inzercia, predaj, predám, bazár

74/80 BABSKý JESENNÝ/JARNÝ BALÍČEK za 25E

Kategória: Komplety

❤️Predám pouzivane, niektore ako nove, niektore nikdy nepouzite veci pre dievca len a len velkost EU74/80(od 6mesiacov do 12mesiacov).Vynikajuci stav!Nerozdelujem.Cely balik ma skoro 3kg.Len vcelku.VID FOTO!
------------------------------------------------------
OBSAH BALIKA:
☘️bodynka s dlh.rukavom
☘️bodynka s krat.rukavom
☘️svetriky, mikina
☘️tricka s dlh.rukavom
☘️nohavice, polodupacky
☘️ponozky,capica,capacky
☘️hrubé saty
Urcite niekoho velmi potesi.
ZNACKY najma: ☘️NEXT☘️, SO CUTE,H&M a F&F...
-------------------------------------------------------
NA DOBIERKU NEPOSIELAM a na SMS nereagujem.FUNGUJE mobil() aj mail.DAKUJEM ZA POCHOPENIE!A POKIAL NIE JE INZERAT AKTUALNY-BOL BY VYMAZANY Z BAZOSU.SOM PROFI PREDAJCA. NAJDETE MA AJ NA FB pod Viera Fkš alebo na MODROMKONIKU pod VIERA so stovkami pozitivnych hodnoteni.
74/80 BABSKý JESENNÝ/JARNÝ BALÍČEK za 25E
Podobné inzeráty
74/80 BABSKý JARNÝ/LETNÝ BALÍČEK za 25E
❤️Predám pouzivane, niektore ako nove, niektore nikdy nepouzite veci pre dievca len a len velkost EU74/80(od 6mesiacov do 12mesiacov).Vynikajuci stav!Nerozdelujem.Cely balik ma skoro 3kg.Len vcelku.VID FOTO! ------------------------------------------------------ OBSAH BALIKA: ☘️bodynka s dlh.rukavom ☘️bodynka s krat.rukavom ☘️svetriky, mikina ☘️tricka s dlh.rukavom ☘️nohavice, polodupacky ☘️ponozky,capica,capacky ☘️hrubé saty Urcite niekoho velmi potesi. ZNACKY najma: ☘️NEXT☘️, SO CUTE,H&M a F&F... ------------------------------------------------------- NA DOBIERKU NEPOSIELAM.FUNGUJE mobil() aj mail.DAKUJEM ZA POCHOPENIE!A POKIAL NIE JE INZERAT AKTUALNY-BOL BY VYMAZANY Z BAZOSU. NAJDETE MA AJ NA FB pod Viera Fkš alebo na MODROMKONIKU pod VIERA so stovkami pozitivnych hodnoteni.
134 BABSKÝ JARNÝ/LETNÝ balíček vecí za 15E
❤️❤️❤️Predám pouzivane, niektore ako nove, niektore nikdy nepouzite veci pre dievca len a len velkost EU134.Nerozdelujem. ------------------------ OBSAH: ⁉️3x sukňa TRAUM-PFERDE, NEXT, LOUIS VUITTON(fake:-)) ⁉️3x leginy LINDEX,H&M,PEPPERTS! ⁉️kratasky PAGE on Young ⁉️2x tricko s DLH.rukavom H&M ⁉️ tenky pleteny svetrik YIGGA ⁉️tricko s KRAT.rukavom LINDEX ⁉️3x tricko na ramienka YIGGA,PEPPERTS! ------------------------------------------ NA DOBIERKU NEPOSIELAM.FUNGUJE mobil() aj mail.DAKUJEM ZA POCHOPENIE!A POKIAL NIE JE INZERAT AKTUALNY-BOL BY VYMAZANY Z BAZOSU. NAJDETE MA AJ NA FB pod Viera Fkš alebo na MODROMKONIKU pod VIERA so stovkami pozitivnych hodnoteni.
98/104 BABSKÝ JARNÝ/LETNÝ balíček vecí za 15E
❤️❤️❤️Predám pouzivane, niektore ako nove, niektore nikdy nepouzite veci pre dievca len a len velkost EU98/104.Nerozdelujem. ------------------------ OBSAH: ⁉️kratasky GAP ⁉️2x sukňa PALOMINO ⁉️4xtricko s KRAT.rukavom CALLIOPE, PEPPA PIG,GIRLS,NEXT ⁉️vrch na ramienka ORCHESTRA ⁉️tielko PEPCO ⁉️2x tricko na ramienka LUPILU ⁉️šaty GAP ---------------------------- NA DOBIERKU NEPOSIELAM.FUNGUJE mobil() aj mail.DAKUJEM ZA POCHOPENIE!A POKIAL NIE JE INZERAT AKTUALNY-BOL BY VYMAZANY Z BAZOSU. NAJDETE MA AJ NA FB pod Viera Fkš alebo na MODROMKONIKU pod VIERA so stovkami pozitivnych hodnoteni.
128 BABSký LETNÝ balíček vecí za 10E
❤️❤️❤️Predám pouzivane, niektore ako nove, niektore nikdy nepouzite veci pre dievca velkost EU128.Nerozdelujem. ------------------------ OSAH: ⁉️2x tricko na ramienka TEZENIS ⁉️2x tricko s KRAT.rukavom S.OLIVER,MONTHERCARE,DOPO DOPO, FRUIT of the LOOM ⁉️ 2x tielko H&M ⁉️tricko na ramienka KATEX ⁉️saty BREEZE GIRLS a F&F ⁉️bluza H&M ⁉️silonky ⁉️sukna DOPO DOPO ----------------------------- NA DOBIERKU NEPOSIELAM.FUNGUJE mobil() aj mail.DAKUJEM ZA POCHOPENIE!A POKIAL NIE JE INZERAT AKTUALNY-BOL BY VYMAZANY Z BAZOSU. NAJDETE MA AJ NA FB pod Viera Fkš alebo na MODROMKONIKU pod VIERA so stovkami pozitivnych hodnoteni.
Jarny kompletik chlapcek
Predam jarny/jesenny vyskladany malicko noseny kompletik pre chlapceka velk.6-9-12. Cena 10 eur+posta.
Jesenný komplet veľ. 110/116
Podšitý jesenný komplet do vlhkého a daždivého počasia vel 110/116 ,v dobrom použitom stave. Zipsy plne funkčné. S reflexnými prvkami Možnosť osobného odberu alebo pošlem poštou