inzercia, predaj, predám, bazár

-PREDAJ 3i RD, projekt V KORUNÁCH, Miloslavov, 249,75 m2

Kategória: Domy

Spoločnosť LEXXUS a.s. ponúka na predaj 3 izbový RD so ZÁHRADOU, terasou + 2x parkovacie státie v 2. etape projektu V KORUNÁCH, Miloslavov- Alžbetin Dvor, kolaudácia v r. 2022.
Výmera interiéru 81,40 m2, exteriér vo výmere 168,35 m2.


POPIS:
vstupná predsieň , obývacia izba s kuchynskou časťou a s východom na terasu a záhradu, komunikačná chodba, samostatné WC, kúpeľňa, izba z východom na terasu, hlavná spálňa s priestorom na šatník a východ na terasu.

K nehnuteľnosti prislúchajú v cene 2 vonkajšie parkovacie státie na vlastnom pozemku pri vstupnej časti objektu.

VYBAVENIE V PREVEDENÍ ŠTANDARD/HOLOBYT :

NOSNÉ KONŠTRUKCIE A PRIEČKY zvislé nosné konštrukcie murované z keramických tehál. Zvislé vnútorné nosné a nenosné konštrukcie murované z keramických tvárnic.
STROPY Strop - železobetónová monolitická konštrukcia Kročajová izolácia na podlahe jednotlivých bytov.
STRECHA Železobetónová nosná konštrukcia zateplená min vlnou a fóliovou izoláciou
VÝPLNE OTVOROV Plastové okná s izolačným trojsklom. Farba v interiéri biela, v exteriréri sivá.
ZATEPLENIE STIEN A STRECHY Kontaktný zatepľovací systém so silikátovou omietkou. Zateplenie strechy tepelnoizolačnými doskami.
ÚPRAVA STIEN Sádrová omietka.
MALOVKA Biela, oderuvzdolná farba
SILNOPRÚD A SLABOPRÚD Kompletná elektroinštalácia, pripojenie do verejných sietí (nezahŕňa pripojovací poplatok), bleskozvod, zásuvky a vypínače v bielom prevedení, príprava na TV a internet.
VCHODOVÉ DVERE DO BYTU Exteriérové požiarne bezpečnostné dvere.
PODLAHA Betónový poter a izolácia. PLÁVAJÚCA PODLAHA Dekor na výber, laminátové parkety, lišty, parozábrana, penová podložka.
INTERIÉROVÉ DVERE Drevo, dekor na výber, obložková zárubňa + kovanie.
SANITA Vaňa alebo sprchový kút s batériou, umývadlo s batériou a závesné WC.
OBKLADY A DLAŽBY Dekor na výber .(WC+kúpelňa+schodiská)

VSTUP DO BYTOVÉHO DOMU Bezbariérový.
SADOVÉ ÚPRAVY Zarovnanie ornice
KOMUNIKÁCIE Chodníky z betónovej dlažby.
OSVETLENIE Areál a parkovisko.
TERASA Zámková slažba
OPLOTENIE Oplastované pletivo
PRÍSTREŠOK PRE AUTOMOBIL Za príplatok / V prípade samostatne stojaceho RD v cene / EXTERNÉ ŽALÚZIE Za príplatok
VONKAJŠIE PARKOVACIE MIESTO OZNAČENIE Číslo parkovacieho miesta na zemi.
POVRCH Betónová dlažba resp. zatrávňovacie tvárnice .


Obec Miloslavov leží 8 km juhovýchodne od hlavného mesta Bratislavy v hornej časti Žitného ostrova na Podunajskej nížine.
Projekt V Korunách je súčasťou novej časti obce pozostávajúcej z novostavieb rodinných domov.

Občianska vybavenosť: priamo v obci sa nachádza základná škola, materská škôlka, kultúrny dom, obecný úrad, kostol, komunitné centrum, remeselný dvor.
Nové obchodné centrum s potravinami BILLA, lekárňou, operačné stredisko polície SR, obchody, kaviareň, pekáreň sa nachádza 1,3 km.

Celková cena ponúkanej nehnuteľnosti je 199.900,-eur s DPH. V súčasnosti nie je po
-PREDAJ 3i RD, projekt V KORUNÁCH, Miloslavov, 249,75 m2
Podobné inzeráty
-PREDAJ 3i RD, projekt V KORUNÁCH, Miloslavov, 206,45 m2
Spoločnosť LEXXUS a.s. ponúka na predaj 3 izbový RD so ZÁHRADOU, terasou + 2x parkovacie státie v 1. etape projektu V KORUNÁCH, Miloslavov- Alžbetin Dvor, kolaudácia v r. 2022. Výmera interiéru 81,40 m2, exterirér vo výmere 125,05 m2 Celková výmera pozemku je 206,45 m2. POPIS: vstupná predsieň , obývacia izba s kuchynskou časťou a s východom na terasu a záhradu, komunikačná chodba, samostatné WC, kúpeľňa, izba z východom na terasu, hlavná spálňa s priestorom na šatník a východ na terasu. K nehnuteľnosti prislúchajú v cene 2 vonkajšie parkovacie státie na vlastnom pozemku pri vstupnej časti objektu. VYBAVENIE V PREVEDENÍ ŠTANDARD/HOLOBYT : NOSNÉ KONŠTRUKCIE A PRIEČKY zvislé nosné konštrukcie murované z keramických tehál. Zvislé vnútorné nosné a nenosné konštrukcie murované z keramických tvárnic. STROPY Strop - železobetónová monolitická konštrukcia Kročajová izolácia na podlahe jednotlivých bytov. STRECHA Železobetónová nosná konštrukcia zateplená min vlnou a fóliovou izoláciou VÝPLNE OTVOROV Plastové okná s izolačným trojsklom. Farba v interiéri biela, v exteriréri sivá. ZATEPLENIE STIEN A STRECHY Kontaktný zatepľovací systém so silikátovou omietkou. Zateplenie strechy tepelnoizolačnými doskami. ÚPRAVA STIEN Sádrová omietka. MALOVKA Biela, oderuvzdolná farba SILNOPRÚD A SLABOPRÚD Kompletná elektroinštalácia, pripojenie do verejných sietí (nezahŕňa pripojovací poplatok), bleskozvod, zásuvky a vypínače v bielom prevedení, príprava na TV a internet. VCHODOVÉ DVERE DO BYTU Exteriérové požiarne bezpečnostné dvere. PODLAHA Betónový poter a izolácia. PLÁVAJÚCA PODLAHA Dekor na výber, laminátové parkety, lišty, parozábrana, penová podložka. INTERIÉROVÉ DVERE Drevo, dekor na výber, obložková zárubňa + kovanie. SANITA Vaňa alebo sprchový kút s batériou, umývadlo s batériou a závesné WC. OBKLADY A DLAŽBY Dekor na výber .(WC+kúpelňa+schodiská) VSTUP DO BYTOVÉHO DOMU Bezbariérový. SADOVÉ ÚPRAVY Zarovnanie ornice KOMUNIKÁCIE Chodníky z betónovej dlažby. OSVETLENIE Areál a parkovisko. TERASA Zámková slažba OPLOTENIE Oplastované pletivo PRÍSTREŠOK PRE AUTOMOBIL Za príplatok / V prípade samostatne stojaceho RD v cene / EXTERNÉ ŽALÚZIE Za príplatok VONKAJŠIE PARKOVACIE MIESTO OZNAČENIE Číslo parkovacieho miesta na zemi. POVRCH Betónová dlažba resp. zatrávňovacie tvárnice . Obec Miloslavov leží 8 km juhovýchodne od hlavného mesta Bratislavy v hornej časti Žitného ostrova na Podunajskej nížine. Projekt V Korunách je súčasťou novej časti obce pozostávajúcej z novostavieb rodinných domov. Občianska vybavenosť: priamo v obci sa nachádza základná škola, materská škôlka, kultúrny dom, obecný úrad, kostol, komunitné centrum, remeselný dvor. Nové obchodné centrum s potravinami BILLA, lekárňou, operačné stredisko polície SR, obchody, kaviareň, pekáreň sa nachádza 1,3 km. Celková cena ponúkanej nehnuteľnosti v preved
-PREDAJ 3i RD, projekt V KORUNÁCH, Miloslavov, 186,96 m2
