inzercia, predaj, predám, bazár

3-izb.byt s logiou, Klimkovičova ul.,krásny výhľad, sídl.KVP

Kategória: Byty

Ponúkame Vám na predaj 3izbový byt s logiou na Klimkovičovej ulici v Košiciach, Košice-časť KVP, vo výbornej lokalite mestskej časti, s krásnym výhľadom na lesy a Myslavu.
V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť, množstvo zelene, obchodné domy, škola, škôlka, zastávky MHD, .....

3 izbový byt má výmeru 65m2 + navyše plocha loggie, nachádza sa na 12.poschodí z 12, v zateplenom zrekonštruovanom vežiaku, s 2 výťahmi. Tým že nad bytom už nie je iný byt, Vám zabezpečí ešte väčší kľud.
V bloku boli tiež menené okná, stupačky, schránky, vchodová brána, zateplená bola strecha.

Dispozícia bytu:
-kuchyňa s komorou a výstupom na logiu
-priestranná obývačka
-samostatná spálňa a tiež samostatná detská izba
-vstupná chodba
-kúpeľňa, samostatné wc
-2.komora v byte vedľa kúpelne a pivnica na prízemí

Byt je rekonštruovaný a ihneď obývateľný:
-kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi, varná doska, vstavaná rúra, mikrovlnka, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu
-murovaná kúpelňa s rohovou vaňou
-podlahy-v izbách, na chodbe a v kuchyni sú plávajúce podlahy, v kúpelni je dlažba
-plastové okná v celom byte
-menené interierové dvere a zárubne a vchodové bezpečnostné dvere
-veľká vstavaná skriňa na chodbe a skrine na mieru v spálni
-menené radiátory
-nové stierky v celom byte
-posuvné presklenie na loggii
-znížené stropy v izbách

V prípade záujmu zostáva v cene aj nábytok na mieru v obývačke a v detskej izbe a práčka.

Byt je v osobnom vlastníctve-možná kúpa aj na hypotéku, orientácia bytu je JZ, čím je byt príjemne teplý a presvetlený.
Všetky potrebné informácie týkajúce sa nehnuteľnosti ako aj obhliadku Vám zabezpečí licencovaný realitný maklér Ing. Klaudia Heribanová.

Realitná kancelária Heriban SK,s.r.o.
Murgašova 3, 040 01 Košice
mobil:
e-mail: info@

Obec: Košice-Sídlisko KVP
Počet izieb: 3
Typ bytu: byt na najvyššom poschodí
Konštrukcia obytného domu: panel
Vežiak: áno
Vlastníctvo: osobné
Logia: áno
Výťah: áno
Pivnica: áno
Komora: v byte
3-izb.byt s logiou, Klimkovičova ul.,krásny výhľad, sídl.KVP
Podobné inzeráty
3-izb.byt s logiou, krásny výhľad, Klimkovičova ul.,sídl.KVP
Realitná kancelária Heriban SK Vám ponúka na predaj 3izbový byt s logiou na Klimkovičovej ulici v Košiciach, Košice-časť KVP, vo výbornej lokalite mestskej časti, s krásnym výhľadom na lesy a Myslavu. V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť, obchodné domy, množstvo zelene, zastávky MHD, škola, škôlka,..... 3 izbový byt má úžitkovú plochu 65m2 + navyše plocha loggie, nachádza sa na 12.poschodí z 12, v zateplenom zrekonštruovanom vežiaku, s 2 výťahmi. Tým že nad bytom už nie je iný byt, Vám zabezpečí ešte väčší kľud. V bloku boli tiež menené stupačky, okná, vchodová brána, schránky, zateplená bola strecha. Dispozícia bytu: -kuchyňa s komorou a výstupom na logiu -priestranná obývačka -samostatná spálňa a tiež samostatná detská izba -vstupná chodba -kúpeľňa, samostatné wc -2.komora v byte vedľa kúpelne a pivnica na prízemí Byt je rekonštruovaný a ihneď obývateľný: -kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi, varná doska, vstavaná rúra, mikrovlnka, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu -murovaná kúpelňa s rohovou vaňou -podlahy-v izbách, na chodbe a v kuchyni sú plávajúce podlahy, v kúpelni je dlažba -plastové okná v celom byte -menené interierové dvere a zárubne a vchodové bezpečnostné dvere -veľká vstavaná skriňa na chodbe a skrine na mieru v spálni -menené radiátory -nové stierky v celom byte -posuvné presklenie na loggii -znížené stropy v izbách V prípade záujmu zostáva v cene aj nábytok na mieru v obývačke a v detskej izbe a práčka. Byt je v osobnom vlastníctve-možná kúpa aj na hypotéku, orientácia bytu je JZ, čím je byt príjemne teplý a presvetlený. Všetky potrebné informácie týkajúce sa nehnuteľnosti ako aj obhliadku Vám zabezpečí licencovaný realitný maklér Ing. Klaudia Heribanová. Realitná kancelária Heriban SK,s.r.o. Murgašova 3, 040 01 Košice mobil: e-mail: info@ Obec: Košice-Sídlisko KVP Počet izieb: 3 Typ bytu: byt na najvyššom poschodí Konštrukcia obytného domu: panel Vežiak: áno Vlastníctvo: osobné Logia: áno Výťah: áno Pivnica: áno Komora: v byte
Predaj 3 izbový byt Klimkovičova, Košice KVP
Na predaj zrekonštruovaný 3 izbový byt Klimkovičova ulica, Košice KVP. Byt sa nachádza v žiadanej časti KVP, bezbariérový prístup do vchodu, výťahu a do bytu. Byt je slnečný, útulný, dobre situovaný, výhodou poschodie, dostupnosť do centra. Podlahová plocha bytu: 65 m² Poschodie: ideálne 6/12 Orientácia bytu: Západ, Sever Loggia so zasklením situovaná mimo hlavnej cesty. K bytu patrí pivnica. Byt je v Osobnom vlastníctve, kúpou je voľný. Kúpu je možné financovať hypotekárnym úverom. Byt. Prešiel vkusnou kompletnou rekonštrukciou, ktorá bola ukončená v decembri / 2022. - laminátové podlahy a dlažby - plastové okná - murované bytové jadro - nová elektroinštalácia - rozvody vody a odpadu - samostatná kúpeľňa s odvetraním (sprchový kút so zástenou, nová sanita, kúpeľňový nábytok, osvetlenie, zrkadlo, sadrokartónový podhľad s bodovým osvetlením, ventil na pračku, práčka) - samostatné závesné WC, miestnosť s odvetraním - bytové jadro (menené stúpacie potrubia) - kuchynská linka - nový digestor - z kuchyne je vstup do samostatnej murovanej špajze, samostatnými dverami - vstup na loggiu priamo z kuchyne - priestranná a dostatočne veľká, protišmyková dlažba - loggia s posuvným zasklením - predsieň v byte ponúka dostatočný priestor, nakoľko byt má aj šatník - vchodové dvere (repasované) Bytový dom. - prešiel kompletnou obnovou, financovaný zo ŠFRB, panelový - výmena výťahu je schválená vlastníkmi bytového domu - kamerový systém - elektronický vrátnik s kamerovým sledovaním - výborne situovaný, rýchla dostupnosť do centra - v lete ponúka príjemný chládok práve svojou polohou - disponuje Energetickým certifikátom B 2 x nákladný výťah, stojí na poschodí – pri byte (výhoda pre kočík, vozík, sťahovanie). Dobré susedské vzťahy, slušní susedia. Nízke mesačné náklady. Lokalita. Ponúka kompletnú občiansku vybavenosť: v dosahu je niekoľko MŠ a ZŠ, OC Fresh, Klas, Billa, Lidl, kaderníctvo, lekáreň, moderné detské ihriská, športoviská, pizzeria, pošta, MHD, verejné parkoviská, centrum pre seniorov v rámci sídliska. Je ideálnym miestom pre všetky vekové kategórie. Výhodou pre rodiny s deťmi sú obľúbené detské ihriská s trampolínou, lezeckou pyramídou, futbalové ihrisko, workout - ové ihrisko, atď... 2 x ZŠ je v dohľade z loggie. Bonusom je: bez potreby prechádzať cez cestu.
Predaj 3 izbový byt KVP, Klimkovičova ulica, Košice.
Na predaj 3 izbový byt Klimkovičova ulica, Sídlisko KVP, Košice. Bývanie v priestrannom byte v preferovanej časti KVP so všetkým čo k pohodlnému bývaniu patrí. V byte sa nachádza špajza a samostatný murovaný šatník. Podlahová plocha bytu: 65 m² Poschodie: ideálne 6/12 Orientácia bytu: Západ, Sever Loggia s výhľadom na detské ihriská a zeleň smerom do sídliska. Výhľad z obývačky Vám ponúka pohľad na Myslavu a okolité lesy. Osobné vlastníctvo, kúpu možno financovať hypotekárnym úverom. Byt. Prešiel kompletnou rekonštrukciou, ktorá bola ukončená v decembri / 2022. - laminátové podlahy a dlažby - plastové okná - murované bytové jadro s novou elektroinštaláciou - rozvody vody a odpadu - samostatná kúpeľňa s odvetraním (sprchový kút so zástenou, nová sanita, kúpeľňový nábytok, osvetlenie, zrkadlo, sadrokartónový podhľad s bodovým osvetlením, ventil na pračku, práčka) - samostatné závesné WC, miestnosť s odvetraním - bytové jadro (menené stúpacie potrubia) - kuchynská linka - nový digestor - z kuchyne je vstup do samostatnej murovanej špajze, samostatnými dverami - vstup na loggiu priamo z kuchyne - priestranná a dostatočne veľká, protišmyková dlažba - loggia s posuvným zasklením - predsieň v byte ponúka dostatočný priestor, nakoľko byt má aj šatník - vchodové dvere (repasované) Bytový dom. - prešiel kompletnou obnovou, financovaný zo ŠFRB, panelový - výmena výťahu je schválená vlastníkmi bytového domu - kamerový systém - elektronický vrátnik s kamerovým sledovaním - výborne situovaný, rýchla dostupnosť do centra - v lete ponúka príjemný chládok práve svojou polohou - disponuje Energetickým certifikátom B - 2 x nákladný výťah, stojí na poschodí – pri byte (výhoda pre kočík, vozík, sťahovanie). Dobré susedské vzťahy, slušní susedia. Nízke mesačné náklady. Lokalita. Ponúka kompletnú občiansku vybavenosť: v dosahu je niekoľko MŠ a ZŠ, OC Fresh, Klas, Billa, Lidl, kaderníctvo, lekáreň, moderné detské ihriská, športoviská, pizzeria, pošta, MHD, verejné parkoviská, centrum pre seniorov v rámci sídliska. Je ideálnym miestom pre všetky vekové kategórie. Výhodou pre rodiny s deťmi sú obľúbené detské ihriská s trampolínou, lezeckou pyramídou, futbalové ihrisko, workout - ové ihrisko, atď... Cena nehnuteľnosti je 163.000,-€ Presvedčiť sa môžete hravo, stačí nám zavolať a dohodnúť si termín stretnutia. Kontaktujte ma: Mária Nagyová , Exkluzívne zastúpenie klienta spoločnosťou MPREAL SK.
3-izb.byt 90m2 + terasa 21m2, Klimkovičova ul, KE-časť KVP
Realitná kancelária Heriban SK Vám ponúka exkluzívne na predaj priestranný 3 izbový tehlový byt s veľkou terasou na Klimkovičovej ulici v Košiciach, Košice-časť KVP, v obytnom komplexe Titus-Klimkovičova, ktorý pozostáva z 5 bytových domov, v uzatvorenom priestore s parkovacou rampou. Ponúkaný byt bol ako novostavba odovzdaný na predaj v roku 2004. 3izbový byt má úžitkovú plochu 90,45m2 + navyše plocha terasy o výmere 21m2, s výbornou orientáciou na JV. Byt sa nachádza na 4.poschodí z 5, v zateplenom tehlovom bloku, s výťahom, nad bytom je ešte iný byt. (Na katastri je to 4.poschodie vedené ako podkrovie). Terasa je čiastočne zastrešená, je z nej pekný výhľad a poslúži majiteľom bytu či už na relax, posedenie s rodinou a priateľmi, ale aj ako priestor pre deti na hranie. 