inzercia, predaj, predám, bazár

2 perove paplony a 2 perove vankuse, vhodne na chalupu

Kategória: Postele

Predame 2 paplony z peria a 2 vankuse z peria. Pouzivane.
Paplon 8€/kus
Vankus 2€/kus
Dohoda mozna.
Vhodne napriklad na chatu, chalupu, na vylety, rybačku, alebo normalne na doma, atď..

Neposielame postou, je to na objem velke, odfotene aj detaily, ma to flaky, bolo to donedavna pouzivane normalne v domacnosti dospelych ludi, nemame moznost to oprat ani vycistit.
Len osobny odber - Dolná Ždaňa
2 perove paplony a 2 perove vankuse, vhodne na chalupu
Podobné inzeráty
2 perove paplony a 2 perove vankuse, vhodne na chalupu
Predame 2 paplony z peria a 2 vankuse z peria. Pouzivane. Paplon 10€/kus Vankus 3€/kus Dohoda mozna. Vhodne napriklad na chatu, chalupu, na vylety, rybačku, alebo normalne na doma, atď.. Neposielame postou, odfotene aj detaily, ma to flaky, bolo to donedavna pouzivane, nemame moznost to oprat ani vycistit. Len osobny odber - Dolná Ždaňa
Predám - nové pérove paplóny a vankúše.
Nové pérove paplóny 4 ks a vankúše 2 ks. Výplň je husacie perie.
Perové paplóny a vankúše
Predám nové perové paplóny (rozmer: 140x200 3ks)vzor:modrý kvet Vankúše (rozmer: 70x90 8ks) vzor:modrý kvet Paplón 1ks 79€ Vankúš 1ks 49€
Páperové paplóny
Predám dva páperové paplóny rozmery 140/200cm cena za 1kus 60 € a páperové vankúše 70/90cena za 1kus 20€.Paplóny a vankúše sú nové,nepoužívané,ušité z nového ružového angínu a naplnené novým páranim husacím perím. Mám na predaj aj také isté len angín je vo vanilkovej farbe za tú istú cenu.
Páperové paplóny
Predám páperové paplóny 2 kusy 140/200, 1 kus 60€ a 2 kusy vankúšov 70/90 1 kus 20€. Paplóny aj vankúše sú nové nepoužívané,ušité z nového ružového angínu a naplnené novým páranim husacím perím.
Predám vankúše a paplóny
Predám používané aj nové paplóny a vankúše a hrubšie plachty na matrac sú pobalené vo vreciach približne 4-5 paplónov a 5-6 ks vankúšov Cena 30€ Len všetko spolu Osobný odber v Podolínci (foto ilustračné)