inzercia, predaj, predám, bazár

4IZBOVÝ BYT - 100.80m2 - POVODNY STAV - JELENECKÁ

Kategória: Byty

Realitné a hypotekárne centrum EXPERT BÝVANIA Vám ponúka s finančným hypotekárnym servisom na predaj :
4IZBOVÝ BYT v lokalite Jeleneckej ulice. Byt je situovaný na prízemie zrekonštruovaného zatepleného domu s novou fasádou z roku 2021. Má krásnu výmeru 100,80m2, disponuje 2x zasklennou loggiou, troma nepriechodnými izbami, obývacou izbou s loggiou, kuchyne s jedálnou. Má kúpelku s vaňou a toaletou + dalšiu toaletu k dispo, vlastné kúrenie, kotol. K bytu príslúcha latková pivnica 3x1,5m, spoločne zdieľané priestory ako práčovňa, povala. Stavba je tehlová, kolaudovaná v roku 2000. Vo vchode je LEN 6 bytov, elektrický vrátnik. Náklady na uctihodné metre nehnuteľnosti sú na úrovni 165 EUR.
..a na rekonštrukcii podľa vlastných predstáv sa môžete vyblázniť.

Viac fotiek na:
nehnuteľnosti : 177.000,- EUR vrátane kompletného právneho a hypotekárneho servisu, dodania posudku a poistenia nehnuteľnosti - len u nás dostanete tú najvýhodnejšiu ponuku !

Volajte kedykoľvek medzi 8.00 hod a 22.00 hod.
DOHODNITE SI OBHLIADKU UŽ DNES ! Expert Bývania / Tel. + SMS + WhatsApp
Kompletnú ponuku našich nehnuteľností nájdete na ČO VŠETKO U NÁS DOSTANETE V RÁMCI SERVISNÝCH SLUŽIEB ** :
- kompletný právny servis zabezpečený renomovanou advokátskou kanceláriou
- hypotekárny servis a to bezstarostné vybavenie hypotéky za najlepší úrok
- ZNALECKÝ POSUDOK do 5 dní od obhliadky
- POISTNENIE NEHNUTEĽNOSTI NA JEDEN ROK ZDARMA
- kompletné preverenie právneho stavu a tiarch danej nehnuteľnosti
- notárske overenie podpisov na zmluvách
- správny poplatok za vklad vlastníckeho práva do katastra

Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Expert Bývania nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

