inzercia, predaj, predám, bazár

2 kombinacia Be cool slide jane

Kategória: Kočíky

Predám 2 kombinaciu jane be cool slide v dobrom stave, bežné známky používania. Samozrejme prebaľovacia taška a 2x čierna strieška na výmenu na obe časti.
2 kombinacia Be cool slide jane
Podobné inzeráty
Predám kočik jane crosswalk 3-kombinacia
Predám kočik JANE CROSSWALK 3-kombinacia Set obsahuje: Podvozok crosswalk Vaničku transporter lite Športovu nadstavbu Vajíčko KOOS Nánožník original Jane Fusak original Jane Rukavník Slnečník original jane Sietka proti hmyzu Pláštenka Športová časť ide nasadiť v oboch smeroch, čo je výhoda hlavne v lete. Autovajíčko ide tiež nasadiť na podvozok viď.foto Tento kočík Jane crosswalk získal ocenie nezavisleho testovania v D-teste ako výhodný nakup v pomere cena a kvalita " Výrobek Jané Crosswalk nejlépe obstál v poměru ceny a kvality, takže v obou variantách nese označení výhodný nákup." Převzato z dTestu: Kočík je zachovalý, vďaka veľmi dobrému odpruženiu (pružiny a piest) je vhodný aj na horší terén a lesné cesty, idealny na vychádzky do prírody. Ku kočíku je všetko ako na fotkách Najlepšie osobný odber, poprípade sa vieme dohodnúť na dovoze v okrese SI,SE,MA. Cena je 150€, cena nového aj s originál prislušenstvom bola cca. 1000€
JanéMuum
Ponúkam na predaj kočík JaneMuum: -hlboká vanička Jané -športová časť Jané Muum -autosedačka/vajíčko s novorodeneckou vložkou Jané -isofix koos -taška Jané -pláštenka Technické vlastnosti: Ľahké zloženie sklopením vrchnej a spodnej časti k sebe a zaistením poistkou (skladanie typu "kniha") Operadlo: až 3 stupne sklonu a nový ergonomický uhol pre lepšiu stabilitu. Parkovacia brzda na obidve zadné kolesá súčasne. Druh riadenia: samoriadiace a blokačné koliesko s vylepšením otáčaním pre hladšiu jazdu a ľahšie ovládanie. Polohovateľná rukoväť, odpruženie prednej nápravy, odnímateľné zadné kolesá, čalúnenie a opierka sa dajú odmontovať a vyprať. váha: 6,6 kg konštrukcia JANÉ MUUM KOOS je ľahký, kompaktný a ľahko ovládateľný kočík. Opierka kočíka sa vždy prispôsobí polohe, ktorá je pre chrbát a chrbticu najvhodnejšia. Systém polohovania do 3 polôh funguje samostatne pre operadlo aj pre opierku na nohy. Športová časť je otočná, široká, pohodlná a poskytuje viac vnútorného priestoru pre dieťa, čo je u tak malého kočíka priamo udivujúce. Pri skladaní kočíka nie je nutné vybrať športovú časť. Jedná sa o neuveriteľne kompaktný kočík, ktorý sa veľmi ľahko skladá (dokonca vám stačí len jedna ruka), podstatne väčší nákupný košík, v ktorom sa dá bez problémov prevážať všetko čo potrebujete. Predné kolieska sú menšie, odpružené a ľahké, čo je vynikajúce pre jazdu v mestských uličkách. Zadné kolieska majú veľký priemer a sú ľahko odnímateľné.
Kočík 3-kombinácia
Predám 3-kombináciu kočíka Be cool slide 3 camouflage 2016 po dvoch majiteľoch v dobrom stave (prvá majiteľka 4 mesiace, my 6 mesiacov, z toho športová časť bola len vyskúšaná). Set obsahuje: - vaničku s obojstrannou vložkou a nánožníkom- kaki a žltá (najviac používaná, preto má škrabance na kovovom ráme, no dá sa nalakovať), - športová časť s otočným nasadením, obojstrannou vložkou a nánožníkom, dvoma strieškami- kaki a žltá (len párkrát vyskúšaná, úplne ako nová), - autosedačka- vajíčko s odopínateľnou strieškou, obojstraným nánožníkom a vložkou- kaki a žltá do 13kg, - prebaľovacia taška. Všetky tri časti sa jednoducho naklikávajú na ľahkú hlinikovú konštrukciu. Skladanie je veľmi kompaktné a ľahké, typ zatvárajúcej sa knihy. Rúčka je polohovateľná s ochranným krytom. Strieška na športovej časti je maximálne sklopná s ochrannou clonou. Predné kolesá sú otočné s možnosťou aretácie. Kolesá sú plastové, vhodné skôr do jednoduchšieho terénu. Pripájam aj link na webovú stránku s kontrétnymi parametrami kočika:
Predám kočík JANE SLALOM PRO 3-kombinácia
Predám kočík JANE SLALOM PRO 3-kombináciu V cene je zahrnuté: Kočík + Vanička (aj do auta) + vajíčko + skatebord + originál taška JANE Všetky látkové povrchy na kočíku, vaničke a vajíčku sa dajú oprať vrátane originálnej tašky Ku kočíku máte možnosť dokúpiť si štýlovú prebaľovaciu tašku Greenwich SIMPLY CHIC ktorá bola len minimálne používaná, nová stála 60€. (Cena dohodou) Ku kočíku vám darujem zadný skatebord pre státie starších súrodencov (veľmi obľúbený). Jednoduché pripnutie ku kočíku... Plne funkčný, zachovalý, výborná a hlavne kvalitná značka JANE - treba vidieť... Pre bližšie info: === LEN OSOBNÝ ODBER v BB === === INZERÁTOV MÁM VIAC, DAJTE SI ZOBRAZIŤ VŠETKY INZERÁTY UŽÍVATEĽA === ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ Ak čítate tento inzerát, tak je ešte aktuálny.
Kočik Jané rider
Predam kočik Jane rider, ako dvojkombinaciu vanicka +sportovy. Pouzivany 9 mesiacov. Vanicka 5 mesiacov, sportovy 4 mes. Nema ziadne poskodenia. Je lahky a jednoducho sa sklada. Vyhodou velka strieska, ktora chrani pred slnkom a veteom. Sportova cast otocna v oboch smeroch. Bezudrzbove kolesa. Kocik ma velmi dobre odpruzenie. Ku kociku je aj taska a plastenka na sportovy kocik. PC 960e 3 kombinacia. Info o kociku Kočík najvyššej triedy z ponuky Jané. Pevná konštrukcia z oválnych profilov z eloxovaného hliníku je vybavená patentovaným dômyselným systémom skladania, ktorý umožňuje úsporné zloženie samo-poskladaním so zaistením vlastnou váhou. Plynulé nastavenie pruženia podľa hmotnosti dieťaťa. Brzdenie priamo z rúčky kočíka. Zadná náprava vo tvare obráteného písmena C s voľným miestom pre nohy pri rýchlej chodzi. Rozmery: 80-113 x 61 x 93 cm -vodeodolný -vetruodolný -priedušný -vysoko odolný voči škvrnám Technické vlastnosti: A Ručná brzda, veľmi jednoduchá na použitie. B Jednoduchý systém rozkladania je možné vykonať jednou rukou. C Upínací systém Pro fix umožňuje jednoduchým spôsobom nakliknúť všetky lôžka od Jané (bez použitia nástavcom). D Zadná časť s nápravou v tvare obráteného C, ktorá výrazne uľahčuje ovládanie kočíka a vytvára dostatočný priestor na nohy pre voľnú a ľahkú chôdzu. E Snímateľné zadné kolieska s guľôčkovými ložiskami. Otočné predné kolieska so systémom steering a možnosťou aretácie. F Otočná sedačka, môžete ju nakliknúť v oboch smeroch (dieťatko sa môže dívať na vás alebo na cestu. Osobny odber Ba/Senec. Pripadne dohoda. Viac info sprava.
be cool PLEAT 3 TOP 3 kombinacia
Kočík je možne doniesť až k vám na trase Komjatice - Topoľčianky + okolie Nebránim sa aj výmene za niečo iné ako napríklad elektronika / stavebne stojky / doka dosky a podobne 3-kombinácia Po jednom dieťati Po optickej stránke je vhodný pre nižšie mamičky nakoľko nie je zbytočne mohutný Po dohode môžem priniesť k vám v okolí ZM NR Pleat je novinka od Be Cool, štýlový dizajn, jeho štruktúra je robustná a zároveň veľmi ľahká, s dlhotrvajúcimi gumovými kolesami, ktoré sa prispôsobia každému terénu. 100% odľahčená hliníková konštrukcia. Teleskopické skladanie rúčky. Športová sedačka je maximálne sklopná a dá sa nekliknúť v oboch smeroch jazdy pomocou PRO-FIX systému (bez spojovacích prostriedkov, len jednou rukou). Ergonomická rukoväť z vysoko pevného materiálu a nastaviteľnou výškou. Strieška sa po otvorení dá ešte viac roztiahnuť a po zložení zábere minimum miesta. Otočné predné kolesá s možnosťou aretácie. Odnímateľné kolesá. 5-bodové bezpečnostné pásy. Bezpečnostné madlo. Príslušenstvo: taška na rúčku, nánožník na vaničku, nánožník na autosedačku, pláštenka, strieška. Obojstranná farba, možnosť vymieňať. Použité vode odpudivé látky, odolné voči škvrnám. Rozmery: Rozmery: 82 x 108 x 60 cm v zloženom stave: 40 x 76 x 60 cm váha konštrukcie: 7,5 kg váha športovej sedačky 4,8 kg Vanička TOP. 1. skupina 0/10 kg 2. flexibilná a skladacia vanička 3. PRO-FIX systém upevnenia ku kočíku slide 4. obojstranný kryt Rozmery: 78 x 62 x 42 cm Zložená: 78 x 18 x 42 cm Hmotnosť: 3,2 kg Autosedačka vajíčko Zero. Skupina 0+ do 13 kg. Polstrované popruhy. Chrániče bezpečnostných pásov. Odnímatelná opierka hlavy. Obojstranný kryt. Hmotnosť: 2,9 kg Možnosť vymeniť za audio techniku poprípade lešenie alebo stavebne debnenie stojky trégre doka dosky