inzercia, predaj, predám, bazár

3 IZBOVÝ BYT V CENE 2 IZBOVÉHO BYTU | PREDAJ, 75 m2, Trenči

Kategória: Byty

Hľadáte 2 izbový byt v Trenčíne, ale zatiaľ nič nie je podľa vašich predstáv ?

Ako by sa vám pozdávala myšlienka kúpiť si 3 izbový byt, v cene 2 izbového bytu v tichej lokalite vzdialenej len 10 minút od Trenčína?
Ak sa vám to zapáčilo, poďme sa na to spolu pozrieť.

Ponúkame vám na predaj 3 izbový byt po čiastočnej rekonštrukcii vo výhradnom zastúpení vo vyhľadávanej lokalite v Trenčianskych Stankovciach, na ulici Sedličná.
Úžitková plocha bytu je 75m2. Nachádza sa na 2. poschodí z 2 bez výťahu.
Byt pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, obývacej izby, detskej izby, spálne a kúpeľne so samostatným WC.
Bytový dom je zateplený po rekonštrukcii. K bytu prislúcha murovaná pivnica.

Veľkou výhodou danej lokality je kombinácia tichej a kľudnej polohy vzdialenej len 8 km od mesta Trenčín s výbornou dostupnosťou na diaľnicu D1. V obci s kompletnou občianskou vybavenosťou sa nachádza základná škola, škôlka, potraviny a lekár.

Túto nehnuteľnosť vám ponúkame v dvoch možných variantách :
1. MOŽNOSŤ : Nehnuteľnosť ponúkame po čiastočnej rekonštrukcii. V byte boli vymenené plastové okná, plávajúce podlahy a vybudované kúrenie formou plynového kotla. Nehnuteľnosť je vhodná pre okamžité bývanie
.
Alebo si byt chcete prerobiť, no nemáte čas ani chuť prerábať ?
2. MOŽNOSŤ : Nehnuteľnosť pripravíme podľa vašich požiadaviek a zrekonštruujeme podľa predstáv na mieru tak, aby ste vy už len bez starostí začali bývať. Nechajte sa inšpirovať nižšie vytvorenou vizualizáciou.
Pri osobnom stretnutí je možnosť vizualizáciu upraviť podľa vás.

Ak máte záujem o detailnejší pohľad na vizualizáciu, kliknite sem:
uvedená cena je vrátane poplatku za sprostredkovanie realitnou kanceláriou, vrátane právneho servisu a všetkých poplatkov, ako overenie podpisov a vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností v hodnote 116 600 €.
Rekonštrukcia nehnuteľností: Zabezpečíme Vám rekonštrukciu kupovanej nehnuteľnosti podľa vašich predstáv. Či už ide o detaily alebo kompletnú rekonštrukciu.
Úverový špecialista: V prípade, že využijete naše bezplatné služby úverového špecialistu Vám spol. ZAJO Reality, s.r.o. preplatí 1/2 nákladov na znalecký posudok a náklady za poplatok záložných zmlúv do katastra nehnuteľností.
Sme realitná kancelária, ktorá si zakladá na korektnom jednaní s klientom. V našom záujme je prvoradá spokojnosť ako predávajúceho tak i kupujúceho.

