inzercia, predaj, predám, bazár

4 izbový apartmán priamo v prvej línii, ostrov Vir, Chorváts

Kategória: Byty

Referenčné číslo: CB_3620_30

Licencovaná realitná kancelária Relax Properties Vám ponúka na predaj veľký 4 izbový apartmán, ktorý sa nachádza v prvej morskej línii hneď vedľa pláže na ostrove Vir, ktorý je spojený mostom s pevninou.

Nehnuteľnosť sa nachádza v apartmánovom dome s 3 samostatnými apartmánmi. Tento trojpodlažný rodinný dom sa nachádza v najkrajšej zátoke ostrova Vir, na piesočnatej pláži s výhľadom na more.

Na predaj je 91m2 4 izbový apartmán, ktorý sa nachádza na prízemí a disponuje 3 samostatnými spálňami a 2 kúpeľňami. Okrem tohto apartmánu je na predaj je prvé a druhé poschodie domu, ktorý pozostáva celkovo z troch apartmánov.

Každé poschodie je na predaj v cene 438.840 eur. Taktiež je možné zakúpiť obe podlažia v cene 879 800 eur

Ku každému bytu prislúchajú 2 parkovacie miesta vo dvore. Každý byt je kompletne zariadený všetkými spotrebičmi a nábytkom. Apartmány majú kategorizáciu 3 *** hviezdičiek.

Kompletná občianska vybavenosť v okolí:  obchod 200 m, reštaurácia 200 m, autobusová zastávka 200 m, centrum mesta 4 km, letisko 30 km. Poloha domu ponúka vynikajúcu aktívnu dovolenku vo vrchole sezóny a pokojnú a relaxačnú dovolenku v predsezóne a po sezóne. Táto dovolenková vila je veľmi výhodným východiskovým bodom pre jednodňové výlety do susedných oblastí, v národných parkoch, ako sú vodopády Krka, Plitvice, Kornati, Velika Paklenica a Mala Paklenica. Ostrov Vir je spojený s pevninou mostom a ostrov sa nachádza oproti Zadaru.
4 izbový apartmán priamo v prvej línii, ostrov Vir, Chorváts
Podobné inzeráty
4-izbový apartmán, 80m od mora, Chorvátsko, Vir
Typ: 4-izbový byt Obec: V spolupráci s partnerskou realitnou kanceláriou v Chorvátsku ponúkame na predaj apartmány v 3 novovybudovaných apartmánových budovách na ostrove Vir v Chorvátsku, len 80m od mora. Ostrov Vir je s pevninou spojený mostom v dĺžke 300 m, čo zabezpečuje bezproblémový prístup autom. Od mesta Zadar je ostrov Vir vzdialený cca 20 km. Ostrov Vir patrí do súostrovia Zadarskej riviéry v severozápadnej časti Dalmácie. Susedí s obľúbeným ostrovom Pag a pevninským kúpeľným mestečkom Nin. V porovnaní s Pagom je kľudnejší, takže tu nájdete väčší pokoj, krištáľovo čistú a tyrkysovo modrú vodu, prekrásne pláže, ale aj veľa prírodných a kultúrnych zaujímavostí. Veľkou výhodou je stabilnejšie slnečné počasie vďaka ochrane pohoria Velebit a ostrova Pag. Projekt pozostáva z troch apartmánových budov a v každej sa nachádzajú tri apartmány. Apartmány sa nachádzajú v časti Prezida, na južnej strane ostrova, pričom vzdialenosť od pláže je len cca 80 m. Pláž je pieskovo-kamienková a je považovaná za najkrajšiu zátoku na ostrove Vir. Apartmány: Apartmán na prízemí: výmera 78,75 m2, pozemok 44 m2, 2 parkovacie miesta, cena 265 500 € Apartmán na 1. poschodí: výmera 78,75 m2, pozemok 7 m2, strešná terasa o výmere37,4 m2, 1 parkovacie miesto, cena 297.000 EUR Apartmán na 2. poschodí: výmera 78,75 m2, pozemok 7 m2, strešná terasa o výmere 39,6 m2, 2 parkovacie miesta, cena 342.000 EUR Dispozícia: Každý apartmán má výmeru cca 79 m2 a pozostáva z 3 spální, 2 kúpeľní, obývačky s kuchyňou a má tiež veľkú terasu (cca 18 m2). Väčšia kúpeľňa je pripojená k veľkej spálni a menšia kúpeľňa je k dispozícii pre ďalšie dve menšie spálne. Apartmány sú klimatizované, so 4 výduchmi klimatizácie v každom apartmáne. Apartmán na prízemí má pozemok (cca 35m2) použiteľný ako ďalšia terasa alebo predzáhradka s priestorom na uskladnenie bicyklov alebo člnu. Apartmány na 1. a na 2. poschodí majú na streche budovy terasu rozdelenú na dve časti s pripravenými prípojkami pre jacuzzi. Kupujúci s apartmánom nadobudne aj strešnú terasu. Vonkajšie klimatizačné jednotky sú umiestnené na streche nad vonkajším schodiskom budovy. Vybavenie apartmánov: Apartmány sa dokončujú, predávajú sa v stave “štandard “ a sú robené z kvalitných materiálov. Posuvné okenné steny pri východoch na terasu sú zdvíhacie - posuvné hliníkové. Na všetky okná a dvere sú namontované moskytiéry a AL rolety antracitovej farby, ktoré sa zdvíhajú a spúšťajú pomocou elektromotora. Sklenené zábradlia sú z tmavého skla a na strešných terasách sa nachádzajú hlinikové pergoly. V kúpeľniach je podlahové kúrenie s digitálnym termostatom, vaňa v kúpeľni je tiež špičkovej kvality, vyrobené z liateho mramoru, s moderným vzhľadom a sprchové kúty sú celosklenené s otočnými dverami. Drahšia a bohatšia verzia kabín s posuvnými dverami. Vane a sprchové kúty sú od renomovaného výrobcu AQUASTIL. Vstavané
4 izbový apartmán, 80m od mora, Chorvátsko, Vir
V spolupráci s partnerskou realitnou kanceláriou v Chorvátsku ponúkame na predaj apartmány v 3 novovybudovaných apartmánových budovách na ostrove Vir v Chorvátsku, len 80m od mora. Ostrov Vir je s pevninou spojený mostom v dĺžke 300 m, čo zabezpečuje bezproblémový prístup autom. Od mesta Zadar je ostrov Vir vzdialený cca 20 km. Ostrov Vir patrí do súostrovia Zadarskej riviéry v severozápadnej časti Dalmácie. Susedí s obľúbeným ostrovom Pag a pevninským kúpeľným mestečkom Nin. V porovnaní s Pagom je kľudnejší, takže tu nájdete väčší pokoj, krištáľovo čistú a tyrkysovo modrú vodu, prekrásne pláže, ale aj veľa prírodných a kultúrnych zaujímavostí. Veľkou výhodou je stabilnejšie slnečné počasie vďaka ochrane pohoria Velebit a ostrova Pag. Projekt pozostáva z troch apartmánových budov a v každej sa nachádzajú tri apartmány. Apartmány sa nachádzajú v časti Prezida, na južnej strane ostrova, pričom vzdialenosť od pláže je len cca 80 m. Pláž je pieskovo-kamienková a je považovaná za najkrajšiu zátoku na ostrove Vir. Apartmány: Apartmán na prízemí: výmera 78,75 m2, pozemok 44 m2, 2 parkovacie miesta, cena 265 500 € Apartmán na 1. poschodí: výmera 78,75 m2, pozemok 7 m2, strešná terasa o výmere37,4 m2, 1 parkovacie miesto, cena 297.000 EUR Apartmán na 2. poschodí: výmera 78,75 m2, pozemok 7 m2, strešná terasa o výmere 39,6 m2, 2 parkovacie miesta, cena 342.000 EUR Dispozícia: Každý apartmán má výmeru cca 79 m2 a pozostáva z 3 spální, 2 kúpeľní, obývačky s kuchyňou a má tiež veľkú terasu (cca 18 m2). Väčšia kúpeľňa je pripojená k veľkej spálni a menšia kúpeľňa je k dispozícii pre ďalšie dve menšie spálne. Apartmány sú klimatizované, so 4 výduchmi klimatizácie v každom apartmáne. Apartmán na prízemí má pozemok (cca 35m2) použiteľný ako ďalšia terasa alebo predzáhradka s priestorom na uskladnenie bicyklov alebo člnu. Apartmány na 1. a na 2. poschodí majú na streche budovy terasu rozdelenú na dve časti s pripravenými prípojkami pre jacuzzi. Kupujúci s apartmánom nadobudne aj strešnú terasu. Vonkajšie klimatizačné jednotky sú umiestnené na streche nad vonkajším schodiskom budovy. Vybavenie apartmánov: Apartmány sa dokončujú, predávajú sa v stave “štandard “ a sú robené z kvalitných materiálov. Posuvné okenné steny pri východoch na terasu sú zdvíhacie - posuvné hliníkové. Na všetky okná a dvere sú namontované moskytiéry a AL rolety antracitovej farby, ktoré sa zdvíhajú a spúšťajú pomocou elektromotora. Sklenené zábradlia sú z tmavého skla a na strešných terasách sa nachádzajú hlinikové pergoly. V kúpeľniach je podlahové kúrenie s digitálnym termostatom, vaňa v kúpeľni je tiež špičkovej kvality, vyrobené z liateho mramoru, s moderným vzhľadom a sprchové kúty sú celosklenené s otočnými dverami. Drahšia a bohatšia verzia kabín s posuvnými dverami. Vane a sprchové kúty sú od renomovaného výrobcu
4-izbový apartmán, 80m od mora, Chorvátsko, Vir
Typ: 4-izbový byt Obec: V spolupráci s partnerskou realitnou kanceláriou v Chorvátsku – ReMax Hrvatska ponúkame na predaj apartmány v 3 novovybudovaných apartmánových budovách na ostrove Vir v Chorvátsku, len 80m od mora. Ostrov Vir je s pevninou spojený mostom v dĺžke 300 m, čo zabezpečuje bezproblémový prístup autom. Od mesta Zadar je ostrov Vir vzdialený cca 20 km. Ostrov Vir patrí do súostrovia Zadarskej riviéry v severozápadnej časti Dalmácie. Susedí s obľúbeným ostrovom Pag a pevninským kúpeľným mestečkom Nin. V porovnaní s Pagom je kľudnejší, takže tu nájdete väčší pokoj, krištáľovo čistú a tyrkysovo modrú vodu, prekrásne pláže, ale aj veľa prírodných a kultúrnych