inzercia, predaj, predám, bazár

2x rifle M 8 x dámsky top dámske tričko M L

Kategória: Tričká, roláky, tielka

4 eur kus:
modré streč rifle Esmara v. M, rozmery v cm: pás 37-40 x 2, predný sed 23, zadný sed 35, dĺžka 97, vãha 390g, nosené vo výbornom stave.
Bledomodré rifle strečové s bielym pásom na boku Jeans Jeans v. M, rozmery v cm: pás 36-41 x 2, predný sed 24, zadný sed 36, dĺžka 94, hmotnosť 428 g, nosené vo výbornom stave.

3 eur dámsky zelený športový top so zipsom, pružný materiál, veľkosť M,
2,50 eur károvaná flanelová vesta s kapucňou na zips, veľkosť M.

2 eur kus:
čierna košeľa s 3/4 rukávom, strečový materiál, veľkosť M,
modrý top, v páse opasok s prackou na stiahnutie, veľkosť M-L, predná časť z pevnej látky a zadná s elastanom, padavý voľný rukáv, značka Bodyflirt, pod pazuchou 58 x 2, prsia 55 x 2, aj pás aj spodok 55 x 2, dĺžka 68.
bledozelený úplet s krátkym rukávom veľkosť M, je pružný takže sa prispôsobí postave,

1 eur kus:
biele a čierne dámske bavlnené tričko NOVÉ s visačkou, s červeným límcom, veľkosť M,
krémové tričko veľkosť M, príjemná bavlna, v dobrom stave, málo nosené,

KUK na všetky moje ineráty...zmenila som šatník a predávam toho veľa, v skutočnosti sú farby krajšie,
2x rifle M 8 x dámsky top dámske tričko  M L
Podobné inzeráty
dámsky dievčenský set S mix dámske tričko
set mix oblečenia, červená čierna... všetko veľkosť S: 5 eur Červené sako s elastanom na zips, 4 eur čierne šaty na ramienka , 3 eur Červená káro košeľa, zadarmo k setu: dlhšie krémové tričko s rukávom, Čierny top s 3/4 rukávom, celý set spolu 12 eur. modrý set, všetko S: 4 eur modré bavlnené sako , 2 euro modrá ľanová košeľa s krátkym rukávom, 2 eur bledomodrý top Puliš s dlhým rukávom jemný úplet, 0,90 EUR modté tričko s rukávom, zadarmo biela blúzka a bledomodré tričko s límcom, celý set 9 eur. set army, červená: 5 eur army sako z kvalitnej pevnej bavlny veľkosť S-M, ostatné veľkosť S, 3,50 eur bielo-sivá blúzka s dlhým rukávom, Oranžové tričko predané, zadarmo army tričko bez rukávov, 1 EUR červené tričko s limcom bez rukávov Dorothy perkins, celý set 9 eur. 1 eur kus: zelený dlhší prešívaný top s potlačou dlhý rukáv veľkosť S, modrý strečový top dlhý rukáv, veľkosť S, bledomodré dámske body/trikot krátky rukáv, na patentky streč bavlna, veľkosť S, červené bavlnené tričko s krátkym rukávom, veľkosť S, červený bavlnený top s límcom bez rukávov, veľkosť S, zelené bavlnené tričko Mexico s límcomm, veľkosť S. bavlnený šedo biely pásikavý top s kapucňou, dlhý rukáv sa dá jemne skrátiť vypnutím, veľkosť S, voľnejší strih sadne aj na M, 0,50 eur kus: čierny top s hnedými pásmi 3/4 rukáv, dámske tričko s červenými kvetmi veľkosť S, viskóza, jemné žmolky zohľadnené v cene, zadarmo krémové tričko s krátkym riaseným rukávom, 3 eur modrá bavlnená mikina s kapucňou, plecia 37 cm, prsia 46x2, veľkosť S.
Balík dámskeho oblečenia veľkosť S
Predám vrece dámskeho oblečenia v. S v perfektnom stave : - tričko čierne = 2€ - tričko čierne = 2€ - dvojštvrťáky = 1€ - tričko s dlhým rukávom = 2,50€ - tričko bledožlté = 2€ - tričko žlté = 0,50€ - zateplená mikina = 2,50€ - modré tričko s výstrihom = 2€ - tričko ružové = 2€ - hnedé tričko s polorukávom = 2€ - čierne tričko = 2€ - čierne tielko = 0,50€ - jesenná bunda = 1€ - čierne tričko = 2€ - čierne tričko = 2€ -oranžové šaty = 3€ - dlhý top s krátkym rukávom ( nové ) 5,50€ - krátky top 4€ - rebrované šaty 4,50€ - rebrované šaty 4,50€ - rebrované šaty 4€ - tielko tmavo ružové 2€ - košeľové šaty tmavozelené 7€ - tielko bledoružové ( nové ) 2€ - tričko červeno-modré 2€ - tričko s dlhým rukávom ( nové ) = 5€ ( foto zvyšných veci pošlem v správe ) Len osobný odber.
Tchibo damsky top veľkosť 38
Na predaj Tchibo damsky top veľkosť 38 Tričko v dvojvrstvovom vzhľade S ozdobnými lampasovými prúžkami v kontrastných farbách na rukávoch Tričko z priehľadného šifónu s predĺženou siluetou Džersejový top zo zmesi viskózy a elastanu ‒ nepriehľadný a priliehavý So zaobleným spodným okrajom a bočnými rozparkami S rebrovanými lemami v kontrastnej farbe na výstrihu a rukávoch Tričko v dvojvrstvovom vzhľade Elegantné a zároveň ležérne! Toto tričko v dvojvrstvovom vzhľade Vás nadchne každou vrstvou: Na nepriehľadný a priliehavý džersejový top zo zmesi viskózy a elastanu nadväzuje tričko z priehľadného šifónu, ktoré šikovne predlžuje siluetu. Tričko a džersejový top sú pritom navzájom spojené na výstrihu a ramenách. Tričko s rafinovanými detailmi Kto má rád módu s osobitými akcentmi, toto tričko si zamiluje. Tričko upúta pozornosť nielen vďaka lampasovým prúžkom v kontrastnej farbe na rukávoch. Štýlovými detailmi sú aj rebrované lemy v kontrastnej farbe na výstrihu a rukávoch. Krásny vzhľad trička dopĺňajú zaoblený spodný okraj a bočné rozparky. Farba Tmavomodrá Prúžky kombinácia žltej a bielej Materiál 100 % polyester Podšívka 95 % viskóza, 5 % elastan Rebrovaný materiál 97 % polyester, 3 % elastan Rozmery Celková dĺžka trička cca 78,5 cm Celková dĺžka topu cca 60 cm Oblečený raz, predávam z dôvodu nevyužitia. Cena €10 plus poštovné €2.70 alebo dobierkou €3,70 Platba vopred prevodom na účet, dobierka alebo osobný odber. Kontakt prosím cez mail vyplnením formulára pod inzerátom. Číslo je vymyslené. Nech sa páči v ponuke viac inzerátov.
Tchibo damsky top veľkosť 38
Tchibo damsky top veľkosť 38 Tričko v dvojvrstvovom vzhľade S ozdobnými lampasovými prúžkami v kontrastných farbách na rukávoch Tričko z priehľadného šifónu s predĺženou siluetou Džersejový top zo zmesi viskózy a elastanu ‒ nepriehľadný a priliehavý So zaobleným spodným okrajom a bočnými rozparkami S rebrovanými lemami v kontrastnej farbe na výstrihu a rukávoch Tričko v dvojvrstvovom vzhľade Elegantné a zároveň ležérne! Toto tričko v dvojvrstvovom vzhľade Vás nadchne každou vrstvou: Na nepriehľadný a priliehavý džersejový top zo zmesi viskózy a elastanu nadväzuje tričko z priehľadného šifónu, ktoré šikovne predlžuje siluetu. Tričko a džersejový top sú pritom navzájom spojené na výstrihu a ramenách. Tričko s rafinovanými detailmi Kto má rád módu s osobitými akcentmi, toto tričko si zamiluje. Tričko upúta pozornosť nielen vďaka lampasovým prúžkom v kontrastnej farbe na rukávoch. Štýlovými detailmi sú aj rebrované lemy v kontrastnej farbe na výstrihu a rukávoch. Krásny vzhľad trička dopĺňajú zaoblený spodný okraj a bočné rozparky. Farba Tmavomodrá Prúžky kombinácia žltej a bielej Materiál 100 % polyester Podšívka 95 % viskóza, 5 % elastan Rebrovaný materiál 97 % polyester, 3 % elastan Rozmery Celková dĺžka trička cca 78,5 cm Celková dĺžka topu cca 60 cm Oblečený raz, predávam z dôvodu nevyužitia. Cena €12 už s poštovným Platba vopred prevodom na účet, dobierka alebo osobný odber. Kontakt prosím cez mail vyplnením formulára pod inzerátom. Číslo je vymyslené. Nech sa páči v ponuke viac inzerátov.
dámsky dievčenský set S mix dámske tričko
set mix oblečenia, červená čierna... všetko veľkosť S: 5 eur Červené sako s elastanom na zips, 4 eur čierne šaty na ramienka, 3 eur Červená káro košeľa, zadarmo k setu: dlhšie krémové tričko s rukávom, Čierny top s 3/4 rukávom, celý set spolu 11 eur. 8 eur modrý set, všetko S: 4 eur modré bavlnené sako, 2 euro modrá ľanová košeľa s krátkym rukávom, 2 eur bledomodrý top Puliš s dlhým rukávom jemný úplet, 0,80 EUR modté streč tričko s rukávom, zadarmo biela blúzka. 8 eur set army, červená: 4,50 eur army sako z kvalitnej pevnej bavlny veľkosť S-M, ostatné veľkosť S, 3,50 eur bielo-sivá blúzka s dlhým rukávom, 1 EUR červené tričko s limcom bez rukávov Dorothy perkins, zadarmo army tričko bez rukáva. 0,90 eur kus: zelený dlhší prešívaný top s potlačou dlhý rukáv veľkosť S, bledomodré dámske body/trikot krátky rukáv, na patentky streč bavlna, veľkosť S, červené bavlnené tričko s krátkym rukávom, veľkosť S, zelené bavlnené tričko Mexico s límcomm, veľkosť S. bavlnený šedo biely pásikavý top s kapucňou, dlhý rukáv sa dá jemne skrátiť vypnutím, veľkosť S, voľnejší strih sadne aj na M, 0,50 eur dámske tričko s červenými kvetmi veľkosť S, viskóza, jemné žmolky zohľadnené v cene, 3 eur modrá bavlnená mikina s kapucňou, plecia 37 cm, prsia 46x2, veľkosť S.
dámsky dievčenský set S mix dámske tričko
set mix oblečenia, červená čierna... všetko veľkosť S: 5 eur Červené sako s elastanom na zips, 4 eur čierne šaty na ramienka, 3 eur Červená káro košeľa, zadarmo k setu: dlhšie krémové tričko s rukávom, Čierny top s 3/4 rukávom, celý set spolu 11 eur. 7 eur modrý set, všetko S: 4 eur modré bavlnené sako, 2 euro modrá ľanová košeľa s krátkym rukávom, 1 eur bledomodrý top Puliš s dlhým rukávom jemný úplet, 0,80 EUR modté streč tričko s rukávom, zadarmo biela blúzka. 8 eur set army, červená: 4,50 eur army sako z kvalitnej pevnej bavlny veľkosť S-M, ostatné veľkosť S, 3 eur bielo-sivá blúzka s dlhým rukávom, 1 EUR červené tričko s limcom bez rukávov Dorothy perkins, zadarmo army tričko bez rukáva. 0,90 eur kus: zelený dlhší prešívaný top s potlačou dlhý rukáv veľkosť S, bledomodré dámske body/trikot krátky rukáv, na patentky streč bavlna, veľkosť S, červené bavlnené tričko s krátkym rukávom, veľkosť S, zelené bavlnené tričko Mexico s límcomm, veľkosť S. bavlnený šedo biely pásikavý top s kapucňou, dlhý rukáv sa dá jemne skrátiť vypnutím, veľkosť S, voľnejší strih sadne aj na M, 0,50 eur dámske tričko s červenými kvetmi veľkosť S, viskóza, kde-tu jemné žmolky zohľadnené v cene, 3 eur modrá bavlnená mikina s kapucňou, plecia 37 cm, prsia 46x2, veľkosť S.