© Copyright EXPERT BÝVANIA – Inzerát je autorským dielom a majetkom spoločnosti EXPERT BÝVANIA
4IZBOVÝ BYT - 100.80m2 - POVODNY STAV - JELENECKÁ
Podobné inzeráty
Na PREDAJ 3i byt 80m2 dva veľké balkóny + 80m2 podkrovie
Maroš Vereš e-mail: maros.veres@ V2 real estate ponúka na predaj 3i byt 80m2 + 80m2 podkrovie 2x balkón Lokalita – Nitra Časť – Zobor Úžitková plocha –80 m2 Podkrovie - 80m2 • byt sa nachádza vo vyhľadávanej časti Nitry s výhľadom na mesto, iba 5 bytov vo vchode • byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, bezpečnostné dvere ADLO • Dispozícia: Vstupná chodba, kompletne vybavená kuchyňa s jedálňou, obývačka s východnom na balkón, 2 spálne kde sú vstavané skrine, kúpeľňa a samostatná toaleta, • vlastný kotol, klimatizácia na WIFI, optický internet, • bezproblémové parkovanie pri dome, detské ihrisko za domom • odkladací priestor v podkroví 80m2, pivnica 4m2 a kočikáreň • výborná lokalita,, napojenie na hlavné dopravné ťahy, dostupné cyklotrasy • MHD, škôlka, kaviareň a potraviny Kraj „za rohom“, • tehlový bytový dom je po kompletnej rekonštrukcii, nová strecha, fasáda, vymenené okná • náklady cca 220e • kompletná občianska vybavenosť dostupná na pešo • možnosť dokúpiť garáž • viac informácií sa dozviete na: • t.č. • e-mail: maros.veres@
NA PREDAJ: 4IZBOVÝ MEZONETOVÝ BYT, UL. KRÁĽA ŽIGMUNDA, DUNAJ
NA PREDAJ 4IZBOVÝ MEZONET BYT VO VYHĽADÁVANEJ LOKALITE - UL. KRÁĽA ŽIGMUNDA - DUNAJSKÁ STREDA *** Priestranný, svojou dispozíciou veľmi atraktívny byt, vo vyhľadávanej lokalite*** Realitná kancelária RE/MAX ponúka EXLUZÍVNE na predaj slnečný 4izbový byt vo vyhľadávanej časti UL. KRÁĽA ŽIGMUNDA - DUNAJSKÁ STREDA, s vynikajúcou dostupnosťou do CENTRA len 5min či už autom , alebo MHD ( priamo pri obytnom dome ). Byt s rozlohou( 106,27m2 bez balkónu) sa nachádza na 4.a 5. podlaží obytného domu. Jedná sa o 4izbový mezonetový byt, ktorý sa nachádza po 2podlažiach zvisle spojených pravotočivým schodiskom. Dispozícia bytu: NA 4.PODLAŽÍ: - predsieň 7,96m2 - wc s umývadlom 1,96m2 - obývacia izba spojená s kuchyňou s výstupom na balkón 22,67m2 - šatník 5,03m2 - izba s výstupom na balkón 14,47m2 NA 5.PODLAŽÍ: - schodište 4,21m2 - chodba 3,39m2 - kúpeľňa s wc 10,14m2 - 2x izba 15,61m2 Loggia - 3,39m2 - kúrenie je riešené samostaným plynovým kotlom - okná plastové s izotermickým dvojsklom - interiérové dvere - drevené s drevenými zárubňami - bezpečnostné vchodové dvere - v izbách sú plávajúce podlahy - v kuchyni kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi - v kúpeľni: rohová vaňa, umývadlo, wc, bidet - v dolnej miestnosti - obývačke je klimatizácia - na prízemí bytového domu sa nachádza spoločná miestnosť - kočikáreň - zavedený vysokorýchlostný optický internet - v obývačke LED strop s bodovým osvetlenim a voľbou farebných odtieňov Do bytového domu je vstup s čipom alebo kódom a v dome je aj výťah. Dom bol skolaudovaný v roku 2009 a nachádza sa uzatvorenom areáli, kde sa nachádza aj jedno vyhradené parkovacie státie k bytu. V areáli sa nachádza aj detské ihrisko. Svojou dispozíciou a lokalitou je byt vhodný pre mladú rodinu, alebo seniorov, ako aj byt na výhodnú investíciu. Napriek tomu, že sa nehnuteľnosť nachádza na sídlisku v okolí je veľa stromov a zelene. Bytový dom je pod súkromnou správou DOMOV DS, s.r.o.. Hygiena a čistota spoločných priestorov je zabezpečená externou firmou každý týždeň. Areál udržiavaný správcouskou spoločnosťou