inzercia, predaj, predám, bazár

5-IzBoVý Rodinný Dom 500m od Slnečných Jazier - Sever

Kategória: Domy

Znalecký posudok v cene nehnuteľnosti!

Realitná kancelária Briliant Reality Vám v exkluzívnom zastúpení ponúka na predaj rodinný dom v lukratívnej časti mesta Senec, len 7 minút peši od Slnečných Jazier – Sever. Rodinný dom je 5-izbový, samostatne stojaci, celý podpivničený na veľkom pozemku.

Názor makléra: dom má veľký investičný potenciál z hľadiska výhodnej polohy v meste Senec, nachádza sa v zastavanej pôvodnej časti, pešia dostupnosť do centra či na Slnečné Jazerá - Sever je do pár minút. Nachádza sa v tichej lokalite. Dom odporúčam na kompletnú rekonštrukciu, možnosť využitia na veľkorysé bývanie alebo apartmánový dom.

Dom je tehlový, nezateplený, čiastočne zrekonštruovaný, má 2 klimatizačné jednotky. Úžitková plocha je 143 m2, celková plocha domu je 229,50 m2 s pivnicou, terasou a balkónom. Nachádza sa na pozemku o veľkosti 870 m2.

Dispozícia prízemie (80,50 m2):
• vstupná chodba,
• kúpeľňa so sprchovým kútom, umývadlom a WC,
• 1x izba,
• kuchyňa,
• priestranná obývačka.

Dispozícia poschodie (62,50 m2):
• chodba,
• 1x izba s balkónom,
• 2x izba,
• kúpeľňa s vaňou a umývadlom a WC.

Dispozícia pivnica (62,50 m2):
• vstupná chodba,
• technická miestnosť,
• kúpeľňa so sprchovým kútom, umývadlom a WC,
• 2x izba,
• letná kuchyňa.

Nehnuteľnosť sa predáva čiastočne zariadená, na základe dohody.
Ďalšia technická charakteristika nehnuteľnosti:
• tehlový dom, nezateplený
• čiastočná rekonštrukcia prebehla v roku 2010 v rozsahu plynový kotol, elektrina, plastové okná
• kúrenie pomocou radiátorov,
• laminátová podlaha alebo keramická dlažba v izbách,
• keramická dlažba a sanita v kúpeľniach,
• 2x klimatizačná jednotka v dome
• komplet oplotenie.

IS: elektrina, mestská voda, kanalizácia.

Mesačne náklady sú 180 eur (elektrina, plyn a voda).

Lokalita a občianska vybavenosť:
• mesto Senec ponúka kompletnú občiansku vybavenosť,
• pokojná lokalita v blízkosti Slnečných jazier – Sever,
• do 10 minút peši ste v centre a autobusovej stanici,
• na vlakovej stanici ste do 15 minút peši,
• v blízkosti detské ihriská, školy, škôlky, potraviny
• dobrá dostupnosť na D1 do Bratislavy či Trnavy

