inzercia, predaj, predám, bazár

3D OBHLIADKA: PREDAJ 3 izb. bytu s loggiou, Gercenova ul., B

Kategória: Byty

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj svetlý a na priestor veľkorysý 3 izb. byt s loggiou a murovanou pivnicou na Gercenovej ul. v Bratislave, m.č. Petržalka. K bytu je možné dokúpiť parkovacie státie, ktoré sa nachádza v suteréne bytového domu.

Byt sa nachádza na 4./5. posch. s výťahom. Veľkou výhodou je vlastný plynový kotol so zásobníkom TUV. Obývačka s kuchyňou sú orientované na východnú stranu s výhľadom do vnútrobloku, zatiaľ čo izby na západnú stranu do ulice. Byt sa predáva čiastočne zariadený. Kompletné zariadenie a vybavenie bytu, ktoré sú súčasťou kúpnej ceny, budú upresnené na obhliadke.

Úžitková plocha bytu: 89 m2
Veľkosť loggie: 5 m2
Veľkosť pivnice: 4 m2

DISPOZÍCIA:
priestranná chodba so vstavanými skriňami, obývačka, kuchyňa s loggiou, spálňa, izba, kúpeľňa s vaňou, toaleta

MESAČNÉ NÁKLADY:
Byt: 134,- eur/4 osoby
Garáž: 9,43 eur
Kompletný rozpis nákladov bude záujemcovi odovzdaný na obhliadke.

Internet - napr. UPC, O2

CENA:
Byt: 340.000,- eur
Parkovacie státie: 20.000,- eur
Kúpa parkovacieho státia nie je podmienkou kúpy bytu.

BYTOVÝ DOM:
Napriek tomu, že polyfunkčný dom bol kolaudovaný v roku 2004, patrí k tým novším. Nachádza sa priamo na Petržalskom korze, ktoré je známe svojimi kaviarňami, obchodíkmi či reštauráciami a poskytuje príjemné prostredie na prechádzky. Najmä rodiny s deťmi ocenia uzavretý vnútroblok bytového domu, ktorý je predurčený na bezpečné hranie či bicyklovanie.

LOKALITA:
V okolí bytového domu sa nachádza výborná občianska vybavenosť - MŠ, ZŠ, gymnázium, zdravotné stredisko vrátane lekárne, veterinárna ambulancia, potraviny, kaviarne. Nadšenci športu majú možnosť využiť workout ihrisko či neďaleký skatepark. Veľkou výhodou je aj dobré napojenie na D1 a dostupnosť do centra mesta či na železničnú stanicu v Petržalke.

VIRTUÁLNA OBHLIADKA:
Pre lepšiu predstavu o dispozičnom usporiadaní bytu, jeho vybavení Vám odporúčam pozrieť si 3D obhliadku.

FINANCOVANIE:
Potrebujete časť kúpnej ceny prefinancovať cez hypotekárny úver? Žiadny problém. Náš finančný poradca Vám sprostredkuje najvýhodnejší hypotekárny úver vrátane poistenia bytu. Pri využití jeho služieb získate znalecký posudok zadarmo!

CENA NEHNUTEĽNOSTI ZAHŔŇA:
- províziu realitnej kancelárie RE/MAX
- prípravu zmluvnej dokumentácie (rezervačná zmluva, kúpna zmluva, návrh na vklad do katastra)
- správny poplatok za vklad vlastníckeho práva
- poplatok za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve
- sprostredkovanie hypotekárneho úveru
- protokolárne odovzdanie bytu vrátane prepisu energií

Ak vás tento byt zaujal, neváhajte a zavolajte mi. Veľmi rada vám ho osobne ukážem.
3D OBHLIADKA: PREDAJ 3 izb. bytu s loggiou, Gercenova ul., B
Podobné inzeráty
3D OBHLIADKA: PREDAJ 3 izb. bytu s loggiou, Gercenova ul., B
Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj svetlý a na priestor veľkorysý 3 izb. byt s loggiou a murovanou pivnicou na Gercenovej ul. v Bratislave, m.č. Petržalka. K bytu je možné dokúpiť parkovacie státie, ktoré sa nachádza v suteréne bytového domu. Byt sa nachádza na 4./5. posch. s výťahom. Veľkou výhodou je vlastný plynový kotol so zásobníkom TUV. Obývačka s kuchyňou sú orientované na východnú stranu s výhľadom do vnútrobloku, zatiaľ čo izby na západnú stranu do ulice. Byt sa predáva čiastočne zariadený. Kompletné zariadenie a vybavenie bytu, ktoré sú súčasťou kúpnej ceny, budú upresnené na obhliadke. Úžitková plocha bytu: 89 m2 Veľkosť loggie: 5 m2 Veľkosť pivnice: 4 m2 DISPOZÍCIA: priestranná chodba so vstavanými skriňami, obývačka, kuchyňa s loggiou, spálňa, izba, kúpeľňa s vaňou, toaleta MESAČNÉ NÁKLADY: Byt: 134,- eur/4 osoby Garáž: 9,43 eur Kompletný rozpis nákladov bude záujemcovi odovzdaný na obhliadke. Internet - napr. UPC, O2 BYTOVÝ DOM: Napriek tomu, že polyfunkčný dom bol kolaudovaný v roku 2004, patrí k tým novším. Nachádza sa priamo na Petržalskom korze, ktoré je známe svojimi kaviarňami, obchodíkmi či reštauráciami a poskytuje príjemné prostredie na prechádzky. Najmä rodiny s deťmi ocenia uzavretý vnútroblok bytového domu, ktorý je predurčený na bezpečné hranie či bicyklovanie. LOKALITA: V okolí bytového domu sa nachádza výborná občianska vybavenosť - MŠ, ZŠ, gymnázium, zdravotné stredisko vrátane lekárne, veterinárna ambulancia, potraviny, kaviarne. Nadšenci športu majú možnosť využiť workout ihrisko či neďaleký skatepark. Veľkou výhodou je aj dobré napojenie na D1 a dostupnosť do centra mesta či na železničnú stanicu v Petržalke. VIRTUÁLNA OBHLIADKA: Pre lepšiu predstavu o dispozičnom usporiadaní bytu, jeho vybavení Vám odporúčam pozrieť si 3D obhliadku. FINANCOVANIE: Potrebujete časť kúpnej ceny prefinancovať cez hypotekárny úver? Žiadny problém. Náš finančný poradca Vám sprostredkuje najvýhodnejší hypotekárny úver vrátane poistenia bytu. CENA NEHNUTEĽNOSTI ZAHŔŇA: - províziu realitnej kancelárie RE/MAX - prípravu zmluvnej dokumentácie (rezervačná zmluva, kúpna zmluva, návrh na vklad do katastra) - správny poplatok za vklad vlastníckeho práva - poplatok za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve - sprostredkovanie hypotekárneho úveru - protokolárne odovzdanie bytu vrátane prepisu energií Ak vás tento byt zaujal, neváhajte a zavolajte mi. Veľmi rada vám ho osobne ukážem.
Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - DOHODA NA CENE MOŽNÁ
Kancelárie Obchodné priestory Pozemky Sklady Záhrady Ostatné Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - TOP - [29.11. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj 3 izbového bytu v ŽarnoviciPredaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 2Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 3Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 4Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 5Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 6Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 7Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 8Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 9Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 10 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 1 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 2 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 3 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 4 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 5 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 6 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 7 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 8 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 9 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 10 Ponúkame na predaj trojizbový byt v centre mesta Žarnovica. Byt sa nachádza na druhom poschodí v zateplenej tehlovej bytovke. V byte sú dve nepriechodné izby (detská izba a spálňa), kúpelňa s oddeleným wc, kuchyňa má vymenenú kuchynskú linku, špajzu a vstavanú potravinovú skriňu. V byte bola robená čiastočná rekonštrukcia - murované jadro s novými el. rozvodmi v kúpeľni a kuchyni, v celom byte vymenené plastové okná. V izbách sú plávajúce podlahy a v kuchyni a chodbe dlažba. Vstup na balkón s pekným výhľadom je z obývacej izby. Byt je slnečný, teplý. Ponúka sa ako kompletne zariadený, alebo podľa dohody. Pozrite si aj virtuálnu prehliadku: V prípade záujmu o obhliadku ma prosím kontaktujte na tel. č. alebo
1-izb. byt/apartmán s loggiou v centre mesta pri pešej zóne
Ponúkame Vám na predaj moderný apartmán s loggiou v historickom centre Prešova v novo zrekonštruovanej polyfunkčnej budove pár krokov od pešej zóny. Jednopriestorový apartmán má plochu 28,5 m2 na ktorej sa nachádza kúpeľňa so sprchovacím kútom a wc. V izbe orientovanej na sever je technická príprava na napojenie pre kuchynskú linku. Loggia má plochu 2,9m2. K bytu patrí aj polovica spoločnej vstupnej chodby pre dva byty. Byt je vybavený podlahovým kúrením. K dispozícii sú aj rozlohou väčšie apartmány a byty. Jednoizbové byty: B2E byt s loggiou - 53,79 m2 - 162 756 € B2G byt - 24,49 m2 - predané B2H byt s loggiou - 53,76 m2 - predané B2I byt - 48,72 m2 - 147 698 € B2J byt s loggiou - 31,34 m2 - predané B2K byt - 29,80 m2 - predané B2L byt s loggiou - 38,09 m2 - 115 627 B2M byt - 32,70 m2 - 99 619 € B2N byt s loggiou - 37,41 m2 - 113 608 € Jednoizbové apartmány: A08 apartmán - 38,11 m2 - 115 746 € A09 apartmán s loggiou - 31,80 m2 - 96 946 € A10 apartmán - 39,29 m2 - 119 191 € A11 apartmán s loggiou - 28,50 m2 - 87 145 € A12 apartmán - 32,22 m2 - 98 193 € A13 apartmán s loggiou - 47,32 m2 - 143 040 € B2F apartmán - 24,49 m2 - 75 735 € Obytná budova, v ktorej sa byt nachádza je vybavená funkčnou recepciou. Blízkosť pešej zóny umožňuje apartmán využívať okrem vlastného bývania aj na krátkodobý prenájom aj s možnosťou využitia komplexných služieb pri krátkodobých prenájmoch cez mobilné platformy (raňajky, hygienický servis). Pre záujemcov o investíciu sú k dispozícii aj údaje o nákladovosti a výnos za predchádzajúcich 6 mesiacov z krátkodobých prenájmov. Možnosť kúpy parkovacieho miesta v areály objektu. Video: Pre záujemcov o investíciu sú k dispozícii aj údaje o nákladovosti a výnos za predchádzajúcich 6 mesiacov z krátkodobých prenájmov. Parkovanie v areály objektu bezplatne. Lokalita v srdci nášho mesta ponúka bývanie pre moderného mestského človeka. Bez potreby auta - do 5 minút - sa dostanete do reštaurácie, kaviarne, pubu, fitnes centra, či na mestský úrad, k lekárovi, alebo do divadla, knižnice a kostola. Kontakt: Jana Žilková Hudák, /, Naše benefity: kompletný právny servis vrátane správnych poplatkov, znalecký posudok, sprostredkovanie najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru a ročné poistenie nehnuteľnosti cene.
Komfortný 2 izbbyt 71 m2 s lódžiou, garážstátim, Ge…
2-izb., Gercenova, Bratislava - Petržalka, Bratislava V - Komfortný 2 izb.byt 71 m2 s lódžiou, garáž.státim, Gercenova, BA Popis: Novou ponukou na realitnom trhu je prenájom nadštandartne zariadeného 2 izb.bytu na Gercenovej ulici v BA - Petržalka spolu s garážovým státím. Lokalita v blízkosti centra mesta a s výbornou dostupnosťou. ŠPECIFIKÁCIA BYTU: - úžitk.plocha 71m2 vrátane pivnice - 4 posch. z 6 poschodí s výťahom - 15 ročný bytový dom - vlastné kúrenie ( plynový kotol ) - orientácia na Juh DISPOZÍCIA: - vstupná chodba - samostatné WC s umývadlom a oknom - kúpeľňa s roh.vaňou s tryskami - samostatná kuchyňa - obývacia izba s výstupom na lódžiu - spálňa s veľkým úložným priestorom Celý byt je nielen prakticky zariadený ale poskytuje istý komfort v užívaní bytu. K dispozícii sú 2 x TV, celá HiFi súprava, estetické doplnky interiéru či praktické spotrebiče v kuchyni. Taktiež je k dispozícii komplet kuchynské vybavenie a náčinie. V byte je vlastný kotol so zásobníkom vody. K dispozícii je i pivničná kobka v suteréne a jedno parkovacie státie v garáži byt.domu. V byte je optika bez poskytovateľa internetu. PODMIENKY NÁJMU: - od 15.02.2023 - podpis NZ a - zaplatenie zábezpeky 800,-EUR - zaplatenie nájmu 680,-EUR/mesiac vrátane garáž.státia a pivnice - platba elektr.energie a plynu priamo nájomníkom-prepis ( plyn 30,-EUR, elektrina 20,-EUR ) - zaplatenie odmeny pre RK 350,-EUR Ak Vás ponuka oslovila, dohodnite si obhliadku na čísle: , teší sa na Vás Adriana Podlahová plocha m2: 71 Loggia: Áno 1x Výťah: Áno 1x Stav: Pôvodný stav Poschodie --/--: 4/6 Konštrukcia bytu: Železobetón + tehla Zálohový predpis / mesiac EUR: 680 Okná: Plastové Kuchynská linka: Zánovná Spotrebiče: Chladnička, Mraznička, Plynový sporák, Elektrická rúra, Umývačka riadu, Mikrovlná rúra, Pračka Kúpelňa: Zánovná WC: Zánovné Podlahy: Plávajúca podlaha, Dlažba Bezpečnostné dvere: Áno Svetové strany: J Kúrenie: Vlastné Zdroj tepla: Teplo z kotolne Zateplený dom: Áno Forma vlastníctva: Firemné Garáž: Garážové státie Prechodné izby: Áno Pivnica: Áno Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Ing. Adriana Gajanová a.gajanova@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Office Adresa: Golden City Stará Vajnorská 11 831 04 Bratislava Telefón:
Komfortný 2 izbbyt 71 m2 s lódžiou, garážstátim, Ge…
2-izb., Gercenova, Bratislava - Petržalka, Bratislava V - Komfortný 2 izb.byt 71 m2 s lódžiou, garáž.státim, Gercenova, BA Popis: Novou ponukou na realitnom trhu je prenájom nadštandartne zariadeného 2 izb.bytu na Gercenovej ulici v BA - Petržalka spolu s garážovým státím. Lokalita v blízkosti centra mesta a s výbornou dostupnosťou. ŠPECIFIKÁCIA BYTU: - úžitk.plocha 71m2 vrátane pivnice - 4 posch. z 6 poschodí s výťahom - 15 ročný bytový dom - vlastné kúrenie ( plynový kotol ) - orientácia na Juh DISPOZÍCIA: - vstupná chodba - samostatné WC s umývadlom a oknom - kúpeľňa s roh.vaňou s tryskami - samostatná kuchyňa - obývacia izba s výstupom na lódžiu - spálňa s veľkým úložným priestorom Celý byt je nielen prakticky zariadený ale poskytuje istý komfort v užívaní bytu. K dispozícii sú 2 x TV, celá HiFi súprava, estetické doplnky interiéru či praktické spotrebiče v kuchyni. Taktiež je k dispozícii komplet kuchynské vybavenie a náčinie. V byte je vlastný kotol so zásobníkom vody. K dispozícii je i pivničná kobka v