inzercia, predaj, predám, bazár

32GB MP3 a Video prehrávač Jolike M5 + Slúchadlá

Kategória: MP3 prehrávače

Predám Jolike M5 MP3 a Video prehrávač + Pribálim gratis aj slúchadlá.
, plne funkčné, .
Mini Prehrávač Jolike M5 na MP3, Video , bluetooth , FM Rádio , vstavaná pämať 32GB + dá sa rozšírit cez patovú kartu.
Menu v slovenčine.
Dotykový displej
Vstavaná pamat 32GB
vstavaná nabijatelná baterka
Bluetooth, Budik, rádio, videoprehrávač, atd...
Vstavaný reproduktor + dajú sa pripojiť aj sluchadlá bud cez jack alebo bluetooth.
+ necham k prehrávaču aj slúchadlá grátis!

Dobierky NIE!
Osobné stretnutie s možnostou odskúšať a pred kúpov skontrolovať je možné v BA alebo SC.
Posielať som ochotný len po platbe predom na učet + cena poštovného.
32GB MP3 a Video prehrávač Jolike M5 + Slúchadlá
Podobné inzeráty
Jolike D22 Mini Prehrávač MP3, Video , bluetooth 32GB
Predám chvilku používané ale plne funkčné, (cez dispej nalepená ešte ochranná fólia) Mini Prehrávač Jolike D22 na MP3, Video , bluetooth vstavaná pämať 32GB + dá sa rozšírit cez patovú kartu. Slovenské menu Dotykový displej Vstavaná pamat 32GB vstavaná nabijatelná baterka Bluetooth Budik, rádio, videoprehrávač, atd... vstavaný reproduktor + dajú sa pripojiť aj sluchadlá. Je to model D22 Mám čierny a modrý. Cena je za jeden. Predám prehrávač + Kábel na nabíjanie ( v prípade záujmu môžem za 5€ pribalíť aj adaptér) Osobné stretnutie s možnostou odskúšať a pred kúpov skontrolovať je možné v BA alebo SC. Posielať som ochotný len pri platbe zálohy za poštovné predom na účet! KONTAKTOVAT MA LEN NA EMAIL!
Jolike M5 bluetooth 32GB Mini Prehravac MP3, Video
Predám chvilku používané ale plne funkčné, (cez dispej a zadnú stranu nalepená ešte ochranná fólia) Mini Prehrávač Jolike M5 na MP3, Video , bluetooth , FM Rádio , vstavaná pämať 32GB + dá sa rozšírit cez patovú kartu. Dotykový displej Vstavaná pamat 32GB vstavaná nabijatelná baterka Bluetooth, Budik, rádio, videoprehrávač, atd... Vstavaný reproduktor + dajú sa pripojiť aj sluchadlá bud cez jack alebo bluetooth. + necham k prehrávaču aj slúchadlá grátis! Osobné stretnutie s možnostou odskúšať a pred kúpov skontrolovať je možné v BA alebo SC. Dobierky NIE! KONTAKTOVAŤ MA LEN EMAILOM CEZ FORMULÁR POD INZERÁTOM!!!
Samsung YH-J70  digitálny MP3 prehrávač
predám zberateľovi štýlový MP3 prehrávač Samsung YH-J70 , kupoval som ako nový v r. 2006 . V tej dobe išlo o špičkový prehrávač, získal cenu EISA v kategórii prenosné audio, cena na pulte bola 12 990 Sk. Prehrávač má nádherný dizajn, prevedenie a spracovanie, a samozrejme veľmi dobrý zvuk s nepreberným množstvom nadstavení . Veľkosť úložiska je 20GB HDD, rozpisovať sa o ďalších vlastnostiach a parametroch nemá zmysel, všetko sa dá dohľadať na webe. Prikladám samozrejme originál trojjazyčný 100 stranový návod/knižku na obsluhu ( HU,CZ,SK ) . Prehrávač používala aktívne dcéra , ale posledných 10 rokov je odložený v skrini. Nesie známky bežného používania ( ošúchané ovl. tlačidlá, nič tragické ...) Momentálne v polofunkčnom stave, tj. dá sa používať na prehrávanie, ide iba na nabíjačke, pri výmene akumulátora sa mi podarilo poškodiť / vytiahnuť malilinký konektor z plošného spoja, vidieť ho na konci pripájacieho káblika na jednej z batérií na foto ako malú čiernu bodku ). Cena je pevná 30€ , iba osobný odber, platba v hotovosti pri prevzatí.
MP3 prehrávač Energy sistem
Predám MP3 prehrávač, málo používaný. Predám všetko k tomu viď. na obrázku. Štuple do uší, prehrávač,slúchadlá, nabíjačku.
- - - MP3 prehravac Orava model M-128 - - -
Ponukam plne funkcny, neposkodeny a minimalne pouzivany MP3 prehravac znacky Orava model M-128 s komplet krabicou vratane prislusenstva! Parametre: Prehrávač MP3, WMA souborov, USB 128 MB pamäť, vstavný FM tuner, záznamník, slovenske menu! Podpora názvu skladeb – ID3Tag, 7 predvolieb + možnosť individuálného nastavenia ekvalizéra EQ! Technologia VOX, podpora zobrazenia obrazku DNY, podpora USB HDD bootovacia funkcia, opakované přehrávánie – A-B replay! Príslušenstvo USB kabel, stereo sluchátka, software/Tell book/!
mp5 prehrávač do auta
Predám len rozbaleny 10,1 mp5 prehrávač spolu s bezdrôtovým slúchadlami. 1.Vstavaný Bluetooth miusc / telefóny 2,3,5 mm jack pre slúchadlá. 3.Jedno usb nabíjacie ústa 5V/1A 4.1 A/V vstup 1、A/VOvýstup 5. Bezdrôtové diaľkové ovládanie. 6.Vstavaný vysielač FM. 7. Rozlíšenie: 1024X600 8.Podpora NTSC a PAL 9.Podporujte pamäťovú kartu ako SD kartu. 10.Podpora video súborov MPEG1, MPEG2, DAT, MPEG4, MPEG5.DIV, DIVX, AVI a RMVB. 11.Podpora audio súborov MP3,WMA. 12.Podpora obrázkových súborov JPEG (JPG), BMP, GIF. 13. Viacjazyčné OSD. 14.FM audio výstup, dodávať viac frekvencie r nt 15.Nastavenie loga Heslo 6666 16.Vstavaný Mirror Link IOS A ANDROID