inzercia, predaj, predám, bazár

1 lístok na dobré miesto na Rammstein v Trenčíne

Kategória: Hudba, Koncerty

Ahoj Slovensko!

Hľadám záujemcov o 1 lístok na dobré sedenie na Rammstein v Trenčíne 14.06.23.

Minulý rok sme si s tromi kamarátmi kúpili 4 lístky cez (áno, sme Nemci, ale našťastie s českými kamarátmi, ktorí poznajú ). Ale keďže sme dostali lístky aj na Mníchov, do Trenčína nepôjdeme.

Tri zo štyroch lístkov sa nám podarilo predať už v Nemecku. Ale keďže na Slovensku je určite ešte veľa ľudí, ktorí by chceli ísť na koncert, radi by sme ponúkli posledný lístok aj tu.

Najskôr musím objednať repersonalizáciu na , potom potrebujem už len mená nových majiteľov a vystaví novú digitálnu vstupenku vo formáte PDF, ktorú vám potom pošlem e-mailom. V prípade prvých troch vstupeniek to fungovalo bez problémov a v priebehu jedného dňa.

Vstupenka je na miesto na tribúne D, rad 16 - takže výhľad na pódium by mal byť perfektný!

Pôvodná cena bola presne 136,35 € za lístok. Ako sa tu píše v iných inzerátoch, za opätovnú personalizáciu musíme zaplatiť poplatok 10 € za lístok spoločnosti oeticket. Celkovo nás jeden lístok stál 146,35 €.

Keďže ide o posledný lístok a chceme urobiť radosť ďalšiemu fanúšikovi skupiny Rammstein, ponúkame tu priateľskú cenu 80 €.

Prosím komunikujte v angličtine alebo nemčine, inak použijem len prekladač...

Teším sa na vaše otázky! Prosím, pošlite mi e-mail.

P. S. Fotografia je z minuloročného koncertu v Berlíne. Takže stojí za návštevu! :D
1 lístok na dobré miesto na Rammstein v Trenčíne
Podobné inzeráty
Lístok na Rammstein - Trenčín státie vzadu
Zdravím predám lístok na státie ( standard ) Rammstein v Trenčíne ( 14.6. 2023 ). Lístok je viazaný na meno a prepis je možné spraviť až po 1.3. 2023. Číslo je vymyslené, kontaktujte ma na mail.
REZERVOVANÉ Rammstein lístok na sedenie
Predám 1 ks lístok na sedenie na podujatie v Trenčíne - Rammstein 14.06.2023. Tribúna C rad 11, nakoľko som dostala iný lístok ako dar. Prosím o kontakt cez SMS alebo mail, prípadne volať po cca 16h. Nakoľko sú lístky viazané na meno, preferujem osobné stretnutie pri prepise.
Lístok na Rammstein - Trenčín státie vzadu ( rezervované)
Zdravím predám lístok na státie ( standard ) Rammstein v Trenčíne ( 14.6. 2023 ). Lístok je viazaný na meno a prepis je možné spraviť až v priebehu marca. ( cena za prepis nie je zahrnutá v cene lístku ) Číslo je vymyslené, kontaktujte ma na mail.
Kúpim jeden lístok na Rammstein v Trenčíne
Dobrý deň, chcel by som kúpiť jeden lístok na Rammstein - státie/FEUERZONA - v Trenčíne 14.6.2023.
RAMMSTEIN EUROPE STADIUM TOUR 2023
Predám lístky na blížiace sa turné skupiny Rammstein Europe Stadium Tour 2023 v Budapešti na dátum 11.07.2023! Ostali mi lístky do týchto sektorov: Sektor E, lístok na státie, cena: 27 200Ft - v prepočte: 69€ Sektor D, lístok na sedenie, rad 7, stolička 13, cena: 24 100Ft - v prepočte: 61€ Sektor F, lístok na sedenie, rad 12, stolička 3, cena: 28 100Ft - v prepočte: 72€ Ceny som počital kurzom 1€ = 390Ft. Ak si vezmete všetky 3 lístky naraz, tak zľava 30€ z celkovej hodnoty! Lístky viem poslať expresne, alebo dostaviť do Košíc, Trebišova, Kráľovského Chlmca a všade, kde to je cestou, do týchto miest, aj osobne! Volajte alebo píšte SMS, E-Mail.
Predám lístok na Rammstein Trenčín
Predám lístok na Rammstein Trenčín v elektronickej podobe. Peniaze predom. Následne prepíšem meno na ktoré je lístok písaný a pošlem ho na mail.