inzercia, predaj, predám, bazár

ACLIMA WOOLNET dámske krátke tričko z merina M

Kategória: Turistika, horolezectvo

NIKDY NEPOUZITE, UPLNE NOVE. IBA OPRATE v specialnom prostriedku na merino. Kym mi to stalo v skrini, uz mi je to male. Vymenila som iba za L. V inom inzerate aj s DLHYM rukavom + hybrid verzia.

Cena 50 € + postovne. Zaslem postou aj na dobierku.

Prosim napisat email, CISLO JE VYMYSLENE. *** Pozri aj moje ostatne inzeraty ***

PODVODNICI CO SI MYSLIA, ZE NIEKAM ZADAM CISLO SVOJEJ KARTY A POD , PROSIM, USETRITE SEBE CAS A MNE ENERGIU. A NEPISTE MI. :-)

Aclima WoolNet® je originál, pokiaľ ide o odevy z vlnenej sieťoviny. Je určený pre činnosti s vysokou intenzitou, kde je najdôležitejší transport vlhkosti, hmotnosť oblečenia, vetranie čo zabezpečuje najlepšiu funkčnosť. Vedeli ste, že vzduch izoluje? Sieťka vytvára malé vzduchové vankúšiky, ktoré poskytujú dobrú izoláciu bez toho, aby Vám bolo zbytočne teplo a bez pocitu spotenia. Vďaka schopnosti materiálu prenášať vlhkosť sa teplota reguluje pri vysokej a nízkej úrovni intenzity, takmer ako termostat. Vlna sa hreje aj keď je mokrá a nezapácha.

Nie je náhoda, že nórska armáda používa Aclima WoolNet už roky. Od vysokohorských túr počas zimy, dlhých horských túr, severského bežkovania, skialpinizmu, poľovníctva, rybolovu a expedícií - WoolNet® je prirodzenou prvou voľbou. WoolNet® je možné v chladných dňoch kombinovať s odevmi zo série WarmWool. Vlnená sieť je extrémne rýchlo schnúca a pohodlne elastická.

Materiál: Sieťovina 80% merino vlna, 20% polyamid - 120 g/m2, 19,5 mikrónov, Plná časť 94% merino vlna, 4% elastán - 250 g/m2, 19,5 mikrónov

