inzercia, predaj, predám, bazár

3x VYZNAMENANIE - SOPVP, odboj, NSG

Kategória: Zberateľstvo

3x VYZNAMENANIE:
1.- Pamätný kríž vernosti SOPVP 1939-1945
2.- Za vernosť - 2. národný odboj 1939-1945
3.- Kríž za verné služby NSG 1938

Cena za všetko je 55eur + pošta

KONTAKT: najlepšie cez inzerát e-mailom - prípadne telefonicky,no volať poprosím len vo večerných hodinách! Na SMS neodpisujem!

Jedná sa o predaj starých použitých predmetov bez záruky a bez možnosti dodatočných reklamácií,preto ak niečo nieje jasné,pýtajte sa,prípadne žiadajte dodatočné foto. Osobnou obhliadkou a osobným prevzatím predídete možným nedorozumeniam...

VÝMENA MNOU PONÚKANÝCH PREDMETOV ZA INÝ ZBERATEĽSKÝ MATERIÁL VíTANÁ!
Výmená možná za veci hasičské, skautské, železničiarske, vojenské, rybárske a poľovnícke.
Jednoducho za čokoľvek slovenské z pred r.1945. Najlepšie ak je to z vojnového oddobia - Slovenský Štát (1939-45).
(odznaky,plakety,medaile,rôzne predmety značené dvojkrížom, preukazy,cestovné pasy,rôzne dokumenty HM a HG,učebmiče,časopisy aj dennú tlač,šabľe,bodáky,rukávové pásky,razítka ,pracky a opasky,gombíky z uniforiem atď.)

!!!Ponúkané predmety sú určené čisto pre zberateľské účeli a týmto prehlasujem, že niesom členom žiadneho hnutia podporujúceho národnostnú,rasovú,triednu nenávisť,alebo potláčanie práv a slobôd človeka,ani takéto hnutie nepodporujem!!!
3x VYZNAMENANIE - SOPVP, odboj, NSG
Podobné inzeráty
Medaila Za verné služby NSG
Medaila Za verné služby NSG, pozri aj ďalšie moje inzeráty
Odznak VMP Prešov,vyznamenanie - ocenenie
Predám odznaky Prešova a vyznamenanie-ocenenie (retro socialistické socializmus socík)na fotkách: Predám staré retro odznaky: 1.starý odznak Prešov(5 €), 2. OZKN odevné závody kpt.Nálepku Prešov-30 rokov 1940-1970(2 €), 3.4.5. závod Prešov 10 rokov 1961-1971, ( 1 €/1 kus), 6.7.8.9. Agrostav KZ Prešov (0,50 €/1 kus), 10.Cementa Prešov výrobné družstvo 20 rokov ( 1 €/1 kus), 11. Východoslovenský mäsový priemysel n.p.Prešov (1 €), vyznamenanie - ocenenie Najlepší pracovník SLOVAKOTEX. 4 cm x 2,8 cm (v krabičke)3 €, vyznamenanie - ocenenie NAJLEPŠÍ PRACOVNÍK N.P. OZ V TRENČÍNE. 3,8 cm x 3 cm (v krabičke) 7 €. Pri kúpe viac kusov,ceny dohodou. Ponuky mailom , nie sms(SMSKY MI NEPÍŠTE) - na sms nereagujem. Pozrite všetky moje inzeráty.Inzeráty sú vždy aktuálne až do zmazania. Uprednostním osobný odber alebo pošlem po vložení peňazí na účet. Ak sa posiela poštou , pripočítava sa cena poštovného. PLATBA VOPRED NA ÚČET cez internet banking. Na dobierku neposielam .
WW2 vyznamenania. Nemecké vyznamenanie Obranného valu.
Predám vyznamenanie z druhej svetovej vojny. Nemecké vyznamenanie Obranného valu. Originál s expertízou pravosti. Vyznamenanie + expertíza. Vojnové, vojenské veci, pozri aj moje ostatné inzeráty. Predmet je na zberateľské účely nie na propagáciu a iné zneužívanie. Inzerát platný do zmazania.
Hasičské vyznamenanie hasič požiarnik.
Ponúkam hasičské vyznamenania, Strieborné významenanie Košice 1927, riadne puncovane. Zemská hasičská jednota na Slovensku za 50 rokov, smalty vo veľmi krásnom stave a vyznamenanie zemská hasičská jednota na Slovensku 1922 bronz. Vymením za medaile plakety autoplakety len Slovenské do roku 1945, a ťažitká slovenský štát, rôzne aj robené. Lepšie foto viem nafotiť za denného svetla. Hasič požiarnik vyznamenanie odznak medaila.
Predám vyznamenanie KVK s mečmi
Predám originálne, nemecké vojnové vyznamenanie KVK s mečmi na dlhej stuhe. Vyznamenanie je značené v krúžku. Vyznamenanie ako aj stuha sú vo vynikajúcom stave. Ponúkané predmety slúžia výhradne na zberateľské, študijné a múzejné účely. Jedná sa o originálne predmety z obdobia druhej svetovej vojny ktoré neslúžia a ani nesmú slúžiť na podporu propagáciu hnutí a názorov potlačujúcich základné ľudské práva a slobody. EK, Eisernes Kreuz, vyznamenie, Nemecko, HJ,
Odboj 1939-1945.Medaila SOPVP +etujka.
Ponukan na vymenu za partizansky odznak,medailu ci nieco zo SNP zo Slovenskeho odboja alebo kludne predam za 30e plus posta alebo osobny odber.Stav je krasny,medaila je cista z miniaturou v origo etujke,Jedna sa o 1 verziu.Ponuky posielajte v sprave na email,na mobil nevolat.