Ak si chcete dohodnúť prehliadku, prípadne máte akékoľvek doplňujúce otázky, informácie Vám rád zodpoviem na tel. č.: , emailovej adrese: matus.laurencik@ prípadne v našej kancelárii so sídlom v Trenčíne, budova KERAMOPROJEKTU, 2. poschodie.
Váš maklér Matúš Laurenčík – ZAJO Reality, s.r.o.
3 IZBOVÝ BYT V CENE 2 IZBOVÉHO BYTU  | PREDAJ, 75 m2, Trenči
Podobné inzeráty
Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - DOHODA NA CENE MOŽNÁ
Kancelárie Obchodné priestory Pozemky Sklady Záhrady Ostatné Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - TOP - [29.11. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj 3 izbového bytu v ŽarnoviciPredaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 2Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 3Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 4Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 5Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 6Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 7Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 8Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 9Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 10 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 1 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 2 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 3 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 4 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 5 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 6 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 7 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 8 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 9 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 10 Ponúkame na predaj trojizbový byt v centre mesta Žarnovica. Byt sa nachádza na druhom poschodí v zateplenej tehlovej bytovke. V byte sú dve nepriechodné izby (detská izba a spálňa), kúpelňa s oddeleným wc, kuchyňa má vymenenú kuchynskú linku, špajzu a vstavanú potravinovú skriňu. V byte bola robená čiastočná rekonštrukcia - murované jadro s novými el. rozvodmi v kúpeľni a kuchyni, v celom byte vymenené plastové okná. V izbách sú plávajúce podlahy a v kuchyni a chodbe dlažba. Vstup na balkón s pekným výhľadom je z obývacej izby. Byt je slnečný, teplý. Ponúka sa ako kompletne zariadený, alebo podľa dohody. Pozrite si aj virtuálnu prehliadku: V prípade záujmu o obhliadku ma prosím kontaktujte na tel. č. alebo
Byty na predaj Nové Zámky – Areál CCX
Ponúkame na predaj byty rôznych výmer (garsónku, jednoizbové, dvojizbové byty a trojizbový byt) v areáli CCX na ulici J. Simora 5 v blízkosti centra mesta Nové Zámky. Byty v budove B sú vykurované samostatne elektrickým kotlom. DÔLEŽITÁ INFORMÁCIA - v areáli sú NA PREDAJ takisto nebytové priestory alebo celé budovy. Byty sa nachádzajú v domoch A a B podľa prílohy. Byty sú kompletne zrekonštruované, čiastočne zariadené (kuchynská linka, elektrický sporák, WC, kúpeľňa s umývadlom a sprchovým kútom) a ku každému bytu prináleží pivnica/komora. V domoch nie sú výťahy. V oboch budovách je možnosť inštalovať káblový internet. Ďalšie možnosti pripojenia na internet sú riešiteľne v závislosti od ponuky poskytovateľov internetových služieb. Všetky potrebné prílohy a informácie nájdete na nasledovných odkazoch : Bytový dom A – Bytový dom B - Dispozičné riešenie domu A : 1 PP – pivnice, kotolňa 1 NP – obchodný priestor, sociálne zariadenie 2 NP – 2 byty (jednoizbový a dvojizbový) 3 NP – 2 byty (jednoizbový a dvojizbový) Byty budova A : Byt č.1 – I.NP-1 izbový – výmera bytu 55,20m²-pivnica 15,50m²-spolu 70,70m² - cena 99 000 € Byt č.2 – I.NP-2 izbový - výmera bytu 49,50m²-pivnica 8,9m²-spolu 58,40m² - cena 89 000 € Byt č.3 – II.NP-1 izbový - výmera bytu 48,70m²-pivnica 7,30m²-spolu 56,00m² - cena 87 000 € Byt č.4 – II.NP-2 