inzercia, predaj, predám, bazár

40776-Predaj rezidenčných víl v najlukratívnejšej čast

Kategória: Nové projekty




Novostavby rezidenčných víl majú strategický výhodnú polohu v lokalite centra hlavného mesta a v spojitosti s vysokým štandardom materiálového a technologického vybavenia sú príležitosťou pre náročných klientov prispôsobiť si vnútorný dizajn a vnútornú dispozíciu podľa svojich predstáv. Veľkorysá veľkosť každej rezidenčnej vily na štyroch podlažiach s východo-juho-západnou orientáciou na miernom svahu Kalvárie s výhľadom na Horský park v tichom a pokojnom prostredí, je splnením snom pre záujemcov o túto lokalitu.  Každý jeden rezidenčný rodinný dom je navrhnutý ako štvorpodlažná jednobytová vila s čiastočne zapusteným podzemným podlažím pod celou stavbou, s dvomi nadzemnými podlažiami a tretím najvyšším ustúpeným podlažím s terasou s výmerou viac ako 100 m² orientovanou do vnútornej južnej záhrady a na zeleň Horského parku.Na podzemnom podlaží je navrhnuté vnútorné fitnes a wellness zázemie (suchá sauna, parná sauna, vírivka), spoločenský priestor s krbom, kuchynským ostrovčekom a výstupom na terasu smerom do vnútornej južnej záhrady. Na prízemí sú navrhnuté reprezentačné spoločenské priestory so šatníkom na odloženie kabátov pre návštevy, s hosťovským WC s priestrannou WC predsieňou, uzavretou kuchyňou a veľkým obývačkovo-jedálenským priestorom s krbom a otvorenou kuchynskou časťou s kuchynským ostrovčekom.
Súkromná časť na horných dvoch podlažiach nad prízemím slúži jednotlivým členom rodiny, pričom každá izba má svoj vlastný šatník, hygienické zázemie a výstup na terasu alebo lodžiu. Najvyššie ustúpené podlažie je navrhnuté tak, aby v prípade požiadaviek tvorilo samostatný bytový priestor napr. pre starých rodičov alebo osamostatnené deti. Zároveň je možné časť domu využiť ako dispozične oddelenú samostatnú pracovňu, príp. samostatné ubytovanie napr. pre vychovávateľky, šoféra, kuchárky a pod.
Zo severnej strany je vstup z ulice vrátane vjazdu do garáže pre dve vozidlá s možnosťou ďalšieho parkovania na bočnom dvore.
Súkromie je zabezpečené bočným dvorom a zadným dvorom z južnej strany s prípravou na vonkajší bazén. Plocha pozemku sa pohybuje od 710 m2 do 1 050 m2 (podľa požiadaviek záujemcu). Zastavaná plocha objektom je 222 m2. Celková zastavaná plocha rodinných domov spolu s terasami a lodžiami je 800 m2.Podrobnejšie informácie o cene rezidenčných domov na vyžiadanie


40776-Predaj rezidenčných víl v najlukratívnejšej čast
Podobné inzeráty
PREDAJ: 4 vilový rezort na brehu Indického oceánu, Zanzibar
Výnimočná investičná príležitosť na ostrove Zanzibar. Okrem predaja, je tu pre vás aj možnosť investície do projektu, pričom minimálna výška investície je len 8.000€. Možný výnos po dokončení a následnom predaji, až do 100% vašej investície. WINNERS reality Slovakia Exkluzívne ponúka na predaj, rozostavaný projekt malého súkromného rezortu na ostrove Zanzibar, priamo na pobreží Indického oceánu. Konkrétne ide o Exotický rezort štyroch víl, každá so zastavanou plochou cca 104 m2, s výhľadom na Indický oceán a s priamym prístupom na pláž. V súčasnosti je projekt rozpracovaný na 40%. Projektový zámer predstavuje 4 plážové vily v tradičnom Swahili štýle v kombinácii s moderným interiérom, s bazénom a príslušnou infraštruktúrou. K vilám bude prináležať pozemok o celkovej výmere cca 3500 m2 a súkromná prístupová cesta. V blízkosti sa nachádzajú hotelové rezorty a vďaka