inzercia, predaj, predám, bazár

2 izb +KK byt na predaj v Nových Zámkoch

Kategória: Byty

2+kk (2 izby + kuchynský kút)
byt č. 10 – ID: CCXB10

Ponúkam na predaj výnimočný a štýlový 2-izbový byt s balkónom a pivnicou v uzatvorenom areály CCX, ktorý sa nachádza neďaleko centra Nových Zámkov. Celý byt je navrhnutý elegantne a v minimalistickom dizajne. Vďaka jednoduchej a modernej dispozícii, kvalitným el. spotrebičom a tiež jedinečným stropom s priznaným krovom a remeselne spracovaným balkónom Vám táto nehnuteľnosť ponúkne pocit vysokého komfortu, bezpečia a dokonalého súkromia.

V bytovke neďaleko centra Nových Zámkov, len pár minút pešo od centra mesta kde je všetka potrebná občianska vybavenosť. Bernolákov park v tesnej blízkosti poskytne dostatok priestoru pre oddych alebo voľnočasové aktivity.

Miesto: Areál CCX, Nové Zámky, J. Simora 5

Poschodie: 1/2 ( prvé z dvoch)

Celková podlahová plocha bytu: 49,70m²
Kúpou bytu získate do vlastníctva aj pivnicu.
Plocha pivnice: 3,50m²

Byt je jedným z 5 bytov na spoločnej chodbe. Zo spoločnej chodby na tom istom podlaží je tiež prístup k pivniciam. Zo spoločných priestorov bytovky je možný vstup na oddelený spoločný dvor. Kde je tiež altánok, v ktorom sa dá príjemne posedieť a oddýchnuť si. To všetko uprostred zelene s pocitom, že ste ďaleko od mestského ruchu.

Orientácie bytu: juhozápad

Bytovka je postavená z tehlovo-kvádrovej konštrukcie, kombinovaná SDK priečkami. Celá je kompletne zateplená. Má nové rozvody vody, odpadov, elektriny a kúrenia.

Byt je na 1. poschodí. Do bytu sa vchádza zo spoločnej chodby. Vstup cez bezpečnostné dvere. Zádverie bytu je spojené s veľkou kuchyňou z ktorej sa vstupuje do 2. izby. Zo zádveria je aj vstup do spoločnej kúpeľne s WC. V kúpeľni je sprchový kút, predpríprava na práčku a samostatné umývadlo. V prípade potreby je po dohode možné zmeniť dispozíciu príp. v rámci možností, znížiť alebo aj zvýšiť izbovitosť jednotlivých bytov. A to podľa individuálnych potrieb kupujúceho.

Byt je vybavený a kvalitnými el. spotrebičmi. Má modernú kúpeľňu a jedinečný štýlový interiér. Kvalitné plastové “Francúzske dvere”. Z 2. izby sa dá vyjsť na balkón. Kuchyňa a 2. izba má plávajúce podlahy. V kúpeľni je dlažba. Interiérové dvere so zárubňami, kuchynská linka so sporákom a digestorom. Má vlastnú klimatizáciu a vlastný termostat na ovládanie izbovej teploty. Internet, vchodový vrátnik.

Areál poskytuje dostatok parkovacích miest. Parkovisko je monitorované kamerovým systémom. Vstup do areálu je kontrolovaný automatickou rampou.

Pri kúpe bytu získate zdarma parkovaciu kartu s prístupom pre jedno auto na jeden rok zdarma.

Cena: 88.271,-€

Cena s DPH. Pre kupujúceho je konečná. Neplatí už nič naviac. V uvedenej cene sú zahrnuté poplatky kataster, za právny servis resp. vypracovanie zmlúv ohľadom prevodu vlastníckych práv právnikom. Odovzdanie nehnuteľnosti.

