inzercia, predaj, predám, bazár

Aarke Carbonator 3 white - NOVÝ

Kategória: Ostatné - biela

Dizajnový doplnok do vašej kuchyne

Výrobník perlivej vody Aarke Carbonator III je ako prvý na svete vyrobený z nerezovej ocele. Je štíhly a vysoký, vďaka čomu zaberá málo miesta a stane sa ozdobou vašej kuchynskej linky. Prístroj funguje bez batérií a káblov. Poháňa ho bombička s CO2, ktorá sýti vodu vo fľaši. Súčasťou balenia je BPA free PET fľaša s objemom 1 liter.

Jednoduché použitie Aarke Carbonator III

Použitie je jednoduché - naplňte fľašu až po vyznačenú rysku, pevne ju naskrutkujte do prístroja a otočte pákou smerom dole. Po približne dvojsekundovom procese sýtenia uvoľnite páku. Perlivosť vody môžete regulovať zopakovaním procesu sýtenia. Vždy používajte čerstvú neochutenú vodu. Nasýtenie funguje lepšie pri vychladenej vode.

Výrobník je kompatibilný s kartušami Sodastream, AGA, Linde a ďalšími štandardnými kartušami na výrobu perlivej vody. Balenie neobsahuje fľašu s CO2.

Dodávané príslušenstvo


1 PET fľaša
Návod na použitie

Technické parametre

Počet fliaš v balení: 1
Výška: 41,4 cm
Šírka: 15,3 cm
Hĺbka: 25,8 cm
Farba: biela
Aarke Carbonator 3 white - NOVÝ
Podobné inzeráty
Vitality 100 3D White elektrická zubná kefka - NOVÁ
Popis Oral B Vitality 100 3D White D100.413.1 Vlastnosti Oscilačná elektrická zubná kefka Oral B Vitality 100 vám uľahčí každodenný boj so zubným povlakom a pomôže k žiarivejšiemu úsmevu. Vlastnosti: čistí zub po zube redukuje nežiaduce zafarbenie a škvrny na zuboch leští zubnú sklovinu odstraňuje zubný povlak je kompatibilná so širokou škálou kefkových hlavíc signalizuje optimálny čas čistenia
digitálna váha Nokia / Withings Body Cardio biela
predám digitálnu váhu Nokia / Withings Body Cardio, 100% stav, plne funkčná Osobná váha diagnostická digitálna, nosnosť 180kg, s Bluetooth a wiFi, materiál panela: sklo, meranie tuku, meranie svalov, meranie vody, uloženie dát a párovanie s mobilnou aplikáciou, iOS a Android, farba: biela inzerat platny do zmazania, na whataspp nereagujem.
ORAL-B IO SERIES 4 QUITE WHITE
Predám smart kefku ORAL-B IO SERIES 4 QUITE WHITE. Úplne nová, nepoužitá a plne funkčná. Osobný odber BA alebo pošlem na dobierku.
Philips Sonicare DiamondClean white edition (bielej farby)
Ponúkam skvelú elektrickú zubnú kefku Philips Sonicare DiamondClean white edition (bielej farby). S touto zubnou kefkou odstránite viac zubného povlaku a dosiahnete belšie zuby. Poštovné v cene.
Sonická zubná kefka Philips HX9140 + nabíjačka
Značková sonická elektrická zubná kefka Philips Sonicare HX9140 včetně nabíjací stanice, krabice a dokumentů – ako na fotke. Stále funkční, 9 možných kombinací: 3 rýchlosti, režimy clen, white, gum care – takže každý si nastaví dle preferencí. V současnosti jenom top nejdrahší verze již mají možnost regulovat rýchlost. Pokazila se nám ionizačná jednotka, manželka získala poukazky, tak jsme si koupili nový set. Jináč bychom kartáček neprodávali. Na fotce i zubní kefka, ale ta není součastí prodeje kvůli hygěně – již používán. --- Dodanie: továr mám v Prahe, takže v Poprade 1xmesačne, na trase Praha-Poprad 1xmesačne alebo pošta/zasielkovna/dobierka kedykoľvek z ČR (2eur plus záloha poštovné na účet pred zasláním).
Ventilator Jysk
AFTONFALK white Biely ventilator z Jysku, nepouzili sme ho nakoniec, vratane blocku, v zaruke. Predaval sa bez krabice, pc 12,50€