inzercia, predaj, predám, bazár

2x prasnikova taska Dust bag Gucci

Kategória: Kabelky

predavam dustbag Gucci (vrecko, prasnikova taška) vchodna pre hranenie topánok alebo malej kabelky
2x prasnikova taska Dust bag Gucci
Podobné inzeráty
prasnikova taška Gucci
predavam prasnikovu tašku ( dust bag) znacky Gucci
Gucci zumi kabelka-Možnosť dobierky
Predám originálnu kabelku Gucci Možnosť dobierky Ak sa chcete objednať, môžete poslať sms (meno, priezvisko a adresa) Gucci originálne Zumi kože kabelka Mať originálny obal. Nie je tam žiadny škrabanec Zakúpené v Gucci store vo Viedni. Cena nového je: 2350 euro Na novú cenu tašky sa môžete pozrieť v tomto odkaze: Úchvatná zbrusu nová s visačkami a prachovým vreckom, 100% autentická Gucci taška cez rameno. Materiál: Vyrobené zo 100% zrnitej kože. Podrobnosti: horná klopa so sponou, kovové doplnky striebornej farby s nastaviteľným ramenným popruhom na nosenie cez rameno alebo cez telo. S 3 priehradkami a vreckom na zips. Farba: Čierna Ramenný popruh: 110 cm Nastaviteľný ramenný popruh Rozmery D*V*Š: 24cm*16cm*8cm
Gucci kabelka GG Marmont small matelassé shoulder bag
Prodám novou kabelku Gucci GG Marmont small matelassé shoulder bag v kompletním balení : krabice, dust bag, taška. Možnost osobního předání Praha.trencin Pro více info a fotek mě neváhejte kontaktovat. Nebo případně se podívat na můj instagram Ready_to_brands.
O bag
Predám originál Obag O bag telo modré 35€ O bag telo čierne 35€ O bag mini telo 35€ O bag rúčky biele 10€ O bag rúčky čierne 10€ Kabelky sú v top stave. O bag mini čisto nové nepoužívané.
prasnikova taška Guess
predavam prasnikovu tašku ( dust bag) znacky Guess
O BAG standard WAVE BRONZO
Predam O bag standard v limitovanej edicii wave bronzo a kozene dlhe rucky - original. Ku kabelke pribalim aj 2 vnutra rucne site na mieru a original dust bag. Kabelka pouzivana iba par mesiacov, bez poskodeni, ma len jednu malo viditelnu smuhu. Kupovana pred 4 rokmi a cely cas uskladnena v dust bagu. Predam vsetko spolu na dobierku: 55€ + postovne iba cez slov.postu alebo osobny odber Zilina.