inzercia, predaj, predám, bazár

3i. byt 83m, Česká ul., TEHLA, širšie centrum, 4/5p., výťah

Kategória: Byty

Predaj 3izb. bytu v lukratívnej lokalite širšieho centra mesta, Česká ul., BA III - Nové Mesto, neďaleko Trnavského Mýta.
Výmera podlahovej plochy bytu je podľa pôdorysu vygenerovaného z portálu Matterport 83m2, byt je situovaný na 4/5p. tehlového bytového domu s výťahom.

Byt je v pôvodnom udržiavanom stave vhodnom na komplexnú prerábku podľa predstáv nového majiteľ.

MOŽNOSŤ PRERÁBKY AJ NA PLNOHODNOTNÝ 4 izb. BYT, zobytnením kuchyne a umiestnením kuchynskej linky do izby s loggiou (na protiľahlú stenu).

Byt je priestranný, slnečný orientovaný na dve strany, do ulice a do vnútrobloku s prevládajúcou SV - JZ orientáciou s dostatkom slnka a svetla v byte počas celého dňa. Obývačka a jedna spálňa sú otočené na juhozápad (do ulice), kuchyňa s druhou spálňou sú otočené na severovýchod. Izby sú samostatné, nepriechodné, každá so vstupom z chodby, kúpeľňa s vaňou a toaleta sú oddelené, pri kuchyni je praktická špajza, vstup na balkón otočený do ulice je z jednej z izieb/spální. V izbách sú pomerne zachovalé kvalitné pôvodné drevené parkety, okná v byte sú plastové.

Bytový dom je TEHLOVÁ stavba z konca 60-tych rokov v dobrej technickej kondícii, pravidelne udržiavaný, s novou vchodovou bránou na bezpečnostný čip, v objekte boli vymenené domové stupačky. Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite širšieho centra mesta s výborným dopravným napojením do ktorejkoľvek mestskej časti. V okolí domu je nadštandardná občianska vybavenosť charakteristická pre centrálne zóny miest. Nákupné centrá Centrál a VIVO sa nachádzajú v pešej dostupnosti, resp. vo vzdialenosti 1 zastávky MHD (električka), na ulici Česká sa nachádza výborná ZŠ a osemročné gymnázium s výučbou anglického jazyka, MŠ, v pešej vzdialenosti je Zimný štadión O. Nepelu., NTC, obľúbené kúpalisko Tehelné pole s výbornou balkánskou zmrzlinou, novovybudovaný park "JAMA" a ďalšie prevádzky obchodu a služieb.

Česká ul. sa nachádza v pokojnej a bezpečnej lokalite s dostatkom zelene, dom je v dostatočnej vzdialenosti od rušnej Vajnorskej ul., bez akýchkoľvek rušivých vplyvov z okolia. Ulica Česká je jednosmerná, nie je tranzitná, je využívaná najmä obyvateľmi okolitých bytových domov. Parkovanie je možné na ulici priamo pred domom alebo vo vnútrobloku bytového domu.

Byt je kúpou voľný, je vhodný na kúpu aj na investičné účely, vďaka strategickej polohe v blízkosti centra mesta.

LEN HOTOVOSTNÝ KLIENT so zabezpečením kúpnej ceny formou notárskej úschovy, alebo v prípade hypotéky, klient s možnosťou založenia inej nehnuteľnosti, bližšie info na vyžiadanie v RK
____________________________________________
Volajte alebo píšte ešte dnes, obhliadku nehnuteľnosti Vám radi zabezpečíme, aj cez víkend:

tel: , , e-mail: monika.novakova@

Text, fotografie a obrázky sú autorským dielom a majetkom spoločnosti IVMO-real, s.r.o. a podliehajú autorským právam.
3i. byt 83m, Česká ul., TEHLA, širšie centrum, 4/5p., výťah
Podobné inzeráty
LUXUSNÝ 3-IZB.BYT V PASÁŽI VALENTÍNA
BRANISLAV ČURI z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS vám ponúka na predaj 3-izb. byt priamo v samom centre Košíc v pasáži Valentína na Mäsiarskej ulici č. 57/A Ak ste tým pravým milovníkom Košíc, hľadáte naozaj luxusne zariadený jedinečný byt a užívate si pulz mesta od rána do večera, tak je potom táto ponuka práve pre Vás. Pozrite si video prehliadku skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: Pozrite si virtuálnu prehliadku skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: Technické info a parametre: Adresa: Mäsiarska 57/A Úžitková plocha: 83 m2 Počet izieb: 3 Poschodie: 2 Výťah: áno(po 2. poschodie, jedno poschodie treba vyjsť peši) Okná: strešné Velux Kúrenie: podlahové/radiátory Klimatizácia: áno(vo všetkých izbách) Balkón: nie Parkovanie: vlastné v garáži(nie je zahrnuté v cene) Dispozičné riešenie: Byt sa skladá zo vstupnej chodby, kuchyne, obývačky, 2 spální, 2 kúpeľní s vaňou a sprchovacím kútom, bidetom a záchodom. Byt je zariadený vysoko kvalitnými zariadením, nábytkom a doplnkami. Kuchynská linka je na mieru a obsahuje všetky stavané spotrebiče značky Siemens. Nábytok a doplnky sú zo štúdia ZENO. Postele sú značky SAFFRON. MHD spojenia: autobusy a električky, obchodné centrum Urban, Aupark, Biznis centrum Bastion, Duett, reštaurácie, kaviarne a obchodíky na celej Hlavnej ulici, autobusová a železničná stanica, obchvat mesta je v blízkosti, Banky: SLSP, CSOB, VUB, Tatrabanka, jasle a škôlky Cena bytu je 379.990,- EUR + možnosť kúpiť parkovacie miesto vo vnútornej garáži za 39.990,- EUR, ale nie je to podmienka. Ak vás táto ponuka zaujala tak nás neváhajte kontaktovať: Ing. Branislav Čuri - - certifikovaný realitný maklér NARKS Poschodie: 3 Počet poschodí: 3 Počet izieb: 3 Obytná plocha: 83m² Celková rozloha: 83m² Úžitková plocha: 83m² Stav: po rekonštrukcii Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút Balkón: nie Pivnica: nie Garáž: áno Výťah: áno Parkovanie: áno Zariadenie: zariadený Zateplený objekt: áno Klimatizácia: áno
3i. byt 88m, Česká ul., TEHLA, širšie centrum, 4/5p., výťah
Predaj 3izb. bytu v lukratívnej lokalite širšieho centra mesta, Česká ul., BA III - Nové Mesto, neďaleko Trnavského Mýta. Výmera podlahovej plochy bytu je podľa pôdorysu vygenerovaného z portálu Matterport 88m2, byt je situovaný na 4/5p. tehlového bytového domu s výťahom. Byt je v pôvodnom udržiavanom stave vhodnom na komplexnú prerábku podľa predstáv nového majiteľ. MOŽNOSŤ PRERÁBKY AJ NA PLNOHODNOTNÝ 4 izb. BYT, zobytnením kuchyne a umiestnením kuchynskej linky do izby s loggiou (na protiľahlú stenu). Byt je priestranný, slnečný orientovaný na dve strany, do ulice a do vnútrobloku s prevládajúcou SV - JZ orientáciou s dostatkom slnka a svetla v byte počas celého dňa. Obývačka a jedna spálňa sú otočené na juhozápad (do ulice), kuchyňa s druhou spálňou sú otočené na severovýchod. Izby sú samostatné, nepriechodné, každá so vstupom z chodby, kúpeľňa s vaňou a toaleta sú oddelené, pri kuchyni je praktická špajza, vstup na balkón otočený do ulice je z jednej z izieb/spální. V izbách sú pomerne zachovalé kvalitné pôvodné drevené parkety, okná v byte sú plastové. Bytový dom je TEHLOVÁ stavba z konca 60-tych rokov v dobrej technickej kondícii, pravidelne udržiavaný, s novou vchodovou bránou na bezpečnostný čip, v objekte boli vymenené domové stupačky. Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite širšieho centra mesta s výborným dopravným napojením do ktorejkoľvek mestskej časti. V okolí domu je nadštandardná občianska vybavenosť charakteristická pre centrálne zóny miest. Nákupné centrá Centrál a VIVO sa nachádzajú v pešej dostupnosti, resp. vo vzdialenosti 1 zastávky MHD (električka), na ulici Česká sa nachádza výborná ZŠ a osemročné gymnázium s výučbou anglického jazyka, MŠ, v pešej vzdialenosti je Zimný štadión O. Nepelu., NTC, obľúbené kúpalisko Tehelné pole s výbornou balkánskou zmrzlinou, novovybudovaný park "JAMA" a ďalšie prevádzky obchodu a služieb. Česká ul. sa nachádza v pokojnej a bezpečnej lokalite s dostatkom zelene, dom je v dostatočnej vzdialenosti od rušnej Vajnorskej ul., bez akýchkoľvek rušivých vplyvov z okolia. Ulica Česká je jednosmerná, nie je tranzitná, je využívaná najmä obyvateľmi okolitých bytových domov. Parkovanie je možné na ulici priamo pred domom alebo vo vnútrobloku bytového domu. Byt je kúpou voľný, je vhodný na kúpu aj na investičné účely, vďaka strategickej polohe v blízkosti centra mesta. LEN HOTOVOSTNÝ KLIENT so zabezpečením kúpnej ceny formou notárskej úschovy, alebo v prípade hypotéky, klient s možnosťou založenia inej nehnuteľnosti, bližšie info na vyžiadanie v RK ____________________________________________ Volajte alebo píšte ešte dnes, obhliadku nehnuteľnosti Vám radi zabezpečíme, aj cez víkend: tel: , , e-mail: monika.novakova@ Text, fotografie a obrázky sú autorským dielom a majetkom spoločnosti IVMO-real, s.r.o. a podliehajú autorským právam.
Predám 4 izbový byt neďaleko centra v Nových Zámkoch
PONUKA: Predám 4 izbový byt s balkónom neďaleko centra v Nových Zámkoch. Byt je v osobnom vlastníctve a prešiel rekonštrukciou. Má murované jadro, plastové okná, laminátové podlahy v obytných izbách, dlažbu v kúpeľni a na toalete. V byte boli vymenené elektrické rozvody v jadre, znížené stropy s bodovým osvetlením. Byt je klimatizovaný. Bytový dom je zateplený s novým výťahom. VÝMERA: 80,83m2 + balkón DISPOZÍCIA A VYBAVENIE: Byt je slnečný, priestranný a dobre dispozične riešený. Pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne s kuchynskou linkou na mieru so vstavanými spotrebičmi a špajzou, priestrannej obývačky, spálne so vstavanou skriňou, dvoch obytných izieb. V kúpeľni sa nachádza sprchový kút, dvojumývadlo, zrkadlo. Toaleta je oddelená. ODPORÚČAM OBHLIADKU! Výhody: kompletná rekonštrukcia, poloha neďaleko centra PARKOVANIE: Verejné, bezproblémové pred bytovým domom POLOHA: Byt sa nachádza v obľúbenej lokalite neďaleko centra s plnou občianskou vybavenosťou. V pešej vzdialenosti sa nachádza centrum, potraviny, bankomat, pošta, lekáreň, škola / škôlka, fitness centrum. Nové Zámky sa nachádzajú 30 km od mesta Komárna, 35 km od mesta Nitra a 100 km od hlavného mesta Bratislava. Výhodou je vynikajúce vlakové spojenie (EC, IC) V cene nehnuteľnosti je zahrnutý: -kompletný právny servis -kompletný realitný servis vrátane provízie -zabezpečenia všetkých písomností ( rezervačná zmluva, zmluva o budúcej zmluve, kúpna zmluva ) -autorizácia zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv na kataster -prepis energií U nás vybavíte všetko na jednom mieste - realitný a právny FULL servis - spolupracujeme so všetkými finančnými Inštitúciami - bezplatná ponuka financovania prostredníctvom hypotekárneho úveru -prerábky na kľúč -potvrdenia pre dedičské konania! Inzerujte cez nás! Pre viac informácii a dohodnutie obhliadky kontaktujte makléra na tel. číslo Ing. Marián Galla, člen realitnej únie č. 470117 a licencovaný realitný maklér NARKS ID: MG 1002 Počet izieb: 4 Obytná plocha: 80.83m² Celková rozloha: 80.83m² Úžitková plocha: 80.83m² Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Odvoz odpadu: áno Voda: neuvedené Plyn: áno Kúpeľňa: sprchovací kút Vykurovanie: spoločné Balkón: áno Výťah: áno Parkovanie: verejné Postavené z: panel Zateplený objekt: áno Klimatizácia: áno Okná: plastové
Predám 4 izbový byt s balkónom v Nových Zámkoch
PONUKA: Predám 4 izbový byt s balkónom neďaleko centra v Nových Zámkoch. Byt je v osobnom vlastníctve a prešiel rekonštrukciou. Má murované jadro, plastové okná, laminátové podlahy v obytných izbách, dlažbu v kúpeľni a na toalete. V byte boli vymenené elektrické rozvody v jadre, znížené stropy s bodovým osvetlením. Byt je klimatizovaný. Bytový dom je zateplený s novým výťahom. VÝMERA: 80,83m2 + balkón DISPOZÍCIA A VYBAVENIE: Byt je slnečný, priestranný a dobre dispozične riešený. Pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne s kuchynskou linkou na mieru so vstavanými spotrebičmi a špajzou, priestrannej obývačky, spálne so vstavanou skriňou, dvoch obytných izieb. V kúpeľni sa nachádza sprchový kút, dvojumývadlo, zrkadlo. Toaleta je oddelená. ODPORÚČAM OBHLIADKU! Výhody: kompletná rekonštrukcia, poloha neďaleko centra PARKOVANIE: Verejné, bezproblémové pred bytovým domom POLOHA: Byt sa nachádza v obľúbenej lokalite neďaleko centra s plnou občianskou vybavenosťou. V pešej vzdialenosti sa nachádza centrum, potraviny, bankomat, pošta, lekáreň, škola / škôlka, fitness centrum. Nové Zámky sa nachádzajú 30 km od mesta Komárna, 35 km od mesta Nitra a 100 km od hlavného mesta Bratislava. Výhodou je vynikajúce vlakové spojenie (EC, IC) V cene nehnuteľnosti je zahrnutý: -kompletný právny servis -kompletný realitný servis vrátane provízie -zabezpečenia všetkých písomností ( rezervačná zmluva, zmluva o budúcej zmluve, kúpna zmluva ) -autorizácia zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv na kataster -prepis energií U nás vybavíte všetko na jednom mieste - realitný a právny FULL servis - spolupracujeme so všetkými finančnými Inštitúciami - bezplatná ponuka financovania prostredníctvom hypotekárneho úveru -prerábky na kľúč -potvrdenia pre dedičské konania! Inzerujte cez nás! Pre viac informácii a dohodnutie obhliadky kontaktujte makléra na tel. číslo Ing. Marián Galla, člen realitnej únie č. 470117 a licencovaný realitný maklér NARKS ID: MG 1002 Počet izieb: 4 Obytná plocha: 80.83m² Celková rozloha: 80.83m² Úžitková plocha: 80.83m² Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Odvoz odpadu: áno Voda: neuvedené Plyn: áno Kúpeľňa: sprchovací kút Vykurovanie: spoločné Balkón: áno Výťah: áno Parkovanie: verejné Postavené z: panel Zateplený objekt: áno Klimatizácia: áno Okná: plastové
Predám 4 izbový byt s balkónom neďaleko centra v Nových Zámk