po celý rok. Dve elektrické brány pre vchod do areálu s diaľkovým ovladaním. Mesačné náklady 150,- EUR/3osoby BYT SA PREDÁVA S KOMPLETNÝM ZARIADENÍM A BUDE VOĽNÝ V MESIACI OKTÓBER 2022. POLOHA A OBČIANSKA VYBAVENOSŤ: V blízkosti bytového domu (2-3 minúty) sa nachádzajú potraviny, lekáreň, drogéria, kaviarne, reštaurácie, posilňovňa, pošta, nákupné strediská, zastávky MHD a taktiež materská a základná škola. FINANCOVANIE: Súčasťou našej kancelárie je hypotekárne centrum, kde vám kompletný servis zastreší naša hypotekárna špecialistka s dlhoročnými skúsenosťami v oblasti financovania. Vybavenie hypotéky je možné u nás vo všetkých bankách. V CENE JE ZAHRNUTÉ: Provízia RK, poskytnutie komplexných realitných a právnych slu
PREDAJ: 4IZBOVÝ MEZONETOVÝ BYT, DUNAJSKÁ STREDA
OPÄŤ V PONUKE! IHNEĎ VOĽNÝ KI NASŤAHOVANIU! NA PREDAJ 4IZBOVÝ MEZONET BYT VO VYHĽADÁVANEJ LOKALITE - UL. KRÁĽA ŽIGMUNDA - DUNAJSKÁ STREDA *** Priestranný, svojou dispozíciou veľmi atraktívny byt, vo vyhľadávanej lokalite*** Realitná kancelária RE/MAX ponúka EXLUZÍVNE na predaj slnečný 4izbový byt vo vyhľadávanej časti UL. KRÁĽA ŽIGMUNDA - DUNAJSKÁ STREDA, s vynikajúcou dostupnosťou do CENTRA len 5min či už autom , alebo MHD ( priamo pri obytnom dome ). Byt s rozlohou( 106,27m2 bez balkónu) sa nachádza na 4.a 5. podlaží obytného domu. Jedná sa o 4izbový mezonetový byt, ktorý sa nachádza po 2podlažiach zvisle spojených pravotočivým schodiskom. Dispozícia bytu: NA 4.PODLAŽÍ: - predsieň 7,96m2 - wc s umývadlom 1,96m2 - obývacia izba spojená s kuchyňou s výstupom na balkón 22,67m2 - šatník 5,03m2 - izba s výstupom na balkón 14,47m2 NA 5.PODLAŽÍ: - schodište 4,21m2 - chodba 3,39m2 - kúpeľňa s wc 10,14m2 - 2x izba 15,61m2 Loggia - 3,39m2 - kúrenie je riešené samostaným plynovým kotlom - okná plastové s izotermickým dvojsklom - interiérové dvere - drevené s drevenými zárubňami - bezpečnostné vchodové dvere - v izbách sú plávajúce podlahy - v kuchyni kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi - v kúpeľni: rohová vaňa, umývadlo, wc, bidet - v dolnej miestnosti - obývačke je klimatizácia - na prízemí bytového domu sa nachádza spoločná miestnosť - kočikáreň - zavedený vysokorýchlostný optický internet - v obývačke LED strop s bodovým osvetlenim a voľbou farebných odtieňov Do bytového domu je vstup s čipom alebo kódom a v dome je aj výťah. Dom bol skolaudovaný v roku 2009 a nachádza sa uzatvorenom areáli, kde sa nachádza aj jedno vyhradené parkovacie státie k bytu. V areáli sa nachádza aj detské ihrisko. Svojou dispozíciou a lokalitou je byt vhodný pre mladú rodinu, alebo seniorov, ako aj byt na výhodnú investíciu. Napriek tomu, že sa nehnuteľnosť nachádza na sídlisku v okolí je veľa stromov a zelene. Bytový dom je pod súkromnou správou DOMOV DS, s.r.o.. Hygiena a čistota spoločných priestorov je zabezpečená externou firmou každý týždeň. Areál udržiavaný správcouskou spoločnosťou po celý rok. Dve elektrické brány pre vchod do areálu s diaľkovým ovladaním. Mesačné náklady 150,- EUR/3osoby BYT SA PREDÁVA S KOMPLETNÝM ZARIADENÍM A JE IHNEĎ VOĽNÝ. POLOHA A OBČIANSKA VYBAVENOSŤ: V blízkosti bytového domu (2-3 minúty) sa nachádzajú potraviny, lekáreň, drogéria, kaviarne, reštaurácie, posilňovňa, pošta, nákupné strediská, zastávky MHD a taktiež materská a základná škola. FINANCOVANIE: Súčasťou našej kancelárie je hypotekárne centrum, kde vám kompletný servis zastreší naša hypotekárna špecialistka s dlhoročnými skúsenosťami v oblasti financovania. Vybavenie hypotéky je možné u nás vo všetkých bankách.
Predaj 2 izb. byt s terasou a park.miestom,novost.,Jelenecká
REZERVOVANÉ. EXKLUZÍVNE. Ponúkame Vám na predaj 2 izbový byt s terasou v krásnej novostavbe v Nitre - Jelenecká. Bytový dom bol skolaudovaný v roku 2022. Byt sa nachádza v bloku B a prislúcha k nemu vonkajšie vyhradené parkovacie miesto. Byt sa nachádza na 4/5 poschodí s výmerou 56,56 m2 - z toho terasa 5m2. K bytu prislúcha aj kobka o výmere 2m2. V celom byte vonkajšie elektrické žalúzie. Vykurovanie bytu: stropné chladenie aj kúrenie. Byt sa predáva v štádiu štandard - bez kuchynskej linky. Zaradenie bytu v cene. Vonkajšie elektrické žalúzie na celom byte. Mesačné náklady sú 174 990 €. Celý areál je kamerovo kontrolovaný. Parkovacie miesto priamo pred vchodom. Udržiavané okolie. Cena bytu vrátane parkovacieho miesta je 174 990€. Byt je kúpou voľný v januári 2023.
Predáme-3i-Byt-Jelenecká-Zobor-Nitra-Novostavba
Ako majitelia predáme 3i byt v OV na ulici Jelenecká - m.č. Zobor v Nitre, novostavba. Celková rozloha bytu s loggiou je cca 72 m2, k dispozícii výťah, veľká loggia s výhľadom na mesto, nízke mesačné náklady a nízka zadlženosť bytového domu - teda aj nízke platby do fondu opráv, byt je obývaný len od 7/2017, po prvom majiteľovi, dom je postavený z tehly. Byt sa nachádza na prvom nadzemnom podlaží zo štyroch - nie na prízemí. Dispozične pozostáva z chodby, samostatného wc, kúpeľne s vaňou, spálne, detskej izby, a kuchyne s obývačkou, z ktorej je východ na loggiu s výhľadom. Byt sa predáva čiastočne zariadený - umývačka riadu, chladnička, varná doska, elektrická rúra, mikrovlnná rúra, kuchyňa, vstavané skrine v spálni. Výhodou je vlastný plynový kotol na kúrenie a ohrev teplej vody, ktorým si viete efektívne regulovať náklady na vykurovanie a ohrev vody. Verejné parkovanie pred bytom. Slušná lokalita aj susedia. Byt sa predáva bez ťarchy. Ideálna investícia na prenajímanie, aj na budúci predaj. Cena 175 000€ + pri aspoň 30% platbe v hotovosti a rýchlom jednaní = výrazná zľava z ceny. Možnosť financovať hypoúverom, ideálne na krátky fix a ideálne ešte pred zvyšovaním úrokových sadzieb v apríli/máji 2023. Inzerát platí do zmazania. RK prosím nekontaktovať. Viac informácií radi poskytneme na t.č.
Afyreal REZERVOVANE 4izb, samostatné izby, pôvodný stav, log
Ponúkame Vám na predaj 4 izbový byt. Plocha: úžitková 88m2.Stav objektu: pôvodný stav. Cena 250 000 € Ponúkame Vám na predaj 4 izbový byt. Plocha: úžitková 88m2.Stav objektu: pôvodný stav. Cena 250 000 € REZERVOVANE 4 izbový byt cena 240.000,- eur vrátane provízie RK 4/7 posch výťah samostatné izby kuchyňa s loggiou veľká a praktická vstupná chodba výhľad na zeleň iba dva byty na poschodí orientácia na dve svetové strany parkovanie pod domom loggia pivnica pôvodný stav na byte boli vymenené plastové okná okrem kuchyne kúpeľňa a toaleta pôvodná dom je zateplený vymenené stupačky Ponúkame vám na predaj 4izbový byt so samými benefitmy, čo sa týka lokality, výhľadu a súkromia v byte 4 dostatočne veľké izby dispozícia bytu zabezpečuje každému súkromie - vstup do izieb je z veľkej chodby, kam sa zmestí dostatok skríň Kuchyňa je so šikovným stolom možnosť vybudovania rohovej linky praktická loggia pri kuchyni Pôvodný stav bytu dáva možnosť byt zrekonštruovať podľa svojich predstáv Top lokalita - v blízkosti Panónska, nákupné centrá, Draždiak