V cene sú zahrnuté všetky služby vrátane kompletného právneho servisu a katastrálnych poplatkov. Financovanie Vám zabezpečí náš skvelý hypotekárny špecialista.
5-IzBoVý Rodinný Dom 500m od Slnečných Jazier - Sever
Podobné inzeráty
RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY
RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - [25.11. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 1 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 2 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 3 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 4 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 5 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 6 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 7 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 8 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 9 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 10 REALITY PROGRES, s.r.o. PONÚKA vo výhradnom zastúpení klienta : 6 izbový rodinný dom na pozemku 900 m2 v obci DOLNÝ LOPAŠOV okres Piešťany. Dom bol skolaudovaný v roku 1991, zastavaná plocha 143 m2, loggia 8 m2 a 2 x garáž každá ma 20 m2 Na pozemku 900 m2 sa nachádza samostatne stojaci 6 izbový rodinný dom s obytnou pivnicou a možnosťou využitia ako dvojgeneračný dom. Na záhrade sa nachádza altánok s krbom, stromy, sklenník, drevárnička a samostatne postavená garáž. Dom nemá energetický certifikát, internet Telekom, kúrenie kotol a pec, plastové okná, podlahy dlažba a plávajúca a odpad je riešený žumpou. DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU : obytná plocha 115 m2 + loggia 8 m2 a garáž 20 m2 vstupná chodba, priestranná obývacia izba s pecou prepojená s kuchyňou a jedálňou a výstupom na loggiu, spálňa, 2 x detská izba, kúpeľňa s vaňou a samostatné WC, garáž. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka, plynová varná doska, rúra, digestor a chladnička. V obývačke je šamotová pec. na prízemí - obytná plocha 115 m2 sa nachádza, kuchyňa, obývacia izba, spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatné WC, technická časť- plynový kotol, bojler na ohrev vody a sporák, práčovňa, dielňa a garáž CENA DOMU : 175.000,- € + ZNALECKÝ POSUDOK Náklady spojené s bývaním sú 120,- € V obci Dolný Lopašov je základná škola po 4 ročník, škôlka, pošta, obecný úrad, potraviny, stavebniny. Piešťany sú vzdialené od obce 22 km a Trnava 27 km. V cene nehnuteľnosti sú už zahrnuté všetky poplatky, právny servis vyhotovenie kúpno predajných zmlúv a návrh na vklad do katastra, kolky, poplatok za overenie podpisov u notára. HYPO-PORADENSTVO k tomu súdno - znaleckým posudkom ZDARMA. Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma 0911 78 08 07. BEZPLATNE v našej REALITY PROGRES, s.r.o. klientom radi poskytneme finančné poradenstvo a vybavenie financovania kúpy ich vybranej nehnuteľnosti (podmienkou nie je kúpa nehnuteľnosti v našej RK), poistenie nehnuteľnosti a domácnosti, životné a úrazové poistenie. Za výhodných finančných podmienok zabezpečíme súdno-znalecký posudok, geodetické práce a právne služby.
RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA
RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - [4.3. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 1 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 2 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 3 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 4 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 5 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 6 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 7 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 8 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 9 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 10 REALITY PROGRES, s. r. o. PONÚKA RODINNÝ DOM S MALÝM POZEMKOM 200 m2 v MYJAVE časť TURÁ LÚKA Rodinný dom je po kompletnej rekonštrukcii z roku 2014 / nová strecha, podlahy, kúpeľňa, plynový kotol a plastové okná/. Dom je postavený z tehly - pálená a nepálená. Úžitková plocha rodinného domu je 120 m2 + možnosť dokončiť 3 izby v podkroví. IS : elektrika, vodovodná prípojka - mestská voda, plyn a kanalizácia DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU: Pivnica Prízemie vstupná chodba,kuchyňa, 2 x izba, kúpeľňa s WC a špajza Podkrovie - povala Pri dome sa nachádza garáž CENA RODINNÉHO DOMU : 129.000,- € DOHODA MOŽNÁ Dom sa dá využiť pre rodinu na trvalé bývanie alebo ako chalupa. V obci je dobrá občianska vybavenosť (škôlka, základná škola, potraviny, zástavka autobusu, pošta, reštaurácia, kostol, krčma). Okolie zabezpečuje nespočetné možnosti turistiky, hubárčenie, vodná nádrž Stará Myjava, Kunov (kúpanie, rybolov), množstvo cyklo - turistických trás (Veľká Javorina, Mohyla na Bradle, hrad Branč) V cene nehnuteľnosti sú už zahrnuté všetky poplatky, právny servis vyhotovenie kúpno-predajných zmlúv a návrh na vklad do katastra, kolky, poplatok za overenie podpisov u notára. HYPO-PORADENSTVO k tomu súdno - znaleckým posudkom ZDARMA. Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma. BEZPLATNE v našej REALITY PROGRES, s.r.o. klientom radi poskytneme finančné poradenstvo a vybavenie financovania kúpy ich vybranej nehnuteľnosti (podmienkou nie je kúpa nehnuteľnosti v našej RK), poistenie nehnuteľnosti a domácnosti, životné a úrazové poistenie. Za výhodných finančných podmienok zabezpečíme súdno-znalecký posudok, geodetické práce a právne služby.
41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave
41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - [14.2. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 1 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 2 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 3 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 4 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 5 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 6 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 7 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 8 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 9 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 10 Spoločnosť U9, a.s. ponúka na predaj rodinný dom v obci Hrnčiarska Ves. RD bol postavený v roku 1968 a je v pôvodnom stave, čo ponúka možnosť novému majiteľovi rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Nachádza sa na slnečnom mieste s orientáciou JV a SZ. Stavebný materiál, ktorý sa pri stavbe domu použil je pálená tehla a váľok. Obytná plocha je 80 m2 a pozostáva zo vstupnej predsiene, chodby, 3 väčších miestností a jednej menšej, ktorá bola v minulosti pripravovaná na kúpeľňu. Dom má pôvodné drevené okná, drevené vstupné dvere, podlahy v dome sú pôvodné betónové a drevené dlážkovice a parkety. Kúrenie v dome nie je zachované, nakoľko RD nie je momentálne pripojený na žiadnu inžiniersku sieť. Inžinierske siete ako obecná voda, elektrina a plyn sú dostupné priamo pred domom. Dom je čiastočne podpivničený. Nachádza sa na peknom rovinatom pozemku vo výmere 211 m2, ku ktorému prislúcha udržiavaný pozemok vo výmere 563 m2. Poloha domu je na okraji dediny, vo veľmi kľudnom a slušnom prostredí, v ktorom sa nachádzajú ďalšie rodinné domy. Neďaleko sa nachádza rybník, ktorý je využívaný na rybolov a rovnako ako aj miesto na rekreáciu. Okolitá príroda ponúka možnosti pre turistiku, cyklotúry a relax. Obec má veľmi dobrú občiansku vybavenosť, nakoľko sa v nej nachádza škôlka, škola 1. stupeň, potraviny, pohostinstvo a zdravotné stredisko. V prípade, že vás táto ponuka zaujala a máte záujem o bližšie informácie alebo obhliadku, neváhajte nás kontaktovať na čísle . Cena nehnuteľnosti je vrátane kompletného realitného a právneho servisu.
Rodinný dom s garážou v slepej ulici neďaleko Slnečn…
Rodinný dom s garážou v slepej ulici neďaleko Slnečných jazier Popis: Ponúkame na predaj 5-izbový rodinný dom s garážou za vynikajúcu cenu. Nachádza sa v tichej časti Senca v radovej zástavbe, neďaleko Slnečných jazier. Dom stojí vo veľmi pokojnej štvrti v slepej ulici. Je kompletne podpivničený. Záhradka je akurát tak veľká, aby ste s ňou nemali priveľa starostí, ale zároveň dokáže ponúknuť dostatok pohody a bezpečia pre rodinné grilovačky. Na záhradu sa dostanete z prízemia cez terasu domu na ktorej si môžete urobiť tieň elektrickou markízou. Každá izba je samostatne klimatizovaná a úplné súkromie zabezpečia elektrické žalúzie. Prízemie ponúka aj garáž s elektrickou bránou prístupnú z vonkajšej strany domu. Dispozícia: Prízemie tvorí veľká vstupná hala, so šatníkom. Kuchyňa je prepojená s obývačkou a jedálňou. Na prízemí je kúpeľňa so sprchovým kútom a WC. Teplo zabezpečuje podlahové kúrenie v kombinácii so štandardnými radiátormi. Na poschodí sa nachádzajú 3 samostatné izby a štvrtá je priechodná. Z nej sa vstupuje na balkón situovaný do ulice. Poschodie ponúka aj veľkú kúpeľňu s WC a rohovou vaňou. V suteréne sú 4 miestnosti využiteľné podľa potrieb budúceho majiteľa. Domáce kino, herňa, biliardová miestnosť, či herňa pre vaše deti. Podľa Vášho uváženia. V suteréne je aj technická miestnosti s plynovým kotlom. Dom bol postavený v roku r. 1989, kompletná rekonštrukcia prebehla v r.1998. Je pripravený na to, aby ste si ho prispôsobili podľa svojich potrieb a predstáv bez veľkých investícií. Cena domu je 289.000 eur V cene je zahrnutá odmena pre RK, komplet sprostredkovateľské a poradenské služby, kataster. Oslovila Vás táto nehnuteľnosť? Neváhajte ma kontaktovať: Mgr. Michaela Mosná Počet izieb: 5.izbový Celková úžitková plocha m2: 328 Plocha obytnej časti m2: 227 Výmera pozemku m2: 297 Zastavaná plocha m2: 122 Pozemok: Rovinatý Rozmery pozemku m: Konštrukcia domu: Tehla Príjazdová cesta: Asfalt Podpivničený: Áno Skolaudovaný v roku: 1989 Rok poslednej rekonštrukcie: 1998 Inžinierske siete: Elektrina,Plyn,Kanalizácia,Verejný vodovod Kúrenie: Plynové,Podlahové Počet nadzemných podlaží: 2 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Áno Alarm: Áno Počet bytov v dome: Vybavenie domu: Klimatizácia,Terasa Rekonštrukcie: ,,,,,,,, Terasa: Áno Elektrický prúd: 220/380 V Spoločenské možnosti: Kúpalisko,Turistika,Zimné športy,Golf,Divadlo,Kino,Cyklistické trasy Možnosti využitia: Trvalé bývanie,Rekreácia Typ strechy: Rovná Link na stránku projektu: Obhliadky a ďalšie informácie: Michaela Mosná m.mosna@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Smile Adresa: Letná 5 Roh ulíc Hálková Letná Telefón:
Posledný voľny dokončený 5i dom 175m2 s terasou, dvogaráž, S
Na predaj SKOLAUDOVANÝ nízkoenergetický priestranný rodinný dom priamo v meste Senec s veľkou 2 garážou. Južná strana mesta s perfektným napojením na rýchlocestu. Výhodou je kruhový objazd rýchla dostupnosť smer BA,TT,GA,NR Stavba je napojená na všetky inžinierske siete: mestská voda, kanalizácia, plyn,elektrika, optický internet. Postavený z kvalitných materiálov YTONG + 20 cm zateplenie. (pre porovnanie tvárnica Ytong je 3x drahšia ako ten istý rozmer pálenej tehly čo ponúka konkurencia.) Má to výhodu energetickej a finančnej úspory pre budúceho majiteľa vo forme nižších faktúr za plyn a elektriku.Veľky dôraz treba dať na nadštandardné zateplenie 20 cm polystyrén konkurenčné ponuky majú 10 cm. Náš dom ma skvelú mikroklímu aj v lete kedy vnútorná teplota nepresiahne 24 stupňov Celzia v interiéry. Je to aj vďaka našej konštrukcii strechy ktorá sa skladá z 30 cm tvárnic Ytong + 40 cm železobetón a 30 cm zateplenie polystirenom, izolácia je materiál FATRAFOL na ktorý dávme 50r záruku proti zatekaniu. Na porovnanie konkurenčné ponuky používajú tenké drevené laty osb dosky a plechovú alebo betónovú krytinu na zhotovenie striech čo má dôsledok vysokej teploty v dome počas letných mesiacov a príliš veľké náklady na kúrenie v zimných mesiacoch. Dom má 4 izby + 1 miestnosť ako samostatný šatník, 2 x kúpeľňu 3x WC a technickú miestnosť. V každej miestnosti je predpríprava na vonkajšie elektrické žalúzie, príprava na centrálnu klimatizáciu 3 x izba + obývačka, príprava na krb. Veľké Francúzke okná zabezpečujú dostatok svetla. Kúrenie je podlahové teplovodné zabezpečené plynovým kotlom. Úžitková plocha 150 m2 + 25m2 terasa Rozloha pozemku 550 m2 Dom sa predáva v štádiu Holo dom nadštandard ( oplotenie pozemku,terénne úpravy, navezená zemina, obrubníky, drenáž okolo domu, zámkové dlažby terasa a parkovanie pre jedno auto mimo garáže, vymaľovaný Interiér na bielo, kvalitné sadrové omietky, predpríprava na 6 kamier, video vrátnik a alarm) LOKALITA: Užite si veľké množstvo slnečných dní, ktorým je Senec známy široko-ďaleko.V okolí nájdete niekoľko štrkových jazier vrátane obľúbených Slnečných jazier a rieku Čierna voda. Tie prirodzene ochladzujú horúcu letnú klímu a prinášajú rovnováhu do lokality. Zachovalé lužné lesy a viacero špecifických druhov flóry a fauny potvrdzuje environmentálnu kvalitu okolia. Mesto Senec bude čoskoro najdostupnejšie okresné mesto, pretože diaľnica D1 sa rozšíri na 8 pruhov a tiež stará Senecká cesta bude mať po novom 4 pruhy. Lokalita kde stojí dom má priame spojenie do centra pomocou MHD, školských autobusov alebo medzimestskej dopravy, (vybudovaná zástavka). Priamo z lokality sa plánuje vybudovanie cyklotrasy s napojením na Bratislavu dobuduje sa chýbajúci úsek Senec Nová dedinka a Králová pri Senci. DOM 1 voľný DOM 2 predaný DOM 3 predaný Cena 395 000,-eur s DPH Kontakt Počet izieb: 5 Dodatok k cene: , vrátane provízie, možnosť HÚ Zastavaná plocha: 215m
Posledný voľny dokončený 5i dom 175m2 s terasou, dvogaráž, S
Zľava 25 000,-EUR z kúpnej ceny platí do 15.3.2023 ( treba podpísať rezervačnú zmluvu) Na predaj SKOLAUDOVANÝ nízkoenergetický priestranný rodinný dom priamo v meste Senec s veľkou 2 garážou. Južná strana mesta s perfektným napojením na rýchlocestu. Výhodou je kruhový objazd rýchla dostupnosť smer BA,TT,GA,NR Stavba je napojená na všetky inžinierske siete: mestská voda, kanalizácia, plyn,elektrika, optický internet. Postavený z kvalitných materiálov YTONG + 20 cm zateplenie. (pre porovnanie tvárnica Ytong je 3x drahšia ako ten istý rozmer pálenej tehly čo ponúka konkurencia.) Má to výhodu energetickej a finančnej úspory pre budúceho majiteľa vo forme nižších faktúr za plyn a elektriku.Veľky dôraz treba dať na nadštandardné zateplenie 20 cm polystyrén konkurenčné ponuky majú 10 cm. Náš dom ma skvelú mikroklímu aj v lete kedy vnútorná teplota nepresiahne 24 stupňov Celzia v interiéry. Je to aj vďaka našej konštrukcii strechy ktorá sa skladá z 30 cm tvárnic Ytong + 40 cm železobetón a 30 cm zateplenie polystirenom, izolácia je materiál FATRAFOL na ktorý dávme 50r záruku proti zatekaniu. Na porovnanie konkurenčné ponuky používajú tenké drevené laty osb dosky a plechovú alebo betónovú krytinu na zhotovenie striech čo má dôsledok vysokej teploty v dome počas letných mesiacov a príliš veľké náklady na kúrenie v zimných mesiacoch. Dom má 4 izby + 1 miestnosť ako samostatný šatník, 2 x kúpeľňu 3x WC a technickú miestnosť. V každej miestnosti je predpríprava na vonkajšie elektrické žalúzie, príprava na centrálnu klimatizáciu 3 x izba + obývačka, príprava na krb. Veľké Francúzke okná zabezpečujú dostatok svetla. Kúrenie je podlahové teplovodné zabezpečené plynovým kotlom. Úžitková plocha 150 m2 + 25m2 terasa Rozloha pozemku 550 m2 Dom sa predáva v štádiu Holo dom nadštandard ( oplotenie pozemku,terénne úpravy, navezená zemina, obrubníky, drenáž okolo domu, zámkové dlažby terasa a parkovanie pre jedno auto mimo garáže, vymaľovaný Interiér na bielo, kvalitné sadrové omietky, predpríprava na 6 kamier, video vrátnik a alarm) LOKALITA: Užite si veľké množstvo slnečných dní, ktorým je Senec známy široko-ďaleko.V okolí nájdete niekoľko štrkových jazier vrátane obľúbených Slnečných jazier a rieku Čierna voda. Tie prirodzene ochladzujú horúcu letnú klímu a prinášajú rovnováhu do lokality. Zachovalé lužné lesy a viacero špecifických druhov flóry a fauny potvrdzuje environmentálnu kvalitu okolia. Mesto Senec bude čoskoro najdostupnejšie okresné mesto, pretože diaľnica D1 sa rozšíri na 8 pruhov a tiež stará Senecká cesta bude mať po novom 4 pruhy. Lokalita kde stojí dom má priame spojenie do centra pomocou MHD, školských autobusov alebo medzimestskej dopravy, (vybudovaná zástavka). Priamo z lokality sa plánuje vybudovanie cyklotrasy s napojením na Bratislavu dobuduje sa chýbajúci úsek Senec Nová dedinka a Králová pri Senci. DOM 1 voľný DOM 2 predaný DOM 3 predaný Cena 420 000,-eur s DPH Kontakt 0919 9