inzercia, predaj, predám, bazár

2-izbový byt novostavba - Kyjevské námestie

Kategória: Byty

NOVOSTAVBA, KYJEVSKÉ NÁMESTIE, MILESTONE I
Ponúkame na PREDAJ 2 izbový byt NOVOSTAVBA vo výbornej a vyhľadávanej lokalite mesta Banská Bystrica, KYJEVSKÉ NÁMESTIE, FONČORDA.
Je v osobnom vlastníctve a nachádza sa na druhom nadzemnom podlaží NOVOSTAVBA bytového domu s celkovou úžitkovou plochou bytu (vrátane príslušenstva) o výmere 51 m2.
LOKALITA: bytový dom sa nachádza vo výbornej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou v tesnej blízkosti bytového domu ako pošta, obchody, drogéria, lekárne, potraviny, škola, škôlka, reštaurácia, kaviareň, detské ihriská, detské centrum,.... Lokalitu nezmeníte a veľkým benefitom tejto nehnuteľnosti je práva lokalita! Kompletná občianska vybavenosť.
NOVOSTAVBA 2009: rozvody vody a elektriny v celom byte, kuchynská linka so spotrebičmi, plastové okná, podlahy, radiátory, murované jadro s vaňou, sanita, stierky, vstupné dvere, interiérové dvere.
DISPOZÍCIA BYTU: chodba, kuchyňa, obývacia miestnosť, samostatná spálňa, kúpeľňa s vaňou a wc, balkón a pivnica (viď pôdorys v galérii fotiek).
BALKÓN: je slnečný, priestranný so vstupom z obývacej izby. Pohodlné sedenie. Výmera plochy balkóna predstavuje 4m2.
PIVNICA: áno v suteréne bytového domu o výmere 2,3m2.
GARÁŽOVÉ PARKOVANIE: možnosť zakúpenia vnútorného garážového parkovacieho miesta. Nachádza sa v suteréne bytového domu pri vstupných dverách do garáží pri výťahoch. Výborné miesto. Všetko už je na dohode priamo s majiteľmi.
Byt bude predajom bez ťarchy a ihneď k dispozícii.
Energetický certifikát: áno "B"
VÝHODY:
- NOVOSTAVBA
- možnosť zakúpenia vnútorného parkovacieho miesta
- výborná lokalita
- Kyjevské námestie
- priestranný balkón
- kompletná občianska vybavenosť
2-izbový byt novostavba - Kyjevské námestie
Podobné inzeráty
2i byt, NOVOSTAVBA, Kyjevské Námestie, garážové parkovanie
NOVOSTAVBA, KYJEVSKÉ NÁMESTIE, MILESTONE I Ponúkame na PREDAJ 2 izbový byt NOVOSTAVBA vo výbornej a vyhľadávanej lokalite mesta Banská Bystrica, KYJEVSKÉ NÁMESTIE, FONČORDA. Je v osobnom vlastníctve a nachádza sa na druhom nadzemnom podlaží NOVOSTAVBY bytového domu s celkovou úžitkovou plochou bytu s príslušenstvom o výmere 47,33 m2 + priestranný balkón. LOKALITA: bytový dom sa nachádza vo výbornej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou v tesnej blízkosti bytového domu ako pošta, obchody, drogéria, lekári, potraviny, škola, škôlka, reštaurácia, kaviareň,.... Lokalitu nezmeníte a veľkým benefitom tejto nehnuteľnosti je práva lokalita! Kompletná občianska vybavenosť. NOVOSTAVBA: nové rozvody vody a elektriny v celom byte, kuchynská linka so spotrebičmi, plastové okná, podlahy, radiátory, murované jadro s vaňou, sanita, stierky, vstupné dvere, interiérové dvere. DISPOZÍCIA BYTU: chodba, kuchyňa, obývacia miestnosť, samostatná spálňa, kúpeľňa s vaňou a wc, balkón a pivnica (viď pôdorys v galérii fotiek). BALKÓN: je slnečný, priestranný so vstupom z obývacej izby. PIVNICA: áno v suteréne bytového domu. GARÁŽOVÉ PARKOVANIE: jedno vnútorné garážové parkovacie miesto a je už zahrnuté v cene. Nachádza sa v suteréne bytového domu pri vstupných dverách pri výťahoch. Byt je vhodný ako investícia na nasťahovanie sa bez dodatočných investícií, resp. investícia na následný prenájom. Energetický certifikát: áno "B" VÝHODY: - NOVOSTAVBA - stačí sa iba nasťahovať - výborná lokalita - Kyjevské námestie - balkón - kompletná občianska vybavenosť Ak Vás ponuka zaujala, kontaktujte nás: Ing. Roman Chomistek tel. č.:
2i byt, NOVOSTAVBA, Kyjevské Námestie, garážové parkovanie
NOVOSTAVBA, KYJEVSKÉ NÁMESTIE, MILESTONE I Ponúkame na PREDAJ 2 izbový byt NOVOSTAVBA vo výbornej a vyhľadávanej lokalite mesta Banská Bystrica, KYJEVSKÉ NÁMESTIE, FONČORDA. Je v osobnom vlastníctve a nachádza sa na druhom nadzemnom podlaží NOVOSTAVBY bytového domu s celkovou úžitkovou plochou bytu s príslušenstvom o výmere 47,33 m2 + priestranný balkón. LOKALITA: bytový dom sa nachádza vo výbornej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou v tesnej blízkosti bytového domu ako pošta, obchody, drogéria, lekári, potraviny, škola, škôlka, reštaurácia, kaviareň,.... Lokalitu nezmeníte a veľkým benefitom tejto nehnuteľnosti je práva lokalita! Kompletná občianska vybavenosť. NOVOSTAVBA: nové rozvody vody a elektriny v celom byte, kuchynská linka so spotrebičmi, plastové okná, podlahy, radiátory, murované jadro s vaňou, sanita, stierky, vstupné dvere, interiérové dvere. DISPOZÍCIA BYTU: chodba, kuchyňa, obývacia miestnosť, samostatná spálňa, kúpeľňa s vaňou a wc, balkón a pivnica (viď pôdorys v galérii fotiek). BALKÓN: je slnečný, priestranný so vstupom z obývacej izby. PIVNICA: áno v suteréne bytového domu. GARÁŽOVÉ PARKOVANIE: možnosť zakúpenia vnútorného garážového parkovacieho miesta. Nachádza sa v suteréne bytového domu pri vstupných dverách pri výťahoch. Výborné miesto. Byt je vhodný ako investícia na nasťahovanie sa bez dodatočných investícií, resp. investícia na následný prenájom. Energetický certifikát: áno "B" VÝHODY: - NOVOSTAVBA - stačí sa iba nasťahovať - možnosť zakúpenia vnútorného parkovacieho miesta - výborná lokalita - Kyjevské námestie - balkón - kompletná občianska vybavenosť Ak Vás ponuka zaujala, kontaktujte nás: Ing. Roman Chomistek tel. č.:
DOHODA, 2i byt, NOVOSTAVBA, Kyjevské , garážové parkovanie
NOVOSTAVBA, KYJEVSKÉ NÁMESTIE, MILESTONE I Ponúkame na PREDAJ 2 izbový byt NOVOSTAVBA vo výbornej a vyhľadávanej lokalite mesta Banská Bystrica, KYJEVSKÉ NÁMESTIE, FONČORDA. Je v osobnom vlastníctve a nachádza sa na druhom nadzemnom podlaží NOVOSTAVBA bytového domu s celkovou úžitkovou plochou bytu (vrátane príslušenstva) o výmere 51 m2. LOKALITA: bytový dom sa nachádza vo výbornej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou v tesnej blízkosti bytového domu ako pošta, obchody, drogéria, lekárne, potraviny, škola, škôlka, reštaurácia, kaviareň, detské ihriská, detské centrum,.... Lokalitu nezmeníte a veľkým benefitom tejto nehnuteľnosti je práva lokalita! Kompletná občianska vybavenosť. NOVOSTAVBA: rozvody vody a elektriny v celom byte, kuchynská linka so spotrebičmi, plastové okná, podlahy, radiátory, murované jadro s vaňou, sanita, stierky, vstupné dvere, interiérové dvere. DISPOZÍCIA BYTU: chodba, kuchyňa, obývacia miestnosť, samostatná spálňa, kúpeľňa s vaňou a wc, balkón a pivnica (viď pôdorys v galérii fotiek). BALKÓN: je slnečný, priestranný so vstupom z obývacej izby. Pohodlné sedenie. Výmera plochy balkóna predstavuje 4m2. PIVNICA: áno v suteréne bytového domu o výmere 2,3m2. GARÁŽOVÉ PARKOVANIE: možnosť zakúpenia vnútorného garážového parkovacieho miesta. Nachádza sa v suteréne bytového domu pri vstupných dverách do garáží pri výťahoch. Výborné miesto. Všetko už je na dohode priamo s majiteľmi. Energetický certifikát: áno "B" VÝHODY: - NOVOSTAVBA - možnosť zakúpenia vnútorného parkovacieho miesta - výborná lokalita - Kyjevské námestie - priestranný balkón - kompletná občianska vybavenosť Ak Vás ponuka zaujala, kontaktujte nás: Ing. Roman Chomistek tel. č.:
DOHODA, KYJEVSKÉ NÁMESTIE, 2i Novostavba, BB, garáž.park.
Ponúkame na PREDAJ 2 izbový byt NOVOSTAVBA vo výbornej a vyhľadávanej lokalite mesta Banská Bystrica, KYJEVSKÉ NÁMESTIE, FONČORDA. Je v osobnom vlastníctve a nachádza sa na druhom nadzemnom podlaží NOVOSTAVBA bytového domu s celkovou úžitkovou plochou bytu (vrátane príslušenstva) o výmere 51 m2. LOKALITA: bytový dom sa nachádza vo výbornej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou v tesnej blízkosti bytového domu ako pošta, obchody, drogéria, lekárne, potraviny, škola, škôlka, reštaurácia, kaviareň, detské ihriská, detské centrum,.... Lokalitu nezmeníte a veľkým benefitom tejto nehnuteľnosti je práva lokalita! Kompletná občianska vybavenosť. NOVOSTAVBA 2009: rozvody vody a elektriny v celom byte, kuchynská linka so spotrebičmi, plastové okná, podlahy, radiátory, murované jadro s vaňou, sanita, stierky, vstupné dvere, interiérové dvere. DISPOZÍCIA BYTU: chodba, kuchyňa, obývacia miestnosť, samostatná spálňa, kúpeľňa s vaňou a wc, balkón a pivnica (viď pôdorys v galérii fotiek). BALKÓN: je slnečný, priestranný so vstupom z obývacej izby. Pohodlné sedenie. Výmera plochy balkóna predstavuje 4m2. PIVNICA: áno v suteréne bytového domu o výmere 2,3m2. GARÁŽOVÉ PARKOVANIE: možnosť zakúpenia vnútorného garážového parkovacieho miesta. Nachádza sa v suteréne bytového domu pri vstupných dverách do garáží pri výťahoch. Výborné miesto. Všetko už je na dohode priamo s majiteľmi. Byt bude predajom bez ťarchy a ihneď k dispozícii. Energetický certifikát: áno "B" VÝHODY: - NOVOSTAVBA - možnosť zakúpenia vnútorného parkovacieho miesta - výborná lokalita - Kyjevské námestie - priestranný balkón - kompletná občianska vybavenosť Ak Vás ponuka zaujala, kontaktujte nás: Ing. Roman Chomistek tel. č.:
Predaj 3i byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenárdova
Exkluzívne vám ponúkame na predaj 3-izbový byt v Petržalke na Lenardovej ulici. Byt má celkovú podlahovú plochu 69,62 m2, vrátane pivnice o rozlohe 1,37 m2. Je na 8. poschodí z 12., s 2 výťahmi. Pozostáva z 3 obytných izieb, kuchyne a kúpeľne , WC a lodžie. Byt prešiel v roku 2013 kompletnou rekonštrukciou, kedy bola prerobená komplet kúpeľňa a samostatné WC, kuchyňa, výmena okien z plastov, vstavané skrine, podlahy, dvere. Boli prevedené aj dispozičné zmeny, kedy sa priečka medzi halou a jednou izbou zrušila a vznikla tým veľká obývacia miestnosť so vstupom z predsiene. Z kuchyne je výstup na balkón o výmere 3,60 m2, ktorý bol zasklený. Plastové okná sú s izolačným dvojsklom a vnútornými žalúziami. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi: elektrická rúra s plynovým sporákom, chladnička s mrazničkou, nerezový drez s pákovou batériou, umývačka riadu, mikrovlnná rúra, digestor. V kúpeľni sa nachádza priestranný masážny sprchovací kút. WC je samostatné. V spálni a v obývacej izbe sú priestranné vstavané skrine. Mesačné zálohové platby na 2 osoby sú 154 € + elektrina 25 €. O DOME Bytový dom bol daný do užívania v r. 1985 a prešiel kompletnou rekonštrukciou v r. 2016. Je zateplený, má novú strechu, 2 nové výťahy a spoločné priestory. OKOLIE: Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite Petržalky s vynikajúcou dostupnosťou. Parkovanie pri dome je bezproblémové. V okolí je úplná občianska vybavenosť, MŠ a ZŠ, park, detské ihriská. Billa, McDonalds a i. CENA: Byt sa predáva čiastočne zariadený za celkovú cenu 215.000 EUR, vrátane provízie RK a kompletných právnych služieb a bezplatného poradenstva pri vybavovaní najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru. Po úhrade kúpnej ceny je ihneď k dispozícii. Poteší ma váš záujem. Ingrid Urbanová, tel: .Skryť popis Predaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokFOTOGALÉRIA MAPA Predaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3
Bytové domy RIVERSIDE - byty na predaj, Staré sídlisko
Finalreality Vám ponúka na predaj byty vo vyhľadávanej tichej lokalite na starom sídlisku. K bytovému komplexu RIVERSIDE sa dostanete z ulice Aurela Stodolu v Prievidzi. Byty su v predpredaji, kolaudácia bloku C-D prebehne v roku 2023. Poloha bytových domov je lukratívna najmä kvôli rýchlej dostupnosti, občianskej vybavenosti (škôlky, školy, potraviny, pošta, kultúrne zariadenia), ktorá im však neuberá na pokoji, ktorý v tejto lokalite nájdete. V každom z dvoch blokov A-B a C-D si záujemcovia môžu vybrať zo 40 bytov na piatich podlažiach, ktoré im budú odovzdané v prevedení holobyt. V predaji sú oba bloky. Každý z blokov disponuje garážami, pivnicami, výťahom, terasami či balkónmi a majitelia prízemných bytov budú môcť tráviť voľné chvíle aj na terase s predzáhradkami. Blok A-B 2NP A3 - 3 izbový byt 75,66 m² balkón 11,27 m² A7 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² B3 - 3 izbový byt 75,66 m² balkón 11,27 m² B7 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 3NP A12 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² B8 - 3 izbový byt 75,66 m² balkón 11,27 m² B12 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 4NP B13 - 3 izbový byt 75,66 m² balkón 11,27 m² B17 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 5NP A19 - 3 izbový byt 75,86 m² balkón 19,92 m² B18 - 3 izbový byt 78,22 m² balkón 40,94 m² Blok C-D 2NP C7 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² D3 - 3 izbový byt 75,66 m² balkón 11,27 m² D7 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 3NP C12 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² D12 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 4NP C17 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 5NP C19 - 3 izbový byt 75,86 m² balkón 19,92 m² možnosť dokúpiť: vonkajšie parkovacie miesto, pivnica, garáž PLATBA: 20% po podpise rezervačnej zmluvy na základe právoplatného staveb. povolenia 80% po kolaudácii Bližšie informácie o ponuke RIVERSIDE, na starom sídlisku v Prievidzi, môžete získať na telefónnom čísle alebo na info@