tomu je možnosť zapojenia sa do "hotelového programu" a prenájmu vil s výnosom do 20% p. a. Využívať aj služby hotelového personálu vrátane ochrany objektu, upratovania a možnosti stravovania. K dispozícii je bazén a požičovná kajakov a bicyklov - súkromná predzáhradka pri každej vile - možnosť prenájmu alebo kúpy auta, parkovacie miesta v areáli - slovensky hovoriaci manager, služby miestneho právnika. Predávajúci zabezpečí nadobúdací doklad a certifikát o vlastníctve nehnuteľnosti a prenájmu pôdy. Po dohode vie predávajúci poskytnúť pomoc s realizáciou a dokončením stavieb, pomoc pri všetkých úradných a právnych náležitostiach súvisiacich vlastníctvom nehnuteľnosti na Zanzibare. Potrebné informácie: - Medzinárodne letisko a pristav je vo vzdialenosti 45 km - Letecké spojenie z Viedne, Bratislavy, Prahy a hlavných európskych miest - Na turistickú návštevu Tanzánie potrebujete platný cestovný pas (minimálne 6 mesiacov po návrate z Tanzánie) a vstupné turistické vízum, ktoré je možné získať po prílete do krajiny za poplatok 50,- USD - Priemerne ročné teploty 24 – 32 °C, teplota vody na pobreží v mesiacoch december – apríl je do 34 °C - Cena za rozostavaný projekt je 350.000,- € - Kúpa je možná len hotovostnými platbami prevodom, nie formou úveru. Bližšie informácie o lokalite: - Zanzibar je ostrov na východnom pobreží Afriky a autonómnym štátom, ktorý s pevninskou Tanganikou tvoria štát Tanzánie, od vnútrozemia Afriky je oddelený hodinovou cestou trajektom z Dar es Salaam. Zanzibar je autonómny štát na východnom pobreží Afriky, ktorý s pevninskou Tanganikou tvoria štát Tanzánia. Územie má viac ako 1 milión obyvateľov a hlavným mestom je Zanzibar. Štát má svojho prezidenta i parlament, ktorý má 50 poslancov.. - Zanzibar je tyrkysová priezračná voda, jemný biely piesok, koralové útesy s viac ako 600 druhmi rýb. Ideálny čas na návštevu Zanzibaru je viac menej celý rok, keďže tento tropický ostrov leží blízko rovníka a priemerná teplota aj počas európskeho leta je okolo 27 °C. Od decembra do marca sú teploty
Novostavba bungalovu v Krasňanoch
Ponúkame na predaj novostavbu bungalovu v obci Krasňany. Dom bude murovaný, tehlový, 4 izbový s užitkovou plochou 106m2, zastavaná plocha 141m2 a bude stáť na pozemku o výmere 648 m2. Pozemok sa nachádza v pokojnej časti obce s dobrým prístupom. V súčasnosti je možnosť vybrať si z dvoch variantov veľkosti domu. Dom sa predáva v štádiu holodom pričom je možnosť dokončenia na kľúč. Dispozícia domu je rozdelená na dennú a nočnú časť. Denná časť - obývacia izba s terasou, jedálňou a kuchyňou, špajza, chodba, technická miestnosť s WC. Nočná časť - spálňa so šatníkom, 2 spálne, kúpeľňa s WC.
Novostavba bungalovu - Krasňany
Ponúkame na predaj novostavbu bungalovu v obci Krasňany. Dom bude murovaný, tehlový, 4 izbový s užitkovou plochou 106m2, zastavaná plocha 141m2 a bude stáť na pozemku o výmere 648 m2. Pozemok sa nachádza v pokojnej časti obce s dobrým prístupom. V súčasnosti je možnosť vybrať si z dvoch variantov veľkosti domu. Dom sa predáva v štádiu holodom pričom je možnosť dokončenia na kľúč. Dispozícia domu je rozdelená na dennú a nočnú časť. Denná časť - obývacia izba s terasou, jedálňou a kuchyňou, špajza, chodba, technická miestnosť s WC. Nočná časť - spálňa so šatníkom, 2 spálne, kúpeľňa s WC. Dom bude napojený na všetky inžinierske siete : obecný vodovod, kanalizácia, plyn a elektrika. Stav nehnuteľnosti - Novostavba. Cena: 245.000 € (holodom).
