inzercia, predaj, predám, bazár

8 strunove banjo

Kategória: Strunové nástroje

predám 8 strunové banjo v dobrom stave za 130€ možná výmena Ba
8 strunove banjo
Podobné inzeráty
5-strunové banjo Richwood
Dobrý deň, predám 5-strunové banjo Richwood Master RMB-905. Pozostáva z hliníkového rámu a toneringu, hmatník z peruánskeho orecha. Banjo je v skvelom stave, málo hrané, predávam z dôvodu nedostatku času. Pridávam tiež nové struny a trsátka. Len osobný predaj!
5 STRUNOVE BANJO NA PREDAJ
REMO KORN GUITARS 5 STRUNOVE BANJO vo vynikajúcom stave nové
Predám 8 strunové mandolínové banjo zn. PONY
Predám 8 strunové mandolínové banjo zn. PONY vrátane popruhov a puzdra. Bolo málo používané. Osobný odber, prípadne pošlem poštou (Jedno je už predané)
Banjo Richwood Master RMB-905
Dobrý deň, predám 5-strunové banjo Richwood Master RMB-905. Pozostáva z hliníkového rámu a toneringu, hmatník z peruánskeho orecha. Banjo je v skvelom stave, málo hrané, predávam z dôvodu nedostatku času. Pridávam tiež nové struny a trsátka
Banjo 5 strun Cort
Vymenim Banjo 5strun za 6 strunove. Alebo iny hud. nastroj ponuknite. Banjo je nehrane len skusane nemal som na to cas. Bola na nom robena len mala oprava bieleho koliku piatej struny pukol. Detailne foto poslem pri zaujmu.
predám tenor banjo
predám PROGRESS 4T BANJO - TENOROVÉ BANJO Dnes sa predáva pod označením Pilgrim By Vintage VPB35T Tenor Banjo na stránke v cene 424,-€ Špecifikácia: Vlastnosti Počet strún: 4 Typ: Resonator Tone ring : Nie Rezonátor : Mahagón Materiál korpusu: Hliník Krk : Mahagón Počet pražcov : 19 Šírka nultého pražca : 30,6 mm Snímač: pasívny piezo s reguláciou hlasitosti - dodatočne osadený Ladiace mechaniky : Pilgrim Hardvér: Chróm Kufor: Nie Puzdro: Nie Krajina výroby: Čína Menzúra: 576 mm Struny: d'addario EJ 63i (ďalšia sada grátis) Dôvod predaja - prešiel som na päťstrunové a toto už nepoužívam. Len osobný odber TT. Dobierkou neposielam. Cena je konečná, pevná.