inzercia, predaj, predám, bazár

100 palcove strieborné platno na projektor 16:9

Kategória: Ostatné audio video

Predám nov= predžehlené strieborné plátno na premietanie projektorom.+ suchý zips na nalepenie na stenu. Rozmer 221x125 cm Odporúčam napnúť na rám 88 palcové 16:9/cca 195x110 cm.7,5 cm je potrebné na zahnutie po obvode rámu. Na fotkách má plátno svetlejší obraz aj za šera/porovnanie strieborného plátna s bielym tiež trblietrkavým/

Toto premietacie plátno je úžasné. Má dve strany a preto aj 2 technické parametre. Jedna strana hladká-má pozorovací uhol 30 st ale má to úžasný odraz svetla. Druha strana má rezíky/štruktúru/ má menší odraz svetla ale zato veľký pozorovací uhol cca 160 st. Je na vás ktoru stranu si vyberiet !!!

Levice alebo dobierka.
100 palcove strieborné platno na projektor 16:9
Podobné inzeráty
Nový mini prenosný projektor prepojený s mobilom - 2 druhy
Vreckový LED projektor je mnohostranne využiteľný. Môžete premietať videá, fotky z letných dovoleniek, nahliadnuť do spomienok z USB kľúča, alebo priamo z pamäťovej karty. Je to moderné prevedenie retro diaprojektorov, ktorý sa zmestí do tašky, môžete zobrať so sebou na schôdzky, prezentácie. Je vhodný na zobrazenie filmu, hudby, fotiek, textu, disponuje so zabudovaným reproduktorom, ale môžete k nemu pripojiť aj slúchadlá miniprenosný projektor pre domácu zábavu, ktorý ponúka základný vysoký výkon a jednoduché používanie. biela alebo čierna farba ihneď k odberu projektor s funkciou zrkadlenia obrazovky - 69 eur kus projektor s pripojením HDMI a USB - 59 eur kus
Projektor
Predám projektor SUPER MINI L1 USB LED, nový, použitý 1 krát. Cena 50€. Prikladám aj link na bližšie informácie: bližšie informácie:
PROJEKTOR DELL 1610HD
Predam projektor Dell 1610HD s DLP cipom, rozlisenie WXGA 1280x800, Jas 3 500 lúmenov ANSI (max.), kontrastný pomer 2 100 : 1. Málo používaný+káble. Kontaktovať prosím telefonicky resp. mailom v pracovné dni do 17 00 na sms nereagujem, inzerát platí do vymazania.
Projektor Dell 1610HD
Predam projektor Dell 1610HD s DLP cipom, rozlisenie WXGA 1280x800, Jas 3 500 lúmenov ANSI (max.), kontrastný pomer 2 100 : 1. Vybavenie: Taska, kable VGA, HDMI, redunkcia HDMI > VGA, 230 V Lampa: nasvietene 494 hodin Cena projektoru + prislusenstva je 110€. Preferujem osobný odber, no po dohode pošlem aj na dobierku (+5€).
Stojan na subwoofer, projektor...
Predám stojan na subwoofer (projektor, hifi systém...) s 2 sklenenými podstavcami a 2 nohami z lešteného hliníka • Max. nosnosť: cca 10 kg /kus • Výškovo nastaviteľné hroty • Možnosť skrytého vedenia káblov • Sklenený povrch z kvalitného, bezpečnostného skla Rozmery: • Výška: cca 46 cm (optimálna úroveň šírenia zvuku) • Rozmery horného skleneného podstavca: 20 x 25 cm (š x h) • Rozmery dolného skleneného podstavca: 25 x 30 cm (š x h) • Hrúbka skla horného podstavca: 8 mm • Hrúbka skla dolného podstavca: 12 mm • Priemer nohy (predná): 3,8 cm • Priemer nohy (zadná): 6 cm Stojan je v originálnom balení, nový, nepoužívaný. Stojany predávajú po 2 kusy, my sme potrebovali len jeden. Osobný odber v Kalinkove, resp. na dobierku (+6,00 eur).
3V1 KÁBEL S REDUKCIOU A VÝSTUPOM PRE HDMI A USB ČERVENÝ
Ponúkam na predaj kábel 3V1 KÁBEL S REDUKCIOU A VÝSTUPOM PRE HDMI A USB ČERVENÝ POPIS Preneste audio aj video cez jeden kábel HDMI. Jednoduché prepojenie Vášho chytrého telefónu s TV. Vychutnajte si svoje obľúbené filmy alebo hrajte hry ľahko na vašom HDTV alebo projektora až do 1080P HD displeje - filmy, televízne relácie skrátka všetko čo Vás napadne prostredníctvom tohto 3v1 HDTV adaptéra. Vysokorýchlostný HDMI kábel, vďaka ktorému pripojíte nejedno zariadení a ktorý Vám doma určite nemôže chýbať. Kompatibilné s: HDTV, LCD, plazmovou televíziou, LED televízorov, 3D TV, Apple TV, domáce kino, domáce kino, Sky HD, Freesat, Virgin HD, Dreambox, PS3, PS4, Xbox 360, Projektor, Digitálne fotoaparáty a videokamery, Laptop , PC, Tivo a mnoho ďalších. Podporuje všetky výrobcu, ako sú Sony, Samsung, Apple, Phillips, Sharp, LG, Mitsubishi a mnoho ďalších. Špecifikácia produktu: Použitie: pre pripojenie zariadenia ako je projektor, DVD prehrávač, multimédiá, televízia, fotoaparát, TV BOX, monitor, počítač Konektor A: vysokorýchlostné HDMI (male) Konektor B: USB (male) Konektor C: USB (female) Dĺžka kábla: cca 105 cm Obsah balenia: 1x 3v1 Kábel s redukciou a výstupom pre HDMI a USB červený Osobný odber v BA po dohode mozne poslať poštou