inzercia, predaj, predám, bazár

2 izb byt orientovaný do vnútrobloku, električka v pešej dos

Kategória: Byty

Ponúkame na predaj slnečný priestranný 2 izb byt na ul. Námestie hraničiarov, v pešej dostupnosti na električku. Bezbariérový prístup do bytu.

Byt sa nachádza na 1./12 poschodí, bez balkóna, o výmere 52,83 m2 + pivnica 1,87 m2, orientovaný na JZ do tichého vnútrobloku s výhľadom na zeleň.

Dispozícia bytu: izby sú nepriechodné, oddelené samostatnou kuchyňou, kúpeľňou a samostatným WC.

Byt prešiel rekonštrukciou v roku 2017, v rámci ktorej bola vymenená elektroinštalácia, nové stierky a maľovky, laminátové podlahy, nové obklady a dlažby v kúpeľni a WC vrátane sanity, vstavaná skriňa v chodbe a spáľni, interiérové žalúzie, v kuchyni nová zástena, keramická varná doska na plyn a elektrická rúra na pečenie. V rámci predošlej rekonštrukcie bytu 2006 boli v byte osadené plastové okná, interiérové dvere a zárubne, bezpečnostné protipožiarne dvere Sherlock, kuchynská linka, odsávač pár.

Mesačné náklady sú 167 €/ 3 osoby, z toho fond opráv 42 €

Bytový dom z roku 1978 bol zateplený v roku 2012, rekonštruované spoločné priestory, nová vchodová brána na čip, nové zvončeky a schránky, bezpečnostný kamerový systém. V roku 2016 nové zvislé rozvody vody a kanalizácie.

Vykurovacia sústava v dome je vyregulovaná, na radiátoroch sú osadené termostatické hlavice a pomerové rozdeľovače vykurovacích nákladov, čo umožňuje reguláciu odobraného tepla a tak aj regulovanie nákladov na vykurovanie.

V okolí veľmi dobrá občianska vybavenosť, obchody, Samoška, Tesco expres, BILLA, neďaleko Kaufland a LIDL, služby, MHD, škola, škôlka, zdravotné stredisko, rýchle napojenie na diaľničný obchvat. Veľkou výhodou je konečná električky, ktorá poskytuje rýchle spojenie do centra starého mesta a Hlavnú vlakovú stanicu. V tesnej blízkosti napojenie na cyklotrasy.

V odmene pre RK je zahrnutý kompletný právny servis, štandardné poplatky za prevod vlastníckych práv a riešenie kompletnej agendy až po prevzatie bytu.

Cena bytu vrátane odmeny pre RK 169.900 €


Bytový dom má energetický certifikát B
© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie BOND Reality
Poschodie: 1
Počet poschodí: 12
Počet izieb: 2
Dodatok k cene: , vrátane provízie
Celková rozloha: 54.7m²
Stav: úplne prerobený
Pivnica: áno
Výťah: áno
Postavené z: panel
Zateplený objekt: áno
Energetický certifikát: B
Bezbariérový prístup : áno
Okná: plastové
2 izb byt orientovaný do vnútrobloku, električka v pešej dos
Podobné inzeráty
NOVINKA Predám 1- izbový byt Nové Zámky
Pripravujeme na predaj 1- izbový byt v NOVOPOSTAVENOM bytovom dome v meste Nové Zámky. Plocha: úžitková 54m2. Byt sa nachádza na 1 z 3 podlaží s výťahom na čip. Dispozičné riešenie: vstupná chodba spojená s kuchyňou, samostatné WC, kúpeľňa s vaňou a umývadlom, samostatná izba so vstupom na loggiu. Byt sa bude predávať v štádiu holobyt s možnosťou dostavať do štandardu. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Oddelené WC. Stav objektu: novostavba. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. V súkromnej novovybudovanej štvrti je naplánovaná kolaudácia koncom roka 2024. Výhody: súkromná štvrť, luxusný, slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, zateplený bytový dom, bazén, zeleň s automatickou závlahou, výťah na čip atď.. . Novopostavenom bytovom dome budú možnosti bytov: Plocha: úžitková: 1-izb.byt D 53.83 m² 2-izb.byt B 63.72 m² 2-izb.byt C 54.77 m² 2-izb.byt F 59.96 m² 2-izb.byt G 54.77 m² 2-izb.byt H 66.56 m² 3-izb.byt A 63.77 m² 3-izb.byt E 78.69 m² 3-izb.byt I 149.59 m² Cena: 104 400 € (holobyt) Viac informácií Vám rád poskytnem na t.č. alebo na emailovej adrese lontos@ -vydávame potvrdenie k dedičskému konaniu -právnický full servis v cene - bezpečnosť -poplatky na kataster sú v cene -najvýhodnejšie financovanie cez hypotekárny úver je v cene - spolupracujeme s každou bankou na Slovensku
Zrekonštruovaný 3i byt, v najlepšej lokalite Petržalky
Na predaj krásny, zrekonštruovaný 3izbový byt s loggiou v najlepšej lokalite Petržalky - v pešej dostupnosti do centra a k električkovej zastávke Farského. Byt sa nachádza na Mlynarovičovej ulici, orientovaný to tichého vnútrobloku v menšom, 11 poschodovom panelovom bytovom dome (nie terasa, čo je výhodou). Výhody: 1. Byt sa nachádza na 10 poschodí z 11, orientovaný do vnútrobloku, na 2 svetové strany 2. Byt je kompletne zrekonštruovaný, okná, podlahy, stierky, rozvody elektriny, vypínače, dvere, kúpeľňa, wc 3. Moderná štrukturovaná kabeláž pre vysokorýchlostný, optický internet 4. Príprava na klimatizáciu, stačí zakúpiť jednotku a zapojiť 5. Vstup na loggiu je prístupný z kuchyne 6. Menšia, vertikálne orientovaná bytovka s bezbarierovým vstupom 7. Odkladací priestor na bicykle, v cene aj pivnica 8. Na poschodí sú len 3 byty, susedia sú tichí, slušní ľudia. 9. Mimoriadne dobré napojenie na cyklostrasy, priamo od vchodu prejdete cyklotrasov až ku hrádzu a tak až za Bratislavu 10. V okolí je množstvo novostavieb, ide o kľudnú, mladú, bezpečnú lokalitu a mimoriadne dobrou vybavenosťou (obchody, služby, trh, pošta, reštaurácie..) Byt má 3 spálne, z ktorej jedna môže byť použítá ako obývacia izba, prípadne môže byť využívaný investične, na prenájom jednotlivcom, čo je vhodné kvôli: - pešej dostupnosti do biznis centier - dostupnosti električkou, pešo či cyklotrasami - pešej dostupnosti k Ekonomickej univerzite Byt sa predáva zariadený. RK prosím nevolať. Neváhajte ma kontaktovať.
NOVINKA Predám 3- izbový byt v novostavbe Nové Zámky
Pripravujeme predaj 3- izbového bytu v novopostavenom bytovom dome v meste Nové Zámky. Plocha: úžitková 79m2. Byt sa nachádza na 1 z 3 podlaží s výťahom na čip. Dispozičné riešenie: vstupná chodba, samostatné WC, kúpeľňa s vaňou a umývadlom, kuchyňa- spojená s obývacou izbou so vstupom na loggiu, 2x samostatná izba. Byt sa bude predávať v štádiu holobyt s možnosťou dostavať do štandardu. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Oddelené WC. Stav objektu: novostavba. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. V súkromnej novovybudovanej štvrti je naplánovaná kolaudácia koncom roka 2024. Výhody: súkromná štvrť, luxusný, slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, zateplený bytový dom, bazén, zeleň s automatickou závlahou, výťah na čip atď.. . Novopostavenom bytovom dome budú možnosti bytov: Plocha: úžitková: 1-izb.byt D 53.83 m² 2-izb.byt B 63.72 m² 2-izb.byt C 54.77 m² 2-izb.byt F 59.96 m² 2-izb.byt G 54.77 m² 2-izb.byt H 66.56 m² 3-izb.byt A 63.77 m² 3-izb.byt E 78.69 m² 3-izb.byt I 149.59 m² Cena: 140 900 € (holobyt) Viac informácií Vám rád poskytnem na t.č. alebo na emailovej adrese lontos@ -vydávame potvrdenie k dedičskému konaniu -právnický full servis v cene - bezpečnosť -poplatky na kataster sú v cene -najvýhodnejšie financovanie cez hypotekárny úver je v cene - spolupracujeme s každou bankou na Slovensku
NOVINKA Predám 2-izbový byt v novostavbe Nové Zámky
Pripravujeme predaj 2- izbového bytu v novopostavenom bytovom dome v meste Nové Zámky. Plocha: úžitková 64m2. Byt sa nachádza na 1 z 3 podlaží s výťahom na čip. Dispozičné riešenie: vstupná chodba, samostatné WC, kúpeľňa so sprchovacím kútom a umývadlom, kuchyňa s komorou- spojená s obývacou izbou so vstupom na loggiu, samostatná izba so vstupom na loggiu. Byt sa bude predávať v štádiu holobyt s možnosťou dostavať do štandardu. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Oddelené WC. Stav objektu: novostavba. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. V súkromnej novovybudovanej štvrti je naplánovaná kolaudácia koncom roka 2024. Výhody: súkromná štvrť, luxusný, slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, zateplený bytový dom, bazén, zeleň s automatickou závlahou, výťah na čip atď.. . Novopostavenom bytovom dome budú možnosti bytov: Plocha: úžitková: 1-izb.byt D 53.83 m² 2-izb.byt B 63.72 m² 2-izb.byt C 54.77 m² 2-izb.byt F 59.96 m² 2-izb.byt G 54.77 m² 2-izb.byt H 66.56 m² 3-izb.byt A 63.77 m² 3-izb.byt E 78.69 m² 3-izb.byt I 149.59 m² Cena: 125 800 € (holobyt) Viac informácií Vám rád poskytnem na t.č. alebo na emailovej adrese lontos@ -vydávame potvrdenie k dedičskému konaniu -právnický full servis v cene - bezpečnosť -poplatky na kataster sú v cene -najvýhodnejšie financovanie cez hypotekárny úver je v cene - spolupracujeme s každou bankou na Slovensku
Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom
Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - [19.1. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 1 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 2 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 3 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 4 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 5 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 6 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 7 Na predaj veľký 3 izbový byt o výmere 76 m2 blízko centra mesta na ulici Obrancov Mieru v Dubnici nad Váhom. Byt sa nachádza v tehlovom bytovom dome na vyvýšenom prízemí. V bytovom dome je schválené zateplovanie, izolácia a jedná sa o prístavbe balkónov. Dispozične je byt riešený vstupnou chodbou, murovanou kúpeľňou, ktorá je oddelená od WC, špajzou, kuchyňou a 3 izieb. V byte je menená medená elektroinštalácia, plastové okná okrem 1 izby, v obývacej izbe je plávajúca podlaha inak sú v izbách parkety, jadro je murované. K bytu patria 2 veľké murované pivnice. Náklady na bývanie pre 3 člennú rodinu sú 160€ vrátane energií. Parkovanie je bezproblémové hneď za bytovým domom. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Výhodou sú priestranné izby a možnosť rekonštrukcie podľa predstáv. Pre bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať.
Exkluzívne - 2 izb. byt s pivnicou a balkónom v pešej dostup
Realitná kancelária Cityrealitybratislava Vám ponúka exkluzívne na predaj 2 izb. byt  s balkónom orientovaným do tichého dvora a s pivničnou kobkov. Nachádza sa na 2. NP / 4posch. byt. domu v Ružinove na Daxnerovom námestí. Ide o kompletnú rekonštrukciu bytu aj bytového domu. Nachádza sa v blízkosti kompletnej infraštruktúry, v pešej dostupnosti na Mlynské Nivy (cca 2 min.) a s rýchlou dostupnosťou do celej Bratislavy. BYT 2 izb.byt celková podlahová plocha nameraná podľa Znaleckého posudku = 54,91 m2 + balkón byt = 47,78 m2 pivnica = 7,13 m2 + balkón DISPOZIČNÉ RIEŠENIE BYTU Pri vstupe do bytu vojdete do predsiene (3,48 m2), ktorá vedie do kuchyne (12,40m2) opticky prepojenej s obývačkou (13,62 m2). Z obývačky ďalej prejdete do spálne (13,71 m2). Z obývačky je tiež vstup na balkón orientovaný do tichej časti dvora, na Západ. Z chodby vľavo vstúpite do kúpeľne s WC (4,57 m2). Na poschodí sú len 2 byty. Pivnica (7,13 m2) je v suteréne bytového domu. Byt je orientovaný na 2 svetové strany: Kuchyňa a Kúpeľňa s WC sú orientované na Východ. Obývačka s balkónom a spálňa sú orientované na Západ. VYBAVENIE BYTU: kuchynská linka so všetkými spotrebičmi (el.sporák, el.rúra, umývačka riadov, mikrovlnka), kuchynský stôl so stoličkami, plynový kondenzačný kotol Protherm, sedacia súprava, stolík, obývací nábytok, manželská posteľ so skriňou v spálni. VÝHODY • 2012 rekonštrukcia bytu: podlahy - nová plávajúca podlaha a dlažba, plastové okná, sanita v kúpeľni a WC, maľovka v celom byte, elektrina. • Jadro je murované • rekonštrukcia byt.domu – postupne od roku 2006 do roku 2020 - strecha, fasáda, zateplenie, balkóny, stúpačky, vstupná brána na čip, schránky, zvončeky, maľovka spoločných priestorov, kamerový systém • optický internet • pivnica a balkón • orientácia bytu na 2 svetové strany • priestranná pivnica • dostupnosť autom aj verejnou dopravou • kompletná občianska vybavenosť • v blízkosti 5 min. nájdete všetku potrebnú infraštruktúru pre spokojný život • vhodné aj ako investícia • bezproblémové parkovanie v okolí bytového domu pre rezidentov • vlastné plynové kúrenie s vlastným kondenzačným kotlom zn.Protherm • predáva sa zariadený • byt je orientovaný na 2 svetové strany Celkové mesačné náklady na bývanie pre dve osoby: 85Eur/mes. nájomné + 40. Eur/mes. elektrina a 40 Eur/mes. plyn. LOKALITA Nachádza sa tu kompletná občianska vybavenosť: v blízkosti 10 min. nájdete potraviny, zdravotné stredisko, kostol, jasle, škôlka, škola, pošta, lekáreň, obchody, reštaurácie, kaviareň, kaderníctvo, mäsiarstvo, tržnica Miletička. Zo sídliska sa autobusom dostanete pravidelnými linkami do centra mesta ako aj do celej Bratislavy. Kontakt: Mgr. Lenka Hagarová Mobil: 0948 333 123 Cena za byt s pivnicou: 280 000,- EUR V prípade záujmu Vás nehnuteľnosťou rada prevediem. Tel.č. 0948 333 123. Cena je vrátane provízie pre realitnú kanceláriu: Kompletný poradenský servis a