inzercia, predaj, predám, bazár

2x Tim Weaver

Kategória: Detektívky

Ponukam 2 knihy od Tim Weaver:
- Neni cesty zpet
- Hon na mrtveho
Stav knih vyborny, ako nove.
Knihy su v cestine. Tvrdy prebal.
Cena za jednu 8 euro.
2x Tim Weaver
Podobné inzeráty
2x Tim Weaver
Ponukam 2 knihy od Tim Weaver: - Neni cesty zpet - Hon na mrtveho Stav knih vyborny, ako nove. Knihy su v cestine. Tvrdy prebal. Cena za jednu 9 euro.
Písky Sakkáry, Prostá pravda, Tři přání, Zrádný měsíc
Predám knihu Najlepšie svetové čítanie-Písky Sakkáry-Glenn Meade, Prostá pravda-David Baldacci, Tři přání-Barbara Delinsky, Zrádný měsíc-Michael Connelly-4 romány-detektívky v jednej knihe, vyd. Reader´s Digest Výběr 2001, 576 strán, v češtine. Kniha je vo výbornom stave. 1. Písky Sakkáry: Jack Halder a Harry Weaver se v Egyptě zamilovali do stejné ženy. A potom začala válka. V Káhiře se v roce 1943 koná důležitá schůzka Roosevelta s Churchillem a oba muži se setkávají znovu. Halder jako velitel komanda, které má na Hitlerův rozkaz státníky zlikvidovat, a Weaver jeko zpravodajský důstojník, který má atentátu zabránit... 2. Prostá pravda: Ve Washingtonu je zavražděn mladý soudní úředník Michael Fiske. Zemřel však skutečně jako oběť loupežného přepadení ? Nesouvisí snad jeho smrt s případem, na nemž pracoval ? Bratr zavražděného a Michaelova sympatická spolupracovnice se snaží dopátrat pravdy. Někdo jim v tom však chce za každou cenu zabránit... 3. Tři přání: Servírku Bree Millerovou ve sněhové vánici srazí auto. Jen zázrakem nehodu přežije, z vážných zranění se zcela zotaví...A získá možnost třikrát si něco přát. Ale přání jsou ošmetná věc. Co když se totiž vyplní ? ... 4. Zrádný měsíc: Cassie Blacková v tom má docela jasno. Stačí se vlopupat do jednoho hotelového pokoje v Las Vegas a hazardnímu hráči ukrást výhru. Není však krádež jako krádež a Cassii je zanedlouho v patách chladnokrevný zabiják. A už nejde jen o peníze... Kontakt e-mailom.
Predám knihy Tigrí Tím
Predám knihy Tigrí Tím za 2 eurá za kus. Pri kúpe všetkých dielov cena je 6 eur. Viac info: oliverko1967@
tigrí tím
cena za kus 5,50€ osobne ZA alebo poštou SMS alebo volať knihy sú raz čítané a sú v super stave
Thomas O Callaghan Zberatel kosti
Prosim kontaktovat len emailom Predam knihu zberatel kosti za 5e. Obsah: Žena v domácnosti, ktorú niekto uniesol za bieleho dňa, Potetovaná tuláčka priklincovaná k drevenému mólu. Bohatá dedička, ktorej telo sa nájde na mestskej skládke, medzi týmito obeťami existuje len jediné spojenie: stali sa korisťou zvrhlého šialenca, ktorý vraždí ženy a ich kosti zbiera ako ohavné trofeje. Nadporučíka Johna W. Driscolla pred šiestimi rokmi postihla rodinná tragédia. Jeho dcéra je mŕtva, manželka leží v kóme a Driscoll sa z vážnej nehody nevie spamätať. Keď však v New Yorku začne vyčíňať sériový vrah a v meste zavládne panika, Driscoll sa musí naplno sústrediť na prácu. Nemá to však ľahké. Riadi rozhádaný tím a zároveň bojuje proti najrafinovanejšiemu predátorovi, s akým mala polícia kedy do činenia.
Rozpredaj knižnice II.
Zdravím, predám nasledujúce knihy: Timo Leibig - Nanos (CZ) = 7eur Sam Carrington - Zlá sestra (SK) = 7eur Jonathan Moore - Tmavá komora (SK) = 7eur Mark Hill - Vrah prichádza po polnoci (SK) = 7eur Tim Dedopulos - Houdiniho kouzelnické hlavolamy (CZ) = 7eur Všetky knihy sú v TOP stave, vhodné ako darček a boli len 1x čítané. Na spôsobe odovzdania sa vieme dohodnúť (osobný odber BA), inak k cene pripočítavam poštovné. Preferujem mail (číslo je vymyslené). Kliknite na moje meno a pozrite aj ostatné moje inzeráty.