inzercia, predaj, predám, bazár

2 izb. byt Cabanová ul. - Dúbravka

Kategória: Byty

GRAFT ponúka 2 izb. byt Cabanová ul. - Dúbravka na prenájom, 55 m2, 4/5, balkón, výťah, komplet zariadený. Byt je orientovaný na severozápad

Byt pozostáva zo vstupnej chodby, samostatnej spálne s manželskou posteľou a veľkou vstavanou skriňou, obývacej izby, samostatnej kuchyne so špajzou. Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou s elektrickým sporákom, rúrou na pečenie, chladničkou a mikrovlnkou. Kúpeľňa s vaňou je spojená s WC a nachádza sa v nej aj práčka.
Dom je 20-ročná tehlová stavba a nachádza sa v pokojnej a tichej časti z ktorej je to doslova na skok do prírody v okolí Devínskej Kobyly. Byt je momentálne dlhodobo obývaný a k dispozícii na prenájom bude od 1.6. 2023.

Občianska vybavenosť: autobusová zastávka (2 min), potraviny KRAJ (2 min), škola (2 min), škôlka (1 min), OD Saratov (6 min), vzdialenosť od centra cca 20min MHD (autobus, električka)

V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať na tel. čísla: , , , . Cena je udaná vrátane energii, TV, internet. Pri podpise zmluvy sa platí nájom, depozit + odmena pre RK.
2 izb. byt Cabanová ul. - Dúbravka
Podobné inzeráty
PRENÁJOM VEĽKOMETRÁŽNÝ 3 IZBOVÝ BYT CABANOVÁ - DÚBRAVKA
Typ: 3-izbový byt Ulica: Cabanova Obec: Bratislava-Dúbravka Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Živnostenská 4  Bratislava. VÁM PONÚKA NA PRENÁJOM NÁDHERNÝ VEĽKOMETRÁŽNY 3 IZBOVÝ BYT VO VEĽMI VYHĽADÁVANEJ LOKALITE DÚBRAVKA - CABANOVÁ - Byt je voľný od 1.4.2023 - Ponúkame na prenájom nadštandartný, čiastočne zariadený a veľmi pekne riešený 3- izbový byt na Cabanovej ulici v Dúbravke  Celková výmera 93 m2 + 5,22 m2 (balkón), na 2 poschodí /2/5/, s výťahom, v peknom a tichom prostredí plnom zelene v Dúbravke s výbornou dopravnou infraštruktúrou a prístupom do mesta a na výpadovku. V blízkosti sa nachádzajú obchodné centrá, anglická škola a škôlka, Borry Mall a Volkswagen. V okolí sú možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky. Vďaka týmto výhodám patrí Dúbravka medzi najobľúbenejšie lokality na život v Bratislave. Rozloženie : - priestranná obývacia izba s balkónom - 2 samostatné spálne - kuchyňa s elektrospotrebičmi a chladničkou / vchod na balkón/ - špajza - kúpeľňa so sprchovacím kútom a pračkou - samostatná toaleta - priestranná chodba so zabudovaným šatníkom - parkety, dlažby - Byt je voľný od 1.4.2023 - BYT SA PRENAJÍMA AJ RODINE S DEŤMI, BEZ DOMÁCICH MILÁČIKOV! Cena: 650,- € + 170,- € energie a poplatky pre 2 osoby. Súčasťou bytu je aj garáž situovaná v podzemí domu, dostupná výťahom z poschodia bytu. Cena prenájmu garáže je 110 Euro mesačne. spolu: 930,- € Pri podpise zmluvy sa platí 1 x mesačný nájom, 1x depozit, 1x provízia realitnej kancelárie. Obhliadky sú možné po telefonickej dohode s Maklérom.   Našim klientom poskytujeme nasledovné služby – kompletný právny servis a poradenstvo – finančné služby – cenovú analýzu nehnuteľnosti – odkúpenie nehnuteľností – home staging – profesionálne fotenie – 3D obhliadky. Ponuku nehnuteľností realitnej kancelárie si môžete pozrieť na : Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Celková plocha: 98.22 m2 Úžitková plocha: 93 m2 Poschodie: 2 Počet podlaží: 5 Počet izieb: 3 Plocha balkóna: 5.22 m2 Balkón: áno Kúpeľňa: sprchovací kút Výťah: áno Energetický certifikát: áno Káblová televízia: áno Parkovanie: vlastné vyhradené Zariadenie: zariadený Garáž: áno - 1 Internet: áno - wi-fi Materiál: tehla Zateplený objekt: áno Vykurovanie: spoločné
Prenájom 2 izbový byt Cabanova ulica, Dúbravka
Typ: 2-izbový byt Ulica: Cabanova Obec: Bratislava-Dúbravka Leaders&Partners reality pobočka Bratislava  Vám ponúka  na prenájom priestranný, plne zariadený 2-izbový byt (podlahová výmera 54,73 m2) s priestranným balkónom (plocha 5,38 m2) na ulici Cabanova, Bratislava-Dúbravka, 4.poschodie / 5, s výťahom. Bytový dom je 20-ročná tehlová stavba a nachádza sa v pokojnej a tichej časti m. č. Bratislava-Dúbravka, z ktorej je to doslova na skok do prírody v okolí Devínskej Kobyly. Byt je momentálne dlhodobo obývaný a k dispozícii na prenájom bude od 1.6. 2023. Občianska vybavenosť: autobusová zastávka (2 min), potraviny KRAJ (2 min), škola (2 min), škôlka (1 min), OD Saratov (6 min), vzdialenosť od centra cca 20min MHD (autobus, električka) Dispozícia: Byt je orientovaný na severozápad a pozostáva zo vstupnej chodby, samostatnej spálne s manželskou posteľou a veľkou vstavanou skriňou, obývacej izby, samostatnej kuchyne so špajzou. Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou s elektrickým sporákom, rúrou na pečenie, chladničkou a mikrovlnkou. Kúpeľňa s vaňou je spojená s WC a nachádza sa v nej aj práčka. UPC káblová televízia + internet v cene Cena prenájmu 630€ (nájomné + energie) Pri podpise zmluvy sa platí 1x nájom, 1x depozit vo výške 630 € , 1x provízia realitnéj kancelárii    Byt je voľný od 1.6. 2023. Pre nefajčiarov a bez zvierat. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: po rekonštrukcii Celková plocha: 55 m2 Úžitková plocha: 55 m2 Počet podlaží: 5 Počet izieb: 2 Balkón: áno Počet kúpeľní: 1 Výťah: áno
3-izb. byt Cabanova ul. - Dúbravka na prenájom
GRAFT ponúkame 3-izb. byt Cabanova ul. - Dúbravka na prenájom, 69 m2, 1 poschodie, loggia, výťah, + parkovacie miesto. Byt je slnečný, nachádza sa v zateplenom bytovom dome s výťahom. Dostupné MHD, kompletná občianska vybavenosť. Byt je voľný ihneď. V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať na tel. čísla: , , , . Cena je udaná vrátane energii. Pri podpise zmluvy sa platí nájom, depozit / 600,- € / + odmena pre RK.
3-izb. byt Cabanova ul. - Dúbravka na prenájom aj párovanie
GRAFT ponúkame 3-izb. byt Cabanova ul. - Dúbravka na prenájom, 69 m2, 1 poschodie, loggia, výťah, + parkovacie miesto. Byt je slnečný, nachádza sa v zateplenom bytovom dome s výťahom. Dostupné MHD, kompletná občianska vybavenosť. Byt je voľný ihneď. V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať na tel. čísla: , , , . Cena je udaná vrátane energii. Pri podpise zmluvy sa platí nájom, depozit / 600,- € / + odmena pre RK.
4-izb. byt, Cabanova, Dúbravka, 3.p./4, lodžia
Ponúkame na predaj 4-izb. byt na ul. Cabanova, Dúbravka. Výmera 76 m2 + lodžia, nachádza sa na 3.p./4 bez výťahu v novozateplenom panelovom dome. K bytu patrí pivnica. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou (2017), je kompletne zariadený a pozostáva z troch nepriechodných izieb, obývačky, kuchyne, kúpeľne, WC a predsiene, lodžie. Bytový dom je zateplený, v dome sú vymenené aj stúpačky. V okolí sa nachádzajú detské ihriská, škôlky, školy, obchody, množstvo zelene, len 3 min. chôdzou do lesa. K cene bude pripočítaná sprostredkovateľská provízia 3.000,- € v rámci ktorej Vám zabezpečíme: - kompletné preverenie právneho stavu a tiarch danej nehnuteľnosti - kópiu LV prípadne katastrálnej mapy s kolkom na právne účely - notárske poplatky za overenie podpisov na zmluvách - správny poplatok za vklad vlastníckeho práva do katastra vo výške 66,- € - kompletný právny servis zabezpečený interným právnikom /vypracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpnej zmluvy, návrhu na vklad, plnomocenstiev, dodatkov, preberacieho protokolu.... Informácie o ponúkanej nehnuteľnosti a obhliadky si môžete dohodnúť na telefónnom čísle: , , , prípadne email: lionreal@ Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt. V prípade záujmu Vám zabezpečíme BEZPLATNÝ kompletný hypotekárny servis. K dispozícii Vám bude náš hypotekárny špecialista, ktorý Vám dojedná najvýhodnejšie podmienky. Poschodie: 3 Počet poschodí: 4 Počet izieb: 4 Dodatok k cene: + sprostredkovateľská provízia 3.000,- € Obytná plocha: 76m² Celková rozloha: 76m² Úžitková plocha: 76m² Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Lódžia: áno Výťah: nie Postavené z: panel Okná: plastové
Ponúkame na predaj 4- izbový byt Cabanova ulica - Dúbravka
Ponúkame na predaj 4- izbový byt Cabanova ulica - Dúbravka, s výmerou 77,3 m2 + loggia, nachádzajúci sa na 3. poschodí v 6 poschodovom bytovom dome, s výťahom . Byt ma dobré dispozičné riešenie: priestranná vstupná chodba, samostatná toaleta, kúpeľňa, tri samostatné nepriechodné izby, obývačka, kuchyňa, pivnica. Kuchyňa a obývačka sú orientované na sever, izby sú orientované na juh do parku. Byt sa nachádza v tichej lokalite plnej zelene, parkov a detských ihrísk. Byt je výbornou voľbou pre rodinu s deťmi, v blízskosti sú škôlky, školy, obchody, pár minút peši sa nachádza les, ktorý poskytuje možnosť vychádzok, či športového vyžitia. Taktiež je tu rýchla dostupnosť na diaľničný obchvat. Byt prešiel dávnejšou rekonštrukciou: plastové okná, žalúzie, plávajúce podlahy, obklady a dlažby v kúpeľni a WC, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi. Bytový dom je zateplený, zrekonštruovaný, nový výťah, nová vstupná brána, nové stupačky v celom dome. V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať na tel.č: .