inzercia, predaj, predám, bazár

☑️ TVORBA A DESIGN KVALITNÝCH, MODERNÝCH WEB STRÁNOK ☑️

Kategória: IT, webdesign

Ponúkame Vám vytvorenie novej modernej webstránky priamo na Vašu mieru.

Tvoríme webstránky, ktoré Vám pomôžu pri podnikaní prezentovať Vašu spoločnosť, Vašu prácu, služby alebo výrobky. Umožnia Vaším novým, ale aj súčasným zákazníkom pozrieť si portfólio Vašej práce, a tak sa ľahšie rozhodnúť pre spoluprácu s Vami.

Programujeme podľa potreby zákazníkov jednoduché One-page stránky, ale aj rozsiahlejšie webstránky. Pri každom projekte sa snažíme, aby stránka bola prehľadná, jedinečná a zaujímavá. Responzívny dizajn jej umožní zobrazovať sa nielen na počítačoch, ale aj na tabletoch a mobilných telefónoch.

Cena za tvorbu webstránky je dohodou. Našou snahou je, aby bola cena rozumná a primeraná rozsahu vytvorenej stránky.

Ak máte záujem, neváhajte nás kontaktovať, spolu si prejdeme Vaše požiadavky na webstránku a dohodneme ďalší postup. Tešíme sa na spoluprácu.
☑️ TVORBA A DESIGN KVALITNÝCH, MODERNÝCH WEB STRÁNOK ☑️
Podobné inzeráty
Webstránka na mieru,e-shop, optimalizácia a moderný dizajn
Hľadáte profesionálneho a spoľahlivého vývojára webov, ktorý premení vašu víziu webovej stránky na realitu? Ste na správnom mieste! Ako skúsený vývojár s ostrovtipom pre dizajn a vášňou pre tvorbu prvotriednych webových stránok sa špecializujem na dodávanie riešení vývoja webov, ktoré sú prispôsobené vašim jedinečným podnikateľským potrebám. Web obsahuje (cena zahŕňa): ✔Podstránky bez limitu ako Domov, O nás, Naše služby, Kontakt či Galéria administrácia pre úpravu obsahu (textov a obrázkov) ✔Kontaktný formulár (zákazník vás môže kontaktovať) ✔Optimalizácia webu pre mobil a pc ✔Štatistiky návštevnosti ✔Blog – pridávanie článkov na web stránku ✔Obrázkovy slider – pohyblivé obrázky a videá na domovskej stránke či podstránkach ✔Google mapa – umiestnenie vašej prevádzky cez mapku na webe ✔Multijazyčnosť – podpora viacerých jazykov web stránky ✔Prepojenie na sociálne siete- odkazovanie na sociálne siete s funkčným prepojením, zobrazovanie náhľadov, obrázkov na sociálnych sieťach prepojených s webom ✔ Každá webstránka je robená na mieru ✔ Moderný dizajn ✔ SEO optimalizácia ✔ Rýchle načítavanie ✔ Dodanie podľa náročnosti ✔ Responzívny dizajn (optimalizované pre mobilné zariadenia) ✔ Vyzývavá, prehľadná ✔ Môžem vám ju pravidelne aktualizovať ✔ Ak je potrebné, tvorba loga ✔ Ak je záujem vytvorenie sociálnych medii, správa sociálnych médii, SMMA marketing(získanie nových klientov, sledovaťeľov) Čo budeme pre tvorbu projektu potrebovať: 1. Zameranie webu alebo e-shopu 2. Položky menu 3. Design – dám na výber z rôzych typov stránok, použitie farieb, ak sa vám páči niaky web môžete mi ho ukázať, logo, ak nemáte viem vytvoriť 4. Obsah stránok - texty, obrázky, produkty pre e-shop 5. Rozpočet Dohoda o cene a o vzájomnej komunikácii. Viac info vám poskytnem emailom. mail: michal.lukacik04@ Tel: --------------------- Súvisiace: webstránka, web, Tvorba webstránok,internetová stránka, tvorba webu, tvorba tvorba e-shop, wordpress, opencart, internetový obchod, seo optimalizácia, Tvorba loga, online marketing, vytvorenie webstránky, vytvorenie internetovej stranky. tvorba web stránky, tvorba webových stránok, tvorba eshopov, tvorba e-shopu
Tvorba profitujúcich webstránok a e-shopov
Tvorím profitujúce webstránky a e-shopy, podľa želania, klienta. Váš web budete optimalizovaný, pre zobrazenie, v mobilných zariadeniach, ako tablet, či smartfón. Prezentujte sa na internete a realizujte svoj biznis plán, v online svete. Web môžete spravovať úplne sám/a, vďaka jednoduchému, redakčnému systému. S online marketingom, pre propagáciu, ako (Google, Facebook) Vám pomôžeme, aby Váš web zarábal. Súvisiace: Tvorba webstránok,internetová stránka, tvorba webu, tvorba tvorba e-shop, wordpress, opencart, internetový obchod, seo optimalizácia, Tvorba loga, online marketing, vytvorenie webstránky, vytvorenie internetovej stranky. tvorba web stránky, tvorba webových stránok, tvorba eshopov, tvorba e-shopu Čo budeme pre tvorbu projektu potrebovať: 1. Zameranie webu alebo e-shopu 2. Položky menu 3. Design – použitie farieb, prípadne existujúci web, ktorý sa Vám páči , logo 4. Obsah stránok - texty, obrázky, prípadne produkty pre e-shop 5. Rozpočet Moje referencie nájdete na: Kontakt info@ Tel: Neváhajte a kontaktujte Nás.
