inzercia, predaj, predám, bazár

ABUS Iven Chain 8210 zámok na bicykel (85 cm)

Kategória: Ostatná cyklistika

Zámok na zabezpečenie bicykla.
- 8 mm hrubá štvorhranná reťaz v novom, funkčnom, veľmi flexibilnom obale s dlhou životnosťou, ktorý chráni voči poškriabaniu laku
- Dĺžka reťaze 85 cm
- Reťaz a telo zámku, ako aj súčasti uzamykacieho mechanizmu sú vyrobené zo špeciálne tvrdenej ocele
- Ergonomicky tvarované telo zámku
- Kvalitný uzamykací systém ABUS
- K zámku sú dva obojstranné kľúče pre pohodlnejši obsluhu

Iba osobný odber - Bratislava Ružinov
ABUS Iven Chain 8210 zámok na bicykel (85 cm)
Podobné inzeráty
Abus Granit CityChain X Plus 1060/110
Abus Granit CityChain X Plus 1060/110 Zámok na zabezpečenie bicykla na miestach s vysokým rizikom krádeže. 10 mm hrubá reťaz v špeciálnom látkovom obale chráni proti poškriabaniu laku - patentovaný ABUS Power Link System ponúka uzavretie koncov reťaze priamo do uzamykacieho mechanizmu - telo zámku je odolné proti brutálnym metódam otvorenia zámku - reťaz a telo zámku, ako aj súčasti uzamykacieho mechanizmu sú vyrobené zo špeciálne tvrdenej ocele - ABUS X-Plus uzamykací systém pre najvyššiu ochranu proti nežiadúcej manipulácii - uzamykací systém je chránený voči nečistotám a korózii - bezpečnostná karta s kódom - dva kľúče (jeden svietiaci) Abus taska na bicykel sa predava samostatne, bola pouzita 2x, cena 20 EUR.
ABUS Bordo Big 6000K/120 BK SH
Dobrý deň, na predaj ABUS Bordo Big 6000K/120 BK SH v zánovnom stave. Cena v obchode od začína od 100 eur, odovzdám za 60 eur. Abus zámky patria medzi vyhľadávané medzi milovníkmi cyklistiky aj vďaka uzamykaciemu systému ABUS XPlus. Jedná sa o najvyššiu ochranu proti nežiaducej manipulácii s bicyklom. Súčasťou balenia je bezpečnostná karta a dva kľúče. Detaily produktu: - kvalitný zámok na bicykel - kvalitná tvrdená oceľ - 5mm hrubé oceľové pláty s extra jemnou povrchovou úpravou - spojené špeciálnymi nitmi - upevňuje sa na rám kolesa - pohodlný prenos - uzamykací systém ABUS XPlus - súčasťou balenia je bezpečnostná karta a dva kľúče - dĺžka zámku: 120cm - hmotnosť: 1546g
Abus Bordo 6500A/110 BK SH Smart X - alarm
Dobrý deň, na predaj Abus Bordo 6500A/110 BK (black) SH Smart X v zánovnom stave. Cena v obchode cca 250 eur, predám za 100 eur. - Prúty s hrúbkou 5,5 mm, s extra mäkkým 2-zložkovým povlakom - Jednoduché ovládanie cez aplikáciu ABUS One (predtým SmartX) – pre iOS a Android - Zámok na bicykel je možné otvoriť a zamknúť bez kľúča – funkcia bez kľúča založená na osvedčenej technológii ABUS SmartX™ Bluetooth® - Funkcia alarmu o min. 100 dB na 15 sekúnd, potom automatické opätovné zapnutie - 3D detekcia polohy – detekuje vibrácie a najmenšie pohyby vo všetkých troch rozmeroch a spustí alarm - Inteligentný alarm – zámok vydá krátky varovný tón iba v prípade malých a krátkych vibrácií. ak sa v blízkosti odrazí napr. futbalová lopta - USB-C port - Uskladnenie posledného parkovacieho miesta bicykla - LED kontrolka indikuje stav batérie a nabíjania - Možno ovládať aj pomocou dodávaného diaľkového ovládača (RC variant) - Vrátane držiaka (SH)
Reťazový zámok Abus Ivera chain 7210/85
Predám reťazový zámok Abus ivera chain 7210/85 Kupovaný v Inter športe. 2x použitý
Uzamykaci sys Abus 9808/85 black Steel-O-Chain
Predavame uzamykaci system na bicykel ABUS, 9808/85. 8 mm hrubé oko reťaze - zo špeciálnej tvrdenej ocele - uzamykací systém ABUS Plus - automatické uzamykanie bez kľúča - vysoká ochrana proti bežnej manipulácii - integrovaná krytka zámku proti prachu a nečistotám - dĺžka: 85 cm - hmotnosť: 1832 g.V prípade záujmu môžete písať mail. Viem poslať aj poštou s platbou vopred. Nikdy nebol použitý, ešte je zabalený.
Zámok ABUS -BORDO 6000/90 SH
Predam zamok na bicykel ABUS. Oceľové pláty sú spojené špeciálnymi nitmi pláty, špeciálne nity, obal uzamykacieho mechanizmu ako aj súčasti uzamykacieho mechanizmu sú vyrobené zo špeciálne tvrdenej ocele uzamykací systém ABUS Plus - najvyššia ochrana proti nepohodlnej manipulácii pohodlná preprava zámku v držiaku, ktorý sa upevňuje na rám bicykla bezpečnostná karta + dva kľúče dĺžka zámku: 90 cm hmotnosť: 1220 g Mozem poslat aj poštou po úhrade alebo na dobierku. Nebol nikdy použitý, ešte je zabalený. V pripade zaujmu mozete pisat mail.