inzercia, predaj, predám, bazár

A4tech Bloody B820R

Kategória: Klávesnice, myši

Predám hernú, mechanickú klávesnicu v top stave, pár krát použitá, pôvodná cena 80€. Predávam za 40€.

A4tech Bloody B820R
Podobné inzeráty
Predám klávesnicu a myš A4Tech Bloody
Predám klávesnicu a myš A4Tech Bloody - klávesnica A4tech Bloody B418 CZ, zachovalá, plne funkčná, komplet balenie - myš A4Tech Bloody A60 Blazing Core, zachovalá, plne funkčná, komplet balenie Osobný odber v mieste bydliska. Poštou zasielam iba po uhradení sumy s navýšením pošt. nákladov vopred na účet! Nevymieňam! Cena je pevná.
Predám klávesnicu a myš A4Tech Bloody
Predám klávesnicu a myš A4Tech Bloody - klávesnica A4tech Bloody B418 CZ, zachovalá, plne funkčná, komplet balenie - myš A4Tech Bloody A60 Blazing Core, zachovalá, plne funkčná, komplet balenie Osobný odber v mieste bydliska. Poštou zasielam iba po uhradení sumy s navýšením pošt. nákladov vopred na účet! Nevymieňam!
A4tech Bloody B820R
Predám hernú, mechanickú klávesnicu v top stave, pár krát použitá, pôvodná cena 80€. Predávam za 45€.
Herná myš A4Tech Bloody V8 Core
Predám hernú myš A4Tech Bloody V8 Core, myš plne funkčná zabalená v originálnom balení. Myš vhodná pre hráčov napr. CS:GO, myš už má nahraté no-recoil makrá pre zbrane M4A1s a AK-47. Možnosť úpravy pomcou softvéru Bloody Core v8 k ľubovoľným požiadavkam. Herná myš drôtová, USB, vhodná pre pravákov, optická, 7 tlačidiel, jednofarebné podsvietenie, 3200DPI, požívateľské profily, dĺžka kábla 1.8 m, čierna Maximálne odolná herná myš s rýchlou optickou technológiou V-Track a úplnou presnosťou, vďaka nastaveniu rozlíšenia DPI od 800 až do 3 200. To všetko predstavuje A4Tech Bloody V8 v dizajnovej čiernej so 7 tlačidlami a podsvieteným rolovacím kolieskom. Praktická je aj špičková ergonómia, ktorá je vhodná pre pravákov aj ľavákov. Výrobok poskytuje USB rozhranie 2.0 a 3.0 a prívodný kábel s dĺžkou 1,8 m.
Herná klávesnica A4Tech Bloody B418
Predám Hernú klávesnicu A4Tech Bloody B418 Light Strike. Klávesnica je v originálnom balení. Preferujem osobný odber. A4tech Bloody B418 silver podsvícená herní klávesnice, 8 mechanických infračervených kláves, USB, CZ Elegantní neónově podsvícená herní klávesnice. 8 mechanické infračervených směrové kláves. Skvělá k hraní her nebo k práci. - 8 silikonových kláves pro pohyb s optickým infračerveným snímaním s odezvou 0.2ms - neónové vícebarevné podsvětlení - voděodolné provedení - omezení nechtěného zmáčknutí klávesy pomocí svažujícího se tvaru klávesnic - speciální upevnění mezerníku pro větší životnost
Hráčska klávesnica - A4tech Bloody B120 TURBO
Predám klávesnicu pre hráčov A4tech Bloody B120 TURBO - hráčske silikonové klávesy: W/A/S/D - klávesa pre automatickú streľbu - klávesa pre rýchlu streľbu - protisklzové nožičky - podsvietená s reguláciou intenzity jasu - vodeodolná - atď. Spolu za 35€ s myšou Razor z môjho druhého inzerátu. Najlepšie osobne Bratislava=možnosť odskúšania, ale môžem poslať aj poštou po zaplatení poštovného vopred na účet. - Telefónne číslo v prípade dohody pošlem emailom. - Kliknite na moje meno a zobrazia sa vám aj ostatné moje inzeráty. myš Razor Mamba Elite , SSD NVMe a SSD SATA