inzercia, predaj, predám, bazár

3/4 damske Endura nohavice

Kategória: Ostatná cyklistika

Na predaj damske nohavice Endura
Velkost xs. Info cez mail
3/4  damske  Endura nohavice
Podobné inzeráty
Dámske cyklistické kraťasy Endura Hummvee
V ponuke dámske cyklistické 3/4 nohavice Endura Hummvee(sú bez Clickfast vložky! Dá sa dokoupiť..), čierne, veľkosť L, ako nové. Materiály: 100% Nylon. V prípade záujmu tel. kontakt na poslednom obrázku alebo mailom.
Kratky trailovy dres Endura Singletrack velkost M
Predám takmer nový, ľahký trailový dres Endura Singletrack - Rýchlo schnúci a ľahký hlavný materiál - Štandardný slim fit strih, ktorý prilieha
Pánske šortky Endura
Predám pánske šortky Endura Hummevve II
Prilba ENDURA
Predám cyklistickú prilbu ENDURA, veľkosti S (51 - 56cm).
Endura kratasy
Predám kraťasy Endura, oblečene 1x, stav nových, nevhodná veľkosť
MTB nohavice Platzangst Zip Off Bulldog
Predám raz používané špičkové MTB nohavice Platzangst Zip Off Bulldog v hnedej farbe a v 100% stave. Nohavice Bulldog sú robustné MTB nohavice pre použitie od endura až po downhill. Vďaka odnímateľným častiam nohavíc sa hodí od jari do jesene aj na poriadne chladné dni. Okrem funkčnej ventilácie v prednej a zadnej časti ponúka Bulldog veľa ochrany proti odreninám kože. Množstvo užitočných vreciek robí z batohu menšiu záležitosť pre po-pracovné okruhy a návštevy parku a ponúka možnosť uložiť lístok na lanovku do špeciálnej priehradky s rýchlym prístupom. vodoodpudivá, priedušná Vrecká s ventilačnou funkciou veľké vetracie zipsy vpredu Ventilačný zips vzadu extra vetranie v páse chránič členku Držiak lístkov odnímateľné časti nôh Materiál: 100% Oxford polyester. Veľkosť XXL, presné odmerané rozmery: - celková dľžka od pásu 119 cm - šírka pásu max. 51,5 cm (nastavitelný suchým zipsom) - šírka bokov 59 cm - vnútorná dľžka nôh 88 cm. PôVODNÁ CENA NA INTERNETE JE 159,-€. Mám aj iné zaujímavé veci - stačí kliknúť na meno "Kovi". Možnosť prevzatia osobne v Komárne alebo v prípade dohody môžem poslať aj dobierkou (+poštovné). Volajte, píšte sms na tel.číslo alebo email - odpovedám každému.