inzercia, predaj, predám, bazár

3-izb.byt s loggiou,68m2, rekonštr.,Denešova ul, KE-časť KVP

Kategória: Byty

Realitná kancelária Heriban SK Vám ponúka na predaj priestranný 3 izbový byt s loggiou na Denešovej ulici v Košiciach, Košice-časť KVP, vo výbornej lokalite tejto mestskej časti.
Byt je svojou polohou a dispozíciou ideálny na bývanie a aj ako investícia na prenajímanie.
V blízkom okolí sa nachádzajú potraviny Jednota a MilkAgro, základná škola, škôlka, zimný štadión, detské ihriská, zastávky MHD,.........

3izbový byt má úžitkovú plochu 68m2 + plocha loggie, nachádza sa na vysokom 1.poschodí z 8, v zrekonštruovanom zateplenom bloku, s novým výťahom.

Byt je vkusne rekonštruovaný a ihneď obývateľný:
-murovaná kúpelňa s vaňou, umývadlo so skrinkou, zrkadlo, kúpeľňové doplnky
-rohová kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi (varná doska, vstavaná rúra, umývačka riadu, práčka)
-plastové okná v celom byte, francúzske okno v kuchyni na loggiu
-posuvné presklenie na loggii
-bezpečnostné vchodové dvere a menené interierové dvere a zárubne
-podlahy-v obývačke sú plávajúce podlahy. V spáľňach, na chodbe a v kuchyni je lino resp. koberec, v kúpelni je dlažba.
-2 vstavané skrine v spálni, veľká vstavaná skriňa na chodbe a tiež vstavaná skriňa v detskej izbe

Dispozícia bytu: priestranná kuchyňa s miestom pre jedálenský stôl a výstupom na loggiu, 3 samostatné izby, kúpeľňa prepojená s wc, veľká chodba. K bytu patrí ešte murovaná pivnica.

Byt je v osobnom vlastníctve-možná kúpa aj na hypotéku. Orientácia bytu je V-Z, čím je byt príjemne teplý a presvetlený.
Cena je vrátane poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv k tejto nehnuteľnosti.
V prípade vážneho záujmu ešte možná dohoda na cene.


Všetky potrebné informácie týkajúce sa nehnuteľnosti ako aj obhliadku Vám zabezpečí licencovaný realitný maklér Peter Heriban, tel. č. , Realitná kancelária Heriban SK,s.r.o.
Murgašova 3, 040 01 Košice
mobil:
e-mail: info@


