inzercia, predaj, predám, bazár

3D prehliadka, predaj 5i RD v radovej zástavbe v Stupave, Ho

Kategória: Domy

PROSÍM POZRITE SI 3D VIRTUÁLNU PREHLIADKU

Realitná kancelária GRAHAMS Vám v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na predaj dvojpodlažný rodinný dom so záhradou a garážou v Stupave, na Hollého ulici.

Dom je umiestnený v tichej lokalite radovej zástavby v rovinatom teréne s prístupom po verejných komunikáciách. Je prakticky riešený, podpivničený, päť izbový dvojpodlažný dom s terasou, s balkónom, s parkovacím miestom v garáži pre 1 auto a jedným parkovacím státím pred garážou.

Úžitková plocha domu je 147,48 m2. Obytná plocha rodinného domu je 117 m2. Garáž ma výmeru 15 m2 a pivnica 12 m2 , balkón je orientovaný do záhrady RD.

Celková rozloha pozemku je 349 m2, z toho zastavaná plocha rodinného domu je 97 m2, záhrada za domom má plochu 215 m2, ostatné je plocha a nádvorie pred domom s výmerou 37 m2.

Popis dispozície domu: Rodinný dom je dvojpodlažný.
1. podlažie: Garáž s elektrickou bránou ovládanou diaľkovým ovládaním a zasuvkopu na 400 V. Vstupná chodba s obytnou izbou na prízemí orientovanou na cestu, toaleta, komora, kuchyňa a obývačka s krbom, z ktorej je vstup do zimnej záhrady odkiaľ vedú schody do pivnice a vstup do záhrady.

2. podlažie: Tu sa nachádzajú 3 samostatné izby. Dve z nich sú orientované do záhrady a z hlavnej spálne je balkón. Nachádza sa tu aj aj jedna menšia miestnosť s oknom, v ktorej bola dávnejšie inštalovaná infra sauna. Na poschodí sa nachádza aj hlavná kúpeľňa so sprchovým kutom aj vaňou. Na poschodí su dve v dvoch izbach inštalované klimatizačne jednoitky.

Dom bol postavený a skolaudovaný v roku 1995. Vykurovanie je teplovodné s podlahovými rozvodmi. O kúrenie a teplú vodu sa stará Kotol Buderus.
Interiérové dvere, drevená podlaha, keramické obklady, dlažby a zariadenie kuchynskej linky so zabudovanými spotrebičmi sú vyhotovené v štandardnom prevedení. Okná a balkónové dvere sú plastové s izolačným dvoj sklom. Vybavené sú interiérovými aj exterierovými žalúziami a sieťkami proti hmyzu.

Priemerné mesačné náklady na energie (voda, plyn, elektrická energia) sú cca 200,- EUR.

Lokalita: Stupava je obľúbenou, vyhľadávanou, pokojnou lokalitou na bývanie. V blízkosti sa nachádza prekrásna príroda s možnosťou relaxu aj športovania. Spomeniem, rieka Morava s množstvom cyklotrás, cyklomost Slobody alias Most Chucka Norrisa novo otvorený cyklomost v Marcheggu. Na opačnej strane je možnosť turistiky a horskej cyklistiky v Karpatoch. K dispozícii je aj kompletná občianska vybavenosť, školy, škôlky, lekári, obecný úrad a pod. V neposlednom rade ja zaujímavá blízkosť nákupného centra Bory Mall (banky, kino a veľa ďalšieho).

Kúpou tejto nehnuteľnosti získavate slnečnú záhradu, rodinný dom s garážou. Vynikajúca geografická poloha, dopravná dostupnosť, bezprostredná blízkosť jedinečnej prírody Malých Karpát, sútok riek Dunaja a Moravy, vynikajúca dispozícia domu, Vám predurčujú veľa pohodových chvíľ strávených v kruhu rodiny alebo s priateľmi.

Cena
3D prehliadka, predaj 5i RD v radovej zástavbe v Stupave, Ho
Podobné inzeráty
Dom v radovej zástavbe C, Fintice
Ponúkame Vám na predaj dvojpodlažný holodom „C“ v radovej zástavbe celkovo troch rodinných domov obci Fintice za cenu 249.500,- Eur. Charakteristika domu „C“: • výmera domu 167 m2 vrátane terasy 25,50 m2 a balkóna 6 m2 . • veľkosť pozemku 335 m2 • energetický certifikát A0 • orientácia domu J/V/Z a zo severnej strany je dom krytý ďalšou stavbou, čo Vám zabezpečí minimálne náklady na vykurovanie (odhad 60 - 70€/mesiac) • na 1. NP je kuchyňa spojená s obývačkou + pracovňa, špajz, tech. miestnosť s WC, vstupná chodba a terasa • na 2. NP je 3 x veľká spálňa (viď pôdorys), samostatné WC, veľká kúpelňa a priestranný balkón s orientáciou na východ • dom je postavený z Ytong 300 mm, izolácia stien polystyrén 200 mm, izolácia strechy vata 400 mm, strešná krytina plech, kúrenie podlahové s predprípravou na tepelné čerpadlo, sadrové omietky v celom dome, vypínače a zásuvky značky Legrand, biely náter • balkón – dlažba • terasa zámková dlažba s prestrešením • predpríprava na vonkajšie žalúzie • zvod dažďovej vody je stiahnutý do retenčnej nádoby s trativodom, vlastná studňa + obecný vodovod Výhody: Každý z troch rodinných domov v tejto radovej zástavbe je postavený ako samostatná stavba, to znamená, že tam nie je žiadna spoločná stena, tj., 3 x samostatná základová doska každá postavená na 300 mm DT, samostatné obvodové steny 300 mm Ytong s dilatačnou medzerou medzi domami, samostatná ŽB doska deliaca 1. NP a 2. NP dilatované polystyrén STYRODUR 2x30 mm, 3 x samostatná strecha dilatovaná, predelená masívnou protipožiarnou murovanou atikou 2x300 mm (spolu 600 mm) medzi jednotlivými domami, čo Vám zabezpečí dokonalé súkromie a odhlučnenie od suseda. Dom sa predáva s kompletne oploteným pozemkom (2 m betónový plot,) čo Vám zabezpečí súkromie. V cene domu je aj zarovanie terénu v dvore. V ďaka unikátnemu dizajnu tohto poschodového domu, ktorý je súčasťou radovej zástavby troch domov, budete mať v studenom zimnom období nízke náklady na vykurovanie a príjemnú klímu v dome v teplých letných dňoch. Prečo príjemná klíma v lete? Dôvodov je niekoľko: orientácia domu J/V/Z, navrhnutá správna veľkosť a orientácia okien, vysunuté 2. NP na západ 1 m a východ 1 m + 1,2 m balkón, kvalita použitých materiálov. Pýtate sa, ako Vám pomôže vysunuté 2.np na udržanie príjemnej klímy v dome? Práve vysunutím 2. NP sme zabezpečili pretienenie 1. NP v horúcich letných dňoch v ranných hodinách cca od 10:45 nielen na okná v kuchyni a obývačke, ale aj na fasádu domu a teda dom sa nebude hneď z rána prehrievať a v poobedňajších hodinách, keď slnko v lete svieti na západnú stenu domu od cca 12:30 do 21:00 Vám vysunuté 2.NP dokáže pretieniť okno do pracovne, vchodové dvere a kúpelne a rovnako aj fasádu domu cca do 14:00 (slnko je najagresívnejšie od 11:00 do 14:00).Na okne do pracovne je predpríprava na vonkajšiu žalúziu. Ak Vás táto ponuka zaujala kontaktujte 0905 43 287, alebo dominik.cuha@
Poschodový dom v radovej zástavbe B Fintice
Ponúkame Vám na predaj dvojpodlažný holodom „B“ v radovej zástavbe troch rodinných domov obci Fintice za cenu 234.500,-Eur. Charakteristika domu „B“: • výmera domu 167 m2 vrátane terasy 25,50 m2 a balkóna 6 m2 • veľkosť pozemku 218 m2 • energetický certifikát A0 • orientácia domu V/Z a kedže sa jedná o stredový dom, tak zo severnej strany je dom krytý ďalšou stavbou, čo Vám zabezpečí minimálne náklady na vykurovanie (odhad 60 - 70€/mesiac) a krytie z južnej strany Vás chráni pred prehrievaním domu v teplých letných dňoch • na 1. NP je kuchyňa spojená s obývačkou + pracovňa, špajz, tech. miestnosť s WC, vstupná chodba a terasa • na 2. NP je 3 x veľká spálňa (viď pôdorys), samostatné WC, veľká kúpelňa a priestranný balkón s orientáciou na východ • dom je postavený z Ytong 300 mm, izolácia stien polystyrén 200 mm, izolácia strechy vata 40 cm, strešná krytina plech, kúrenie podlahové s predprípravou na tepelné čerpadlo, sadrové omietky v celom dome, vypínače a zásuvky značky Legrand, biely náter • balkón – dlažba • terasa zámková dlažba s prestrešením • predpríprava na vonkajšie žalúzie • zvod dažďovej vody je stiahnutý do retenčnej nádoby s trativodom, obecný vodovod Výhody: Každý z troch rodinných domov v tejto radovej zástavbe je postavený ako samostatná stavba, to znamená, že tam nie je žiadna spoločná stena, tj., 3 x samostatná základová doska každá postavená na 300 mm DT, samostatné obvodové steny 300 mm Ytong s dilatačnou medzerou medzi domami, samostatná ŽB doska deliaca 1. NP a 2. NP dilatované polystyrén STYRODUR 2x30 mm, 3 x samostatná strecha dilatovaná, predelená masívnou protipožiarnou murovanou atikou 2x300 mm (spolu 600 mm) medzi jednotlivými domami, čo Vám zabezpečí dokonalé súkromie a odhlučnenie od suseda. Dom sa predáva s kompletne oploteným pozemkom (2 m betónový plot,) čo Vám zabezpečí súkromie. V cene domu je aj zarovanie terénu v dvore. V ďaka unikátnemu dizajnu tohto poschodového domu, ktorý je súčasťou radovej zástavby troch domov, budete mať v studenom zimnom období nízke náklady na vykurovanie a príjemnú klímu v dome v teplých letných dňoch. Prečo príjemná klíma v lete? Dôvodov je niekoľko: orientácia domu V/Z, navrhnutá správna veľkosť a orientácia okien, vysunuté 2. NP na západ 1 m a východ 1 m + 1,2 m balkón, kvalita použitých materiálov. Pýtate sa, ako Vám pomôže vysunuté 2.np na udržanie príjemnej klímy v dome? Práve vysunutím 2. NP sme zabezpečili pretienenie 1. NP v horúcich letných dňoch v ranných hodinách od 10:45 nielen na okná v kuchyni a obývačke, ale aj na fasádu domu a teda dom sa nebude hneď z rána prehrievať a zas v poobedňajších hodinách, keď slnko v lete svieti na západnú stenu domu od 12:30 do 21:00 Vám vysunuté 2. NP dokáže pretieniť okno do pracovne, vchodové dvere a kúpelne a rovnako aj fasádu domu do 14:00 (slnko je najagresívnejšie od 11:00 do 14:00). Ak Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte ma na , dominik.cuha@
Poschodový dom v radovej zástavbe B Fintice
Ponúkame Vám na predaj dvojpodlažný holodom „B“ v radovej zástavbe troch rodinných domov obci Fintice za cenu 239.500,-Eur. Charakteristika domu „B“: • výmera domu 167 m2 vrátane terasy 25,50 m2 a balkóna 6 m2 • veľkosť pozemku 218 m2 • energetický certifikát A0 • orientácia domu V/Z a kedže sa jedná o stredový dom, tak zo severnej strany je dom krytý ďalšou stavbou, čo Vám zabezpečí minimálne náklady na vykurovanie (odhad 60 - 70€/mesiac) a krytie z južnej strany Vás chráni pred prehrievaním domu v teplých letných dňoch • na 1. NP je kuchyňa spojená s obývačkou + pracovňa, špajz, tech. miestnosť s WC, vstupná chodba a terasa • na 2. NP je 3 x veľká spálňa (viď pôdorys), samostatné WC, veľká kúpelňa a priestranný balkón s orientáciou na východ • dom je postavený z Ytong 300 mm, izolácia stien polystyrén 200 mm, izolácia strechy vata 40 cm, strešná krytina plech, kúrenie podlahové s predprípravou na tepelné čerpadlo, sadrové omietky v celom dome, vypínače a zásuvky značky Legrand, biely náter • balkón – dlažba • terasa zámková dlažba s prestrešením • predpríprava na vonkajšie žalúzie • zvod dažďovej vody je stiahnutý do retenčnej nádoby s trativodom, obecný vodovod Výhody: Každý z troch rodinných domov v tejto radovej zástavbe je postavený ako samostatná stavba, to znamená, že tam nie je žiadna spoločná stena, tj., 3 x samostatná základová doska každá postavená na 300 mm DT, samostatné obvodové steny 300 mm Ytong s dilatačnou medzerou medzi domami, samostatná ŽB doska deliaca 1. NP a 2. NP dilatované polystyrén STYRODUR 2x30 mm, 3 x samostatná strecha dilatovaná, predelená masívnou protipožiarnou murovanou atikou 2x300 mm (spolu 600 mm) medzi jednotlivými domami, čo Vám zabezpečí dokonalé súkromie a odhlučnenie od suseda. Dom sa predáva s kompletne oploteným pozemkom (2 m betónový plot,) čo Vám zabezpečí súkromie. V cene domu je aj zarovanie terénu v dvore. V ďaka unikátnemu dizajnu tohto poschodového domu, ktorý je súčasťou radovej zástavby troch domov, budete mať v studenom zimnom období nízke náklady na vykurovanie a príjemnú klímu v dome v teplých letných dňoch. Prečo príjemná klíma v lete? Dôvodov je niekoľko: orientácia domu V/Z, navrhnutá správna veľkosť a orientácia okien, vysunuté 2. NP na západ 1 m a východ 1 m + 1,2 m balkón, kvalita použitých materiálov. Pýtate sa, ako Vám pomôže vysunuté 2.np na udržanie príjemnej klímy v dome? Práve vysunutím 2. NP sme zabezpečili pretienenie 1. NP v horúcich letných dňoch v ranných hodinách od 10:45 nielen na okná v kuchyni a obývačke, ale aj na fasádu domu a teda dom sa nebude hneď z rána prehrievať a zas v poobedňajších hodinách, keď slnko v lete svieti na západnú stenu domu od 12:30 do 21:00 Vám vysunuté 2. NP dokáže pretieniť okno do pracovne, vchodové dvere a kúpelne a rovnako aj fasádu domu do 14:00 (slnko je najagresívnejšie od 11:00 do 14:00). Ak Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte ma na , dominik.cuha@
Dom v radovej zástavbe C, Fintice
Ponúkame Vám na predaj dvojpodlažný holodom „C“ v radovej zástavbe celkovo troch rodinných domov obci Fintice za cenu 254.500,- Eur. Charakteristika domu „C“: • výmera domu 167 m2 vrátane terasy 25,50 m2 a balkóna 6 m2 . • veľkosť pozemku 335 m2 • energetický certifikát A0 • orientácia domu J/V/Z a zo severnej strany je dom krytý ďalšou stavbou, čo Vám zabezpečí minimálne náklady na vykurovanie (odhad 60 - 70€/mesiac) • na 1. NP je kuchyňa spojená s obývačkou + pracovňa, špajz, tech. miestnosť s WC, vstupná chodba a terasa • na 2. NP je 3 x veľká spálňa (viď pôdorys), samostatné WC, veľká kúpelňa a priestranný balkón s orientáciou na východ • dom je postavený z Ytong 300 mm, izolácia stien polystyrén 200 mm, izolácia strechy vata 400 mm, strešná krytina plech, kúrenie podlahové s predprípravou na tepelné čerpadlo, sadrové omietky v celom dome, vypínače a zásuvky značky Legrand, biely náter • balkón – dlažba • terasa zámková dlažba s prestrešením • predpríprava na vonkajšie žalúzie • zvod dažďovej vody je stiahnutý do retenčnej nádoby s trativodom, vlastná studňa + obecný vodovod Výhody: Každý z troch rodinných domov v tejto radovej zástavbe je postavený ako samostatná stavba, to znamená, že tam nie je žiadna spoločná stena, tj., 3 x samostatná základová doska každá postavená na 300 mm DT, samostatné obvodové steny 300 mm Ytong s dilatačnou medzerou medzi domami, samostatná ŽB doska deliaca 1. NP a 2. NP dilatované polystyrén STYRODUR 2x30 mm, 3 x samostatná strecha dilatovaná, predelená masívnou protipožiarnou murovanou atikou 2x300 mm (spolu 600 mm) medzi jednotlivými domami, čo Vám zabezpečí dokonalé súkromie a odhlučnenie od suseda. Dom sa predáva s kompletne oploteným pozemkom (2 m betónový plot,) čo Vám zabezpečí súkromie. V cene domu je aj zarovanie terénu v dvore. V ďaka unikátnemu dizajnu tohto poschodového domu, ktorý je súčasťou radovej zástavby troch domov, budete mať v studenom zimnom období nízke náklady na vykurovanie a príjemnú klímu v dome v teplých letných dňoch. Prečo príjemná klíma v lete? Dôvodov je niekoľko: orientácia domu J/V/Z, navrhnutá správna veľkosť a orientácia okien, vysunuté 2. NP na západ 1 m a východ 1 m + 1,2 m balkón, kvalita použitých materiálov. Pýtate sa, ako Vám pomôže vysunuté 2.np na udržanie príjemnej klímy v dome? Práve vysunutím 2. NP sme zabezpečili pretienenie 1. NP v horúcich letných dňoch v ranných hodinách cca od 10:45 nielen na okná v kuchyni a obývačke, ale aj na fasádu domu a teda dom sa nebude hneď z rána prehrievať a v poobedňajších hodinách, keď slnko v lete svieti na západnú stenu domu od cca 12:30 do 21:00 Vám vysunuté 2.NP dokáže pretieniť okno do pracovne, vchodové dvere a kúpelne a rovnako aj fasádu domu cca do 14:00 (slnko je najagresívnejšie od 11:00 do 14:00).Na okne do pracovne je predpríprava na vonkajšiu žalúziu. Ak Vás táto ponuka zaujala kontaktujte 0905 43 287, alebo dominik.cuha@
Dom v radovej zástavbe C, Fintice
Ponúkame Vám na predaj dvojpodlažný holodom „C“ v radovej zástavbe celkovo troch rodinných domov obci Fintice za cenu 257.500,- Eur. Charakteristika domu „C“: • výmera domu 167 m2 vrátane terasy 25,50 m2 a balkóna 6 m2 . • veľkosť pozemku 335 m2 • energetický certifikát A0 • orientácia domu J/V/Z a zo severnej strany je dom krytý ďalšou stavbou, čo Vám zabezpečí minimálne náklady na vykurovanie (odhad 60 - 70€/mesiac) • na 1. NP je kuchyňa spojená s obývačkou + pracovňa, špajz, tech. miestnosť s WC, vstupná chodba a terasa • na 2. NP je 3 x veľká spálňa (viď pôdorys), samostatné WC, veľká kúpelňa a priestranný balkón s orientáciou na východ • dom je postavený z Ytong 300 mm, izolácia stien polystyrén 200 mm, izolácia strechy vata 400 mm, strešná krytina plech, kúrenie podlahové s predprípravou na tepelné čerpadlo, sadrové omietky v celom dome, vypínače a zásuvky značky Legrand, biely náter • balkón – dlažba • terasa zámková dlažba s prestrešením • predpríprava na vonkajšie žalúzie • zvod dažďovej vody je stiahnutý do retenčnej nádoby s trativodom, vlastná studňa + obecný vodovod Výhody: Každý z troch rodinných domov v tejto radovej zástavbe je postavený ako samostatná stavba, to znamená, že tam nie je žiadna spoločná stena, tj., 3 x samostatná základová doska každá postavená na 300 mm DT, samostatné obvodové steny 300 mm Ytong s dilatačnou medzerou medzi domami, samostatná ŽB doska deliaca 1. NP a 2. NP dilatované polystyrén STYRODUR 2x30 mm, 3 x samostatná strecha dilatovaná, predelená masívnou protipožiarnou murovanou atikou 2x300 mm (spolu 600 mm) medzi jednotlivými domami, čo Vám zabezpečí dokonalé súkromie a odhlučnenie od suseda. Dom sa predáva s kompletne oploteným pozemkom (2 m betónový plot,) čo Vám zabezpečí súkromie. V cene domu je aj zarovanie terénu v dvore. V ďaka unikátnemu dizajnu tohto poschodového domu, ktorý je súčasťou radovej zástavby troch domov, budete mať v studenom zimnom období nízke náklady na vykurovanie a príjemnú klímu v dome v teplých letných dňoch. Prečo príjemná klíma v lete? Dôvodov je niekoľko: orientácia domu J/V/Z, navrhnutá správna veľkosť a orientácia okien, vysunuté 2. NP na západ 1 m a východ 1 m + 1,2 m balkón, kvalita použitých materiálov. Pýtate sa, ako Vám pomôže vysunuté 2.np na udržanie príjemnej klímy v dome? Práve vysunutím 