PONUKA: Predám 4 izbový byt s balkónom neďaleko centra v Nových Zámkoch. Byt je v osobnom vlastníctve a prešiel rekonštrukciou. Má murované jadro, plastové okná, laminátové podlahy v obytných izbách, dlažbu v kúpeľni a na toalete. V byte boli vymenené elektrické rozvody v jadre, znížené stropy s bodovým osvetlením. Byt je klimatizovaný. Bytový dom je zateplený s novým výťahom. VÝMERA: 80,83m2 + balkón DISPOZÍCIA A VYBAVENIE: Byt je slnečný, priestranný a dobre dispozične riešený. Pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne s kuchynskou linkou na mieru so vstavanými spotrebičmi a špajzou, priestrannej obývačky, spálne so vstavanou skriňou, dvoch obytných izieb. V kúpeľni sa nachádza sprchový kút, dvojumývadlo, zrkadlo. Toaleta je oddelená. ODPORÚČAM OBHLIADKU! Výhody: kompletná rekonštrukcia, poloha neďaleko centra PARKOVANIE: Verejné, bezproblémové pred bytovým domom POLOHA: Byt sa nachádza v obľúbenej lokalite neďaleko centra s plnou občianskou vybavenosťou. V pešej vzdialenosti sa nachádza centrum, potraviny, bankomat, pošta, lekáreň, škola / škôlka, fitness centrum. Nové Zámky sa nachádzajú 30 km od mesta Komárna, 35 km od mesta Nitra a 100 km od hlavného mesta Bratislava. Výhodou je vynikajúce vlakové spojenie (EC, IC) V cene nehnuteľnosti je zahrnutý: -kompletný právny servis -kompletný realitný servis vrátane provízie -zabezpečenia všetkých písomností ( rezervačná zmluva, zmluva o budúcej zmluve, kúpna zmluva ) -autorizácia zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv na kataster -prepis energií U nás vybavíte všetko na jednom mieste - realitný a právny FULL servis - spolupracujeme so všetkými finančnými Inštitúciami - bezplatná ponuka financovania prostredníctvom hypotekárneho úveru -prerábky na kľúč -potvrdenia pre dedičské konania! Inzerujte cez nás! Pre viac informácii a dohodnutie obhliadky kontaktujte makléra na tel. číslo Ing. Marián Galla, člen realitnej únie č. 470117 a licencovaný realitný maklér NARKS ID: MG 1002 Počet izieb: 4 Obytná plocha: 80.83m² Celková rozloha: 80.83m² Úžitková plocha: 80.83m² Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Odvoz odpadu: áno Voda: neuvedené Plyn: áno Kúpeľňa: sprchovací kút Vykurovanie: spoločné Balkón: áno Výťah: áno Parkovanie: verejné Postavené z: panel Zateplený objekt: áno Klimatizácia: áno Okná: plastové
Prenájom krásny 4 izbový byt, Znievska ulica, Bratislava V.
POPIS BYTU: Ponúkame na prenájom krásny, zrekonštruovaný a zariadený 4 izbový byt s nepriechodnými izbami v lokalite Bratislava V. Petržalka, na ulici Znievska. Byt sa nachádza na 5/8 poschodí panelového, zatepleného domu s výťahom. Celková výmera bytu je 83 m2, súčasťou je lodžia o rozlohe 3 m2. Voľný je ihneď pre ideálne max. 4-5 osôb, môže byt aj rodinka s deťmi. Parkovanie je pri ceste bez zonácii, mimo modrého značenia možné. STAV BYTU: Ponúkaný byt je po rekonštrukcii, má vymenené plastové okná, plávajúcu podlahu, kuchynskú linku, kúpeľňa je s vaňou. Prenajíma sa zariadený nábytkom a vybavený spotrebičmi - sporák, chladnička, práčka, mikrovlnná rúra, umývačka riadu, TV, úložný priestor, bezpečnostné dvere. PLATBY: Prvé nájomné 900 euro vrátane energií, depozit 700,- € a províziu pre RK 600,- €. LOKALITA: Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť a výbornú dostupnosť do centra mesta, tak ako aj obchvat Bratislavy, (obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, škola, škôlka, sieť MHD). V blízkosti je nákupné centrum, detské ihrisko a možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky. Vďaka týmto výhodám patrí medzi najobľúbenejšie lokality na život v Bratislave. Poschodie: 5 Počet poschodí: 8 Počet izieb: 4 Obytná plocha: 83m² Celková rozloha: 83m² Úžitková plocha: 83m² Vlastníctvo: osobné Stav: po rekonštrukcii Odvoz odpadu: áno - separovaný Voda: neuvedené Plyn: áno Internet: optika Kúpeľňa: vaňa Vykurovanie: spoločné Lódžia: áno - 1 Výťah: áno Parkovanie: verejné Postavené z: panel Zariadenie: zariadený Zateplený objekt: áno Káblová televízia: áno Okná: plastové