inzercia, predaj, predám, bazár

2-izbový byt v centre SNV na prenájom – Gorazdová ul.

Kategória: Podnájom, spolubývajúci

Firma ILP má pre vás 2-izbový byt na prenájom v SNV na Gorazdovej ulici v centre mesta. Táto lokalita je veľmi vyhľadávaná, kvôli blízkosti do centra mesta, avšak zároveň je to tichá lokalita.

Byt sa nachádza na 3. z 3. Poschodí. Byt je stredový a teplý, čo je výhodou nízkych mesačných nákladov na vykurovanie. Komplet mesačné náklady pre 2 osoby sú 150 eur. Úžitková plocha bytu je 51,5 m2 a dispozične pozostáva z dvoch nepriechodných izieb, kuchyne, kúpeľne a samostatného WC. K bytu prislúchajú aj 2 pivnice.

Byt je príjemný a vynovený, prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Menené boli plastové okná, radiátory a byt prešiel aj rekonštrukciou kúpeľne. V izbách ja pôvodná, plávajúca podlaha a na nej sú kvalitné lepené koberce.

Orientácia nehnuteľnosti je na J. Byt je svetlý a slnečný. Bytový dom nemá výťah ani energetický certifikát.

Byt sa prenajíma čiastočne zariadený, ostáva tam obývacia stena, vstavané skrine, kuchynská linka bez spotrebičov.

VÝHODY NEHNUTEĽNOSTI:
- lokalita – centrum mesta,
- nízke mesačné náklady,
- tehlová bytovka,
- nepriechodné izby,
- dobrí susedia,
- zariadenie bytu,

Cena nájmu je 500 € vrátane energií.

Voľný od 01.03.2023.

Zaujala vás táto príležitosť?

Volajte na číslo , Bc. Viktória MAJERČÍKOVÁ vám veľmi rada pomôže a poradí.
Keď sa vám nehnuteľnosť páči, dáme si kávičku NA STRETNUTÍ, poviete nám niečo o sebe, prejdeme si všetky bližšie informácie, ukážeme si video obhliadku.

Keď si našu nehnuteľnosť po stretnutí budete chcieť prenajať, podmienkou je DVOJMESAČNÝ DEPOZIT s jednomesačným nájmom vždy vopred.

Naša firma vám je k dispozícii v právnom poradenstve, príprave zmlúv, PREPISE ENERGIÍ a aj v prípade hľadania možnosti FINANCOVANIA.

Firma ILP svojím klientom zároveň vie poradiť s prerobením priestoru novej nehnuteľnosti, s jej predbežným rozpočtom a s VÝSTAVBOU RODINNÝCH DOMOV.
2-izbový byt v centre SNV na prenájom – Gorazdová ul.
Podobné inzeráty
Prenajmeme 2-izbový byt v centre Šale
Ponúkame na dlhodobý prenájom kompletne zrekonštruovaný 2-izbový byt v centre Šale. Byt sa nachádza na Budovateľskej ulici, v pokojnej časti centra mesta. Lokalita sa vyznačuje dobrou dostupnosťou občianskej vybavenosti. Pešo v dosahu max. 3 minút sa nachádzajú, materská škola, potraviny, lekáreň, kaviareň a pešia zóna. Veľkou výhodou je možnosť parkovania pre daný bytový dom. Byt sa nachádza na 4/4 poschodí zatepleného a zrekonštruovaného bytového domu. Samotný byt s celkovou výmerou 49 m2 s príslušenstvom, prešiel kompletnou rekonštrukciou. Od ukončenia rekonštrukcie byt nebol obývaný. Takže, budúci nájomník bude prvým obyvateľom tohto bytu s dispozíciou: vstupná chodba, oddelené wc, kúpeľňa so sprchovým boxom a s prípravou pre práčku, priestranná a svetlá obývacia izba, kuchyňa, samostatná spálňa. Byt je klimatizovaný. Prístup na uzatvárateľný balkón s roletami je zo spálne. K bytu prislúcha veľká murovaná pivnica. V prípade záujmu, viem zabezpečiť aj garáž. Byt je ihneď voľný. Cena: 550 EUR / mesačne s energiami. Pri podpise zmluvy sa uhrádza vratný depozit vo výške 2 mesačného nájmu + nájom prvého mesiaca. Záujemcovia s dokladom o príjme sú vítaný. V prípade záujmu o obhliadku alebo viac informácií kontaktujte
Prenájom 3-izbový byt
Ponúkam na prenájom 3-izbový byt (70m2) v zateplenej 6 poschodovej bytovke na 5. poschodí s veľkým balkónom, špajzou a výťahom. K bytu prislúcha aj pivnica. Byt sa prenajíma čiastočne zariadený, podľa dohody. Byt sa nachádza v centre mesta s kompletnou občianskou vybavenosťou. V cene je nájomné pre dve osoby s energiami internetom a magio tv. Vratný depozit:1000€ Uprednostňujem dlhodobý prenájom. Viac informácii pri obhliadke alebo po telefóne Byt bude uvoľnený najneskôr 1.12.2022
1 izbový byt SNV
Hľadám dlhodobý podnájom 1 izbový byt,prípadne garsónka v SNV.
Na prenájom veľký 2-izbový byt v centre v Považská Bystrica
Ponúkam do dlhodobého prenájmu 2 izbový byt zariadený, zrekonštruovaný v roku 2021 v centre mesta Považská Bystrica na sídlisku Stred. Bezproblémové 24-hodinové parkovanie priamo pred bytovým domom. Byt sa nachádza na 1. poschodí s výťahom. Výmera bytu je 63m2. Byt sa nachádza v najvyhľadávanejšej lokalite mesta. V blízkosti kompletná občianska vybavenosť. Bytový dom je zateplený. Byt pozostáva: -kuchyňa+špajza: kuchynská linka, umývačka riadu, chladnička, sklo keramická varná doska, el. rúra, mikrovlnka, kuch.vybavenie. -priestranná obyvačka: koženná sedačka atď. -neprechodná spálňa s 2xpostele, 2xskrine -samostatná toaleta -kúpeľňa: vaňa so sprchou, práčka –chodba: je vybavená so vstavanou skriňou Cena mesačného nájmu vrátane energií za teplo a internetu: 570 € mesačne. Vodné - stočné, elektrické energia sa účtuje zvlášť ,koľko si kto spotrebuje. Požadovaný 2 mesačný depozit. RK NEVOLAŤ!!!.
Prenájom 1-izbový byt Piešťany
Prenajmem 1-izbový komplet vybavený, novo vymaľovaný, prerobený a zariadený byt takmer v centre Piešťan. Cena 400 € s energiami. Nevyčísliteľné ticho, slnko a zeleň sú pre Vás bonus. Byt sa nachádza na 1. podlaží – medziposchodie. Je zateplený. Nad ním je byt. Byt sa nachádza v prvom vchode, v strede (z troch), takže nie je ochladzovaný ani z bokov. Táto ideálna poloha bytu je to najlepšie pre Vašu trvalú energetickú úsporu - zašanovanie Vaších dlhodobých peňazí. Byt sa nachádza v najlepšej lokalite centra Piešťan s bohatou občianskou vybavenosťou. V skutočnosti nepotrebujete auto ani bicykel. Všade, i na pešiu zónu, ste peši cca do 3 minút. Ale ak aj tak používate auto, tak pri dome je bezproblémové parkovanie. Pre milovníkov prírody, turistov a športovcov je možnosť využiť cyklistickú trasu, okolie Sĺňavy - priehrada na rieke Váh, veľa zelene, rybárčenie…. Dom je poctivá štvorpodlažná tehlová stavba. Záujem na e-mail: annapl@, písomne si dohodnite obhliadku. Byt je voľný a vhodný aj pre dvojicu, bez detí, zvierat.
Prenájom 1 izbový byt v centre Košíc.
Ponúkam na prenájom priestranný 1 izbový byt nové zariadenie po rekonštrukcii.Byt sa nachádza v centre mesta ul.Ludmanská. Vhodný pre dvoch pracujúcich bez zvierat a alkoholu.Cena s energiami 500€ + 1 mesačný depozit.