Spoločnosť LEXXUS a.s. ponúka na predaj 3 izbový RD so ZÁHRADOU, terasou + 2x parkovacie státie v 1. etape projektu V KORUNÁCH, Miloslavov- Alžbetin Dvor, kolaudácia v r. 2022. Výmera interiéru 84,60 m2, exterirér vo výmere 102,36 m2 Celková výmera pozemku je 186,96 m2. POPIS: vstupná predsieň , obývacia izba s kuchynskou časťou a s východom na terasu a záhradu, komunikačná chodba, samostatné WC, kúpeľňa, izba z východom na terasu, hlavná spálňa s priestorom na šatník a východ na terasu. K nehnuteľnosti prislúchajú v cene 2 vonkajšie parkovacie státie na vlastnom pozemku pri vstupnej časti objektu. VYBAVENIE V PREVEDENÍ ŠTANDARD/HOLOBYT : NOSNÉ KONŠTRUKCIE A PRIEČKY zvislé nosné konštrukcie murované z keramických tehál. Zvislé vnútorné nosné a nenosné konštrukcie murované z keramických tvárnic. STROPY Strop - železobetónová monolitická konštrukcia Kročajová izolácia na podlahe jednotlivých bytov. STRECHA Železobetónová nosná konštrukcia zateplená min vlnou a fóliovou izoláciou VÝPLNE OTVOROV Plastové okná s izolačným trojsklom. Farba v interiéri biela, v exteriréri sivá. ZATEPLENIE STIEN A STRECHY Kontaktný zatepľovací systém so silikátovou omietkou. Zateplenie strechy tepelnoizolačnými doskami. ÚPRAVA STIEN Sádrová omietka. MALOVKA Biela, oderuvzdolná farba SILNOPRÚD A SLABOPRÚD Kompletná elektroinštalácia, pripojenie do verejných sietí (nezahŕňa pripojovací poplatok), bleskozvod, zásuvky a vypínače v bielom prevedení, príprava na TV a internet. VCHODOVÉ DVERE DO BYTU Exteriérové požiarne bezpečnostné dvere. PODLAHA Betónový poter a izolácia. PLÁVAJÚCA PODLAHA Dekor na výber, laminátové parkety, lišty, parozábrana, penová podložka. INTERIÉROVÉ DVERE Drevo, dekor na výber, obložková zárubňa + kovanie. SANITA Vaňa alebo sprchový kút s batériou, umývadlo s batériou a závesné WC. OBKLADY A DLAŽBY Dekor na výber .(WC+kúpelňa+schodiská) VSTUP DO BYTOVÉHO DOMU Bezbariérový. SADOVÉ ÚPRAVY Zarovnanie ornice KOMUNIKÁCIE Chodníky z betónovej dlažby. OSVETLENIE Areál a parkovisko. TERASA Zámková slažba OPLOTENIE Oplastované pletivo PRÍSTREŠOK PRE AUTOMOBIL Za príplatok / V prípade samostatne stojaceho RD v cene / EXTERNÉ ŽALÚZIE Za príplatok VONKAJŠIE PARKOVACIE MIESTO OZNAČENIE Číslo parkovacieho miesta na zemi. POVRCH Betónová dlažba resp. zatrávňovacie tvárnice . Obec Miloslavov leží 8 km juhovýchodne od hlavného mesta Bratislavy v hornej časti Žitného ostrova na Podunajskej nížine. Projekt V Korunách je súčasťou novej časti obce pozostávajúcej z novostavieb rodinných domov. Občianska vybavenosť: priamo v obci sa nachádza základná škola, materská škôlka, kultúrny dom, obecný úrad, kostol, komunitné centrum, remeselný dvor. Nové obchodné centrum s potravinami BILLA, lekárňou, operačné stredisko polície SR, obchody, kaviareň, pekáreň sa nachádza 1,3 km. Celková cena ponúkanej nehnuteľnosti je 209.90
-PREDAJ 3i RD, projekt V KORUNÁCH, Miloslavov, záhrada 125,0
Spoločnosť LEXXUS a.s. ponúka na predaj 3 izbový byt v RD (58E) so ZÁHRADOU, terasou + 2x parkovacie státie v 1. etape projektu V KORUNÁCH, Miloslavov- Alžbetin Dvor, kolaudácia v r. 2023. Výmera interiéru 81,40 m2, ZÁHRADA vo výmere 125,05 m2. POPIS: vstupná predsieň , obývacia izba s kuchynskou časťou a s východom na terasu a záhradu, komunikačná chodba, samostatné WC, kúpeľňa, izba z východom na terasu, hlavná spálňa s priestorom na šatník a východ na terasu. K nehnuteľnosti prislúchajú v cene 2 vonkajšie parkovacie státie na vlastnom pozemku pri vstupnej časti objektu. VYBAVENIE V PREVEDENÍ ŠTANDARD : NOSNÉ KONŠTRUKCIE A PRIEČKY zvislé nosné konštrukcie murované z keramických tehál. Zvislé vnútorné nosné a nenosné konštrukcie murované z keramických tvárnic. STROPY Strop - železobetónová monolitická konštrukcia Kročajová izolácia na podlahe jednotlivých bytov. STRECHA Železobetónová nosná konštrukcia zateplená min vlnou a fóliovou