izbový - výmera bytu 52,30m²-pivnica 12,40m²-komora 1,40m²-spolu 66,10m² - cena 94 000 € Dispozičné riešenie domu B : 1 NP – obchodný priestor, kočikáreň 2 NP – 11 bytov a 11 komôr a) 1x garsónka b) 3x jednoizbový byt c) 6x dvojizbový byt d) 1x trojizbový byt 3 NP – nebytový priestor Byty budova B – všetky byty sa nachádzajú na II.NP Byt č.3 – 3 izbový – výmera bytu 75,10m² – balkón 4,00m² - výmera spolu 79,10m² - cena 146 000 € Byt č.4 - 2 izbový – výmera bytu 45,00m² – balkón 2,00m²– výmera spolu 47,00m²– cena 89 000 € Byt č.5 – 2 izbový – výmera bytu 48,70m² – balkón 2,00m²– výmera spolu 50,70m²– cena 97 000 € Byt č.6 – 2 izbový – výmera bytu 50,40m² – balkón 2,00m²– výmera spolu 52,40m²– cena 99 000 € Byt č.8 – 1 izbový – výmera bytu 44,80m² – balkón 2,00m²– výmera spolu 46,80m²– cena 89 000 € Byt č.9 – 1 izbový – výmera bytu 48,00m² – balkón 2,00m²– výmera spolu 50,00m²– cena 97 000 € Byt č.10 –1 izbový – výmera bytu 47,70m² – balkón 2,00m²– výmera spolu 49,70m²– cena 97 000 € Byt č.11 - garsónka – celková výmera bytu 42,80m² –cena 85 000 € Výmera nebytového priestoru – kobky(pivnice) byty B NP 6 – výmera kobky 3,20m² - cena 5 200 € NP 11 – výmera kobky 4,20m² - cena 5 900 € NP 8 – výmera kobky 2,90m² - ce
Predaj 3i byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenárdova
Exkluzívne vám ponúkame na predaj 3-izbový byt v Petržalke na Lenardovej ulici. Byt má celkovú podlahovú plochu 69,62 m2, vrátane pivnice o rozlohe 1,37 m2. Je na 8. poschodí z 12., s 2 výťahmi. Pozostáva z 3 obytných izieb, kuchyne a kúpeľne , WC a lodžie. Byt prešiel v roku 2013 kompletnou rekonštrukciou, kedy bola prerobená komplet kúpeľňa a samostatné WC, kuchyňa, výmena okien z plastov, vstavané skrine, podlahy, dvere. Boli prevedené aj dispozičné zmeny, kedy sa priečka medzi halou a jednou izbou zrušila a vznikla tým veľká obývacia miestnosť so vstupom z predsiene. Z kuchyne je výstup na balkón o výmere 3,60 m2, ktorý bol zasklený. Plastové okná sú s izolačným dvojsklom a vnútornými žalúziami. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi: elektrická rúra s plynovým sporákom, chladnička s mrazničkou, nerezový drez s pákovou batériou, umývačka riadu, mikrovlnná rúra, digestor. V kúpeľni sa nachádza priestranný masážny sprchovací kút. WC je samostatné. V spálni a v obývacej izbe sú priestranné vstavané skrine. Mesačné zálohové platby na 2 osoby sú 154 € + elektrina 25 €. O DOME Bytový dom bol daný do užívania v r. 1985 a prešiel kompletnou rekonštrukciou v r. 2016. Je zateplený, má novú strechu, 2 nové výťahy a spoločné priestory. OKOLIE: Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite Petržalky s vynikajúcou dostupnosťou. Parkovanie pri dome je bezproblémové. V okolí je úplná občianska vybavenosť, MŠ a ZŠ, park, detské ihriská. Billa, McDonalds a i. CENA: Byt sa predáva čiastočne zariadený za celkovú cenu 215.000 EUR, vrátane provízie RK a kompletných právnych služieb a bezplatného poradenstva pri vybavovaní najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru. Po úhrade kúpnej ceny je ihneď k dispozícii. Poteší ma váš záujem. Ingrid Urbanová, tel: .Skryť popis Predaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokFOTOGALÉRIA MAPA Predaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3
Novostavba 3 izbového bytu v centre Martina v blízkosti peše
