inzercia, predaj, predám, bazár

1 sväté prijímanie

Kategória: Ostatné oblečenie

Ponúkam na predaj oblek modrej farby veľ.134 na 1 sväté prijímanie
1 sväté prijímanie
Podobné inzeráty
Bolerko na svadbu prve svate prijimanie birmovku
Krasne slavnostne sviatocne bolerko pre dievcata na prve svate prijimanie, birmovka, svadba, jemne prijemne na nosenie tensi leskly saten s jemnou podsivkou z latky ozdobene kvietkom aj s kamienkom a perlickami. Vpredu volne prisposobi sa postavicke. Dostupne velkosti: 140 - sirka 36 x 2, dlzka 28, rukav od krku 49 od pleca 42,5 150 - sirka 39 x 2, dlzka 30, rukav od krku 52 od pleca 44,5 160 - sirka 40 x 2, dlzka 32, rukav od krku 55od pleca 48 + postovne V ponuke aj saty na prve svate prijimanie, birmovku, svadbu. Rozne sukne tutu dolly dlhe kratke satenove slavnostne sviatocne aj na bezne nosenie nove pre deti aj pre dospele. Kontaktujte ma.
Set na prvé sväté prijímanie
Predám sako, nohavice a topánky na prvé sväté prijímanie. Cena za set.
Šaty na prvé sväté prijímanie 134 - 140
Predám krásne bielucke šaty na prve svate prijímanie, veľkosť 134-140,je k nim v cene aj spodná sukňa pod saty (kruh) , biele saténové rusko a pre chladnejší deň aj bolerko.
Šaty na prvé sväté prijímanie
Ponúkam na predaj šaty na prvé sväté prijímanie. Šaty sú v bezchybnom stave, na štíhlejšiu postavu, oblečené pár hodín. K šatám samozrejme pridávam aj spodničku. Len osobný odber, je možné prísť a šaty vyskúšať.
Predám šaty na 1. sväté prijímanie
Predám šaty na 1. sväté prijímanie na ramienka aj s bolerkom, 1 krát použité, veľkosť 140, jemne krémová farba.
Predám šaty na prvé sväté prijímanie
Predám šaty na prvé sväté prijímanie veľkosť 140 cena dohodou preferujem osobný odber Prešov.