zaujímavostí. Veľkou výhodou je stabilnejšie slnečné počasie vďaka ochrane pohoria Velebit a ostrova Pag. Projekt pozostáva z troch apartmánových budov a v každej sa nachádzajú tri apartmány. Apartmány sa nachádzajú v časti Prezida, na južnej strane ostrova, pričom vzdialenosť od pláže je len cca 80 m. Pláž je pieskovo-kamienková a je považovaná za najkrajšiu zátoku na ostrove Vir. Apartmány: Apartmán na prízemí: výmera 78,75 m2, pozemok 44 m2, 2 parkovacie miesta, cena 265 500 € Apartmán na 1. poschodí: výmera 78,75 m2, pozemok 7 m2, strešná terasa o výmere37,4 m2, 1 parkovacie miesto, cena 297.000 EUR Apartmán na 2. poschodí: výmera 78,75 m2, pozemok 7 m2, strešná terasa o výmere 39,6 m2, 2 parkovacie miesta, cena 342.000 EUR Dispozícia: Každý apartmán má výmeru cca 79 m2 a pozostáva z 3 spální, 2 kúpeľní, obývačky s kuchyňou a má tiež veľkú terasu (cca 18 m2). Väčšia kúpeľňa je pripojená k veľkej spálni a menšia kúpeľňa je k dispozícii pre ďalšie dve menšie spálne. Apartmány sú klimatizované, so 4 výduchmi klimatizácie v každom apartmáne. Apartmán na prízemí má pozemok (cca 35m2) použiteľný ako ďalšia terasa alebo predzáhradka s priestorom na uskladnenie bicyklov alebo člnu. Apartmány na 1. a na 2. poschodí majú na streche budovy terasu rozdelenú na dve časti s pripravenými prípojkami pre jacuzzi. Kupujúci s apartmánom nadobudne aj strešnú terasu. Vonkajšie klimatizačné jednotky sú umiestnené na streche nad vonkajším schodiskom budovy. Vybavenie apartmánov: Apartmány sa dokončujú, predávajú sa v stave “štandard “ a sú robené z kvalitných materiálov. Posuvné okenné steny pri východoch na terasu sú zdvíhacie - posuvné hliníkové. Na všetky okná a dvere sú namontované moskytiéry a AL rolety antracitovej farby, ktoré sa zdvíhajú a spúšťajú pomocou elektromotora. Sklenené zábradlia sú z tmavého skla a na strešných terasách sa nachádzajú hlinikové pergoly. V kúpeľniach je podlahové kúrenie s digitálnym termostatom, vaňa v kúpeľni je tiež špičkovej kvality, vyrobené z liateho mramoru, s moderným vzhľadom a sprchové kúty sú celosklenené s otočnými dverami. Drahšia a bohatšia verzia kabín s posuvnými dverami. Vane a sprchové kúty sú od renomovaného výrobcu AQUASTIL. Vstavané splachovacie nádržky vyrába TECE. V sprchových kútoch sú podomietkové ba
3-izbové novostavby apartmánov v prvej línii pri mori, ostro
Podrobnosti o nehnuteľnosti ID nehnuteľnosti C_2344 Miesto: Korčula Typ nehnuteľnosti: posledné 3 voľné apartmány na predaj Cena 399.125 € Obytná plocha: 82m2 Terasa: 18,5m2 Dispozícia: 2 spálne, 2 kúpeľne, výhľad na more Vzdialenosť od mora: 10 m/prvá línia   Kľúčové vlastnosti nehnuteľnosti: Výhľad na more Na pláži Novostavba Orientácia na sever Elektrina Voda z vodovodu Telefón / Internet Prístup autom/parkovacie miesto Septik   Popis: RK Relax properties vám ponúka na predaj kvalitne postavené nové apartmány v prvej línii mori. Ponúkame apartmány sa nachádzajú v menšom bytovom dome v tichej zátoke na ostrove Korčula. Ponúkané voľné apartmány sú dvojizbové a každá izba má vlastnú kúpeľňu. Každý apartmán má veľkú terasu s výhľadom na more. Vysoká kvalita stavebného prevedenia a použitých materiálov. Apartmány sú na predaj s kompletným vybavením a nábytkom vrátane klimatizácie, ktoré je zahrnuté už v cene. Každý apartmán má vlastné podzemné parkovisko, z ktorého vedie výťah priamo do bytu. Je tu možnosť dokúpenia ďalšieho parkovacieho miesta. Ponúkané apartmány: PRÍZEMIE: Apartmán S1. Obytná plocha: 82,7m2 Terasa: 18,5m2 2 spálne Apartmán S2. Obytná plocha: 82,7m2 Terasa: 18,5m2 2 spálne   PRVÉ POSCHODIE: Apartmán S4. Obytná