inzercia, predaj, predám, bazár

3-izbová vila v blízkosti golfového ihriska s komunitným baz

Kategória: Domy

Referenčné číslo: SCOL_12130

Rozloha vily: 82 m2

Rozloha zastavanej plochy: 101 m2

Rozloha pozemku: 325 m2

Dispozícia: 2x spálňa, 2x kúpeľňa, veľká kuchyňa, obývacia izba, terasa, skladovacie priestory, gril, komunitný bazén

Lokalita: Altos de la Marquesa, Rojales, Alicante, Španielsko

Najbližšie letisko: 39 km

Najbližšia pláž: 10 km

Cena: 179.140 € (cena zahŕňa realitnú províziu)

Popis:

Realitná kancelária Relax Properties vám ponúka na predaj samostatne stojacu vilu ktorá má rozlohu 82 m2 a nachádza sa na pozemku s veľkosťou 325 m2. Vila je veľmi blízko golfového ihriska, čo prináša mnohé benefity. Jeden z nich sú prísne predpisy s výhodou zachovania prírodnej krajiny a ďalším je vysoký potenciál celoročného prenájmu.

Vila disponuje 2 spálňami, 2 kúpeľňami, nezávislou kuchyňou, obývacou izbou, veľkou terasou s viacerými prístupmi, 2 skladovacími priestormi, grilom a výhľadom na krajinu. Prináleží je aj spoločný bazén, príjazdová cesta a možnosť vybudovania vlastného, súkromného bazéna.

Pre viac informácii nás neváhajte kontaktovať. Pomôžeme vám so všetkými potrebnými krokmi pri kúpe vašej vysnívanej nehnuteľnosti v Španielsku.



Lokalita:

Alicante Rojales je mesto v provincii Alicante, na pobreží Costa Blanca, v Španielsku. Je známe svojou nádhernou prírodou s blízkymi soľnými jazerami a riekou Segura, ktoré poskytujú nádherný výhľad. Taktiež je vhodnou destináciou pre golfových nadšencov a vďaka klimatickým podmienkam je možné absolvovať tento šport celoročne. Návštevníci si môžu vychutnať tradičnú španielsku kuchyňu v mnohých mestských reštauráciách a kaviarňach. Alicante Rojales ponúka dokonalú kombináciu prírody, kultúry a voľnočasových aktivít.
3-izbová vila v blízkosti golfového ihriska s komunitným baz
Podobné inzeráty
EXKLUZÍVNA RODINNÁ VILA s bazénom v atraktívnej lokalite
Jedinečná príležitosť na štýlové bývanie aj podnikanie. Krásny výhľad, dobrá dostupnosť a dostatok miesta na parkovanie. Vynikajúca cena za m2 úžitkovej plochy len 967 EUR. Po prístavbe a čiastočnej rekonštrukcii, kolaudácia v roku 2019. RD je napojený na všetky inžinierske siete - vodu, plyn, el.energiu, kanalizáciu, vybavený je klimatizáciou, vzduchotechnikou, bezpečnostným zariadením. Videoobhliadka youtube TU. Link na skopírovanie: /watch?v=ql3sq5_eZcc Môžete sa taktiež pozrieť, ako vyzerala otvorená obhliadka tejto nehnuteľnosti OPEN HOUSE Budatín TU. Link na skopírovanie: /watch?v=5oZYy7Uc_04&t=1s DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: - V suteréne je garáž, kotolňa, kúpeľňa a skladové priestory. - Na prízemí je v pôvodnej časti: zádverie, kúpeľňa v ktorej je sprchovací kút, vaňa a WC, chodba, kuchyňa, dve izby a balkón. V novej prístavbe je bazén, po ľavej strane bazéna sa nachádza sauna, sprcha, WC, bazénová hala, po pravej strane bazéna je obytná časť novej prístavby a to kuchyňa s jedálňou a obývacou izbou, zimná záhrada a zádverie. Bazén, bazénová hala a zimná záhrada majú výšku dvoch podlaží. - Na poschodí v pôvodnej časti domu je kuchyňa, dve izby, chodba, kúpeľňa, schody a balkón. V prístavbe je chodba nad bazéno s otvoreným átriom a terasa. Pozemok má parkovú úpravu, okrem balkónov a terasy nad zimnou záhradou je z obývacej izby spojenej s kuchyňou výstup do exteriériu- na terasu s grilom. Z vrchnej časti pozemku je vytvorené parkovisko pre 4 autá + zo spodnej časti pozemku je prístup do garáže. Cenu nehnuteľnosti info v RK. Nájdete na stránke pod ID ZA 012835. Call centrum tel: 0910 86 11 86.
Predaj, Rodinný dom, 411m2, Sokoľ, Kamenná
Na predaj rodinný dom - vila s bazénom NA PREDAJ VILA S BAZÉNOM A SAUNOU V SOKOLI IBA 10 KM OD KOŠÍC POZRITE SI VIRTUÁLNU 3D PREHLIADKU:  POZRITE SI VIDEO:  Ponúkame na predaj rodinný dom - vilu na ulici Kamenná v obci Sokoľ iba 10 km od Košíc. Tento rodinný dom ponúka až 7 izieb, 4 kúpeľne, vlastný bazén o výmere 7,20 x 3,60m, saunu, dvojgaráž a krásnu záhradu s celkovou výmerou pozemku 2551m2. STAVBA: Pôvodne 5-ročná stavba bola v roku 2002 obnovená a zrekonštruovaná. Stavba je tehlová so zateplením a sedlovou strechou. Dom je pripojený na elektrinu, plyn a obecný vodovod. Odpad je riešený formou vlastnej čističky. Ohrev teplej vody a vykurovanie domu sú zabezpečené plynovým kotlom,  v celom dome sú urobené rozvody kúrenia a radiátory. Na pozemku sa nachádza aj kopaná studňa na polievanie záhrady. Dom má aj solárne kolektory, ktorými je možné vyhrievať bazén. DISPOZÍCIA: V suteréne sa nachádzajú sklady, práčovňa a kotlňu. Na prízemí je dvojgaráž pre dve autá, letná kuchynka - vináreň, kúpeľňa s WC, sauna a vnútorný krytý bazén. Na 1. poschodí je samostatný vchod do domu, denná izba, spálňa s vlastnou kúpeľňou a WC, obývacia izba, kuchyňa so špajzou a samostatná kúpeľňa s WC. Na 2. poschodí sa nachádzajú 4 izby, sklad, kúpeľňa s WC a miestnosť s predprípravou na kuchyňu. Dom je priestorovo veľkorysý a je možné ho využiť pre rodinu ako aj dispozične zmeniť na 2 bytové jednotky prípadne prispôsobiť na dvojgeneračné bývanie, alebo bývanie a podnikanie. Celkovo sa nachádza v dome 7 izieb a 4 kúpeľne.  Celková výmera pozemku: 2551m2 Zastavaná plocha: 217m2 Úžitková plocha: 280m2 obytná plocha + 50m2 miestnosť s bazé...
BALI 4IZB. VILA S BAZÉNOM BALI 623 m2 - SALTY JIM