Tvorba ziskových webstránok a e-shopov
Tvorím ziskové webstránky a e-shopy, podľa želania, klienta. Váš web budete optimalizovaný, pre zobrazenie, v mobilných zariadeniach, ako tablet, či smartfón. Prezentujte sa na internete a realizujte svoj biznis plán, v online svete. Web môžete spravovať úplne sám/a, vďaka jednoduchému, redakčnému systému. S online marketingom, pre propagáciu, ako (Google, Facebook) Vám pomôžeme, aby Váš web zarábal. Súvisiace: Tvorba webstránok,internetová stránka, tvorba webu, tvorba tvorba e-shop, wordpress, opencart, internetový obchod, seo optimalizácia, Tvorba loga, online marketing, vytvorenie webstránky, vytvorenie internetovej stranky. tvorba web stránky, tvorba webových stránok, tvorba eshopov, tvorba e-shopu Čo budeme pre tvorbu projektu potrebovať: 1. Zameranie webu alebo e-shopu 2. Položky menu 3. Design – použitie farieb, prípadne existujúci web, ktorý sa Vám páči , logo 4. Obsah stránok - texty, obrázky, prípadne produkty pre e-shop 5. Rozpočet Moje referencie nájdete na: Kontakt info@ Tel: Neváhajte a kontaktujte Nás.
Tvorba ziskových webstránok a e-shopov
Tvorím ziskové webstránky a e-shopy, podľa želania, klienta. Váš web budete optimalizovaný, pre zobrazenie, v mobilných zariadeniach, ako tablet, či smartfón. Prezentujte sa na internete a realizujte svoj biznis plán, v online svete. Web môžete spravovať úplne sám/a, vďaka jednoduchému, redakčnému systému. S online marketingom, pre propagáciu, ako (Google, Facebook) Vám pomôžeme, aby Váš web zarábal. Súvisiace: Tvorba webstránok,internetová stránka, tvorba webu, tvorba tvorba e-shop, wordpress, opencart, internetový obchod, seo optimalizácia, Tvorba loga, online marketing, vytvorenie webstránky, vytvorenie internetovej stranky. tvorba web stránky, tvorba webových stránok, tvorba eshopov, tvorba e-shopu Čo budeme pre tvorbu projektu potrebovať: 1. Zameranie webu alebo e-shopu 2. Položky menu 3. Design – použitie farieb, prípadne existujúci web, ktorý sa Vám páči , logo 4. Obsah stránok - texty, obrázky, prípadne produkty pre e-shop 5. Rozpočet Moje referencie nájdete na: Kontakt info@ Tel: Neváhajte a kontaktujte Nás.
Tvorba profitujúcich webstránok a e-shopov
Tvorím profitujúce webstránky a e-shopy, podľa želania, klienta. Váš web budete optimalizovaný, pre zobrazenie, v mobilných zariadeniach, ako tablet, či smartfón. Prezentujte sa na internete a realizujte svoj biznis plán, v online svete. Web môžete spravovať úplne sám/a, vďaka jednoduchému, redakčnému systému. S online marketingom, pre propagáciu, ako (Google, Facebook) Vám pomôžeme, aby Váš web zarábal. Súvisiace: Tvorba webstránok,internetová stránka, tvorba webu, tvorba tvorba e-shop, wordpress, opencart, internetový obchod, seo optimalizácia, Tvorba loga, online marketing, vytvorenie webstránky, vytvorenie internetovej stranky. tvorba web stránky, tvorba webových stránok, tvorba eshopov, tvorba e-shopu Čo budeme pre tvorbu projektu potrebovať: 1. Zameranie webu alebo e-shopu 2. Položky menu 3. Design – použitie farieb, prípadne existujúci web, ktorý sa Vám páči , logo 4. Obsah stránok - texty, obrázky, prípadne produkty pre e-shop 5. Rozpočet Moje referencie nájdete na: Kontakt info@ Tel: Neváhajte a kontaktujte Nás.
Tvorba profitujúcich webstránok a e-shopov
Tvorím profitujúce webstránky a e-shopy, podľa želania, klienta. Váš web budete optimalizovaný, pre zobrazenie, v mobilných zariadeniach, ako tablet, či smartfón. Prezentujte sa na internete a realizujte svoj biznis plán, v online svete. Web môžete spravovať úplne sám/a, vďaka jednoduchému, redakčnému systému. S online marketingom, pre propagáciu, ako (Google, Facebook) Vám pomôžeme, aby Váš web zarábal. Súvisiace: Tvorba webstránok,internetová stránka, tvorba webu, tvorba tvorba e-shop, wordpress, opencart, internetový obchod, seo optimalizácia, Tvorba loga, online marketing, vytvorenie webstránky, vytvorenie internetovej stranky. tvorba web stránky, tvorba webových stránok, tvorba eshopov, tvorba e-shopu Čo budeme pre tvorbu projektu potrebovať: 1. Zameranie webu alebo e-shopu 2. Položky menu 3. Design – použitie farieb, prípadne existujúci web, ktorý sa Vám páči , logo 4. Obsah stránok - texty, obrázky, prípadne produkty pre e-shop 5. Rozpočet Moje referencie nájdete na: Kontakt info@ Tel: Neváhajte a kontaktujte Nás