inzercia, predaj, predám, bazár

ADIDAS Adizero ubersonic 4 clay-NOVE

Kategória: Tenis, squash, badminton

Predám špičkovu UPLNNE NOVU tenisovu obuv ADIDAS Adizero Ubersonic 4 clay, nr. 41 1/5, nové. Jedná sa o TOP triedu od adidas. Bežná cena od 120,-eur predám za 75,-eur.Kúpene 15.3.2023 v Rakúsku.Synovi nesadla velkosť.
ADIDAS Adizero ubersonic 4 clay-NOVE
Podobné inzeráty
ADIDAS Adizero ubersonic 4 clay-NOVE
Predám špičkovu tenisovu obuv ADIDAS Adizero Ubersonic 4 clay, nr. 41 1/2, nové. Jedná sa o TOP tiedu od adidas. Bežná cena od 120,-eur predám za 85,-eur.Kúpene 15.3.2023 v Rakúsku,synovi su malé.
Predám novú tenisovú obuv Adidas Ubersonic2
Predám novú tenisovú obuv Adidas Adizero Ubersonic 2. Veľkosť UK 12 / F 47 1/3.
Tenisove topanky Asics Court FF 2 Clay, velkost 45
Predam tenisove topanky na antuku Asics Court FF 2 Clay, velkost 45. Boli pouzite iba dva krat (spolu cca. 3h). Predavam ich, lebo su mi velke. Ak mate zaujem, kludne sa mi ozvite na mobil, SMS alebo mail, pripadne pridite vyskusat a zvazit. Su naozaj ako nove, bezne stoja 180e, v zlave okolo 140e, takze cena je ferova, v prípade zaujmu sa samozrejme vieme dohodnut. Velkostne su na 45 trosku vacsie oproti napr. Yonexom. Mobil: Mail: novysedlak.ivo@
Adidas Performance CourtJam Bounce W veľ. 40 2/3 PC: 79 EUR
Predám Dámske tenisové topánky adidas Performance CourtJam Bounce W clay veľ. 40 2/3 PC: 79 EUR. Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty)(11182020). spevnená oblasť zvršku maximálna odolnosť predĺženie životnosti Nároky na odolnosť podošvy a prednej časti obuvi sú pri tenise extrémne, preto je tenisová obuv značky adidas vybavená materiálom ADITUFF ™. Toto spevnenie je umiestnené na prednej časti zvršku topánky, teda tam, kde dochádza k nespočetných priamych kontaktov s povrchom ihriska. Tým bránia jej odieraniu a zvyšuje tak na maximum jej životnosť. imoriadne odolná guma na vysoko exponovaných častiach podošvy materiál nezanecháva stopy, a preto je obuv vhodná aj na halové povrchy zamedzuje podkĺznutiu Táto technológia sa nachádza na podošve tenisové alebo indoorové obuvi adidas miestach, ktoré sú najviac exponované. Jedná sa o mimoriadne odolnú guma s dlhou životnosťou. Jej veľkou výhodou je, že pri prudkých zmenách pohybe nezanecháva stopy na halových povrchoch. Technológia ADIWEAR® výrazne znižuje možnosť podkĺznutiu, ale zároveň uľahčuje tenisový sklz. systém odpruženia, ktorý navracia energiu ideálny tlmenie a pružnosť obuvi pri zachovaní potrebnej životnosti Nová technológia medzipodrážky z materiálu TPU (termoplastický polyuretán), ktorá je navrhnutá tak, aby dochádzalo k čo najefektívnejšiemu využitiu dopadové energie. Vďaka svojej pružnosti zvyšuje pohodlie pri podávaní športového výkonu, umožňuje dlhšie trénovať, dlhšie si užívať hru, a to pri menšom vynaloženom úsilí.
Predám loptičky Dunlop FORT all court a Clay Court
Predám oficiálne lopty STZ s logom, all court 6,60€ a clay 6,80€ bal po 4 ks
Predám loptičky Dunlop FORT all court a Clay Court
Predám oficiálne lopty STZ Dunlop Fort bez loga, all court 6,60€ a clay 6,90€ bal po 4 ks