Rodinný víkendový dom s prírodným prameňom pri jazere Rakaca
Ponúkame Vám na predaj rodinný víkendový dom s prírodným prameňom pri jazere Rakaca v obci Szalonna - Maďarsko ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Lokalita: Szalonna - Maďarsko Predmet: rodinný víkendový dom  Počet izieb: 7 izieb a miestnosti Stav: zachovalý pôvodný stav Zastavaná plocha domu: 150 m2 Úžitková plocha domu: 90 m2 Priemyselná časť domu: 85 m2 Veľkosť pozemku: 1000 m2 Inžinierske siete: všetky siete Kúrenie:plynovým kotlom a krbom KONŠTRUKCIA DOMU: Konštrukcia: kváder/tehla Strecha: rovná - plech POPIS MIESTNOSTÍ - DISPOZÍCIA:  Víkendový dom: Prízemie: 1x izba, kuchyňa s jedálňou, technická miestnosť Medzipodlažie: kúpeľňa s WC 1.Poschodie: 1x izba a terasa Prírodný prameň: Nehnuteľnosť je rozdelená na 2 časti. Prvú časť tvorí víkendový rodinný dom. Druhú časť tvorí plnička prírodného prameňa. Plnička prírodnej vody: Prízemie: 4 miestnosti, šatňa a kúpeľňa s WC 1.Poschodie: 1x kancelária POPIS DOMU: - rodinný dom nachádzajúci sa v radovej zástavbe domov - možnosti vlastnej realizácie - v izbách je keramická dlažba a laminátová podlaha - okná a dvere sú drevené - terasa - mierne svahovitý pozemok, kompletne oplotený - vstup na pozemok je z asfaltovej komunikácie cez kovovú vstupnú bránu POPIS PLNIČKA PRÍRODNÉHO PRAMEŇA: - plnička prírodného prameňa má samostatný vstup z asfaltovej komunikácie cez kovovú vstupnú bránu - miestnosti sú pripravené na okamžité spustenie prevádzky - v cene sú aj všetky stroje na vykonanie tejto činnosti - do roku 2026 je vydané povolanie na čerpanie z tohto zdroja - názov vodného zdroja je ,, föld kincsei ,, ( klenot zeme ) - momentálne tento prameň nie je využívaný a vyteká do prírody - táto prevádzka distribuovala vodu aj na Slovensku LOKALITA A OKOLIE: - obec Szalonna sa nachádza 25 km od harničného priechodu Hosťovce - dom sa nachádza v lukratívnej časti jazera Rakaca - Szalonna - tichá a kľudná lokalita - parkovanie pred domom a vo dvore - bezproblémoví susedia  - pamiatky v okolí: kaštieľ v obci Edelény, vyhliadková veža v obci Szendrő, jaskynný komplex Aggtelek, múzeum kníhtlače s najväčšou knihou na svete Szinpetri, malebná obec Jósvafő s morským okom, cykloturistika, hubárčenie, lom Rudabánya s jantárovou farbou vody vhodný na kúpanie, kozia farma, možnosť jazdy na koňoch. Prírodné pramene s kvalitnou vodou, lokalita s výbornými klimatickými podmienkami, pre prirodzenú liečbu s hornými dýchacími problémami. V obci Teresztenye sa nachádza volný chov koní a somárov v Národnom parku.
Montovaný drevodom Eco 107
Tri spálne a obývacia izby s kúpeľnou sa rozprestierajú na polohe 91,79m2 montovaného domu Eco 107. Dispozičné riešenie domu je zamerané na súkromie jeho obyvateľov, navyše spĺňa všetky predpoklady na to, aby stal akýmsi útočiskom a príjemným pohodlným bývaním. Dom je jednopodlažný bez bariér, čo je jeho veľkou výhodou aj pre staršiu generáciu, či malé deti. Rodičia jeho bezpečnosť v tomto smere určite ocenia. Navyše vďaka otvorenosti spoločenských priestorov, teda prepojeniu kuchyne, jedálne a obývacej miestnosti máte svoje dieťa stále na očiach. Spálňová časť domu je oddelená od tej spoločenskej dvermi. Priestranná kuchyňa s pracovným pultom v tvare písmena L bude zaručene obľúbeným miestom pre gazdinky, ale aj kuchárskych experimentátorov. Výhodou kuchyne je aj miestnosť na potraviny, vďaka ktorej budete mať všetko potrebné po ruke a odľahčíte svoju kuchynskú linku. Medzi kuchyňou a obývacím priestorom je umiestnená jedáleň, ktorá posunie vaše nedeľné obedy do vyššiu úroveň. V jedálni je dostatok priestoru na rozloženie jedálenského stola, takže sa nemusíte obávať pozvať, napríklad na oslavu, aj väčšiu skupinu ľudí. K domu patrí aj veľká terasa s prístupom priamo z jedálne. Presklenná časť steny v jedálenskej časti presvetlí celý spoločenský priestor, natoľko, že nezostane ani jeden kút tmavý. Spálňovú časť domu tvorí chodba s náväznosťou na zádverie vchodových dverí, potom na tejto chodbe nájdeme ďalšie troje dvere do troch spální umiestnených hneď vedľa seba a v zákryte sú ďalšie dvere do kúpeľne a do toalety. Kúpeľňa je vybavená rohovou vaňou, sprchovým kútom a dvomi umývadlami. Montovaný drevodom na kľúč Eco 107 predstavuje bývanie, ktoré je vhodné pre väčšie rodiny, čomu zodpovedá počet spální a vybavenie kúpeľne. Dom na predaj Eco 107 si získa svojho majiteľa vďaka praktickému riešeniu domu, ale aj celkovou rodinnou atmosférou. Okná: Slovaktual trojsklo Krytina: Bramac Kúrenie: el.podlahové kúrenie s reguláciou v každej miestnosti Lokálna rekuperácia
Ondrašová POD ZÁSAD "A"
V momentálnom predaji 6 bytových jednotiek z prvej budovy "A" Popis projektu: Projekt Byty POD ZÁSAD Liptovská Ondrášová pre Vás pripravujeme ako prvý bytový komplex v mestskej časti Liptovská Ondrášová. Nachádza sa vo veľmi pokojnej lokalite spätej s prírodou, no zároveň vzdialenej od ruchu centra mesta Liptovského Mikuláša len 3 km. Celkovo ponúkame na predaj 21 bytových jednotiek v troch samostatných budovách. Aktuálne pre Vás spúšťame predpredaj bytového domu s označením A. Popis lokality: Liptovská Ondrašová je mestská časť Liptovského Mikuláša vzdialená len 3 km od centra mesta. Rozprestiera sa hneď vedľa obľúbenej destinácie Liptovská Mara. Občianska vybavenosť pre obyvateľov mestskej časti ponúka materskú školu, kultúrny dom, MHD, Coop jednotu, Lidl a len 700m vzdialenú čerpaciu stanicu Green. Pre aktívnych ľudí lokalita ponúka napojenie sa na cyklochodník, dve multifunkčne ihriská, futbalové ihrisko pod vedením športového klubu ŠK Kriváň, ktorý sa profesionálne venuje deťom, už spomínanú Liptovskú Maru a Fantázia Liptov park. Aquapark Tatralandia je vzdialený 1,5 km ako aj Kontaktná ZOO, FUN ARENA Liptov, Labyrinth, Dom na streche, Hurricane Factory a množstvo iných atrakcii a aktivít nie len pre deti. Nachádza sa tu evanjelický aj rímskokatolícky kostol a veľmi obľúbená vináreň u Muzikantov, takže si tu svoje obľúbené miesto nájde naozaj každý. Štandard: Bytové jednotky budú dokončené v kvalitnom štandarde. Pri dotváraní povrchových úprav kúpeľní a toaliet sa môžu budúci majitelia rozhodnúť medzi dvoma alternatívami, ktorých farebnosť a preferovanú kombináciu dlažby a obkladu si budú môcť navoliť sami. V štandarde bytu je taktiež laminátová podlaha a interiérové dvere všetko podľa výberu klienta z portfólia možností, ktoré budeme mať v ponuke. Vieme zabezpečiť aj nadštandard, ktorého rozdiel bude potrebné doplatiť. Financovanie: Financovanie projektu je v troch fázach: 3% Rezervačná zmluva. (Vlastné zdroje) 17% Zmluva o budúcej zmluve do 60 dní od podpisu a úhrady rezervačnej zmluvy. (Vlastné zdroje) 80% Kúpna zmluva po kolaudácii. (Vlastné zdroje/hypotéka) POPIS PROJEKTU Projekt Byty POD ZÁSAD Liptovská Ondrášová pre Vás pripravujeme ako prvý bytový komplex v mestskej časti Liptovská Ondrášová. Nachádza sa vo veľmi pokojnej lokalite spätej s prírodou, no zároveň vzdialenej od ruchu centra mesta Liptovského Mikuláša len 3 km. Celkovo ponúkame na predaj 21 bytových jednotiek v troch samostatných budovách. Aktuálne pre Vás spúšťame predpredaj bytového domu s označením A. POPIS LOKALITY Liptovská Ondrašová je mestská časť Liptovského Mikuláša vzdialená len 3 km od centra mesta. Rozprestiera sa hneď vedľa obľúbenej destinácie Liptovská Mara. Občianska vybavenosť pre obyvateľov mestskej časti ponúka materskú školu, kultúrny dom, MHD, Coop jednotu, Lidl a len 700m vzdialenú čerpaciu stanicu Green. Pre aktívnych ľudí lokalita ponúka napojenie sa na cykloc