inzercia, predaj, predám, bazár

5 úrovní líderstva, John C. Maxwell

Kategória: Ostatné

Nový kniha John C. Maxwell
Najpredávanejší autor rebríčka bestsellerov New York Times John C. Maxwell vysvetľuje, ako funguje skutočné líderstvo a sprístupňuje ho všetkým. Líderstvo nevyplýva z vášho titulu. Byť menovaný na nejakú pozíciu je v skutočnosti len prvou a najnižšou z piatich úrovní, ktoré dosahuje každý efektívny líder. Ak sa chcete stať viac než iba šéfom, ktorého ľudia musia nasledovať, potrebujete zvládnuť schopnosť inšpirovať a budovať tím, ktorý neprodukuje len výsledky, ale aj budúcich lídrov.
Úrovne líderstva :
1. Postavenie – Ľudia vás nasledujú, lebo musia.
2. Súhlas – Ľudia vás nasledujú, lebo chcú.
3. Produkcia – Ľudia vás nasledujú pre to, čo ste vykonali pre organizáciu.
4. Personálny rozvoj – Ľudia vás nasledujú pre to, čo ste vykonali pre nich osobne.
5. Vrchol – Ľudia vás nasledujú pre to, kto ste a čo predstavujete.
Spojením rád uvedených na týchto stránkach s prácou a ochotou učiť sa, sa môže každý posunúť na vyššiu úroveň líderstva a dosiahnuť tak väčší vplyv.
5 úrovní líderstva, John C. Maxwell
Podobné inzeráty
Knihy osobnostného rozvoja
Predám 7 kníh osobnostného rozvoja v balíku za 20€ Odber v Hamuliakovo alebo plus poštovné & náklady na balné. John Maxwell - Správny postoj John Maxwell - Tímová spolupráca John Maxwell - Zapracujte na sebe John Maxwell - Mentoring John Maxwell - Staňte sa lídrom 30 minút Jak si zorganizovať čas 30 minút Jak byť psychicky odolný
Jak v lidech vypestovat vúdčí schopnosti - John C. Maxwell
Predám knihu Jak v lidech vypestovat vúdčí schopnosti - John C. Maxwell . Posielam aj na dobierku, cena dobierky 3,9 eur, pri platbe vopred 2,9 Eur. Pokiaľ tu inzerát je, ponuka stále platí. Osobný odber je možné uskutočniť v Nitre, Zlatých Moravciach, Vrábľoch a v blízkom okolí po dohode.
Predám romány, detektívky, westerny, rozprávky, kresťanské..
Predávam staršie klasiky- detektívky, romány pre ženy, western, slovenské rozprávky ale aj kresťanské knihy. Katechizmus-Spolok Sv. Vojtecha Viliam Hunerman- Na ostov smrti Dušan Dušek- Srdcovky Pavol Hrtus Jurin- Zborník vydaný na počesť 75 narodenín. Pápež odpovedá- Encyklika pápeža Jána Pavla II Anton Hlinka- Myslitelia a myšlienky Anton M. Vacval- Verná snúbenica Dr. Jozef Cieker- Seminár pri príležitosti nedožitých 90. narodenín Červený kríž Alica G. Masaryková a SLovensko Matka cirkvi Blahoslavená panna Mária- Spolok sv. Vojtecha J.Š. Baar- Cestou krížovou Spolok sv. Vojtecha Marija Priležajevová- Zelená májová vetvička Marína Čeretková Gállová - Hriešne Dievča Júlia Hana Zeleninová- Alžbetin dvor Bernard Clavel- Zlato zeme .Korec- Od barbarskej noci (listy z väzenia) .Korec- Od barbarskej noci Anton Hlinka- Sila slabých a slabosť silných Luis de Wohl- Dievča zo Sieny Henryk Sienkiewicz- Qua vadis Ján Hrušovský- Jánošík Robert Gaillard- Mária z Ostrovov Raymond Radiguet- Bál u grófa dOrgel Terézia Vansová- Danko a Janko Adalet Agaogluová- Svadobná hostina J. Iwaszkiewicz- Milenci z Marony Hana Zelinová- Volanie vetra Ján Pavol II- posol lásky a pokoja (návšteva Česko-Slovenska) Imrich Sečansky a kolektív- Radostné umenie kuchárske Mór Jókai- Levočská biela pani Magda Szabóova- Maškarný ples Michael Blake- Tanec s vlkmi Mariana Komorová- Sklenená ovečka Alfréd Ressel-šestnástimi krajinami za slobodou Radek John- Memento Listyrodičom- Spolok Sv. Vojtecha Jorge Amado- Mulatka Gabriela John Galsworthy- Forsytovská sága Arthur Upfield- vražda musí počkať /Vôľa kmeňa/ Prekliaty dom John Wein- Zima v horách Pavol Dobšinský- Zakliata hora Daniela Palková- Poštopkané srdcom Václav Hladík- tretí láska Zlata Dônčová- Pani z kamenného domu Arthur Hailey- Konečná diagnóza George Amado- Tereza Sir John Retcliffe- Poklad Aztékov Christian Heermann- Skrtic z Notting Hillu Jozef Repko- Prebúdzanie obra (román o živote Štefana Moysesa) Theodore Dreiser- Sestra Carrie Jerzy Edigey- Výstrely na rázcestí/ smrť čaká pred oknom/ príbeh jednej pištole Viktor Trstenský- Sila viery, sila pravdy Helen Grace Carlislová- Matkin plač Ladislav Nádaši-Jégé- Cesta životom John D. MacDonald- umrieť v purpurovej krajine/ Cena vraždy/ Dohodnúť sa so žralokom Margita Figuli- Babylon 1/2 Boleslaw prus- Faraón Pavel Šestakov- Tri dni v dagezane Iris Murdochová- čierny princ Maurice Druon- Prekliaty králi ked kráľ prehrá Francúzsko J. Pondeličková- Mašlová- keď dievča dospieva Karl Georg Egel-Dr. Schluter Helena Šmahelová-
Žena na úrovni a jej malé triky.
Predám krásnu knihu: Uschi Fellnerová-Žena na úrovni a jej malé triky. CENA 1 EUR. Všetko o štýle a úrovni,fígle, prostredníctvom ktorých si svetoznáme modelky udržujú ideálnu líniu a kondíciu. Triky a pravidlá správneho nakupovania odevov a budovania šatníka, skvelé ráy a stratégie ako dosiahnuťúspech v zamestnaní,vzťahoch a v láske.. Byť ženou na úrovni neznamená byť dokonalou.. Pomocou tejto knihy sa stanete ženou, o ktorej sa hovorí, že má štýl, z ktorej vyžaruje osobné čaro, ktorá žije v súlade sama so sebou - skrátka - ženou na úrovni ...Kniha je v 100% stave . Pozri všetky moje inzeráty :) KLIKNI dole na meno alanya
Motivačná literatúra, osobný rozvoj
* Jak v lidech vypěstovat vůdčí schopnosti; John C. Maxwell; 2002; 182 strán; ISBN: 8072058703; nedotknutá 5,50€ * Stroj na peníze 1.díl Námitky a jak je zvládat; Ivo Toman; 1997; 70 strán; ISBN: ; nedotknutá 2,50€ * Nekonečný prameň vašej sily : Kľúčová kniha pozitívneho myslenia; Joseph Murphy; 1999; 240 strán; Formát: 125 x 195; Väzba: tvrdá bez prebalu; Orientačná váha: 270 g; ISBN: 8088915104; ako nová; 4 € * Ako začať a ako viesť svoj vlastný prosperujúci podnik doma; John Wright; 1991; 144 strán; 145 x 205 mm; Väzba mäkká; ISBN: 8085311097; zachovalá, podčiarknutia ceruzkou; 2 € * Tajomstvo - The Secret; Rhonda Byrne;2008; 200 strán; 147 x 183 mm; 477 g; Väzba tvrdá s prebalom; ISBN: ; ako nová, venovanie; 6 € * Probuďte své božství; Joe Dispenza; 2020; 508 strán; nedotknutá 14,50€ - PREDANÉ * Vy jste placebo; Joe Dispenza; 2016; 352 strán; nedotknutá 9,50€ Cenu možno znížiť - pri odbere ľubovoľných 4 kníh v cenách od 2€ z mojej ponuky všetkých kníh na bazoši poskytnem zľavu 25%, pri odbere 10 kníh zľavu 40%. Klikni na meno (Dušan) a nájdeš aj moju ďalšiu ponuku kníh alebo tu získaj úplný zoznam: Preferujem osobný odber, ale objednávku aspoň za 5€ môžem aj poslať, no len po prevode na účet (na dobierku neposielam).
Motivačná literatúra, osobný rozvoj
* Jak v lidech vypěstovat vůdčí schopnosti; John C. Maxwell; 2002; 182 strán; ISBN: 8072058703; nedotknutá 5,50€ * Stroj na peníze 1.díl Námitky a jak je zvládat; Ivo Toman; 1997; 70 strán; ISBN: ; nedotknutá 2,50€ * Nekonečný prameň vašej sily : Kľúčová kniha pozitívneho myslenia; Joseph Murphy; 1999; 240 strán; Formát: 125 x 195; Väzba: tvrdá bez prebalu; Orientačná váha: 270 g; ISBN: 8088915104; ako nová; 4 € * Ako začať a ako viesť svoj vlastný prosperujúci podnik doma; John Wright; 1991; 144 strán; 145 x 205 mm; Väzba mäkká; ISBN: 8085311097; zachovalá, podčiarknutia ceruzkou; 2 € * Tajomstvo - The Secret; Rhonda Byrne;2008; 200 strán; 147 x 183 mm; 477 g; Väzba tvrdá s prebalom; ISBN: ; ako nová, venovanie; 6 € * Vy jste placebo; Joe Dispenza; 2016; 352 strán; nedotknutá 9,50€ Cenu možno znížiť - pri odbere ľubovoľných 4 kníh v cenách od 2€ z mojej ponuky všetkých kníh na bazoši poskytnem zľavu 25%, pri odbere 10 kníh zľavu 40%. Klikni na meno (Dušan) a nájdeš aj moju ďalšiu ponuku kníh a získaj úplný zoznam: Preferujem osobný odber, ale objednávku aspoň za 5€ môžem aj poslať, no len po prevode na účet (na dobierku neposielam).