inzercia, predaj, predám, bazár

3 izbový radový rodinný dom za cenu bytu

Kategória: Domy

rodinný dom, Mojšova Lúčka, Žilina, Žilina - 3 izbový radový rodinný dom za cenu bytu


Počet izieb: 3.izbový
Celková úžitková plocha m2: 260
Plocha obytnej časti m2: 260
Výmera pozemku m2: 407
Popis: Exkluzívne ponúkame radový tehlový rodinný dom v prímestskej časti Nová Mojšova Lúčka v blízkosti Vodného Diela Žilina.
Dom má sedlovú strechu,postavený je z tehly,kolaudácia v r.2005.
Na prízemí je veľká izba,kúpeľňa s vaňou a WC,kuchyňa so špajzou a východom na terasu.Z chodby vedie schodisko na poschodie,ked sú ďalšie dve izby,zrkadlovo otočené.
Orientácia domu je S-J.
Dom má termostat na reguláciu kúrenia a elektr.vrátnika.
Tieto izby majú aj strešné okná,/okrem klasického okna/elektrinu,omietky,vyliate podlahy,treba ešte dorobiť zateplenie povaly .
V celom dome sú drevené eurookná s dvojsklom a žaluziami.
Domček je v pôvodnom stave,celý je podpivničený,pred 3 rokmi sa menil plynový kotol.
Dom je napojený na všetky inžinierské siete,strecha je škridlová.
Bližšie info na tel.č.:
Zastavaná plocha m2: 134
Pozemok: Rovinatý
Konštrukcia domu: Tehla
Príjazdová cesta: Asfalt
Podpivničený: Áno
Skolaudovaný v roku: 2005
Inžinierske siete: Elektrina, Plyn, Kanalizácia
Kúrenie: Plynové
Počet nadzemných podlaží: 1
Forma vlastníctva: Osobné
Garáž: Nie
Vybavenie domu: Terasa
Elektrický prúd: 220/380 V
Možnosti využitia: Trvalé bývanie


Viac informácií: a ďalšie informácie: Ing.Katarína Ratulovská
k.ratulovska@

Detail realitnej kancelárie:
Directreal Dynamic
Adresa: ul.Republiky 19
010 01 Žilina


Telefón:
3 izbový radový  rodinný dom za cenu bytu
Podobné inzeráty
RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY
RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - [25.11. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 1 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 2 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 3 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 4 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 5 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 6 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 7 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 8 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 9 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 10 REALITY PROGRES, s.r.o. PONÚKA vo výhradnom zastúpení klienta : 6 izbový rodinný dom na pozemku 900 m2 v obci DOLNÝ LOPAŠOV okres Piešťany. Dom bol skolaudovaný v roku 1991, zastavaná plocha 143 m2, loggia 8 m2 a 2 x garáž každá ma 20 m2 Na pozemku 900 m2 sa nachádza samostatne stojaci 6 izbový rodinný dom s obytnou pivnicou a možnosťou využitia ako dvojgeneračný dom. Na záhrade sa nachádza altánok s krbom, stromy, sklenník, drevárnička a samostatne postavená garáž. Dom nemá energetický certifikát, internet Telekom, kúrenie kotol a pec, plastové okná, podlahy dlažba a plávajúca a odpad je riešený žumpou. DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU : obytná plocha 115 m2 + loggia 8 m2 a garáž 20 m2 vstupná chodba, priestranná obývacia izba s pecou prepojená s kuchyňou a jedálňou a výstupom na loggiu, spálňa, 2 x detská izba, kúpeľňa s vaňou a samostatné WC, garáž. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka, plynová varná doska, rúra, digestor a chladnička. V obývačke je šamotová pec. na prízemí - obytná plocha 115 m2 sa nachádza, kuchyňa, obývacia izba, spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatné WC, technická časť- plynový kotol, bojler na ohrev vody a sporák, práčovňa, dielňa a garáž CENA DOMU : 175.000,- € + ZNALECKÝ POSUDOK Náklady spojené s bývaním sú 120,- € V obci Dolný Lopašov je základná škola po 4 ročník, škôlka, pošta, obecný úrad, potraviny, stavebniny. Piešťany sú vzdialené od obce 22 km a Trnava 27 km. V cene nehnuteľnosti sú už zahrnuté všetky poplatky, právny servis vyhotovenie kúpno predajných zmlúv a návrh na vklad do katastra, kolky, poplatok za overenie podpisov u notára. HYPO-PORADENSTVO k tomu súdno - znaleckým posudkom ZDARMA. Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma 0911 78 08 07. BEZPLATNE v našej REALITY PROGRES, s.r.o. klientom radi poskytneme finančné poradenstvo a vybavenie financovania kúpy ich vybranej nehnuteľnosti (podmienkou nie je kúpa nehnuteľnosti v našej RK), poistenie nehnuteľnosti a domácnosti, životné a úrazové poistenie. Za výhodných finančných podmienok zabezpečíme súdno-znalecký posudok, geodetické práce a právne služby.
RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA
RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - [4.3. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 1 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 2 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 3 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 4 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 5 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 6 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 7 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 8 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 9 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 10 REALITY PROGRES, s. r. o. PONÚKA RODINNÝ DOM S MALÝM POZEMKOM 200 m2 v MYJAVE časť TURÁ LÚKA Rodinný dom je po kompletnej rekonštrukcii z roku 2014 / nová strecha, podlahy, kúpeľňa, plynový kotol a plastové okná/. Dom je postavený z tehly - pálená a nepálená. Úžitková plocha rodinného domu je 120 m2 + možnosť dokončiť 3 izby v podkroví. IS : elektrika, vodovodná prípojka - mestská voda, plyn a kanalizácia DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU: Pivnica Prízemie vstupná chodba,kuchyňa, 2 x izba, kúpeľňa s WC a špajza Podkrovie - povala Pri dome sa nachádza garáž CENA RODINNÉHO DOMU : 129.000,- € DOHODA MOŽNÁ Dom sa dá využiť pre rodinu na trvalé bývanie alebo ako chalupa. V obci je dobrá občianska vybavenosť (škôlka, základná škola, potraviny, zástavka autobusu, pošta, reštaurácia, kostol, krčma). Okolie zabezpečuje nespočetné možnosti turistiky, hubárčenie, vodná nádrž Stará Myjava, Kunov (kúpanie, rybolov), množstvo cyklo - turistických trás (Veľká Javorina, Mohyla na Bradle, hrad Branč) V cene nehnuteľnosti sú už zahrnuté všetky poplatky, právny servis vyhotovenie kúpno-predajných zmlúv a návrh na vklad do katastra, kolky, poplatok za overenie podpisov u notára. HYPO-PORADENSTVO k tomu súdno - znaleckým posudkom ZDARMA. Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma. BEZPLATNE v našej REALITY PROGRES, s.r.o. klientom radi poskytneme finančné poradenstvo a vybavenie financovania kúpy ich vybranej nehnuteľnosti (podmienkou nie je kúpa nehnuteľnosti v našej RK), poistenie nehnuteľnosti a domácnosti, životné a úrazové poistenie. Za výhodných finančných podmienok zabezpečíme súdno-znalecký posudok, geodetické práce a právne služby.
41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave
41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - [14.2. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 1 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 2 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 3 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 4 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 5 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 6 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 7 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 8 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 9 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 10 Spoločnosť U9, a.s. ponúka na predaj rodinný dom v obci Hrnčiarska Ves. RD bol postavený v roku 1968 a je v pôvodnom stave, čo ponúka možnosť novému majiteľovi rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Nachádza sa na slnečnom mieste s orientáciou JV a SZ. Stavebný materiál, ktorý sa pri stavbe domu použil je pálená tehla a váľok. Obytná plocha je 80 m2 a pozostáva zo vstupnej predsiene, chodby, 3 väčších miestností a jednej menšej, ktorá bola v minulosti pripravovaná na kúpeľňu. Dom má pôvodné drevené okná, drevené vstupné dvere, podlahy v dome sú pôvodné betónové a drevené dlážkovice a parkety. Kúrenie v dome nie je zachované, nakoľko RD nie je momentálne pripojený na žiadnu inžiniersku sieť. Inžinierske siete ako obecná voda, elektrina a plyn sú dostupné priamo pred domom. Dom je čiastočne podpivničený. Nachádza sa na peknom rovinatom pozemku vo výmere 211 m2, ku ktorému prislúcha udržiavaný pozemok vo výmere 563 m2. Poloha domu je na okraji dediny, vo veľmi kľudnom a slušnom prostredí, v ktorom sa nachádzajú ďalšie rodinné domy. Neďaleko sa nachádza rybník, ktorý je využívaný na rybolov a rovnako ako aj miesto na rekreáciu. Okolitá príroda ponúka možnosti pre turistiku, cyklotúry a relax. Obec má veľmi dobrú občiansku vybavenosť, nakoľko sa v nej nachádza škôlka, škola 1. stupeň, potraviny, pohostinstvo a zdravotné stredisko. V prípade, že vás táto ponuka zaujala a máte záujem o bližšie informácie alebo obhliadku, neváhajte nás kontaktovať na čísle . Cena nehnuteľnosti je vrátane kompletného realitného a právneho servisu.
Radový rodinný dom v obci Mojš (SKOLAUDOVANÝ)
Predám novostavbu radového domu v Mojši. Novovybudovaná časť obce Mojš, ktorá je vybavená : - Príjazdová asfaltová cesta /prebieha vybudovanie/ - Verejné osvetlenie /prebieha vybudovanie/ - Chodník zo zámkovej dlažby /viď foto/ - Nové rozvody elektrickej energie, plynu, vody, splaškovej a dažďovej kanalizácie - Optický internet /DSI-data/ (všetky siete sú vybudované a právoplatne skolaudované - kompletne v prevádzke) Radový rodinný dom : - Dvojpodlažný - Úžitkovo/obytná plocha 144m2, 4izb.+kk - Obvodové múry – tehla Britterm 300 mm /medzi každým RD je 5cm izolačný polystyrén/ - Interiérové priečky - tehla Britterm - Zateplenie – polystyrén 150 mm + silikónová omietka Baumit - Okná – plastové s izolačným troj-sklom - Garážová brána na diaľkové ovládanie - zateplená - Vykurovanie – teplovodné podlahové s plynovým kondenzačným kotlom BAXI - Vodoinštalácia + kanalizácia - Elektroinštalácia - Komín zn.SCHIEDEL – priemer 200 mm postavený v obývacej izbe na napojenie krbu - Elektrický video vrátnik - Vnútorná omietka a 3x malovanie - Zateplenie v energetickej triede A+ - Zrovnaný pozemok - Parkovanie pre 2-ve osobné autá Radový rod.dom je aktuálne pripojený na elektrickú energiu, vodu, kanalizáciu a plyn. Radový rod.dom je temperovaný. Vstup na pozemok je zo súkromnej cesty - súkromná ulica / 11 RRD – na súkromnú cestu/ulicu, je už zriadené vecné bremeno v prospech danej parcely. V cene radového rodinného domu je ešte plus : - zabezpečenie kolaudácie - gressová dlažba 600x600 /vysoký lesk, viď foto/ - radový rod.dom je predávaný ako ""vyšší štandart"" / viď web.stránku ""o projekte"" / - veľká terasa Cena rodinného domu : 268.800,-€ s DPH. Možná kúpa aj na hypotéku. Všetky ďaľšie potrebné informácie týkajúce sa nehnuteľnosti, ako aj obhliadku RRD sa dozviete na mob.čísle: . Kompletné informácie a fotky nájdete na Nie som RK, ale priamo predajca! !!!!! POZOR: realitné kancelárie NEVOLAŤ Kompletný právny servis samozrejmosťou. UŽ SKOLAUDOVANÝ!!!!!
Predaj - rodinný dom - Radový rodinný dom pri Žiline…
rodinný dom, Rosina, Rosina, Žilina - Radový rodinný dom pri Žiline Počet izieb: 4.izbový Celková úžitková plocha m2: 360 Plocha obytnej časti m2: 240 Výmera pozemku m2: 296 Popis: Ponúkame na predaj radový rodinný dom ,kolaudovaný v r. 2000 v lukratívnej časti pri Žiline.Dom je zateplený,má plastové okná.Inak pôvodný stav.Na záhrade je záhradný krb.Dom má výborné dispozičné riešenie,oddelenú dennú a nočnú časť priestranný a svetlý.Na prízemí je vstupná chodba,samostatné WC,veľká obývacia izba,prepojená s jedálňou a kuchyňou so špajzou.Z obývačky je priamy vstup do záhrady so záhradným krbom.Tento je možný aj z pivnice,nakoľko dom je celý podpivničený.V pivnici je technická miestnosť a tiež práčovňa.Súčasťou domu je garáž.Z obývacej časti je schodisko na poschodie,kde sú tri priestranné spálne,malá galeria a kúpeľňa.Odtiaľto je vstup na terasu nad garážou domu. Dom prekvapí svojou veľkosťou a výborným dispozičným riešením.Ponúka skvelú možnosť vytvoriť si komfortné bývanie v lukratívnej a vyhľadávanej satelitnej obci pri Žiline. Prvé foto ilustračné. Bližšie info: Zastavaná plocha m2: 120 Pozemok: Rovinatý Konštrukcia domu: Tehla Príjazdová cesta: Asfalt Podpivničený: Áno Skolaudovaný v roku: 2000 Inžinierske siete: Elektrina, Plyn, Žumpa, Verejný vodovod Kúrenie: Plynové Počet nadzemných podlaží: 1 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Áno Počet bytov v dome: 1 Elektrický prúd: 220/380 V Možnosti využitia: Trvalé bývanie Typ strechy: Rovná Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Ing.Katarína Ratulovská k.ratulovska@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Dynamic Adresa: ul.Republiky 19 010 01 Žilina Telefón:
Predaj - rodinný dom - Radový rodinný dom pri Žiline…
rodinný dom, Rosina, Rosina, Žilina - Radový rodinný dom pri Žiline Popis: Ponúkame na predaj radový rodinný dom ,kolaudovaný v r. 2000 v lukratívnej časti pri Žiline.Dom je zateplený,má plastové okná.Inak pôvodný stav.Na záhrade je záhradný krb.Dom má výborné dispozičné riešenie,oddelenú dennú a nočnú časť priestranný a svetlý.Na prízemí je vstupná chodba,samostatné WC,veľká obývacia izba,prepojená s jedálňou a kuchyňou so špajzou.Z obývačky je priamy vstup do záhrady so záhradným krbom.Tento je možný aj z pivnice,nakoľko dom je celý podpivničený.V pivnici je technická miestnosť a tiež práčovňa.Súčasťou domu je garáž.Z obývacej časti je schodisko na poschodie,kde sú tri priestranné spálne,malá galeria a kúpeľňa.Odtiaľto je vstup na terasu nad garážou domu. Dom prekvapí svojou veľkosťou a výborným dispozičným riešením.Ponúka skvelú možnosť vytvoriť si komfortné bývanie v lukratívnej a vyhľadávanej satelitnej obci pri Žiline. Prvé foto ilustračné. Bližšie info:. Radi Vás prevedieme celým procesom od obhliadky,prefinancovania až k nadobudnutiu vysnívaného bývania.Ponúkame 16 ročné skúsenosti v oblasti realitného a hypotekárneho obchodu. Kontakt:. Počet izieb: 4.izbový Celková úžitková plocha m2: 360 Plocha obytnej časti m2: 240 Výmera pozemku m2: 296 Zastavaná plocha m2: 120 Pozemok: Rovinatý Konštrukcia domu: Tehla Príjazdová cesta: Asfalt Podpivničený: Áno Skolaudovaný v roku: 2000 Inžinierske siete: Elektrina, Plyn, Žumpa, Verejný vodovod Kúrenie: Plynové Počet nadzemných podlaží: 1 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Áno Počet bytov v dome: 1 Elektrický prúd: 220/380 V Možnosti využitia: Trvalé bývanie Typ strechy: Rovná Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Ing. Katarína Ratulovská k.ratulovska@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Dynamic Adresa: ul.Republiky 19 010 01 Žilina Telefón: