavenie potvrdenia o absolvovaní stáže

Požiadavky:
– Prax v odbore je výhodou
– Znalosť cudzieho jazyka (angličtina, taliančina, nemčina) je výhodou
– Potravinársky preukaz v prípade čašníkov a kuchárov
– Flexibilita, komunikatívnosť, zodpovednosť, chuť pracovať
– Vek od 18 rokov

V prípade záujmu nás kontaktujte telefonicky, mailom, alebo vyplňte formulár priamo na našej web stránke.

Formulár pre záujemcov o zamestnanie:
Mail: info@
| Práca v hotelierstve a gastronómii | Bibione, Taliansko |
Podobné inzeráty
Pomocné práce v kantíne a bistre
Všeobecné informácie Hľadáme na pravidelnú brigádu šikovnú brigádničku alebo brigádnika , ktorý má prax v gastronómii. Nutnosť mať platný potravinársky preukaz. Pracovné zmeny: Pondelok až piatok od 16:00 - 20:00 Sobota a nedeľa od 11:00 - 19:00 Aká je pracovná náplň? Pracovnou náplňou: dokladanie pultov s jedlom/zákuskov a čistota okolia. Predchádzajúce pracovné skúsenosti v gastronómií sú výhodou. Náš tím líder Vás rád v deň Vášho nástupu zaškolí. Odmena a výhody Odmena je vo výške 6,00 € za hodinu v hrubom vyjadrení počas pracovného týždńa plus príplatok za víkendy. Okamžitá možnosť nástupu Priateľský pracovný kolektív Profesionálny prístup Týždenné vyplácanie Naše požiadavky Fyzická zdatnosť Manuálna zručnosť Zodpovedný prístup Pracovitosť Spoľahlivosť Príjemné vystupovanie Máte záujem? Výborne! Vyplňte a odošlite elektronický formulár, ktorý je súčasťou tejto pracovnej ponuky alebo nám napíšte prostredníctvom e-mailu na Ďakujeme.
Cateringový čašník v BA - ŠTUDENT
Pre našu cateringovú spoločnosť hľadáme šikovných študentov, ktorým nechýba reprezentatívne vystupovanie a chuť naučiť sa nové zaujímavé veci v gastronómii. Naši zamestnanci si vyberajú termíny caterigov, ktoré im vyhovujú. Hľadáme ľudí, ktorí sa neboja obsluhovania, vykladania a nakladania inventáru, nastierania stolov. Mzda začína u nás od 6€ v čistom na hod. v závislosti od náročnosti cateringovej akcie. Robievame svadby, eventy, firemné akcie, rodinné oslavy a pod. Stačí ak nám pošleš životopis na praca@ . Vybraných uchádzačov pozývame na osobný pohovor. Teší sa na teba super kolektív!
MR. English bistro OC PROMENADA Nitra
Do bistra v OC PROMENADA v Nitre hľadáme pomocného kuchára/ku. Tvoja práca bude výroba rýchlych jedál hlavne anglickej kuchyne. Ponúkame príjemné pracovné prostredie, novo vybavenú kuchyňu, priateľský prístup. Káva, jedlo a pitný režim sú samozrejmosťou. Nemusíš byť vyučený v odbore, vyžadujeme základnú prax v kuchyni, chuť pracovať a učiť sa. Dáme Ti potrebné informácie, zodpovieme tvoje otázky a postupne Ti pomôžeme adaptovať sa na Tvojom novom pracovnom mieste. Na začiatok potrebuješ snahu naučiť sa niečo nové, chuť zlepšovať sa a prinášať so sebou dobrú náladu. Náplň práce, právomoci a zodpovednosti: - zodpovednosť za inventarizáciu zásob, sledovanie skladových zásob základných surovín, - dodržiavanie hygienických, bezpečnostných štandardov a čistoty na pracovisku - zodpovednosť za kvalitu pripravovaných jedál, dodržiavanie noriem a výrobných postupov, - príprava pokrmov studenej a teplej kuchyne - sledovanie nových trendov v gastronómii a ich aplikácia v praxi, Mzdové podmienky (brutto): 6,50 - 8,50 EUR/hod Pracovný čas: otvorené denne cca 10 hodin, smeny dohodou Ak Ťa naša ponuka zaujala, tak neváhaj a ozvi sa nám e-mailom cwpartners.nr@, alebo telefonicky na tel.č. .
Praca v lese
PRACA AJ V ZIME!!Ubytovanie mozme zabezpecit..Praca pre partie lesnych robotnikov na pripravu palivoveho dreva..podmienky vlastne auto vlastna pila,benzin ,olej,kalač...vyplacanie kazdy den...16e za meter s nalozenim..PRACA DLHODOBO..len volat nie mail praca je aj v okrese MEDZILABORCE
práca v sklade pre mužov
Práca pre mužov v sklade s nástupom ihneď!! Ponúkame voľne pracovne pozície v logistickom centre v Senci v nadnárodnej spoločnosti. Voľne pracovné pozície : vodič VZV/ Retrakar práca na dve zmeny čisté pracovne prostredie Obuvac pneumatík na disky. Práca na montážnej linke kde sa obúvajú pneumatiky na disky kolies. práca podobná práci v pneuservise. jednozmenna prevádzka. Zaujímavé platobné podmienky!!! Možnosť pracovať na živnosť alebo na dohodu. Nástup IHNEĎ!!! viac info po telefonickom rozhovore alebo mailom. životopis zasielať na Mrlancz92@
ANIMATORI LETO 2023 CHORVÁTSKO
Miluješ cestovanie a spoznávanie nových krajín? Chceš zažiť najlepšie leto vo svojom živote? Máš rád slnko, more a zábavu? Stať sa animátorom je tá správna voľba! Stačí mať aspoň 18 rokov, chuť pracovať s ľuďmi a byť vždy pozitívne naladený???? Miesto výkonu práce: hotelové komplexy v prímorských lokalitách v Chorvátsku Termíny nástupu: flexibilne od mája do septembra (minimálny turnus je 25.6.-5.9.2023) PLAT: od 800 Eur/mesiac, v závislosti od skúseností a schopností Náplň práce: príprava a realizácia denných a večerných programov pre deti a dospelých organizovanie športových podujatí, aktivít a súťaží práca v medzinárodnom animačnom tíme práca s malými deťmi, tínedžermi a dospelými skúsenosti nie sú podmienkou ale sú vítané Požiadavky na zamestnanca organizačné schopnosti, chuť a motivácia pre prácu s ľuďmi, pozitívny vzťah k deťom, aktívny vzťah k športu a tancu, umelecké nadanie (tanec, spev, herectvo, práca s mikrofónom, výtvarná a technická zručnosť) je výhodou, tímový hráč, spoločenský typ a zmysel pre humor, príjemné vystupovanie, ochota pôsobiť dlhší čas v zahraničí Jazyková znalosti: anglický jazyk na komunikatívnej úrovni, nemecký jazyk veľkou výhodou, každý ďalší jazyk je plus. BENEFITY: Ubytovanie: zdarma, v hoteli alebo apartmánoch mimo hotela Stravovanie: zdarma v hoteli – plná penzia Práca vhodná pre mužov aj ženy, študentov, páry aj skupinu priateľov Práca na pracovnú zmluvu. Neváhaj, pošli nám svoj životopis v anglickom jazyku, aktuálnu fotku, príp. motivačný list.