Ponúkame Vám na predaj novostavbu 3 izbového bytu v centre Martina v blízkosti pešej zóny. Novostavby bytov sú vytvorené v budove nachádzajúcej sa v centre mesta v blízkosti pešej zóny, budova bude po kompletnej rekonštrukcii, rekonštrukcia už prebieha. V bytovom dome bude vytvorených 7 bytových jednotiek + spoločné pivničné priestory a to 3x 3izbový byt, 2x 2 izbový byt, 1x 1izbový byt. Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť, množstvo zelene, vynikajúce dopravné napojenie, blízkosť úplného centra mesta. • UŽ PREDANÉ 3-izbový byt (č.2) - celková rozloha bytu je 79,5 m2 (podlahová plocha bytu + balkón ) a nachádza sa na 1. poschodí z troch a poskytuje južný a západný výhľad. Byt bol navrhnutý architektom a je vyhotovený vo vysokom štandarde (kvalitné materiály, dvere, podlahy v kúpeľni a wc, obklad). Predáva sa zariadený rohovou vaňou/sprchovým kútom, moderným závesným wc, v prípade záujmu je možné doobjednať kuchynskú linku na mieru so spotrebičmi. Dispozícia - vstupná predsieň, obývacia izba spojená s kuchyňou, spálňa 1, spálňa 2, kúpeľňa, samostatná toaleta a balkón prístupný z obývacej miestnosti s kuchyňou a spálne 1. V cene bytu je zahrnutý podiel na pozemku priľahlého k nehnuteľnosti a podiel na spoločných priestoroch. • VOĽNÉ 3-izbový byt (č.3) - celková rozloha bytu je 91,7 m2 (podlahová plocha bytu + balkón) a nachádza sa na 2. poschodí z troch a poskytuje východný výhľad. Byt bol navrhnutý architektom a je vyhotovený vo vysokom štandarde (kvalitné materiály, dvere, podlahy v kúpeľni a wc, obklad). Predáva sa zariadený rohovou vaňou/sprchovým kútom, moderným závesným wc, v prípade záujmu je možné doobjednať kuchynskú linku na mieru so spotrebičmi. Dispozícia - vstupná predsieň, obývacia izba spojená s kuchyňou, spálňa 1, spálňa 2, kúpeľňa, samostatná toaleta a balkón prístupný z obývacej miestnosti s kuchyňou a spálne 1. V cene bytu je zahrnutý podiel na pozemku priľahlého k nehnuteľnosti a podiel na spoločných priestoroch. Cena bytu je 209.999 EUR s DPH + parkovisko podľa výberu + nebytový priestor podľa výberu • VOĽNÉ 3-izbový byt (č.4) - celková rozloha bytu je 87,80 m2 (podlahová plocha bytu + balkón ) a nachádza sa na 2. poschodí z troch a poskytuje kľudný južný a západný výhľad. Byt bol navrhnutý architektom a je vyhotovený vo vysokom štandarde (kvalitné materiály, dvere, podlahy v kúpeľni a wc, obklad). Predáva sa zariadený rohovou vaňou/sprchovým kútom, moderným závesným wc, v prípade záujmu je možné doobjednať kuchynskú linku na mieru so spotrebičmi. Dispozícia - vstupná predsieň, obývacia izba, chodba s kuchyňou, spálňa 1, spálňa 2, kúpeľňa, samostatná toaleta a balkón prístupný z obývacej miestnosti a kuchyne s chodbou. V cene bytu je zahrnutý podiel na pozemku priľahlého k nehnuteľnosti a podiel na spoločných priestoroch. Cena bytu je 209.999 EUR s DPH + parkovisko podľa výberu + nebytový priestor podľa výberu K bytu je možné dokúpiť: • ďalšie parkovacie státie v areáli na vlas
Novostavba 3 izbového bytu v centre Martina v blízkosti peše
Ponúkame Vám na predaj novostavbu 3 izbového bytu v centre Martina v blízkosti pešej zóny. Novostavby bytov sú vytvorené v budove nachádzajúcej sa v centre mesta v blízkosti pešej zóny, budova bude po kompletnej rekonštrukcii, rekonštrukcia už prebieha. V bytovom dome bude vytvorených 7 bytových jednotiek + spoločné pivničné priestory a to 3x 3izbový byt, 2x 2 izbový byt, 1x 1izbový byt. Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť, množstvo zelene, vynikajúce dopravné napojenie, blízkosť úplného centra mesta. • UŽ PREDANÉ 3-izbový byt (č.2) - celková rozloha bytu je 79,5 m2 (podlahová plocha bytu + balkón ) a nachádza sa na 1. poschodí z troch a poskytuje južný a západný výhľad. Byt bol navrhnutý architektom a je vyhotovený vo vysokom štandarde (kvalitné materiály, dvere, podlahy v kúpeľni a wc, obklad). Predáva sa zariadený rohovou vaňou/sprchovým kútom, moderným závesným wc, v prípade záujmu je možné doobjednať kuchynskú linku na mieru so spotrebičmi. Dispozícia - vstupná predsieň, obývacia izba spojená s kuchyňou, spálňa 1, spálňa 2, kúpeľňa, samostatná toaleta a balkón prístupný z obývacej miestnosti s kuchyňou a spálne 1. V cene bytu je zahrnutý podiel na pozemku priľahlého k nehnuteľnosti a podiel na spoločných priestoroch. • REZERVOVANÉ 3-izbový byt (č.3) - celková rozloha bytu je 91,7 m2 (podlahová plocha bytu + balkón) a nachádza sa na 2. poschodí z troch a poskytuje východný výhľad. Byt bol navrhnutý architektom a je vyhotovený vo vysokom štandarde (kvalitné materiály, dvere, podlahy v kúpeľni a wc, obklad). Predáva sa zariadený rohovou vaňou/sprchovým kútom, moderným závesným wc, v prípade záujmu je možné doobjednať kuchynskú linku na mieru so spotrebičmi. Dispozícia - vstupná predsieň, obývacia izba spojená s kuchyňou, spálňa 1, spálňa 2, kúpeľňa, samostatná toaleta a balkón prístupný z obývacej miestnosti s kuchyňou a spálne 1. V cene bytu je zahrnutý podiel na pozemku priľahlého k nehnuteľnosti a podiel na spoločných priestoroch. Cena bytu je 209.999 EUR s DPH + parkovisko podľa výberu + nebytový priestor podľa výberu • VOĽNÉ 3-izbový byt (č.4) - celková rozloha bytu je 87,80 m2 (podlahová plocha bytu + balkón ) a nachádza sa na 2. poschodí z troch a poskytuje kľudný južný a západný výhľad. Byt bol navrhnutý architektom a je vyhotovený vo vysokom štandarde (kvalitné materiály, dvere, podlahy v kúpeľni a wc, obklad). Predáva sa zariadený rohovou vaňou/sprchovým kútom, moderným závesným wc, v prípade záujmu je možné doobjednať kuchynskú linku na mieru so spotrebičmi. Dispozícia - vstupná predsieň, obývacia izba, chodba s kuchyňou, spálňa 1, spálňa 2, kúpeľňa, samostatná toaleta a balkón prístupný z obývacej miestnosti a kuchyne s chodbou. V cene bytu je zahrnutý podiel na pozemku priľahlého k nehnuteľnosti a podiel na spoločných priestoroch. Cena bytu je 209.999 EUR s DPH + parkovisko podľa výberu + nebytový priestor podľa výberu K bytu je možné dokúpiť: • ďalšie parkovacie státie v areáli
Bytové domy RIVERSIDE - byty na predaj, Staré sídlisko
Finalreality Vám ponúka na predaj byty vo vyhľadávanej tichej lokalite na starom sídlisku. K bytovému komplexu RIVERSIDE sa dostanete z ulice Aurela Stodolu v Prievidzi. Byty su v predpredaji, kolaudácia bloku C-D prebehne v roku 2023. Poloha bytových domov je lukratívna najmä kvôli rýchlej dostupnosti, občianskej vybavenosti (škôlky, školy, potraviny, pošta, kultúrne zariadenia), ktorá im však neuberá na pokoji, ktorý v tejto lokalite nájdete. V každom z dvoch blokov A-B a C-D si záujemcovia môžu vybrať zo 40 bytov na piatich podlažiach, ktoré im budú odovzdané v prevedení holobyt. V predaji sú oba bloky. Každý z blokov disponuje garážami, pivnicami, výťahom, terasami či balkónmi a majitelia prízemných bytov budú môcť tráviť voľné chvíle aj na terase s predzáhradkami. Blok A-B 2NP A3 - 3 izbový byt 75,66 m² balkón 11,27 m² A7 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² B3 - 3 izbový byt 75,66 m² balkón 11,27 m² B7 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 3NP A12 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² B8 - 3 izbový byt 75,66 m² balkón 11,27 m² B12 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 4NP B13 - 3 izbový byt 75,66 m² balkón 11,27 m² B17 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 5NP A19 - 3 izbový byt 75,86 m² balkón 19,92 m² B18 - 3 izbový byt 78,22 m² balkón 40,94 m² Blok C-D 2NP C7 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² D3 - 3 izbový byt 75,66 m² balkón 11,27 m² D7 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 3NP C12 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² D12 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 4NP C17 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 5NP C19 - 3 izbový byt 75,86 m² balkón 19,92 m² možnosť dokúpiť: vonkajšie parkovacie miesto, pivnica, garáž PLATBA: 20% po podpise rezervačnej zmluvy na základe právoplatného staveb. povolenia 80% po kolaudácii Bližšie informácie o ponuke RIVERSIDE, na starom sídlisku v Prievidzi, môžete získať na telefónnom čísle alebo na info@