3D VIRTUÁLNU PREHLIADKU si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: /ilustračné fotky vybavenia terasy obývačky a spálne/ Dispozícia bytu: -kuchyňa je prepojená s obývačkou s výstupom na terasu -2 samostatné spálne -chodba -kúpeľňa s wc -2 komory(šatníky) v byte Byt je rekonštruovaný a ihneď obývateľný: -kúpelňa s vaňou a umývadlom -podlahy-v izbách, v kuchyni a na chodbe sú plávajúce podlahy, v kúpelni a na terase je dlažba -plastové okná v celom byte -bezpečnostné vchodové dvere, interierové dvere so zárubňami -v šatníkoch sú odkladacie systémy a police -vstavaná skriňa na chodbe -menšia kuchynská linka s varnou doskou a vstavanou rúrou Kúrenie a ohrev vody pre jednotlivé byty zabezpečuje 1 spoločný kotol pre celý bytový dom. Byt je v osobnom vlastníctve-možná kúpa aj na hypotéku, orientácia bytu je JV, kúpou je byt voľný. Cena je vrátane poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv k tejto nehnuteľnosti. Všetky potrebné informácie týkajúce sa nehnuteľnosti ako aj obhliadku Vám zabezpečí licencovaný realitný maklér Ing. Klaudia Heribanová. Realitná kancelária Heriban SK,s.r.o. Murgašova 3, 040 01 Košice mobil: e-mail: info@ Obec: Košice-Sídlisko KVP Počet izieb: 3 Typ bytu: byt na 2. až predposlednom poschodí Konštrukcia obytného domu: tehla Vlastníctvo: osobné Výťah: áno Komora: v byte
3-izb.byt 90m2 + terasa 21m2, Klimkovičova ul, KE-časť KVP
Realitná kancelária Heriban SK Vám ponúka exkluzívne na predaj priestranný 3 izbový tehlový byt s veľkou terasou na Klimkovičovej ulici v Košiciach, Košice-časť KVP, v obytnom komplexe Titus-Klimkovičova, ktorý pozostáva z 5 bytových domov, v uzatvorenom priestore s parkovacou rampou. Ponúkaný byt bol ako novostavba odovzdaný na predaj v roku 2004. 3izbový byt má úžitkovú plochu 90,45m2 + navyše plocha terasy o výmere 21m2, s výbornou orientáciou na JV. Byt sa nachádza na 4.poschodí z 5, v zateplenom tehlovom bloku, s výťahom, nad bytom je ešte iný byt. Terasa je čiastočne zastrešená, je z nej pekný výhľad a poslúži majiteľom bytu či už na relax, posedenie s rodinou a priateľmi, ale aj ako priestor pre deti na hranie. 3D VIRTUÁLNU PREHLIADKU si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: /ilustračné fotky vybavenia terasy obývačky a spálne/ Dispozícia bytu: -kuchyňa je prepojená s obývačkou s výstupom na terasu -2 samostatné spálne -chodba -kúpeľňa s wc -2 komory(šatníky) v byte Byt je rekonštruovaný a ihneď obývateľný: -kúpelňa s vaňou a umývadlom -podlahy-v izbách, v kuchyni a na chodbe sú plávajúce podlahy, v kúpelni a na terase je dlažba -plastové okná v celom byte -bezpečnostné vchodové dvere, interierové dvere so zárubňami -v šatníkoch sú odkladacie systémy a police -vstavaná skriňa na chodbe -menšia kuchynská linka s varnou doskou a vstavanou rúrou Kúrenie a ohrev vody pre jednotlivé byty zabezpečuje 1 spoločný kotol pre celý bytový dom. Byt je v osobnom vlastníctve-možná kúpa aj na hypotéku, orientácia bytu je JV, kúpou je byt voľný. Cena je vrátane poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv k tejto nehnuteľnosti. Všetky potrebné informácie týkajúce sa nehnuteľnosti ako aj obhliadku Vám zabezpečí licencovaný realitný maklér Ing. Klaudia Heribanová. Realitná kancelária Heriban SK,s.r.o. Murgašova 3, 040 01 Košice mobil: e-mail: info@ Obec: Košice-Sídlisko KVP Počet izieb: 3 Typ bytu: byt na 2. až predposlednom poschodí Konštrukcia obytného domu: tehla Vlastníctvo: osobné Výťah: áno Komora: v byte
3-izb. tehlový byt 82 m2 - KLIMKOVIČOVA ul. - sídl. KVP
Ponúkam na predaj ZREKONŠTRUOVANÝ 3-izb. tehlový byt s balkónom - KLIMKOVIČOVA ul. - sídl. KVP - na vyvýšenom prízemí z 5 poschodí (pod bytom sú vykurované podzemné garáže). Nachádza sa v tehlovom bytovom dome s výťahom, v komplexe, ktorý pozostáva z 5 bytových domov s parkovacou rampou, v lukratívnej lokalite a v blízkosti plnej občianskej vybavenosti. Bytový dom má vlastnú kotolňu - plynový kotol na vykurovanie a ohrev teplej vody. Byt je v osobnom vlastníctve, výmera 82 m2 s kumbálom pred bytom (2,3 m2) + balkón (7,5 m2). BYT PREŠIEL KOMPLETNOU REKONŠTRUKCIOU : - plastové okná so žalúziami, - murované jadro, sanita - rohová vaňa, umývadlo so skrinkou, zrkadlo s podsvietením, vývod na práčku, WC je zvlášť, - obklad, dlažba, plavajúca podlaha, - nová kuchynská linka na mieru so zabudovanými spotrebičmi (el. sklo-keramická varná doska, elektrická rúra na pečenie, digestor, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu), - nové drevené interiérové dvere + obložkové zárubne, - nové vchodové bezpečnostné dvere zn. ADLO, - omietky, - nové radiátory, - 2-krát vstavaná skriňa. * FOTKY SÚ REÁLNE. * MOŽNOSŤ KÚPY PARKOVACIEHO MIESTA PRED BYTOVÝM DOMOM. CENA : 15.000,- €. V PRÍPADE ZÁUJMU VOLAJTE na tel.č. : - Jana Klapková, alebo mi napíšte na mail. adresu : janaklapkova131@