_ Vlastnosti _
- hreje aj vo vlhkom stave
- nezapácha ani po dlhšom nosení
- vhodná na aktivity vysokej aj nízkej úrovne
- ideálne na zimné športy ako skialpinizmus, vysokohorská turistika, bežkovanie, beh, poľovníctvo
- spevnený materiál na ramenách a prsiach
- extrémne priedušné a rýchlo schnúce
- ploché švy proti oderu
ACLIMA WOOLNET dámske krátke tričko z merina M
Podobné inzeráty
ACLIMA WOOLNET HYBRID dámske tričko z merina M
NIKDY NEPOUZITE, UPLNE NOVE. IBA OPRATE v specialnom prostriedku na merino. Kym mi to stalo v skrini, uz mi je to male. Vymenila som iba za L. V inom inzerate aj s KRATKYM a DLHYM rukavom (ale uz nie hybrid) Cena 70 € + postovne. Zaslem postou aj na dobierku. Prosim napisat email, CISLO JE VYMYSLENE. *** Pozri aj moje ostatne inzeraty *** PODVODNICI CO SI MYSLIA, ZE NIEKAM ZADAM CISLO SVOJEJ KARTY A POD , PROSIM, USETRITE SEBE CAS A MNE ENERGIU. A NEPISTE MI. :-) Aclima WoolNet® je originál, pokiaľ ide o odevy z vlnenej sieťoviny. Je určený pre činnosti s vysokou intenzitou, kde je najdôležitejší transport vlhkosti, hmotnosť oblečenia, vetranie čo zabezpečuje najlepšiu funkčnosť. Vedeli ste, že vzduch izoluje? Sieťka vytvára malé vzduchové vankúšiky, ktoré poskytujú dobrú izoláciu bez toho, aby Vám bolo zbytočne teplo a bez pocitu spotenia. Vďaka schopnosti materiálu prenášať vlhkosť sa teplota reguluje pri vysokej a nízkej úrovni intenzity, takmer ako termostat. Vlna sa hreje aj keď je mokrá a nezapácha. Nie je náhoda, že nórska armáda používa Aclima WoolNet už roky. Od vysokohorských túr počas zimy, dlhých horských túr, severského bežkovania, skialpinizmu, poľovníctva, rybolovu a expedícií - WoolNet® je prirodzenou prvou voľbou. WoolNet® je možné v chladných dňoch kombinovať s odevmi zo série WarmWool. Vlnená sieť je extrémne rýchlo schnúca a pohodlne elastická. Materiál: Sieťovina 80% merino vlna, 20% polyamid - 120 g/m2, 19,5 mikrónov, Plná časť 94% merino vlna, 4% elastán - 250 g/m2, 19,5 mikrónov _ Vlastnosti _ - hreje aj vo vlhkom stave - nezapácha ani po dlhšom nosení - vhodná na aktivity vysokej aj nízkej úrovne - ideálne na zimné športy ako skialpinizmus, vysokohorská turistika, bežkovanie, beh, poľovníctvo - spevnený materiál na ramenách a prsiach - extrémne priedušné a rýchlo schnúce - ploché švy proti oderu
ACLIMA WOOLNET dámske tričko (dlhy rukav) z merina M
NIKDY NEPOUZITE, UPLNE NOVE. IBA OPRATE v specialnom prostriedku na merino. Kym mi to stalo v skrini, uz mi je to male. Vymenila som iba za L. V inom inzerate aj s KRATKYM rukavom + hybrid verzia. Cena 50 € + postovne. Zaslem postou aj na dobierku. Prosim napisat email, CISLO JE VYMYSLENE. *** Pozri aj moje ostatne inzeraty *** PODVODNICI CO SI MYSLIA, ZE NIEKAM ZADAM CISLO SVOJEJ KARTY A POD , PROSIM, USETRITE SEBE CAS A MNE ENERGIU. A NEPISTE MI. :-) Aclima WoolNet® je originál, pokiaľ ide o odevy z vlnenej sieťoviny. Je určený pre činnosti s vysokou intenzitou, kde je najdôležitejší transport vlhkosti, hmotnosť oblečenia, vetranie čo zabezpečuje najlepšiu funkčnosť. Vedeli ste, že vzduch izoluje? Sieťka vytvára malé vzduchové vankúšiky, ktoré poskytujú dobrú izoláciu bez toho, aby Vám bolo zbytočne teplo a bez pocitu spotenia. Vďaka schopnosti materiálu prenášať vlhkosť sa teplota reguluje pri vysokej a nízkej úrovni intenzity, takmer ako termostat. Vlna sa hreje aj keď je mokrá a nezapácha. Nie je náhoda, že nórska armáda používa Aclima WoolNet už roky. Od vysokohorských túr počas zimy, dlhých horských túr, severského bežkovania, skialpinizmu, poľovníctva, rybolovu a expedícií - WoolNet® je prirodzenou prvou voľbou. WoolNet® je možné v chladných dňoch kombinovať s odevmi zo série WarmWool. Vlnená sieť je extrémne rýchlo schnúca a pohodlne elastická. Materiál: Sieťovina 80% merino vlna, 20% polyamid - 120 g/m2, 19,5 mikrónov, Plná časť 94% merino vlna, 4% elastán - 250 g/m2, 19,5 mikrónov _ Vlastnosti _ - hreje aj vo vlhkom stave - nezapácha ani po dlhšom nosení - vhodná na aktivity vysokej aj nízkej úrovne - ideálne na zimné športy ako skialpinizmus, vysokohorská turistika, bežkovanie, beh, poľovníctvo - spevnený materiál na ramenách a prsiach - extrémne priedušné a rýchlo schnúce - ploché švy proti oderu
Dámske športové tričká/tielka
1. tielko Under Armour - veľkosť XL, cena 12 EUR. 2. tielko fialové F&F - veľkosť M, cena 4 EUR. 3. tielko F&F (čierne) - veľkosť 40 (skôr by som povedala, že 38), cena 4 EUR. 4. tielko Decathlon (zelené) - veľkosť M, cena 4 EUR. 5. krátke tričko ZAJO (čierne) - veľkosť S, cena 10 EUR, termo. 6. krátke tričko F&F (čierne) - veľkosť 40, cena 4 EUR. 7. krátke tričko Stedman (oranžové) - veľkosť M - cena 10 EUR. Z výzvy Doby Tatry. 8. krátke tričko Stedman (šedé) - pánska veľkosť S (dámske M) - cena 10 EUR. Z výzvy Doby Tatry. 9. krátke tričko The Lion King - veľkosť M, cena 8 EUR. V prípade záujmu premeriam, na cene sa dá dohodnúť. Osobný odber v Nitre, prípadne viem poslať aj poštou (poštovné hradí kupujúci). Kontakt mailom.
Predám nové merino tričko Aclima- HANSEN,veľ.L
Môžem priniesť osobne na trase Košice-Prešov-Bardejov alebo po dohovore aj poštou alebo zasielkovňou. V prípade otázok ma kľudne kontaktujte, rád odpoviem! Pozri aj ostatné moje inzeráty!
Predám nové merino tričko Aclima- HANSEN,veľ.L
Osobne alebo po dohovore aj poštou alebo zasielkovňou. V prípade otázok ma kľudne kontaktujte, rád odpoviem! Pozri aj ostatné moje inzeráty!
Damske termopradlo Bruebeck, TCM, Fundango a Rejoice
Vsetko termopradlo v top stave. Mix velkosti. Zelenkave tricko Bruebeck vel. L, odpoveda 40/42. 20 eur Cierne tricko Tchibo Active vel. M, odpoveda 40/42. 10 eur Sivo-oranzove tricko Fundango vel. M, odpoveda 40. 10 eur Damske kratke spodky Rejoice vel XS, nove, nepouzite, nevhodny darcek. 4 eur Osobny odber Poprad alebo postou pri platbe vopred.