izoláciou VÝPLNE OTVOROV Plastové okná s izolačným trojsklom. Farba v interiéri biela, v exteriréri sivá. ZATEPLENIE STIEN A STRECHY Kontaktný zatepľovací systém so silikátovou omietkou. Zateplenie strechy tepelnoizolačnými doskami. ÚPRAVA STIEN Sádrová omietka. MALOVKA Biela, oderuvzdolná farba SILNOPRÚD A SLABOPRÚD Kompletná elektroinštalácia, pripojenie do verejných sietí (nezahŕňa pripojovací poplatok), bleskozvod, zásuvky a vypínače v bielom prevedení, príprava na TV a internet. VCHODOVÉ DVERE DO BYTU Exteriérové požiarne bezpečnostné dvere. PODLAHA Betónový poter a izolácia. PLÁVAJÚCA PODLAHA Dekor na výber, laminátové parkety, lišty, parozábrana, penová podložka. INTERIÉROVÉ DVERE Drevo, dekor na výber, obložková zárubňa + kovanie. SANITA Vaňa alebo sprchový kút s batériou, umývadlo s batériou a závesné WC. OBKLADY A DLAŽBY Dekor na výber .(WC+kúpelňa+schodiská) VSTUP DO BYTOVÉHO DOMU Bezbariérový. SADOVÉ ÚPRAVY Zarovnanie ornice KOMUNIKÁCIE Chodníky z betónovej dlažby. OSVETLENIE Areál a parkovisko. TERASA Zámková slažba OPLOTENIE Oplastované pletivo VONKAJŠIE PARKOVACIE MIESTO OZNAČENIE Číslo parkovacieho miesta na zemi. POVRCH Betónová dlažba resp. zatrávňovacie tvárnice . Obec Miloslavov leží 8 km juhovýchodne od hlavného mesta Bratislavy v hornej časti Žitného ostrova na Podunajskej nížine. Projekt V Korunách je súčasťou novej časti obce pozostávajúcej z novostavieb rodinných domov. Občianska vybavenosť: priamo v obci sa nachádza základná škola, materská škôlka, kultúrny dom, obecný úrad, kostol, komunitné centrum, remeselný dvor. Nové obchodné centrum s potravinami BILLA, lekárňou, operačné stredisko polície SR, obchody, kaviareň, pekáreň sa nachádza 1,3 km. Celková cena ponúkanej nehnuteľnosti v prevedení kvalitného štandardu vrátane dvoch (2) vonkajších parkovacích státí je 199.900,-eur s DPH. TOPPONUKA Počet poschodí: 1 Počet izieb: 3 Za
BOSEN | 3.izb.rodinný dom v novom projekte V KORUNÁCH, Milos
Typ: Rodinný dom Ulica: Cédrová Mestská časť: Alžbetin Dvor Obec: Miloslavov Bosen Group ponúka na predaj 3 izbový dom so záhradou a terasou, parkingom v úplne novom projekte V KORUNÁCH, Miloslavov-Alžbetin Dvor. DOM: má rozlohu 250 m2, z toho balkón má 169 m2. VIRTUÁLNA PREHLIADKA: ZARIADENIE: plastové okná s izolačným trojsklom,príprava na TV a internet, exteriérové požiarne bezpečnostné dvere, laminátové parkety DISPOZÍCIA: vstupná predsieň, obývacia izba s kuchynskou časťou a s východom na terasu a záhradu, komunikačná chodba, samostatné WC, kúpeľňa, izba z východom na terasu, hlavná spálňa s priestorom na šatník a východ na terasu. PARKING: súčasťou sú dve parkovacie miesta LOKALITA: Obec Miloslavov leží 8 km od hlavného mesta Bratislavy. Projekt V Korunách je súčasťou novej časti obce pozostávajúcej z novostavieb rodinných domov. Priamo v obci sa nachádza základná škola, materská škôlka, kultúrny dom, obecný úrad, kostol, komunitné centrum, remeselný dvor, nové obchodné centrum s potravinami BILLA, lekárňou, operačné stredisko polície SR, obchody, kaviareň, pekáreň sa nachádza 1,3 km. CENA: 199.900 eur s dph - predaj sa zrealizuje formou postúpenia práv a povinností na nového kupujúceho. Realitná kancelária BOSEN je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným poriadkom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právne služby poskytované advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo pri prevode nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky. Status: aktívne Vlastníctvo: firemné Stav: novostavba Celková plocha: 250 m2 Úžitková plocha: 250 m2 Plocha pozemku: 169 m2 Počet podlaží: 1 Počet izieb: 3 Kúpeľňa: vaňa Počet kúpeľní: 1 Energetický certifikát: A Parkovanie: vlastné vyhradené Zariadenie: nezariadený Internet: áno - káblový rozvod Materiál: tehla Zateplený objekt: áno Terasa: áno Vykurovanie: vlastné - elektrické