suteréne a jedno parkovacie státie v garáži byt.domu. V byte je optika bez poskytovateľa internetu. PODMIENKY NÁJMU: - od 15.02.2023 - podpis NZ a - zaplatenie zábezpeky 800,-EUR - zaplatenie nájmu 680,-EUR/mesiac vrátane garáž.státia a pivnice - platba elektr.energie a plynu priamo nájomníkom-prepis ( plyn 50,-EUR, elektrina 30,-EUR ) - zaplatenie odmeny pre RK 350,-EUR Ak Vás ponuka oslovila, dohodnite si obhliadku na čísle: , teší sa na Vás Adriana Podlahová plocha m2: 71 Loggia: Áno 1x Výťah: Áno 1x Stav: Pôvodný stav Poschodie --/--: 4/6 Konštrukcia bytu: Železobetón + tehla Zálohový predpis / mesiac EUR: 680 Okná: Plastové Kuchynská linka: Zánovná Spotrebiče: Chladnička, Mraznička, Plynový sporák, Elektrická rúra, Umývačka riadu, Mikrovlná rúra, Pračka Kúpelňa: Zánovná WC: Zánovné Podlahy: Plávajúca podlaha, Dlažba Bezpečnostné dvere: Áno Svetové strany: J Kúrenie: Vlastné Zdroj tepla: Teplo z kotolne Zateplený dom: Áno Forma vlastníctva: Firemné Garáž: Garážové státie Prechodné izby: Áno Pivnica: Áno Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Ing. Adriana Gajanová a.gajanova@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Office Adresa: Golden City Stará Vajnorská 11 831 04 Bratislava Telefón:
Moderný 2 izbbyt 75m2 plne zariadený, balkón, garážm…
2-izb., Gercenova, Bratislava - Petržalka, Bratislava V - Moderný 2 izb.byt 75m2 plne zariadený, balkón, garáž.miesto, Gercenova ul.Petržalka Popis: Ponúkame na prenájom priestranný 2-izbový byt v 15-ročnom bytovom dome na Gercenovej ulici na Petržalskom korze. Nachádza sa na 4.NP/6NP s výťahom. Rozloha bytu je 75 m2 vrátane pivnice a súčasťou prenájmu je 1 garážové miesto priamo v bytovom dome. CHARAKTERISTIKA BYTU a dispozícia: - vstupná predsieň - samostatné WC - kúpeľlka s rohovou vaňou - kuchyňa s oknom orientovaná na východ - samostatná jedáleň - obývacia izba s výstupom na balkón orientovaná do dvora - spálňa - garáž.parkovacie miesto - pivnica Byt je plne zariadený, kuchyňa vybavená kuchynským náčiním a náradím. LOKALITA - skvelá dostupnosť do centra, blízkosť MHD. Kompletná infraštruktúra v okolí ( obchody, školy, reštaurácie, kaviarne, lekáreň, cyklotrasa) . Železničná stanica Petržalka je vzdialená 10 minút peši. OC Aupark je 15 min chôdzou a rovnako Sad Janka Kráľa. PODMIENKY NÁJMU: - od 01.03.2023 - podpis NZ a - zaplatenie zábezpeky 700,-EUR - zaplatenie nájmu 760-EUR/mesiac vrátane garáž.státia, pivnice, balíka TV a internetu a energií ( elektr.energia, plyn a poplatky správcovi vo výške 150,-EUR/mesiac ) - po podpise NZ zaplatenie odmeny pre RK 350,-EUR Ak Vás ponuka oslovila, dohodnite si obhliadku na čísle , teší sa na Vás Adriana. Podlahová plocha m2: 75 Loggia: Balkón Výťah: Áno 1x Stav: Po kompletnej rekonštrukcii Poschodie --/--: 4/6 Konštrukcia bytu: Železobetón + tehla Zálohový predpis / mesiac EUR: 610 Okná: Plastové Kuchynská linka: Nová Spotrebiče: Chladnička, Mraznička, Elektrická varná doska, Elektrická rúra, Umývačka riadu, Mikrovlná rúra, Pračka Kúpelňa: Po rekonštrukcii WC: Po rekonštrukcii Podlahy: Plávajúca podlaha, Dlažba Bezpečnostné dvere: Áno Svetové strany: V, Z Kúrenie: Vlastné Zdroj tepla: Teplo z kotolne Zateplený dom: Áno Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Garážové státie Prechodné izby: Nie Pivnica: Áno Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Ing. Adriana Gajanová a.gajanova@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Office Adresa: Golden City Stará Vajnorská 11 831 04 Bratislava Telefón: