inzercia, predaj, predám, bazár

Abraka dopyt

Kategória: Šortky

Hľadám šortky šelma S
Abraka dopyt
Podobné inzeráty
KRÁSNE BIKER ŠORTKY A PODPRSENKA značky ABRAKA - ALMÁZIA
Predám tieto krásne kúsky od slovenskej značky ABRAKA, motív ALMÁZI vo veľkosti M. Šortky sú NOVÉ, na eshope vypredané. Obľúbenou stálicou v ponuke Abraka® sú šortky v dlhšom prevedení. Šortky sú šité s vysokým pásom so skrytým vreckom a so všívanou jemnou gumičkou. Abraka® šortky sú vďaka pozornému výberu kvalitných recyklovaných materiálov, plochým švom a pohodlnému strihu doslova ako druhá koža. Držia tam, kde majú a pekne formujú líniu drieku. Elastické švy neťahajú, umožňujú plný rozsah pohybu a vďaka špeciálnej technológii pletenia majú vysokú odolnosť voči presvitaniu. Vyrobené z materiálu z recyklovaných PET fliaš. Abraka® šortky sú ušité z materiálu Shape – priedušného, extra jemného materiálu s vysokou hustotou pletenia vďaka čomu dosahujú vysokú odolnosť voči presvitaniu, veľkú rozťažnosť pre voľnosť pohybu a UVB ochranu SPF 50+. Materiál Shape sa vyznačuje vysokým komfortom nosenia a vynikajúcim spevnením. Abraka® športová podprsenka s autorským dizajnom od Mareka Ehrenbergera je „láska na prvé oblečenie“. Vďaka pozornému výberu kvalitných recyklovaných materiálov, pohodlnému strihu a šitiu je doslova ako druhá koža. Podprsenka je šitá vnútorným šitím bez lemoviek, čím predchádza oderu a podráždeniu pokožky. Je nevystužená, no vďaka premyslenému šitiu poskytuje vysokú oporu aj pri náročných aktivitách. Vyrobené z materiálu z recyklovaných PET fliaš. Abraka® podprsenka je ušitá z priedušného, funkčného recyklovaného materiálu s vysokou hustotou pletenia vďaka čomu dosahuje vysokú odolnosť voči presvitaniu, UVB ochranu SPF 50+, rýchlo schne a nemusíte sa báť vziať si ju do vody. CENA PODPRSENKY: 30 EUR plus pošta CENA ŠORTIEK: 35 EUR plus pošta PÍSAŤ IBA SEM NA ODKAZ, ČÍSLO VYMYSLENÉ!
KRÁSNE ŠORTKY značky ABRAKA - ALMÁZIA, NOVÉ
Predám tieto krásne šortky slovenskej značky ABRAKA - ALMÁZIA vo veľkosti M. Šortky sú NOVÉ, na eshope vypredané. Obľúbenou stálicou v ponuke Abraka® sú šortky v dlhšom prevedení. Šortky sú šité s vysokým pásom so skrytým vreckom a so všívanou jemnou gumičkou. Abraka® šortky sú vďaka pozornému výberu kvalitných recyklovaných materiálov, plochým švom a pohodlnému strihu doslova ako druhá koža. Držia tam, kde majú a pekne formujú líniu drieku. Elastické švy neťahajú, umožňujú plný rozsah pohybu a vďaka špeciálnej technológii pletenia majú vysokú odolnosť voči presvitaniu. Vyrobené z materiálu z recyklovaných PET fliaš. Abraka® šortky sú ušité z materiálu Shape – priedušného, extra jemného materiálu s vysokou hustotou pletenia vďaka čomu dosahujú vysokú odolnosť voči presvitaniu, veľkú rozťažnosť pre voľnosť pohybu a UVB ochranu SPF 50+. Materiál Shape sa vyznačuje vysokým komfortom nosenia a vynikajúcim spevnením. CENA: 33 EUR plus pošta PÍSAŤ IBA SEM NA ODKAZ, ČÍSLO VYMYSLENÉ!
NÁDHERNÉ ŠORTKY značky ABRAKA - LÚKA SVETLÁ, NOVÉ S VISAČKOU
Predám tieto šortky slovenskej značky ABRAKA vo veľkosti S, je to motív Lúka svetlá. Šortky sú NOVÉ S VISAČKOU, sú vhodné aj ako dar. Abraka® šortky Lúka s autorským dizajnom od Michaely Matýsovej sú vďaka pozornému výberu kvalitných materiálov, plochým švom a pohodlnému strihu doslova ako druhá koža. Sú šité s vysokým pásom so skrytým vreckom a so všívanou jemnou gumičkou. Abraka® šortky Lúka sú ušité z materiálu Hike – priedušného, kompresného, odolného materiálu s vysokou hustotou pletenia vďaka čomu dosahujú vysokú odolnosť voči presvitaniu a UVB ochranu SPF 50+. CENA: 40 EUR plus pošta PÍSAŤ IBA SEM NA ODKAZ, ČÍSLO VYMYSLENÉ!
Abraka legíny šortky veľkosť S Almázia
Abraka legíny šortky veľkosť S Almázia, 100% stav