inzercia, predaj, predám, bazár

ť spolahlivej osobe-/dvojici/ cele horne poschodie

Kategória: Podnájom, spolubývajúci

komlet vybaveny 1-izbovy slnecny byt v RD-cca40m2- spolahlivej osobe-/dvojici/ Cele horne poschodie ma cca80m2 v Rod.- druha cast 40m2 je provizorne riesena ako terasa na juznu stranu so strieskou na posedenie -idealne pre fajciara a s perspektivu dalsich vylepseni dhodou. Byt je teraz plne zariadeny a je ho mozne po dohode rozsirit a zabezpecit pred pripadnou energ. krizou nariklad instalaciou krbovej piecky na drevo-brikety.My sme si tak zariadili suteren k plnej spokojnosti.Vyzadujeme klud,pokoj,serioznost.Cena dohodou 330-420e aj s energiami.Alkohol vyluceny ,primerany depozit nutny.Blizsie ifo na tf--ak nedviham poslite sms ,na maily nereagujem.
ť  spolahlivej osobe-/dvojici/ cele horne poschodie
Podobné inzeráty
samostatná izba, Záhradnícka ulica, Ružinov, širšie centrum
Je zariadená v 2 izbovom zrekonštruovanom byte. Prenajíma sa 1 osobe. Nájomné za izbu je 220 €. Telefón:
Dlhodobý prenájom
Dlhodobo ihneď prenajmem v Banskej Bystrici jednej pracujúcej osobe - žene alebo mužovi (len so smyslom pre poriadok) 1 izbu s prísl. – kuchyňu so sporákom a kuchyňskou linkou, kupelňou a WC(samostatné) v rámci 3 izbového bytu v novej Sásovej, nad Billou. Zariadené, s prípojkou na práčku, v povodnom stave. V byte je UK. Súkromie zaručené, v byte nikto iný nebude. Nájomné včítane poplatkov je 250 eur. Požadujem 1 kauciu vo výške 250 eur. kontakt: volať po 19 hodine telefon alebo mail drogheda@, fotografie možno zaslať mailom.
1 izb. byt Kežmarok
Prenajmem 1-izbový byt v RD v Kežmarku, 1 osobe. Cena dohodou.
Uz Prenajate , inzerart bude zruseny
Dobry den od 01.12 alebo 01.01.2023 prenajmeme 2 + KK izbový byt v podkrovi domu v Kittsee (15 min autom do centra BA) s vlastným miestom na parkovanie , zariadene kvalitnym masivnym nabytkom a velkorysov rozhlohov 68 m2, mesacny najom pri jednej osobe uz vratane energii je 450Euro Majitelka preferuje 1 osobu. bez zvieratka
ponúkam samostatnú izbu, Miletičova, Ružinov, širšie centrum
Je v 2 izbovom zrekonštruovanom zariadenom byte. Bezproblémové parkovanie auta. Dáva sa do prenájmu len 1 osobe. Nájomné za izbu je 220 €. Telefón:
Dam do podnajmu samostatnu vacsiu slnecnu izbu s Tv,s intern
Dam do podnajmu samostatnu vacsiu slnecnu izbu s Tv,s internetom,v R-Dome v sirsom centre Zilina-Zavodie- pod Hajikom -15 minut pesi od centra,trolej zastavka 5 minut) slusnej zamestnanej osobe.K dispozicii je komplet spolocne zariadenie –kuchyna,sprcha,wc ,pracka ,internet wifi,TV,chladnicka,vonku prip.fajcenie a miesto na bicykel atd.Ponukam aj ocakavam klud ,pohodu a pokoj v dome .Cena dohodou cca 220 plus depozit,blizsie info na tf -na maily nereagujem.