plocha: 82,7m2 Terasa: 18,5m2 2 spálne Viac o meste Korčula Ostrov Korčula je najjužnejší z veľkých ostrovov a je najbližšie k Dubrovníku. Z Dubrovníka premávajú trajekty do hlavného mesta, ktorý má rovnaký názov Korčula, taktiež trajekt premáva zo a Splitu do mestečka Vela Luka a do mestečka Korčula. V turistickej sezóne premávajú z pevniny na ostrov aj iné trajekty, ktorými sa dostanete na tento čarovný ostrov. Mesto Korčula, Chorváti považujú za rodné mesto cestovateľa Marca Pola, nevieme či by taliani s nimi súhlasili. Rovnako ako Dubrovník aj Korčula je staré opevnené mesto a za posledných 500 rokov sa v uliciach toho veľa nezmenilo. Ďalej od mesta Korčula je okolo pobrežia veľa nostalgických rybárskych dedín. Nehnuteľnosti na ostrove Korčula sú vždy obľúbené, pretože sú obľúbenou ostrovnou destináciou mnohých ľudí. Je to najbližšie k Dubrovníku, je to najľudnatejší ostrov a má najviac dopravných spojení s pevninou. Domnievame sa, že nehnuteľnosť na Korčule bude z týchto dôvodov vždy dobrou investíciou.
Na predaj apartmán Chorvátsko - Vir , Nové len 100m od mora
Nové bývanie RK Vám ponúka na predaj apartmán na ostrove Vir v Chorvátsku. Nachádza na prízemí menšieho bytového domu. Má rozlohu 70,32 m2 a pozostáva z obývacej izby s kuchyňou a jedálňou, dvoch spální, kúpeľne a terasy. K apartmánu prislúcha jedno parkovacie miesto ako aj komora na schodisku. Apartmán je v bezprostrednej blízkosti krásnej pláže, len 90 m od hotela, v blízkosti sú aj reštaurácie, kaviarne a obchody. Vzdialenosť do samotného centra ostrova Vir je 200m Ostrov Vir leží v severnej časti súostrovia Zadar a je vzdialený približne 25 km od tohto mesta. S pevninou ho dnes spája most, takže nie je závislý na lodiach, trajektoch a iných prostriedkoch námornej dopravy. Vir je malý ostrov s rozlohou približne 22,5 km².Počas turistickej sezóny obohatený o veľké spoločenské a zábavné programy, pre každého niečo zaujímavé. Je spojený turistickými loďami s ďalšími turistickými destináciami, ako sú známe krištáľovo modré a piesočnaté pláže Saharun, Kornati, Telašćica atď. Potrebujete poskytnúť viac informácií a ponuka Vás zaujala? Neváhajte a zavolajte mi na tel.č. a získajte viac informácií prípadne si dohodnite obhliadku nehnuteľnosti, ktorú Vám sprostredkujem po telefonickom dohovore. Prípadne ma oslovte prostredníctvom mailu na adresu martina@
Predaj apartmán Chorvátsko - Vir
Nové Bývanie RK Vám ponúka na predaj apartmán na ostrove Vir v Chorvátsku. Apartmán má rozlohu 37,23 m2 a pozostáva z obývacej izby s kuchyňou, dvoch spální, kúpeľne a krytej terasy. Zariadený a predáva sa ako taký. Nachádza sa v pokojnej časti ostrova Vir. Jedno parkovacie miesto. Ostrov Vir leží v severnej časti súostrovia Zadar a je vzdialený približne 25 km od tohto mesta. S pevninou ho dnes spája most, takže nie je závislý na lodiach, trajektoch a iných prostriedkoch námornej dopravy. Na Vire bude do konca budúceho roka dokončená kanalizácia aj vodovod, takže ani problém z vodou už nieje. Vir je malý ostrov s rozlohou približne 22,5 km².Počas turistickej sezóny obohatený o veľké spoločenské a zábavné programy, pre každého niečo zaujímavé. Je spojený turistickými loďami s ďalšími turistickými destináciami, ako sú známe krištáľovo modré a piesočnaté pláže Saharun, Kornati, Telašćica atď. Potrebujete poskytnúť viac informácií a ponuka Vás zaujala? Neváhajte a zavolajte mi na tel.č. a získajte viac informácií prípadne si dohodnite obhliadku nehnuteľnosti, ktorú Vám sprostredkujem po telefonickom dohovore. Prípadne ma oslovte prostredníctvom mailu na adresu martina@