Moderná novo postavená vila SALTY JIM so 4 izbami, 4 kúpeľňami a bazénom nachádzajúca sa na ostrove Bali v meste JIMBARAN, je navrhnutá a realizovaná kvalitným teamom odborníkov z Európy, je plne zariadená novým moderným komfortným nábytkom s otvoreným konceptom priestoru s výhľadom na bazén a záhradu. Má strategickú polohu 8 minút od pláže JIMBARAN, letisko je vo vzdialenosti 18 minút. Vila je postavená v pokojnej časti ostrova, ktorý zaručuje ten správny priestor pre nerušený oddych.  Celoročné slnečné tropické počasie s teplotami 27-32 °C je zárukou výbornej investície pre majiteľa, ktorý sa rozhodne si užívať komfortnú dovolenku v exotickom prostredí, ale súčasne aj  nehnuteľnosť prenajímať prostredníctvom spoločnosti VILA Management, ktorá sa komplexne postará o potrebné služby: marketing, prenájom, upratovacie a údržbárske služby, účtovníctvo, administratívu. Návratnosť investície na základe stanovených a presne dohodnutých podmienok je v priemere za 3 až 5 rokov. Služby sú navrhnuté komplexne tak, aby o vlastníctvo nehnuteľnosti bolo čo najlepšie postarané a prinieslo požadovaný efekt.  OBLASŤ: JIMBARAN – BALI VILA: 1 – posch. samostatne stojaci celková obytná plocha: 282 m2 veľkosť pozemku: 623 m2 4-izbová vila s veľkou otvorenou obytnou plochou  4 kúpeľne bazén: 15 x 5,5m2 terasa sauna  YOGA sála zabudované ležadlá pre 12 osôb stavba rok 2023 IS: elektrina + voda - internet plne zariadená novým nábytkom a bezpečnostným zariadením  DOPORUČUJEME: Mesto JIMBARAN je obľúbená oblasť navštevovaná turistami, vyznávačmi  športových vodných aktivít, ale hlavne surfovania. Pozemok s rozlohou 611 m2 na ktorom je vila postavená v modernom prevedení, zaručuje plne komfortné bývanie v tichom prostredí so 4 spálňami, so 4 vlastnými kúpeľňami, s priestranným otvoreným obývacím priestorom a jedálenským kútom spolu s plne vybavenou modernou kuchyňou, nábytkom v celom objekte navrhnutým architektom so zmyslom pre komfort a detail, s výhľadom na bazén a záhradu s exotickou vegetáciou. Vila je vzdialená len pár minút od známych kaviarní a reštaurácií.  CENA: 299.900,- EUR vrátane kvalitného právneho servisu.
LUXUSNÁ VILA | DETVA
Realitná kancelária RE/MAX exkluzívne ponúka na predaj priestrannú vilu, stvorenú pre výnimočné bývanie spojené s nadštandardným komfortom. Svoj vysnívaný dom už nemusíte stavať, môžete sa rovno nasťahovať. Video obhliadka: Vila je stvorená pre absolútne pohodlie rodiny, situovaná vo výbornej a tichej lokalite v meste Detva s výhľadom na okolie. Vila poskytuje všetko, čo môžete v modernom a luxusnom dome môžete priať- vyhrievaný bazén, posilovňu, krb, niekoľko terás, inteligentnú domácnosť ovládanú tabletom. Vila je úplná TOP ponuka pretože disponuje: • Výnimočné výhľady • 2 parkovacie miesta pred vilou • garáž pre dve autá • má skvelú dispozíciu • vila je veľmi kompaktná, vďaka stavbe vo svahu • kolaudované v roku 2016, ide prakticky o novostavbu • inteligentné ovládanie domu (kúrenie, tienenie, osvetlenie) • automatický kotol na pelety + tepelné čerpadlo (energetická trieda A1) • solárne kolektory • veľké presklené okná s vonkajšími ovládateľnými žalúziami (+ automatické ovládanie inteligentnou domácnosťou) • vila má 7 izieb (3 na 2.poschodí, 3 na 3.poschodí, 1 na 1.poschodí) • každá s izieb má svoj šatník • 3x kúpeľňa • 3 terasy • Práčovňa • Posilovňa • Kompletne vybavená kuchyňa (spotrebiče Miele) • Obývacia miestnosť s krbom • inteligentné ovládanie domu (kúrenie, tienenie, osvetlenie) • vonkajší vyhrievaný bazén (9m x 4m) • priestranný pozemok DISPOZÍCIA: Vstup do domu je z 2.nadzemného podlažia. Do domu môžete vstúpiť suchou nohou cez dvojgaráž, z ktorej sa dostanete do zádveria, cez ktoré môžete vstúpiť do hlavného priestoru domu, kde vás hneď upúta výhľad na okolité prostredie a terasu. Na tomto podlaží sa nachádza centrum vily – obývacia izba s krbom a s jedálenskou časťou, kompletne vybavená kuchyňa – vstavané spotrebiče ( indukčná doska, teplovzdušná rúra, kávovar, umývačka riadu, mirkovlnná rúra). Ku kuchyni patrí komora. Chodbou sa dostaneme do luxusných 2 kúpeľní ( 2x sprchovací kút, 2x WC, 1 x vaňa). Celý interiér vilu je veľmi vkusne zariadený moderným nábytkom na mieru. Oknami presvetleným schodiskom sa dostaneme do 3.nadzameného podlažia, kde sú umiestené 3 spálne (každá s vlastným šatníkom) a kúpeľňa. Každá z izieb má prístup na vonkajšiu terasu a je orientovaná do záhrady. Celá vila je zariadená designovým nábytkom, vrátane kompletného zariadenia vokajších terás. Vila je veľmi kompaktná, každý priestor je zmyselne navrhnutý a zároveň poskytuje dostatok úložného priestoru, pre všetky potreby rodiny. Na 1. nadzemnom podlaží sa nachádza technická miestnosť, veľká práčovňa s WC a posilovňa s východom na spodnú terasu. Autá zaparkujte buď v 2-garáži alebo pred domom na dláždených plochách (priestor až pre 4 autá). V záhrade sa nachádza vyhrievaný bazén 9m x 4m s prekrytím. Vila sa nachádza v tichej slepej ulici, takže o súkromie máte
Villa v Španielsku v blízkosti pláže a golfového ihriska
VILA VEDĽA GOLFOVÉHO IHRISKA ~~ Moderná vila situovaná vedľa exkluzívneho golfového ihriska Villamartín, orientovaná na juhovýchod.~ ~ Pozostáva z 3 dvojlôžkových spální (všetky so vstavanými skriňami), z ktorých hlavná je na prízemí s priamym vstupom do záhrady a ďalšie dve na prvom poschodí so spoločným prístupom na terasu, 3 kúpeľne, plne vybavená moderná integrovaná kuchyňa (s raňajkovým barom), veľká otvorená obývacia izba/jedáleň vedúca do uzavretej záhrady s vlastným bazénom a posedením, parkovisko a veľké strešné solárium. V blízkosti krásnych pláží, zátok a prístavov Cabo Roig a Campoamor, v blízkosti 3 rôznych golfových ihrísk. Taktiež služby širokej škály barov a reštaurácií, živá zábava a nákupné centrá ako La Zenia Boulevard a Los Dolces. Rok výstavby: 2022 Izby: 3 Zastavaná plocha : 83m2 Pozemok : 200 m2 Terasa: 75 m2 Bazén: Áno Vzdialenosť od pláže: 3,5km Golf Solárium Urbanizácia K danej cene nehnuteľnosti je nutné pripočítať navýšenie o správne a servisné poplatky vo výške 13%. V prípade ak ste na našich stránkach nenašli vyhovujúcu nehnuteľnosť, využite naše služby a my Vám nájdeme "PONUKU NA MIERU" Servis od A po Z! Prevedieme Vás celým procesom, od prvej obhliadky až k prevodu nehnuteľnosti, zabezpečíme kompletný právny servis, ako aj najvýhodnejšie podmienky pre potrebné dofinancovanie.
Komfortná vila s bazénom, 414 m2, ul. Diamantová
Hľadáte komfortný a zároveň útulný domov pre Vás a Vašu rodinu? Prípadne túžite spojiť Vaše bývanie s podnikaním? Chcete bývať na dosah od centra mesta, ale pritom chcete tráviť Váš čas na príjemnom a tichom mieste? Máme pre Vás riešenie. Exkluzívne ponúkame na predaj komfortnú a luxusnú rodinnú vilu, ktorá sa nachádza v pokojnom a tichom prostredí, v lokalite Košice Západ, na Diamantovej ulici, v bezprostrednej blízkosti centra mesta. Táto vila svojou veľkosťou uspokojí aj viac člennú rodinu a svojim komfortom aj najnáročnejších klientov. Dvojpodlažná rodinná vila má celkovú rozlohu 414 m2, prízemie vily tvorí oddychová zóna, ktorej súčasťou je bazén, dve sauny, vstupná miestnosť, oddychová miestnosť, samostatná kuchyňa, viacero toaliet, šatní, sprchy a technické miestnosti. Na druhom podlaží sa nachádza veľká hala prepojená s kuchyňou, s krbom, galériou a panoramatickými oknami, štyri samostatné spálne, sklad a dve kúpeľne, pričom v jednej sa nachádza veľká masážna vaňa a sprchovací kút, v druhej sprchovací kút a toaleta. Pozrite si video prehliadku vily skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: Rodinná vila bola zrekonštruovaná v roku 2004, časť horného podlažia s galériou a strecha vily boli opäť rekonštruované v roku 2017, vila je postavená z tehál, zateplená polystyrénom, strechu pokrýva asfaltový šindeľ, okná sú plastové päť komorové. Vila je napojená na všetky inžinierske siete, kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom, pričom sa jedná z časti o podlahové kúrenie a z časti o kúrenie prostredníctvom radiátorov. Kuchyne sú vybavené komplet vstavanými spotrebičmi, nachádzajú sa tu šatníky, vstavané skrine a množstvo odkladacieho priestoru, miestnosti na druhom podlaží majú vonkajšie žalúzie. Bazén je kompozit zo živice a skleného vlákna, má dĺžku 12 metrov, protiprúd, postupne sa zvažuje a je tu možnosť jeho napojenia na tepelné čerpadlo, sauny sú obe značky Klafs. Na rovinatom oplotenom pozemku v rozlohe 1021 m2 sa nachádza veľká terasa s vonkajšou vírivkou, ktorá je napojená na samostatný plynový kotol, parkovisko pre šesť áut, automaticky otvárateľná brána, a veľká záhrada s rôznymi zákutiami, ktorá poskytuje dostatočné súkromie a pokoj. Táto rodinná vila je vhodná pre náročných klientov, ktorí si potrpia na komfort a súkromie a zároveň chcú bývať na dosah od centra mesta v absolútnej blízkosti občianskej vybavenosti. Zároveň je tu možnosť využitia časti vily, resp. celej vily na podnikateľské účely, vila má obrovský potenciál, je ideálna napríklad na prepojenie Vášho podnikania s Vašim bývaním. V mestskej časti Košice Západ sa nachádzajú materské, základné a stredné školy, rôzne obchody a služby, reštaurácie, kaviarne a taktiež množstvo zastávok MHD. Ak Vás táto ponuka zaujala, tak ma neváhajte kontaktovať: Ing. Katarína Kočíková - - Certifikovaný realitný maklér NARKS. Počet poschodí: 2 Počet izieb: 5 Zastavaná plocha: 257m² Obyt