inzercia, predaj, predám, bazár

Adapter, redukcia pre sony nex

Kategória: Blesky a osvetlenie

-na použitie vonk. blesku
- nove, funkčne
Adapter, redukcia  pre sony nex
Podobné inzeráty
Sony Minolta blesky
Predám používané blesky na Minolta/Sony: Metz 48 AF-1 Digital na Sony. Blesk je vo veľmi dobrom stave, plne funkčný(otestovaný na Sony A200). Cena 45€ Minolta 2800 AF s púzdrom a s difúzorom. Ide o blesk s klasickou pätkou a teda dá sa použiž aj na iných zrkadlovkách ako napríklad: Canon, Nikon, Pentax. Blesk je vo veľmi dobrom stave, cena 10€ Minolta 4000 AF manuálom a s difúzorom ide o blesk s klasickou pätkou a teda dá sa použiž aj na iných zrkadlovkách ako napríklad: Canon, Nikon, Pentax. Blesk je vo veľmi dobrom stave, cena 20€ Minolta Program 3200i s púzdrom. Blesk je vo veľmi dobrom stave (otestovaný na Sony A200), cena 13€ Minolta Program D 5600 HS s manuálom. Blesk je vo veľmi dobrom stave (otestovaný na Sony A200), cena 40€ Ideálne osobne prevzatie, pri serióznom jednaní aj zaslanie, prípadne viem doniesť, ak mám cestu, BA-TT-NR-ZC. Prosím kontaktujte ma IBA emailom, odpovedám ihneď. Vďaka
Nissin di700a sony + commander air 1 sony + commander air 1
Predam blesk nissin di700a sony + commander air 1 sony + commander air 1 Fuji malo pouzivany Ak by bol zaujem len o jednotlive polozky ceny su nasledovne: nissin di700a sony 70e commander air 1 sony 25e commander air 1 Fuji 25e osobny odber preferujem ale je mozne poslat aj na dobierku t.j.+ cena za postovne naklady
Bleskový adapter na Sony
Bleskový adapter na Sony druhá strana: klasický stredový kontakt, + káblový kontakt. Týmto adapterom sa dá na fotoaparáty Minolta /Sony použiť iné typy bleskov s klasickou sáňkou.
Nissin di700a sony + commander air 1 sony + commander air 1
Predam blesk nissin di700a sony + commander air 1 sony + commander air 1 Fuji malo pouzivany
Metz SCA 333/2AF M1 adaptér
Adaptér umožňuje plnú kompatibilitu bleskov systému SCA300 (Metz alebo Cullmann) na fotoaparátoch s iISO hot-shoe - Minolta alebo staršie Sony. Podporuje aj TTL a A blesk (používané tak mnou). Plne funkčné (aj s AF asistenčnou lampou, používané mnou) na Dynax 7xi a Dynax 4. Mal by fungovať aj na zrkadlovkách Sony A. Len minimálne známky používania. Prípadne aj s kompatibilným bleskom Cullmann DC25 (+14€). Osobne alebo na dobierku.
Neewer NW320 blesk pre Sony
Predám tento blesk vhodný pre Sony fotoaparáty rady a7,a9 a a6xxx(a6000 - a6600). Je značky neewer, ktorá je na Slovensku skôr známa ako Meike a tento blesk je v podstate Meike MK320, ktorého špecifikácie sa dozviete z tohto linku: Záruku nemám, keďže som "už" druhý majiteľ, no ako ja, tak ani predošlý majiteľ sme ho veľmi nepoužívali. Ja som s nim odfotil max 10 fotiek a zistil som, že mi je na nič. Momentálne naňho, len sadá prach, (lcd displej je bez jediného škrabancu a objektív je bez vlasočníc, vyzerá ako nový). Vhodný je aj pre začiatočníkov, keďže má viacmenej automatické módy. Zároveň je ku nemu všetko, čo v balení byť má,teda samotný blesk, difúzor, stojan, puzdro a manuály. Na vyžiadanie viem poslať aj viacej fotiek. Cenu si predstavujem okolo 35€ no samozrejme sa vieme dohodnúť. Kľudne volajte, píšte SMS, na mail odpovedám rýchlo. Kľudne sa teda pýtajte.