Predaj, rodinný dom Miloslavov, V Korunách  - NOVOSTAVBA - I
EXKLUZÍVNE Vám ponúkame na predaj trojizbový rodinný dom (časť dvojdomu) v obci Miloslavov v novobudovanej lokalite V KORUNÁCH. Úžitková plocha domu je 64,88 m2, rozloha pozemku je 246 m2, plocha terasy je 28,37 m2. Stavba bola skolaudovaná v roku 2023. K domu prislúchajú 3 parkovacie státia. DISPOZÍCIA DOMU: obývačka spojená s kuchyňou a výstupom na terasu a do záhrady, 2 samostatné izby – každá s výstupom do záhrady, kúpeľňa spojená s WC, samostatné WC a vstupná hala. STAV DOMU: Rodinný dom je postavený z tehly, vnútorné priečky sú tvárnicové, zateplený je polystyrénom, strecha je rovná pokrytá minerálnou vatou a fóliovou izoláciou, okná sú plastové s termoizolačným trojsklom, v dome je podlahové kúrenie, vlastný elektrický kotol s integrovaným zásobníkom na ohrev vody, interiérové dvere sú drevené, podlahy v kombinácii kvalitné laminátové parkety a dlažba, vstupné dvere sú požiarne bezpečnostné, na terase je položená zámková dlažba. Napojený je na IS: voda, elektrika, kanalizácia, internet. Pozemok je oplotený oplastovaným pletivom. Dom sa predáva v štádiu štandard. LOKALITA: novobudovaná lokalita V KORUNÁCH predstavuje pokojné bývanie na vidieku s bohatou občianskou vybavenosťou. Bratislava so všetkým, čo ponúka je vzdialená len 21 km. Obec Miloslavov je moderná útulná obec s kvalitným životným prostredím, ponúka komplentú občiansku vybavenosť – základnú školu, materské škôlky, všeobecných lekárov pre dospelých aj deti, poštu, lekáreň, nechýba ani reštaurácia, kozmetický salón či nákupné centrum. Na svoje si prídu aj milovníci prírody a aktívneho oddychu, ktorí môžu využiť štrkopieskové jazerá v okolí na relax, plávanie či člnkovanie, cyklotrasu v neďalekej Dunajskej Lužnej, detské ihriská alebo futbalové, hokejbalové či basketbalové ihrisko priamo v obci. Nespornou výhodou je aj doprava do hlavného mesta, či už využijete vlakovú alebo autobusovú dopravu, konfort dopravy zabezpečuje aj neďaleká rýchlostná komunikácia R7. Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: SC-61381 Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH - nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti - poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi - vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľ
Miloslavov dom pred dokončením
Obec Miloslavov je situovaná na juhozápadnom Slovensku v Podunajskej nížine 20 km juhovýchodne od Bratislavy. Skladá sa z dvoch miestnych častí – Alžbetin Dvor a Miloslavov, ktoré sú od seba vzdialené zhruba 2 km. S hlavným mestom Bratislava má vlakové a autobusové spojenie. Základná škola Miloslavov (v časti Alžbetin Dvor) Materská škola Miloslavov (v časti Alžbetin Dvor a v časti Miloslavov) V diaľke je výhaľad na Malé Karpaty POPIS : obvodová stena 300 mm tehla steny medzi bytmi- akustická tehla 2x250mm, plus kamenná izoláčná doska 50mm zateplenie 200mm polystyrén komín, predpríprava krb betonový strop aj na 2.np - nadštandard podlahové kúrenie, tepelné čerpadlo Pozemok: 335m2 Domy dostavba JAR 2023 Vonkajšie plochy: zámková dlažba, plot v zadnej časti domu