inzercia, predaj, predám, bazár

5+1 drevene

Kategória: Zvuková technika

drevene genius 5+1 nové stoja 220
moja cena 90. repráky sú ako nové neobité.
5+1 drevene
Podobné inzeráty
Reproduktory Genius SW-HF 5.1 4500, drevené, čierne
Na predaj, Genius SW-HF 5.1 4500, drevené, čierne Set reproduktorov • 6 ks v balení • výkon 125 W RMS • LED displej • štyri vstupné zdroje (DVD, TV, hry, CD/MP3) • 5.1 priestorový zvuk • diaľkové ovládanie • frekvencia 40 až 20 000 Hz • 3,5 mm jack konektor • regulácia hlasitosti • materiál: drevo Málo používané, konce káblov menších reproduktorov sú skrátené, je potrebné ich "očistiť". Nové sa predávajú za 120€+. Dôvod predaja: dlhší čas ich nepoužívam a nemám na ne dostatok miesta. Prosím kontakt mailom.
Predám gramofón ION MAX LP v retro drevenom prevedení
Predám kvalitný takmer úplne nový gramofón značky ION MAX LP v retro drevenom prevedení s možnosťou konvertovať hudbu do PC cez USB PORT, s el.adapterom,usb káblom, s inštalačným CD pre konvertovanie. Stereo reproduktory, rýchlosť otáčok 33/45/78, AUX, RCA, digitalizácia vinylových nahrávok, Vinyl Converter softvér, USB kábel Gramofón môže byť síce v dnešnej dobe považovaný za "oldchool", ale jeho časom ešte úplne neodzvonilo. Ak stále patríte medzi milovníkov vinylu a chcete oprášiť svoje staré dosky, alebo vás láka nákup skladieb na gramofónových platniach a pokukujete po kvalitnom prehrávači, ION Max LP sa môže trafiť do vašich predstáv. Vydarený drevený retro vzhled a drevené prevedenie nie je to jediné, čo ponúka.Gramofón môže byť síce v dnešnej dobe považovaný za "oldschool", ale jeho časom ešte úplne neodzvonilo. Ak stále patríte medzi milovníkov vinylu a chcete oprášiť svoje staré dosky, alebo vás láka nákup skladieb na gramofónových platniach a pokukujete po kvalitnom prehrávači, ION Max LP sa môže trafiť do vašich predstáv. Vydarený drevený retro vzhľad a drevené prevedenie nie je to jediné, čo ponúka. Pôvodná cena 100 €, teraz 70 €. V prípade záujmu posielam aj na dobierku kuriérom ako krehké.
5+1 drevene
drevene genius 5+1 nové stoja 220 moja cena 100. repráky sú ako nové neobité.
PC reproduktory a reproduktory
Predám reproduktory k počítaču genius - 8e, drevené reproduktory (zaoblené hrany) vyplnené vatou,na mieru, priemer reproduktora 10cm vhodné ako stredy alebo výšky 15e, reproduktory s plastovou ozvucnicou z miniveze 14e
Reproduktory
Predam v podstate nove reproduktory Drevené stereo reproduktory napájané z portu USB s čistým a presným zvukom zvýšia kvalitu zvuku vášho notebooku alebo PC.OVLÁDAČ HLASITOSTI NA KÁBLIOvládač hlasitosti na kábli umožňuje jednoduché a pohodlné nastavenie hlasitosti. Audio signál sa prenáša prostredníctvom štandardného 3,5 mm stereo audio konektora jack.
klasicke dvojkolikove active reproduktory
Predam klasicke dvojkolikove active reproduktory v plne funkcnom stave 2ks.Tesla drevene cena 15 Osobny odber v BA Staré mesto Ďakujem