Všetky podrobné informácie na webe: ponuka nehnuteľností:
2 izb +KK byt na predaj v Nových Zámkoch
Podobné inzeráty
Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom
Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - [19.1. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 1 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 2 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 3 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 4 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 5 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 6 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 7 Na predaj veľký 3 izbový byt o výmere 76 m2 blízko centra mesta na ulici Obrancov Mieru v Dubnici nad Váhom. Byt sa nachádza v tehlovom bytovom dome na vyvýšenom prízemí. V bytovom dome je schválené zateplovanie, izolácia a jedná sa o prístavbe balkónov. Dispozične je byt riešený vstupnou chodbou, murovanou kúpeľňou, ktorá je oddelená od WC, špajzou, kuchyňou a 3 izieb. V byte je menená medená elektroinštalácia, plastové okná okrem 1 izby, v obývacej izbe je plávajúca podlaha inak sú v izbách parkety, jadro je murované. K bytu patria 2 veľké murované pivnice. Náklady na bývanie pre 3 člennú rodinu sú 160€ vrátane energií. Parkovanie je bezproblémové hneď za bytovým domom. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Výhodou sú priestranné izby a možnosť rekonštrukcie podľa predstáv. Pre bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať.
NOVINKA Predám 1- izbový byt Nové Zámky
Pripravujeme na predaj 1- izbový byt v NOVOPOSTAVENOM bytovom dome v meste Nové Zámky. Plocha: úžitková 54m2. Byt sa nachádza na 1 z 3 podlaží s výťahom na čip. Dispozičné riešenie: vstupná chodba spojená s kuchyňou, samostatné WC, kúpeľňa s vaňou a umývadlom, samostatná izba so vstupom na loggiu. Byt sa bude predávať v štádiu holobyt s možnosťou dostavať do štandardu. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Oddelené WC. Stav objektu: novostavba. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. V súkromnej novovybudovanej štvrti je naplánovaná kolaudácia koncom roka 2024. Výhody: súkromná štvrť, luxusný, slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, zateplený bytový dom, bazén, zeleň s automatickou závlahou, výťah na čip atď.. . Novopostavenom bytovom dome budú možnosti bytov: Plocha: úžitková: 1-izb.byt D 53.83 m² 2-izb.byt B 63.72 m² 2-izb.byt C 54.77 m² 2-izb.byt F 59.96 m² 2-izb.byt G 54.77 m² 2-izb.byt H 66.56 m² 3-izb.byt A 63.77 m² 3-izb.byt E 78.69 m² 3-izb.byt I 149.59 m² Cena: 104 400 € (holobyt) Viac informácií Vám rád poskytnem na t.č. alebo na emailovej adrese lontos@ -vydávame potvrdenie k dedičskému konaniu -právnický full servis v cene - bezpečnosť -poplatky na kataster sú v cene -najvýhodnejšie financovanie cez hypotekárny úver je v cene - spolupracujeme s každou bankou na Slovensku
NOVINKA Predám 3- izbový byt v novostavbe Nové Zámky
Pripravujeme predaj 3- izbového bytu v novopostavenom bytovom dome v meste Nové Zámky. Plocha: úžitková 79m2. Byt sa nachádza na 1 z 3 podlaží s výťahom na čip. Dispozičné riešenie: vstupná chodba, samostatné WC, kúpeľňa s vaňou a umývadlom, kuchyňa- spojená s obývacou izbou so vstupom na loggiu, 2x samostatná izba. Byt sa bude predávať v štádiu holobyt s možnosťou dostavať do štandardu. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Oddelené WC. Stav objektu: novostavba. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. V súkromnej novovybudovanej štvrti je naplánovaná kolaudácia koncom roka 2024. Výhody: súkromná štvrť, luxusný, slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, zateplený bytový dom, bazén, zeleň s automatickou závlahou, výťah na čip atď.. . Novopostavenom bytovom dome budú možnosti bytov: Plocha: úžitková: 1-izb.byt D 53.83 m² 2-izb.byt B 63.72 m² 2-izb.byt C 54.77 m² 2-izb.byt F 59.96 m² 2-izb.byt G 54.77 m² 2-izb.byt H 66.56 m² 3-izb.byt A 63.77 m² 3-izb.byt E 78.69 m² 3-izb.byt I 149.59 m² Cena: 140 900 € (holobyt) Viac informácií Vám rád poskytnem na t.č. alebo na emailovej adrese lontos@ -vydávame potvrdenie k dedičskému konaniu -právnický full servis v cene - bezpečnosť -poplatky na kataster sú v cene -najvýhodnejšie financovanie cez hypotekárny úver je v cene - spolupracujeme s každou bankou na Slovensku
NOVINKA Predám 2-izbový byt v novostavbe Nové Zámky
Pripravujeme predaj 2- izbového bytu v novopostavenom bytovom dome v meste Nové Zámky. Plocha: úžitková 64m2. Byt sa nachádza na 1 z 3 podlaží s výťahom na čip. Dispozičné riešenie: vstupná chodba, samostatné WC, kúpeľňa so sprchovacím kútom a umývadlom, kuchyňa s komorou- spojená s obývacou izbou so vstupom na loggiu, samostatná izba so vstupom na loggiu. Byt sa bude predávať v štádiu holobyt s možnosťou dostavať do štandardu. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Oddelené WC. Stav objektu: novostavba. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. V súkromnej novovybudovanej štvrti je naplánovaná kolaudácia koncom roka 2024. Výhody: súkromná štvrť, luxusný, slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, zateplený bytový dom, bazén, zeleň s automatickou závlahou, výťah na čip atď.. . Novopostavenom bytovom dome budú možnosti bytov: Plocha: úžitková: 1-izb.byt D 53.83 m² 2-izb.byt B 63.72 m² 2-izb.byt C 54.77 m² 2-izb.byt F 59.96 m² 2-izb.byt G 54.77 m² 2-izb.byt H 66.56 m² 3-izb.byt A 63.77 m² 3-izb.byt E 78.69 m² 3-izb.byt I 149.59 m² Cena: 125 800 € (holobyt) Viac informácií Vám rád poskytnem na t.č. alebo na emailovej adrese lontos@ -vydávame potvrdenie k dedičskému konaniu -právnický full servis v cene - bezpečnosť -poplatky na kataster sú v cene -najvýhodnejšie financovanie cez hypotekárny úver je v cene - spolupracujeme s každou bankou na Slovensku
NA PREDAJ 3-IZ. BYT so záhradou a garážou v Nových Zámkoch.
Na predaj 3 izbový byt v Nových Zámkoch Realitná spoločnosť Time4dreams Vám ponúka NA PREDAJ 3 izbový byt v Nových Zámkoch, pri kurtoch. - byt sa nachádza štvorbytovke na 2.poschodí. - rozloha bytu je 67 m2 - byt pozostáva: kuchyňa s Francúzskym balkónom, komora, samostatné WC, kúpeľňa s vaňou, chodba, samostatná detská izba s balkónom, obývačka s prechodom do spálne. - k bytu prislúcha aj pivnica, garáž a oplotená záhradka s altánkom a s jazierkom, oplotený spoločný dvor, zavlažovací systém v záhrade, vŕtaná studňa - byt je v pôvodnom stave, okná drevené, možnosť rekonštrukcie podľa vlastných predstáv - prípojky vlastné : plyn, elektrika, voda, kanalizácia, správcom je Handimex - nachádza sa vo veľmi dobrej a vyhľadávanej lokalite v Nových Zámkoch - v blízkosti škola, obchody, park na Čerešňovej, Chilli Pub, Piváreň na Kurtoch, v blízkosti hrádza na športové aktivity. V rámci sprostredkovania náš klient získava kompletný právny servis, kolky na kataster a samozrejme možnosť financovania hypotekárneho úveru. V prípade záujmu kontaktujte : Andrea Vrábelová vrabelova@ Počet poschodí: 1 Počet izieb: 3 Obytná plocha: 67m² Úžitková plocha: 67m² Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný
NA PREDAJ 3-IZ. BYT so záhradou a garážou v Nových Zámkoch.
Na predaj 3 izbový byt v Nových Zámkoch Realitná spoločnosť Time4dreams Vám ponúka NA PREDAJ 3 izbový byt v Nových Zámkoch, pri kurtoch. - byt sa nachádza štvorbytovke na 2.poschodí. - rozloha bytu je 67 m2 - byt pozostáva: kuchyňa s Francúzskym balkónom, komora, samostatné WC, kúpeľňa s vaňou, chodba, samostatná detská izba s balkónom, obývačka s prechodom do spálne. - k bytu prislúcha aj pivnica, garáž a oplotená záhradka s altánkom a s jazierkom, oplotený spoločný dvor, zavlažovací systém v záhrade, vŕtaná studňa - byt je v pôvodnom stave, okná drevené, možnosť rekonštrukcie podľa vlastných predstáv - prípojky vlastné : plyn, elektrika, voda, kanalizácia, správcom je Handimex - nachádza sa vo veľmi dobrej a vyhľadávanej lokalite v Nových Zámkoch - v blízkosti škola, obchody, park na Čerešňovej, Chilli Pub, Piváreň na Kurtoch, v blízkosti hrádza na športové aktivity. - cena dohodou, info o cene v Realitnej kancelárii V rámci sprostredkovania náš klient získava kompletný právny servis, kolky na kataster a samozrejme možnosť financovania hypotekárneho úveru. V prípade záujmu kontaktujte : Andrea Vrábelová vrabelova@ Počet poschodí: 1 Počet izieb: 3 Obytná plocha: 67m² Úžitková plocha: 67m² Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný