inzercia, predaj, predám, bazár

2023 Armensko spolocne vydanie klastor Tatev Blatnica

Kategória: Známky, pohľadnice

2023 armenske znamky zo spolocneho vydania so Slovenskou postou: klastor Tatev - kostolik Blatnica

arménske známky v rohovych štvorblokoch
cena 22e + postovne (vid. nizsie)

Postovné: 1,5e obycajnym listom 1.triedy pri platbe vopred na ucet alebo 2,5e v doporucenom liste pri platbe vopred na ucet alebo 4e na dobierku

kompletnu ponuku pre toto vydanie najdete na strankach:
2023 Armensko spolocne vydanie klastor Tatev Blatnica
Podobné inzeráty
2023 Armensko FDC spolocne vydanie klastor Tatev Blatnica
2023 Armensko FDC spolocne vydanie klastor Tatev Blatnica armenske FDC zo spolocneho vydania so Slovenskou postou cena 25e + postovne (vid. nizsie) Postovné: 1,5e obycajnym listom 1.triedy pri platbe vopred na ucet alebo 2,5e v doporucenom liste pri platbe vopred na ucet alebo 4e na dobierku kompletnu ponuku pre toto vydanie najdete na strankach:
2023 Armensko FDC spolocne vydanie klastor Tatev Blatnica
2023 Armensko FDC spolocne vydanie klastor Tatev Blatnica armenske FDC v zmiesanej frankature so slovenskymi znamkami a dennou peciatkou s datumom dna vydania cena 25e + postovne (vid. nizsie) Postovné: 1,5e obycajnym listom 1.triedy pri platbe vopred na ucet alebo 2,5e v doporucenom liste pri platbe vopred na ucet alebo 4e na dobierku kompletnu ponuku pre toto vydanie najdete na strankach:
2023 Armensko FDC spolocne vydanie klastor Tatev Blatnica
2023 Armensko FDC spolocne vydanie klastor Tatev Blatnica armenske FDC zo spolocneho vydania so Slovenskou postou cena 23e + postovne (vid. nizsie) Postovné: 1,5e obycajnym listom 1.triedy pri platbe vopred na ucet alebo 2,5e v doporucenom liste pri platbe vopred na ucet alebo 4e na dobierku kompletnu ponuku pre toto vydanie najdete na strankach:
2023 Armensko spolocne vydanie klastor Tatev Blatnica kriz
2023 armenske znamky zo spolocneho vydania so Slovenskou postou: klastor Tatev - kostolik Blatnica stredová časť arménskeho tlačového listu, stredový kríž s 2x10 známkami (vhodne pre horizontalne aj vertikalne kuponove kombinacie) Trochu som sa zmylil v pocte tlacovych listov potrebnych pre vsetky kuponove kombinacie. Prebytok vypredavam. Postovné: 1,5e obycajnym listom 1.triedy pri platbe vopred na ucet alebo 2,5e v doporucenom liste pri platbe vopred na ucet alebo 4e na dobierku kompletnu ponuku pre toto vydanie najdete na strankach:
2023 Armensko spolocne vydanie klastor Tatev Blatnica
2023 armenske znamky zo spolocneho vydania so Slovenskou postou: klastor Tatev - kostolik Blatnica cena 12e + postovne (vid. nizsie) Postovné: 1,5e obycajnym listom 1.triedy pri platbe vopred na ucet alebo 2,5e v doporucenom liste pri platbe vopred na ucet alebo 4e na dobierku kompletnu ponuku pre toto vydanie najdete na strankach:
2023 Armensko spolocne vydanie klastor Tatev Blatnica
2023 armenske znamky zo spolocneho vydania so Slovenskou postou: klastor Tatev - kostolik Blatnica cena 6e + postovne (vid. nizsie) Postovné: 1,5e obycajnym listom 1.triedy pri platbe vopred na ucet alebo 2,5e v doporucenom liste pri platbe vopred na ucet alebo 4e na dobierku kompletnu ponuku pre toto vydanie najdete na strankach: