inzercia, predaj, predám, bazár

ADJ Mister Kool II Low fog machine

Kategória: Svetelná technika

ADJ Mister Kool II Low fog machine
Výrobník ťažkej, prízemnej hmly
ADJ Mister Kool II Low fog machine
Podobné inzeráty
ADJ Mister Kool ll
Predám dymostroj na plazivý dym ADJ Mister kool II. Dymostroj je úplne nový pár krát použitý. Pridávam k nemu aj original dymokvapalinu ADJ coll frog 4.5l. Súčasťou balenia je káblový diaľkový časovač s vypínačom On / Off. Do chladiaceho boxu môžete naložiť až 2 kg ľadu, systém odvodnenia umožňuje jednoduché čistenie. Voda sa vypúšťa priamo do dodaného plastového vrecka. Ohrievač má príkon 700 W, nádržka na hmlovú kvapalinu má objem 1/2 litra. Rozmery: 490 x 315 x 260 mm, Hmotnosť: 8 kg.
ADJ Mini-Fog
Predam ADJ Mini-Fog Prenosný hmlový stroj
ADJ fog fury 2000
Predám dymostroj od značky ADJ. Veľmi výkonný a spoľahlivý dymostroj. Ku dymostroju je aj ovládanie viď. foto a cca 2,5 litra kvapaliny ADJ. Použitý možno 5 krát. Viac info po telefóne
2 kusy Snehostroj ADJ VF Flurry + napln ADJ Snow Juice
Predam 1x pouzite snehostroje ADJ.. ovladanie ovladacom ADJ VFFR.. cena je za 1ks.. na dobierku posielam az po uhrade postovneho..
Svetelné efekty ADJ
Predám ADJ Stinger gobo s diaľkovým a ADJ Reflex led pulse + prepravné tašky,najlepšie spolu, všetko funkčné, dohoda
Osvetlenie ROBE COLOR SPOT 250 AT +Kontroler svetiel ADJ DMX
Predám svetelnú techniku značky ROBE, model COLOR SPOT 250 AT v dobrom stave + Kontroler svetiel ADJ DMX OPERATOR 1. Roračné osvetlenie ColorSpot 250 AT je určený pre televízne štúdiá, malé a stredné kluby a diskotéky a rôzne typy inštalácií. Možnosť postaviť vodorovne ale aj uchytiť o konštrukciu zvisle pomocou úchytov. Mohutné uchyty v cene. Viac o tech. špecifikáciach tu: K dispozícii 5 kusov. Kus: 200€, dohoda možná. + kontroler svetiel ADJ DMX OPERATOR 1: Pôvodná cena: 99€ Aktuálna cena: 49€ --- Ponúkam len všetko spolu. --- Rozpredávam celé zariadenie: zvuk, osvetlenie, barový pult... Pozri ďalšie moje inzeráty. Pri väčšom odbere dohoda.