Obec: Košice-Sídlisko KVP
Počet izieb: 3
Typ bytu: byt na 1. poschodí
Konštrukcia obytného domu: panel
Vlastníctvo: osobné
Logia: áno
Výťah: áno
Pivnica: áno
3-izb.byt s loggiou,68m2, rekonštr.,Denešova ul, KE-časť KVP
Podobné inzeráty
3 izb. byt - KVP ,Denešova s prenájmom garáže
Typ: 3-izbový byt Ulica: Dénešova Obec: Košice-Sídlisko KVP Ing. Petra Mrukviová z realitnej kancelárie FINIX REAL vám exkluzívne ponúka na predaj 3 izb. byt na Dénešovej ul. - sídlisko KVP. Byt sa nachádza v lukratívnej časti, mimo hlavnej cesty, s množstvom zelene a stromov, kde je výborná dostupnosť do centra autom aj autobusom. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Výmera: 70 m2 + plocha loggie Loggia: áno Poschodie: 5.p/8.p Byt je v osobnom vlastníctve Náklady: 196e/ 4 osoby (SVB, elektrika, plyn) Orientácia: V/Z Správca: Spoločenstvo vlastníkov bytov DISPOZÍCIA: -vstupná chodba, obývacia miestnosť, kuchyňa, 2x izba, kúpeľňa , samostatné WC, balkón POPIS BYTU: - 3 izb. byt vo vyhľadávanej lokalite Košice - KVP, Dénešova ul. - byt je po staršej  ale zachovalej rekonštrukcii - nachádza na ideálnom 5. poschodí s pekným výhľadom - v byte prebehla výmena plastových okien -  v byte boli robené stierky, vykurovacie telesá, menená elektrika a vodovodné rúry v kuchyni. - v izbách sa nachádza linoleum, v kuchyni dlažba - jadro je umakartové  - zachovalá kuchynská linka, z kuchyne výstup na loggiu - spálni vstavané skrine na mieru  - možnosť dispozičných úprav a rekonštrukcie časti bytu podľa vlastných predstáv - v kúpeľni sa nachádza vaňa, umývadlo, wc je riešené samostatne - priestranná vstupná chodba - k bytu prislúcha pivnica, miestnosť na odkladanie bicyklov s bezpečnostnými dverami BYTOVÝ DOM: -zateplenie fasády v r. 2016 -rekonštrukcia strecha -zrekonštruovaná chodba a spoločné priestory -menené sú taktiež stupačky -plánovaná výmena kabíny výťahu za väčšiu -čistý vchod, bezproblémoví susedia OBČIANSKA VYBAVENOSŤ: V blízkosti bytovky sa nachádza MŠ, ZŠ, Park, množstvo detských ihrísk, plus futbalové, basketbalové a tenisové ihrisko, poliklinika , obchodné centrum, potraviny K Vášmu oddychu a rekreácií môžete využiť  Myslavský les vzdialený asi 15 min. pešo a v lete vodnú nádrž Bukovec, vzdialenú 5 km. Zastávky autobusov 71,72, a 36,19,a aj 34,54. Bytový dom sa nachádza v kľudnom a tichom prostredí mimo hlavných ciest   CENA a PLATBA: * 174.900,- EUR  * platba možná v hotovosti alebo prostredníctvom hypotekárneho úveru (pomôžeme Vám s jeho vybavením)   VYHODA: možnosť prenájmu garáže v blízkosti bytového domu cca 200m Ak vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás ohľadne obhliadky, prípadne ďalších informácií na t.č. – ING.Petra Mrukviová – FINIX REAL Viac nehnuteľností si viete pozrieť na našej stránke    Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Celková plocha: 74 m2 Úžitková plocha: 70 m2
3i byt s loggiou, 68m2, rekonštr. Denešova ul., Košice KVP
Ponúkame na predaj slnečný 3 izbový byt s loggiou nachádzajúci sa na 1.poschodí bytového domu na ulici Dénešova v mestskej časti Košice – KVP. Byt o výmere 68 m2 + zasklenná loggia dispozične pozostáva z veľkej obývacej izby, kuchyne v ktorej je dostatok miesta na stolovanie a výstup na loggiu cez francúzke okno, 2 samostatných izieb, kúpeľne s WC a priestrannej chodby. Byt je po kompletnej rekonštrukcii, všade plastové okná, plávajúce podlahy, kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi, vstavané skrine, posuvné dvere, murované jadro, sanita, bezpečnostné dvere… Nového majiteľa určite poteší, že byt je priestranný, s dostatkom úložného priestoru a s výbornou dispozíciou. Z okien bytu je výhľad na zeleň a má ideálnu orientáciu V-Z. K bytu patrí aj pivnica. V bytovom dome prebehla rekonštrukcia, zateplenie, nová brána a zvončeky a nový moderný výťah. Výhodou bytu je aj jeho poloha, keďže sa nachádza v blízkosti kompletnej občianskej vybavenosti, takže do 5 min. nájdete všetko čo potrebujete k pohodlnému životu. V blízkom okolí sa nachádzajú Základná škola, škôlka, potraviny, zrekonštruované detské ihriská, zimný štadión, zastávka MHD, neďaleko je aj Poliklinika, Billa, Lidl… _______________________ Cena: 159.000 € vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľností a profesionálnymi službami realitnej kancelárie. (pri rýchlom jednaní možná dohoda) Ak hľadáte priestranný 3i byt s loggiou, v peknej a pokojnej lokalite obklopenej zeleňou, v ktorom sa dá bývať bez nutnosti rekonštrukcie neváhajte nás kontaktovať a dohodnite si obhliadku na doleuvedenom čísle ešte dnes.
3-izb.byt s loggiou,68m2, rekonštr.,Denešova ul, KE-časť KVP
Realitná kancelária Heriban SK Vám ponúka na predaj priestranný 3 izbový byt s loggiou na Denešovej ulici v Košiciach, Košice-časť KVP, vo výbornej lokalite tejto mestskej časti. Byt je svojou polohou a dispozíciou ideálny na bývanie a aj ako investícia na prenajímanie. V blízkom okolí sa nachádzajú potraviny Jednota a MilkAgro, základná škola, škôlka, zimný štadión, detské ihriská, zastávky MHD,......... 3izbový byt má úžitkovú plochu 68m2 + plocha loggie, nachádza sa na vysokom 1.poschodí z 8, v zrekonštruovanom zateplenom bloku, s novým výťahom. Byt je vkusne rekonštruovaný a ihneď obývateľný: -murovaná kúpelňa s vaňou, umývadlo so skrinkou, zrkadlo, kúpeľňové doplnky -rohová kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi (varná doska, vstavaná rúra, umývačka riadu, práčka) -plastové okná v celom byte, francúzske okno v kuchyni na loggiu -posuvné presklenie na loggii -bezpečnostné vchodové dvere a menené interierové dvere a zárubne -podlahy-v obývačke sú plávajúce podlahy. V spáľňach, na chodbe a v kuchyni je lino resp. koberec, v kúpelni je dlažba. -2 vstavané skrine v spálni, veľká vstavaná skriňa na chodbe a tiež vstavaná skriňa v detskej izbe Dispozícia bytu: priestranná kuchyňa s miestom pre jedálenský stôl a výstupom na loggiu, 3 samostatné izby, kúpeľňa prepojená s wc, veľká chodba. K bytu patrí ešte murovaná pivnica. Byt je v osobnom vlastníctve-možná kúpa aj na hypotéku. Orientácia bytu je V-Z, čím je byt príjemne teplý a presvetlený. Cena je vrátane poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv k tejto nehnuteľnosti. V prípade vážneho záujmu ešte možná dohoda na cene. Všetky potrebné informácie týkajúce sa nehnuteľnosti ako aj obhliadku Vám zabezpečí licencovaný realitný maklér Peter Heriban, tel. č. , Realitná kancelária Heriban SK,s.r.o. Murgašova 3, 040 01 Košice mobil: e-mail: info@
3-izb.byt s loggiou,70m2, rekonštr.,Denešova ul, KE-časť KVP
Realitná kancelária Heriban SK Vám ponúka exkluzívne na predaj 3 izbový byt s loggiou na Denešovej ulici v Košiciach, Košice-časť KVP, vo výbornej lokalite mestskej časti, s loggiou do tichého dvora. Byt je svojou polohou a dispozíciou ideálny na bývanie a aj ako investícia na prenajímanie. 3izbový byt má úžitkovú plochu 70m2 + plocha loggie, nachádza sa na 8.poschodí z 8, (kde je výhoda, že nebudete mať suseda nad sebou), v zrekonštruovanom bloku, s výťahom. Byt je vkusne rekonštruovaný a ihneď obývateľný: -murovaná kúpelňa s rohovou vaňou, umývadlo so skrinkou a zrkadlom, rebrinový elektrický radiátor, -plávajúce podlahy v izbách a na chodbe a v kuchyni, v kúpelni je dlažba, -plastové okná v celom byte -rohová kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi (varná doska, vstavaná rúra, vstavaná umývačka riadu, vstavaná mikrovlnka, chladnička s mrazničkou) -bezpečnostné vchodové dvere a menené interierové dvere a zárubne z masívu -posuvné presklenie na loggii -znížené stropy v kúpelni a na chodbe -veľká 4metrová vstavaná skriňa v spálni a tiež vstavaná skriňa na chodbe V cene bytu zostane ešte: -v kuchyni zostáva kuchynský stôl a 4 stoličky -v obývačke zostáva-obývačková stena, kvalitná kožená sedacia zostava 3+2+taburetka, konferenčný stolík Dispozícia bytu: priestranná kuchyňa s miestom pre jedálenský stôl a výstupom na loggiu, 3 samostatné veľké izby, kúpeľňa, wc, chodba. K bytu patrí ešte pivnica. Byt je v osobnom vlastníctve-možná kúpa aj na hypotéku. Byt je kúpou voľný. Cena je vrátane poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv k tejto nehnuteľnosti. Všetky potrebné informácie týkajúce sa nehnuteľnosti ako aj obhliadku Vám zabezpečí licencovaný realitný maklér Klaudia Heribanová, tel. č. , Obec: Košice-Sídlisko KVP Počet izieb: 3 Typ bytu: byt na najvyššom poschodí Konštrukcia obytného domu: panel Vlastníctvo: osobné Logia: áno Výťah: áno Pivnica: áno
3-izb.byt s loggiou,70m2, rekonštr.,Denešova ul, KE-časť KVP
už rezervované Realitná kancelária Heriban SK Vám ponúka exkluzívne na predaj 3 izbový byt s loggiou na Denešovej ulici v Košiciach, Košice-časť KVP, vo výbornej lokalite mestskej časti, s loggiou do tichého dvora. Byt je svojou polohou a dispozíciou ideálny na bývanie a aj ako investícia na prenajímanie. 3izbový byt má úžitkovú plochu 70m2 + plocha loggie, nachádza sa na 8.poschodí z 8, (kde je výhoda, že nebudete mať suseda nad sebou), v zrekonštruovanom bloku, s výťahom. Byt je vkusne rekonštruovaný a ihneď obývateľný: -murovaná kúpelňa s rohovou vaňou, umývadlo so skrinkou a zrkadlom, rebrinový elektrický radiátor, -plávajúce podlahy v izbách a na chodbe a v kuchyni, v kúpelni je dlažba, -plastové okná v celom byte -rohová kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi (varná doska, vstavaná rúra, vstavaná umývačka riadu, vstavaná mikrovlnka, chladnička s mrazničkou) -bezpečnostné vchodové dvere a menené interierové dvere a zárubne z masívu -posuvné presklenie na loggii -znížené stropy v kúpelni a na chodbe -veľká 4metrová vstavaná skriňa v spálni a tiež vstavaná skriňa na chodbe V cene bytu zostane ešte: -v kuchyni zostáva kuchynský stôl a 4 stoličky -v obývačke zostáva-obývačková stena, kvalitná kožená sedacia zostava 3+2+taburetka, konferenčný stolík Dispozícia bytu: priestranná kuchyňa s miestom pre jedálenský stôl a výstupom na loggiu, 3 samostatné veľké izby, kúpeľňa, wc, chodba. K bytu patrí ešte pivnica. Byt je v osobnom vlastníctve-možná kúpa aj na hypotéku. Byt je kúpou voľný. Cena je vrátane poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv k tejto nehnuteľnosti. Všetky potrebné informácie týkajúce sa nehnuteľnosti ako aj obhliadku Vám zabezpečí licencovaný realitný maklér Klaudia Heribanová, tel. č. , Obec: Košice-Sídlisko KVP Počet izieb: 3 Typ bytu: byt na najvyššom poschodí Konštrukcia obytného domu: panel Vlastníctvo: osobné Logia: áno Výťah: áno Pivnica: áno
Predám 3 izb. byt na Dénešovej ul. - sídlisko KVP s možnosťo
Typ: 3-izbový byt Ulica: Dénešova Obec: Košice-Sídlisko KVP Ing. Petra Mrukviová z realitnej kancelárie FINIX REAL vám exkluzívne ponúka na predaj 3 izb. byt na Dénešovej ul. - sídlisko KVP. Byt sa nachádza v lukratívnej časti, mimo hlavnej cesty, s množstvom zelene a stromov, kde je výborná dostupnosť do centra autom aj autobusom. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Výmera: 70 m2 + plocha loggie Loggia: áno Poschodie: 5.p/8.p Byt je v osobnom vlastníctve Náklady: 196e/ 4 osoby (SVB, elektrika, plyn) Orientácia: V/Z Správca: Spoločenstvo vlastníkov bytov DISPOZÍCIA: -vstupná chodba, obývacia miestnosť, kuchyňa, 2x izba, kúpeľňa , samostatné WC, balkón POPIS BYTU: - 3 izb. byt vo vyhľadávanej lokalite Košice - KVP, Dénešova ul. - byt je po staršej  ale zachovalej rekonštrukcii - nachádza na ideálnom 5. poschodí s pekným výhľadom - v byte prebehla výmena plastových okien -  v byte boli robené stierky, vykurovacie telesá, menená elektrika a vodovodné rúry v kuchyni. - v izbách sa nachádza linoleum, v kuchyni dlažba - jadro je umakartové  - zachovalá kuchynská linka, z kuchyne výstup na loggiu - spálni vstavané skrine na mieru  - možnosť dispozičných úprav a rekonštrukcie časti bytu podľa vlastných predstáv - v kúpeľni sa nachádza vaňa, umývadlo, wc je riešené samostatne - priestranná vstupná chodba - k bytu prislúcha pivnica, miestnosť na odkladanie bicyklov s bezpečnostnými dverami BYTOVÝ DOM: -zateplenie fasády v r. 2016 -rekonštrukcia strecha -zrekonštruovaná chodba a spoločné priestory -menené sú taktiež stupačky -plánovaná výmena kabíny výťahu za väčšiu -čistý vchod, bezproblémoví susedia OBČIANSKA VYBAVENOSŤ: V blízkosti bytovky sa nachádza MŠ, ZŠ, Park, množstvo detských ihrísk, plus futbalové, basketbalové a tenisové ihrisko, poliklinika , obchodné centrum, potraviny K Vášmu oddychu a rekreácií môžete využiť  Myslavský les vzdialený asi 15 min. pešo a v lete vodnú nádrž Bukovec, vzdialenú 5 km. Zastávky autobusov 71,72, a 36,19,a aj 34,54. Bytový dom sa nachádza v kľudnom a tichom prostredí mimo hlavných ciest   CENA a PLATBA: * 179.990,- EUR - pri rýchlom a vážnom jednaní možná DOHODA NA CENE! * platba možná v hotovosti alebo prostredníctvom hypotekárneho úveru (pomôžeme Vám s jeho vybavením)   VYHODA: možnosť prenájmu garáže v blízkosti bytového domu cca 200m Ak vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás ohľadne obhliadky, prípadne ďalších informácií na t.č. – ING.Petra Mrukviová – FINIX REAL Viac nehnuteľností si viete pozrieť na našej stránke    Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Celková plocha: 74 m2 Úžitková plocha: 70 m2