2. NP sme zabezpečili pretienenie 1. NP v horúcich letných dňoch v ranných hodinách cca od 10:45 nielen na okná v kuchyni a obývačke, ale aj na fasádu domu a teda dom sa nebude hneď z rána prehrievať a v poobedňajších hodinách, keď slnko v lete svieti na západnú stenu domu od cca 12:30 do 21:00 Vám vysunuté 2.NP dokáže pretieniť okno do pracovne, vchodové dvere a kúpelne a rovnako aj fasádu domu cca do 14:00 (slnko je najagresívnejšie od 11:00 do 14:00).Na okne do pracovne je predpríprava na vonkajšiu žalúziu. Ak Vás táto ponuka zaujala kontaktujte 0905 43 287, alebo dominik.cuha@
Poschodový dom v radovej zástavbe B Fintice
Ponúkame Vám na predaj dvojpodlažný holodom „B“ v radovej zástavbe troch rodinných domov obci Fintice za cenu 243.500,-Eur. Charakteristika domu „B“: • výmera domu 167 m2 vrátane terasy 25,50 m2 a balkóna 6 m2 • veľkosť pozemku 218 m2 • energetický certifikát A0 • orientácia domu V/Z a kedže sa jedná o stredový dom, tak zo severnej strany je dom krytý ďalšou stavbou, čo Vám zabezpečí minimálne náklady na vykurovanie (odhad 60 - 70€/mesiac) a krytie z južnej strany Vás chráni pred prehrievaním domu v teplých letných dňoch • na 1. NP je kuchyňa spojená s obývačkou + pracovňa, špajz, tech. miestnosť s WC, vstupná chodba a terasa • na 2. NP je 3 x veľká spálňa (viď pôdorys), samostatné WC, veľká kúpelňa a priestranný balkón s orientáciou na východ • dom je postavený z Ytong 300 mm, izolácia stien polystyrén 200 mm, izolácia strechy vata 40 cm, strešná krytina plech, kúrenie podlahové s predprípravou na tepelné čerpadlo, sadrové omietky v celom dome, vypínače a zásuvky značky Legrand, biely náter • balkón – dlažba • terasa zámková dlažba s prestrešením • predpríprava na vonkajšie žalúzie • zvod dažďovej vody je stiahnutý do retenčnej nádoby s trativodom, obecný vodovod Výhody: Každý z troch rodinných domov v tejto radovej zástavbe je postavený ako samostatná stavba, to znamená, že tam nie je žiadna spoločná stena, tj., 3 x samostatná základová doska každá postavená na 300 mm DT, samostatné obvodové steny 300 mm Ytong s dilatačnou medzerou medzi domami, samostatná ŽB doska deliaca 1. NP a 2. NP dilatované polystyrén STYRODUR 2x30 mm, 3 x samostatná strecha dilatovaná, predelená masívnou protipožiarnou murovanou atikou 2x300 mm (spolu 600 mm) medzi jednotlivými domami, čo Vám zabezpečí dokonalé súkromie a odhlučnenie od suseda. Dom sa predáva s kompletne oploteným pozemkom (2 m betónový plot,) čo Vám zabezpečí súkromie. V cene domu je aj zarovanie terénu v dvore. V ďaka unikátnemu dizajnu tohto poschodového domu, ktorý je súčasťou radovej zástavby troch domov, budete mať v studenom zimnom období nízke náklady na vykurovanie a príjemnú klímu v dome v teplých letných dňoch. Prečo príjemná klíma v lete? Dôvodov je niekoľko: orientácia domu V/Z, navrhnutá správna veľkosť a orientácia okien, vysunuté 2. NP na západ 1 m a východ 1 m + 1,2 m balkón, kvalita použitých materiálov. Pýtate sa, ako Vám pomôže vysunuté 2.np na udržanie príjemnej klímy v dome? Práve vysunutím 2. NP sme zabezpečili pretienenie 1. NP v horúcich letných dňoch v ranných hodinách od 10:45 nielen na okná v kuchyni a obývačke, ale aj na fasádu domu a teda dom sa nebude hneď z rána prehrievať a zas v poobedňajších hodinách, keď slnko v lete svieti na západnú stenu domu od 12:30 do 21:00 Vám vysunuté 2. NP dokáže pretieniť okno do pracovne, vchodové dvere a kúpelne a rovnako aj fasádu domu do 14:00 (slnko je najagresívnejšie od 11:00 do 14:00). Ak Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte ma na , dominik.cuha@