inzercia, predaj, predám, bazár

2 listky na statie Rammstein

Kategória: Koncerty

Predam dva listky na statie na Rammstein v Trencine, cena 170/listok. Preferujem osobny odber s prepisom na mieste a predaj oboch naraz. Bratislava a okolie, pripadne Rimavska Sobota. Koncertu sa nemozem zucastnit z dovodu odcestovania.
2 listky na statie Rammstein
Podobné inzeráty
Predám lístky Rammstein
Predám lístky na Rammstein do Budapešti 11.07.2023 Europe Stadium Tour Cena ako na fotke.
Predám 1 lístok na Rammstein Trenčín 14.6.
Predám 1 lístok (na státie) na koncert Rammstein 14.06.2023 v Trenčíne. Lístky sú personalizované, avšak v rámci marca bude možná zmena mena na zakúpených vstupenkách. Meno zmením po platbe na účet = 120€
Rammstein
Predám lístok na koncert rammstein. Lístok je na státie. 1.3. je možné urobiť prepis na vaše meno. Len osobne v Trenčíne
Rammstein
Predám lístok na koncert rammstein v Trenčíne kupovaný na ticketportal. Lístok je na státie. Od 1.3. je možné urobiť prepis na meno záujemcu. Prepis urobím osobne. Inzerát platný do zmazania. V prípade záujmu ma kontaktujte mailom alebo na telefónne číslo a lístok vám do prepisu zarezervujem.
Rammstein Trenčín
Predám 3 vstupenky na státie na koncert Rammstein v Trenčíne. Cena za jednu vstupenku je 150€
Predám lístok na RAMMSTEIN do Trenčína - STÁTIE
Dobry den, predam jeden listok na koncert skupiny Rammstein, ktory sa bude konat na letisku v Trencine 14.6. Pri rychlom jednani viem s cenou ist aj trosku nizsie.